Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 199
  • 639
  •   1
Отговори
# 210
Пьржена сьомга,телешки кюфтенца,зелена салата,за десерт диня.
Пържена никога не съм я яла сьомгата. Как е? Не ели доста мазна?! Аз я пека без мазнина и пак ми е тежка и мазни4ка.

Ами да ти кажа не ми е мазна,аз досега пьк никога не сьм се сещала да я пека.Трябва са опитам.
Когато пьржа прясна сьомга,я пьржа сьвсем малко и накрая я оставям на по-слаб огьн,за да остане сочна.Когато я купувам замразена/много радко/-я пьржа по-дьлго,защото ако следвам инструкциите на опаковката за времето на пьржене,по средата не е готова.Но пьк за сметка на това ми става по-суха.
Кажи ми моля те,ти как я правиш печена Simple Smile

# 211
Вчера направих вкусни, вкусни спагети, даже и дребо яде днес от тях, оставила съм за тати за тази вечер за вечеря, а на мен ми се полага само диня днес Embarassed
нали трябва да сме финни и елегантни Wink Mr. Green

# 212
Вчера - панирани чушки с доматен сос.
Днес - пиле с ориз и гъби.

# 213
  • Sofia
Снощи - птичи гнезда върху картофки
За днес съм замислила едно миш-машче, ако ми остане време и една бисквитена тортичка да си отлежава за утре.

# 214
Снощи-свинско на котлон сьс сметана,гьби и 2 вида топено сирене.Соса стана супер,дори по вкусен от когато го правя на фурна,но месото не беше така крехко,както на фурната приготвено.Днес-наденички,картофена салата и шоколадов мус за десерт.

# 215
  • гр. Луковит
Снощи - морковена салатка, пилешки пържолки с топено сиренце, запечени гнезда от картофено пюре с чукнато яйчице и кашкавалче, гарнитурка от печени чушки с оцет, чесън и олио, за десерт "Лунната торта". За пръв път я правим тази торта, но е страхотна.
Днес няма да готвим поне за обяд, защото ще обираме "остатъците" от вчера

# 216
  • София
Вчера- боб с пушени кренвирши.
Днес- пълнени чушки с извара, яйца, домати , също и скара. Simple Smile

# 217
За днес ще е май само една салата за вечеря.

# 218
Вчера-постна мусака(картофи с тиквички),довечера-пилешки пържоли на фурна,гарнитурата още не съм я решила.

# 219
  • все тук
Направо сте готвачки за завиждане - мен нещо не ми върви край печката. Но за протокола:
снощи - картофени крокети с кренвирш и картофени кюфтета със сирене. И тъй като в къщи никой няма да погледне картофите само така, направих сос - кофичка кисело мляко, половин кофичка майонеза "Краси, няколко кисели краставички и обезкостени черни маслини, нарязани много на дребно, чесън, копър и пасирам. Супер е сосчето, ако иска някой, да пробва.  chef

# 220
Снощи: грах яхния с кисело мляко
Днес: Бъркани яйца с масло и сирене, шопска салата

# 221
  • Стара Загора
Снощи - чушки бюрек и пъпеш с мед. За тази вечер поръчката е боб с кренвирши (ех, къде ли е свеки да види внучето и как яде боб и му плющят ушите  Laughing Laughing Laughing, когато се запознахме, твърдеше че детето не поглежда боб).

Краставичке, какви са тези триъгълници и какви атрибути ламаринени трябват?

# 222
аз тази вечер смятам да извъртя една баница, таратор и печени чушки с доматен сос...
снощи хапвахме навън

# 223
  • Варна
Снощи панирах калмари, ама за последен път в живота, такъв обстрел не бях преживявала. мазах се с картофи против изгаряне после, такава ужасия бе..  #Cussing out Пуста любов, гладна да не остане... Правих и картофено пюре за гарнитура.
Днес има пиле-фрикасе и пилешка супа пак, майка ми донесе, има и останал гювеч от оня ден, но сигурно няма никой да го яде, остатъци да искаш в хладилното... Довечера на гости, ще споделя какво ще сготви майсторът-кулинарин.

# 224
  • In transit
Снощи принцеси със салата домати, днес телешко с бамя и картофи яхния.

Общи условия

Активация на акаунт