Опитайте този БОЖЕСТВЕН ТИКВЕНИК!!!

• 317 700
  • 634
  •   1
Отговори
# 300
  kalinikol,аплодисменти! smile3501
   Истинско блестящо представяне! Hug

Селмаааа, Hug Hug Hug  bouquet

Теб не те ли забраниха, бе душа.

Такива вкусотии пускаш, че нацията ще затлъстее ...
Майтап.

Всичко, което си пуснала тук, е прекрасно.
Всичко по рецепта от теб ми се е получило.
Не знам как да ти благодаря.

Моя тиквеник домашните животни му видяха сметката за едно ядене, та утре ще направя по твоята рецепта нов.

Демонстрираш невероятна класа на представяне и ме мотивираш силно.
Да си ни жива и здрава !

bouquet

# 301
   Miraetta, Blush Blush Blush Благодаря ти,много си мила! Hug
   Стана ми изключително приятно! Heart Eyes

# 302
И аз направих този тиквеник вчера.Заслужава си името-Божествен!
Прибавих и орехи.На всички много се хареса!
Ето снимка:

Селма  bouquet
Благодаря ти за страхотната рецепта и за подробното и нагледно разяснение!

# 303
И аз направих този тиквеник,и се получи много добре,само не беше много сладък,слагах по 2с.лъжици захар на руло,иначе на външен вид е перфектен,другият път ще увлича захарта.
Селма благодаря за рецептата,наистина е много сполучлива  bouquet

# 304
И аз направих този тиквеник,и се получи много добре,само не беше много сладък,слагах по 2с.лъжици захар на руло,иначе на външен вид е перфектен,другият път ще увлича захарта.

Благодаря,че го споделяш! Peace
  Добре е момичета,които обичат по-сладки неща,да забелязват и да имат предвид отзивите,като твоя,за да успяват навреме да се ориентират с количеството на захарта. Simple Smile

# 305
Селма,благодаря за чудесната рецепта  bouquet
Досега, все не можех да направя читав тиквеник,а този го правя втори път в рамките на една седмица.

# 306
Днес пак ще правя този тиквенник  Wink домочадието много го хареса  Peace не искат нито торта,нито баклава,пък и дъщерята и съпруга ми са диабетици и си похапват в рамките на нормалното без да влияе на захарите им  Peace
Селма  още веднъж БЛАГОДАРЯ  Hugза споделената рецепта  bouquet

# 307
Шери1,великолепната ти снимка е достойна да бъде показана и в тази тема! yes
   Браво на теб!  bouquet

kalinikol ,чудесно,че успя да угодиш на чомочадието си! Grinning

Весело посрещане на нова 2010 година! Party
    Бъдете много щастливи!
Hug

# 308
Селма, тази вечер правих твоя тиквеник!  bouquet Стана превъзходен, мъжо остана възхитен. Mr. Green
Не стана сладък, което е добре, че вкъщи не обичаме да е много сладко, но пък и 1 лъжичка и на мен ми е малко както е по рецепта. Също и орехи сложих, абе стана един приказен тиквеник просто! Crazy

bouquet  chef

# 309
  • Габрово
Жесток е!!! Simple Smile Прибавих доста повече захар от количеството по рецепта - в общи линии ръсих отгоре в/у тиквата на цвят Simple Smile пропуснах канелата и инд. орехче, че този вкус не ни се нрави и стана страхотен!!! В момента пека тиквеника за втори път!!! Аз обичам орехи, но не сложих и не съжалявам! Просто това е един по-различен тиквеник и мисля, че наистина без орехи по му прилича  Wink Благодаря за рецептата!!!

Мисля си - няма ли някакъв начин да слагаме оценки на рецептите от тук? Така много по-лесно ще се ориентирваме кое си заслужава да се пробва без да губим време в четене на постинги - за мен поне е много трудно, защото имам една запетайка, която налита отгоре ми щом ме види на компа... Та просто идея давам.... Simple Smile

# 310
Селма всяка твоя рецепта която опитам става любима вкъщи.Тиквеника е невероятен,събрах очите на гостите за Иванов ден.
Благодаря за рецептата!  newsm51 Твоя почитателка съм  yes

# 311
   МНого благодаря! Blush Hug

# 312
Селма, непременно ще пробвам рецептата през почивните дни. После ще докладвам. Изглежда невероятно вкусен!  bouquet
Въпрос: Мога ли да ползвам Дърпани кори на сач?

# 313
Мога ли да ползвам Дърпани кори на сач?
    Не мога да ти кажа.Нямам опит с тях. Rolling Eyes

# 314
Аз съм ползвала дърпани кори на сач,но само за баница със сирене.По-дебелички са от обикновенните кори.
Мисля,че е по-добре да направиш с по-тънки кори тиквеника Peace
Но при всички случаи задължително го опитай - невероятен е Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт