Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
В коя болница са решили майките да родят?
Какви са препоръките за бременността и храненето?
Какви са препоръките за справяне с контракциите по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
В коя болница са решили майките да родят?
-
Какви са препоръките за бременността и храненето?
Форумът споделя различни препоръки за бременност и хранене. Някои майки споделят, че лекарят им е препоръчал да консумират много протеини, плодове, зеленчуци и свински черен дроб поради високото съдържание на желязо. Други майки споделят, че са избрали да консумират сушени плодове, бадеми, телешко месо и плодове като портокали, грозде и ябълки за витамини.
-
Какви са препоръките за справяне с контракциите по време на бременност?
Форумът споделя опит относно контракциите по време на бременност. Някои майки съобщават, че са имали контракции от ранна бременност и са били лекувани с магнезий и но-шпа. Други майки споделят, че са били лекувани с гинипрал за управление на контракциите и са преминали през труден период, но в крайна сметка са имали успешно раждане.
-
Какви са препоръките за вливанията на имуновенин?
-
Какви са препоръките за скъсяване на шийката на матката по време на бременност?
. Едно е да четеш суха статия (естествено и от нея ползата е голяма за човек който за първи път ще прави нещо ново) а друго е да черпиш инфо от практиката, В моята глава изникна сега едно въпросче, при условие че се наложи след секцио изцеждане с помпа в болницата, какви са вариантите там за стерилизация и въобще колко често трябва да се серилизират и помапата и шишетата, предполагам че няма да има никакви условия за това в една държавна болница?

Имам дъщеричка, която все още кърмя и сигурно ще я кърмя докато родя, та не знам как ще се справя с три бебета после. Има ли нещо, което ще ми е полезно да зная
Не ми се иска да отбивам малката, като се родят бебетата...