Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

  • 60 204
  • 639
  •   1
Отговори
# 180
  • Мнения: 5 183

Сьомгата преди да я сложиш на скаричката овкусяваш ли я по някакъв начин, нещо специално има ли в предварителната подготовка.
Че много обичам ама хапвам само пушена щото не знам как да я приготвя
Аз също я оби4ам пушена, но този път реших да вземам прясна, та да дам и на малкото 4ове4е от нея. Сложих филето в тави4ка /без мазнина или вода/ върху хартия за пе4ене. Посолих и наръсих със сух копър. Стана много вкусно.

# 181
  • Мнения: 3 537
Снощи ядохме ярешко с ориз яхния,а в момента направих и пека МЪРЗЕЛИВКИТЕ на vilito LaughingДано са вкусни,както казват повечето ,и с айранче....чудна вечеря Grinning

# 182
  • Мнения: 980
Днес мариновани пържолки, утре ми се е прияло неЩо с кайма, може куфтета с бял сос да направя newsm78

# 183
  • Мнения: 1 006
Вчера правих таратор и картофени кюфтета.Но поради ред причини/аман от специалните стомаси на моите/ гледам да не приготвям пържени храни.Затова плънката я напрявих микс от вашите рецепти и я разтлах в намазана с малко масло тавичка и отгоре пак сложих малки парченца масло.Стана страхотно - ометоха всичко...

# 184
  • Мнения: 766
Вчера - мишмаш,а за днес си поръчаха супа топчета. За десерт диня Simple Smile

# 185
  • Мнения: 1 854
Снощи-свински пьржоли с гарнитура ориз сьс зеленчуци,днес-шницел сьс гарнитура спаначено пюре и картофки.

# 186
  • София
  • Мнения: 3 336
Снощи - пилешко бон филе, мариновано /не знам дали е точният израз Embarassed/ в риган и босилек, изпечено на тиган-грил, с гарнитура от ориз със зеленчуци. Днес ще дояждат това, което остана от снощната вечеря, и супата от тиквички, която готвих за вчерашния обяд. Десерт - плодове- круши, праскови и диня.

# 187
  • Мнения: 1 413
Карима, пак да си поискам рецептата за макаронена салата с риба тон-гледам,че си онлайн точно...Благодаря предварително!

# 188
  • Мнения: 487
Me4tiza, извинявай, че аз ти отговарям, но мисля, че салатата на Карима я има ето тук
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=21679.0

# 189

Сьомгата преди да я сложиш на скаричката овкусяваш ли я по някакъв начин, нещо специално има ли в предварителната подготовка.
Че много обичам ама хапвам само пушена щото не знам как да я приготвя
Аз също я оби4ам пушена, но този път реших да вземам прясна, та да дам и на малкото 4ове4е от нея. Сложих филето в тави4ка /без мазнина или вода/ върху хартия за пе4ене. Посолих и наръсих със сух копър. Стана много вкусно.

Ммм, много благодаря   bouquet
Звучи супер вкусно Simple Smile
Определено ще направя и аз

# 190
  • Мнения: 1 413
Благодарско Бени! Ориентирах се!  Hug

# 191
  • Мнения: 1 873
Снощи: кашкавалки и  шопска салата Embarassed Много ме домързя да сготвя...
Днес: спагети "Карбонара" с винце:)

# 192
Снощи: кашкавалки и  шопска салата Embarassed Много ме домързя да сготвя...
Днес: спагети "Карбонара" с винце:)

е затова пък днес звучи много романтично  Wink

# 193
  • Мнения: 4 244
Снощи: кашкавалки и  шопска салата Embarassed Много ме домързя да сготвя...
Днес: спагети "Карбонара" с винце:)
Карменче, дай тоя вариант с винце - бяло ли слагаш или червено че нещо не мога да си представя Карбонара с вино  newsm78

# 194
  • Мнения: 5 183
Карменче, дай тоя вариант с винце - бяло ли слагаш или червено че нещо не мога да си представя Карбонара с вино  newsm78
Мисля 4е се има предвид спагетите с винце към тях ... да си пийнат Wink

Общи условия

Активация на акаунт