Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 220
  • 639
  •   1
Отговори
# 165
  • MUC
Снощи сирене по шопски и салата, тази вечер cordon blue, картофи на фурна
и салата eat

# 166
Вчера направих пълнени печени картофи - много вкусно става - плънка от запържена шунка, гъби, магданоз, смесени със сварената вътрешност на картофите, яице и масло.
А днес гювечета.

# 167
Вчера бяхме на спагети  Laughing ммного ги обичам а днес май ще направя едно панирано сирене и саладка, а за десерт - диня или нещо такова плодче

# 168
Снощи : Пълнени чушки с кайма и ориз за мен, за мъжо ребърца на скара с пържени картофи и биричка.
Днес: Кюфтета със сос

# 169
СноЩи китайска манджа с реzене, после комШията донесе некакви японски рулца (приятелката е японка и му готвила), но те не ми се осладиха кой zнае колко Rolling Eyes
Днес боб в гърне Mr. Green

# 170
  • Пловдив
Снощи: леща, десерт - бисквитена торта и диня по избор.
Днес - ще дояждаме. Десерт - пъпеш.

# 171
  • сред цветята
Вчера правих роло от кайма, zавито в бутер тесто, картофен огретен и тиквички на фурна. За десерт плодова салата.
Днес ще си дояждаме, че много остана.

# 172
  • София
Снощи - баница със сирене и салата с макарони и риба тон - който каквото обича, не съм ги сервирала заедно Wink Десерт - диня. Днес - супа от тиквички с фиде и салатата от снощи. Десерт - плодове.

# 173
Снощи - кифличките на теди б с таратор и печени кренвирши с кашкавал. Днес - пилешка супа, панирани тиквички и сигурно пак ще спретнем едни кифлички, че снощните изчезнаха преди да изстинат.
Карима, издай рецептата за макаронената салата - много обичам такава,но не съм правила с риба тон!

# 174
Да си призная - не готвя много-много в тия жеги.
Караме я на шопски салати - големи, диня, много варена царевица, таратор и т.н.
Еми, т'ва е, не ми се седи на печката в топло време....

Последното готвено беше прясно зеле, преди това ориз с тиквички като мусака.

# 175
  • Враца
Вчера миш-маш, днес кюфтета по чирпански Simple Smile

# 176
Вчера - печено пиле, пържени картофи и селска салата.
Днес - зелен фасул плакия, салата и плодове.

# 177
вчера - лозови сърмички (обожавам Simple Smile), зелева салатка и десерт сладолед
днес - картофени кюфтета, доматена салатка, десерт грозде или пъпеш, който какво то обича (мразя пъпеш Sick)

# 178
Ве4еря - филе от сьомга на скара с гарнитура от задушени броколи и карфиол.

Сьомгата преди да я сложиш на скаричката овкусяваш ли я по някакъв начин, нещо специално има ли в предварителната подготовка.
Че много обичам ама хапвам само пушена щото не знам как да я приготвя

# 179
В последно време гледам да е нещо бързо и лесно за приготвяне. Та така:
снощи - голяма салата от домати, краставици, печен пипер, печен патладжан, лук, чесън и много магданоз и ориз със зеленчуци, но му прибавих и късчета от пилешко месо, та да може да мине за основно ястие.
тази вечер - яйца с перца Laughing, рецептата  е на баба ми и ще рече много лук, ориз подправки и 5, 6 яйца счупени върху това чудо и запечени....е, пропуснах и салатата, но тя е задължителна.

Общи условия

Активация на акаунт