Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 159
  • 639
  •   1
Отговори
# 225
Снощи беше тортиля и салата, а за днес задушени картофи с гъби и маслини и пак салата

# 226
Снощи свински късчета с чушки, лук и синьо сирене на тиган и шопска салата!
А днес  - не знам. Имам тиквички, картофи, шпеков салам, пуешко филе, яйца, сирене...Някой да се сеща кво мога да спретна? newsm78
Благодаря предварително!мисля си за нещо като картофена пица!Никога не съм правила, че аз не обичам! Embarassed

# 227
  • Варна
Снощи ни гощаваха чудесни крилца на фурна, мариновани в мед и соев сос. Ужасно вкусно беше!
Днес за обяд пържени риби с бири и хлебец, за вечеря кифтаци на скара с гарнитура от свекито.
Рибите трябва да се ядет често, поне 3 пъти у седмицата. Яжте, не бойте ся!

# 228
снощи - свинско с картофи
днес - пипер с яйце и сирене и патладжан с доматен сос
съпруга мърмореше нещо за печено пиле.....................  Thinking

# 229
  • София
Снощи - пълнени патладжани и тиквички, със шопска салата и за десерт бисквитено руло.
 Тази вечер взех "генералното" решение, че няма да готвя и ще се дояжда от снощи. Разбира се ще си направим нова салата, не снощната Joy Joy Joy

# 230
Снощи готвих овчарския пай на Спаска, стана божествен, но така се натъпках Embarassed, чеее днес съм на ябълки, а мъж ми ще дояжда. Направих и салатка зеле, моркови, магданоз и ролца от раци...много вкусна беше. Тази вечер най много салатка да хапна

# 231
  • София
Снощи - кремвирши, шпиковани с кашкавал и запечени на парти-грила, с гарнитура от картофено руло с плънка от спанак /аз обаче го направих като клин - ред картофено пюре, объркано със сирене и яйца/сурови/, ред спанак, и отгоре - остатъка от картофеното пюре с посочените по-горе "подобрители"/. Пече се около половин час на силна фурна, докато отгоре леко покафеня, и стана много вкусно. Десерт - мляко с ориз.
Днес за обяд ще дояждат, каквото остана от снощната вечеря /почти половината/, а за довечера ще мисля по-късно днес.

# 232
Снощи пържена Илария, поръжени тиквички и шопска, а днес пържен сафрид със салата.

# 233
Снощи:Паниран свински дроб, Пържен шаран и бира
Днес: Миналата седмица Иван Звездев направи един огретен от патладжани, домати, сирене"Дунавия" и кашкавал та мисля него да спретна!

# 234
Снощи: салата, мряна на скара и задушени картофки с чесън, копър и масло.
Довечера: тази сутрин гледах Звездев как готви едни пилишки гърди със зеленчуци в гювече, та довечера ще ги пробваме...ако ми мине котка път обаче, ще мина на варианта - пица

# 235
  • sofia
Да е жива и здрава Mamica - снощи правих руло "Стефани" по нейната рецепта и стана страхотно. За гарнитура - картофено пюре. За огретена с патладжани си мисля и аз днес, ама май няма да имам време и ще го оставя за неделя. А за днес не съм измислила още.

# 236
  • Някъде в Европа...
Вчера - готово печено пиле, с гарнитура - картофи и овчарска салата.
Днес - салатка, таратор и пълнени чушки с кайма и ориз, полети с бешамелен сос. Laughing

# 237
  • сред цветята
Снощи беше хубаво, слънчево времето и имахме приятели на гости. Правихме барбекю, мъжете ядоха мръвки, а аz и моята приятелка риба.
Днес ще приготвяме месо от елен, донесе ми го свекърът, който беше на лов, но още не съм решила окончателно по какъв начин точно. Thinking

# 238
Днес ще приготвяме месо от елен, донесе ми го свекърът, който беше на лов, но още не съм решила окончателно по какъв начин точно. Thinking
Розе що не го направиш на гулаш? Става страхотни с шпецле към него

# 239
  • сред цветята
Розе що не го направиш на гулаш? Става страхотни с шпецле към него
Не, гулаш ще правя също, той ми донесе месо от цял елен, така че наряzано на гулаш има също, но сега си мисля да направя друг вид, не както иначе сме правили, нещо по раzлично и раzнообраzно.

Общи условия

Активация на акаунт