Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 094
  • 639
  •   1
Отговори
# 360
...питки пълнени с кайма и лук Wink...
Това чудо как го правиш?

# 361
  • Шумен
Оххххх, днес май ще дояждаме от уикенда - имаме пилешка супа, филенца с плънка от кашкавал, лефер на скара и огретен от карфиол. А, и мляко с ориз  Crazy За утре замислям една млечна супа с праз и дробчета с лук.

# 362
  • все тук
Днощи ометохме един мързелив солен кекс с таратор и желирано кисело мляко с плодове.
Днес се двоумя - пълнени чушки с ориз и гъби или гювечета с каквото намеря newsm78

# 363
Снощи и днес: Wink Печено агнешко, боб чорба и сладкиш "Изаура".

# 364
Понеже имам рожденик днес менюто е малко по така
Тиквена супа по китайски ( ще пусна рецептата в тиквената тема)
Пиле на шише с моя вариант на селски картофи (темата на Мамица)
и за десерт към шампанското Шоколадената торта сърце

# 365
Ейййй честито на Разбойника!!! Много е сладък, можете да си подавате документите за зет!  Hug

Аз готвих тиквичките с картофи от Еlle и печена тиква с карамелизирана захар.

# 366
И аз да се запиша в тази темичка.
Днес за вечеря правих печени пилешки бутчета на микровълнова фурна- станаха невероятни Embarassed и задушени картофки с копър и чесън, а за десерт- еклерчета ммммммм Laughing

# 367
Снощи телешко на жулиени, задушено в зехтин, лук на полумесеци, моркови на лентички с картофобелачката, щипка мащерка, чер пипер, червен пипер, кимион, червено вино, соев сос.

# 368
Снощиядохме леща,а днесще направя пържени яйца с печени кренвирши на скара Wink

# 369
Снощи - пилешки бонфилета с гъби и моркови на фурна, гарнитура от ориз с къри и куркума, за десерт - щрудел; днес - ориз с праз и кренвирши, десерт - варена тиква.

# 370
  • Стара Загора
Днес бяхме на мариновани с мед и соев сос пилешки крилца на фурна и задушени картофи, а за утре още нямам идея  Thinking

# 371
На обяд ядохме свинско с гъби.
За вечеря направих лучник.

# 372
  • София
Ние, понеже готвим за обяд, а пък вечер си ядем спагети, баници, пици,макарони и разни такива храни.... Та, вчера за обяд правих мусака, а днес леща и кърначета с гарнитура картофи на фурна.
Картофите нарязвам малко по-дебело от тези за пържене и в една тава слагам свинска мас. Запържвам ги малко и прибавям 4-5 нарязани скилидки чесън. Подправям със сол, черен пипер, соев сос и едно кубче бульон, което стривам и поръсвам върху картофите. После пека в загрята фурна около 30 мин. Тук ги ядем през ден!

# 373
Здравейте, аз съм една стара koko6ka, която хич не увира лесно. Все па- - включвам се при вас, младите ярчици

# 374
Веднага казвам рецептата.Не само че звучи добре,но е и много вкусно.Знам рецептата от свекито.

Тази рецепта се оказва, че съм я правила преди години, но без макарони и тогава много ми хареса, но загубих рецептата. . . Много ти благодаря. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт