Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 186
  • 639
  •   1
Отговори
# 450
  • Вече в моята си приказка...
Снощи правих мусака със зеле и италианска салата /готова/. За десерт торта с бисквити. bowuu

# 451
Тази сутрин метнах един боб да ври и това ни е яденето за деня, довечера и салатка от печени чушки с копър и чесън и така Laughing

# 452
Снощи - пържени патладжати със сос от кисело мляко, орехи, чесън и копър. Довечера - пилешки "пръчици" със сусам и мед, задушени зеленчуци.

# 453
Снощи бяхме на пълнен пипер с яйца и сирене
Днес-боб,за десерт-бисквитена торта Wink

# 454
  • все тук
Явно през уикенда всички са готвили и са нямали време да пишат, та аз отварям новата седмица - с бял боб плакия с пушени гърди. Салата - прясно зеле с моркови. Десерт - ще взема нещо от магазина, че няма да остане време.

# 455
  • Севлиево
Снощи - пържени патладжати със сос от кисело мляко, орехи, чесън и копър.

Снощи и ние хапнахме патладжан, но печен на скара и смлян, смесен с извара, кисело мляко и чесън, ммммм  chef и кренвирши с кашкавалче в микровълновата.
За днес-нямам идея Thinking

# 456
днес, спаначена супа, утре не съм мислила още

# 457
  • Вече в моята си приказка...
Снощи си направихме скумрия на скарата, печени картофи с подправки и салата с макарони. За днес ще правя пица с кремвирш.

# 458
Снощи имахе пил. бутчета с ориз, остана малко оризец и за довечера - наденичка с ориза.  Laughing

# 459
Снощи ядохме яйца но очи с чеснов сос,кюфтета и печени люти чушки.
Днес има останало зеле със свинско от оня ден и кюфтета от снощи и требе да се изядат.Утре ще готва Mr. Green

# 460
  • София
Снощи - манжда от гъби с картофи, а днес - абе нещо си мисля за спагети, ако не ме домързи да готвя само за себе си  chef

# 461
Отдавна не съм се отчитала, но днес, за да изтиря срама от челото ще рапортувам целия уикенд!  Mr. Green

Събота:

1. обяд - пъстърва във фолио + класическа картофена салата БЕЗ майонеза

2. вечеря - ирландска закуска (така сме си кръстили любимата комбинацията от яйца на очи, вурстчета и кръгчета пресен домат, всичко това приготвено на тефлоновия тиган БЕЗ мазнина и с добавена гарнитура от червен боб от консерва на Бондюел, смесен с малко кетчуп)

Неделя

1. обяд - лучена супа и руска салата

2. вечеря (прекалена, щото имахме гости):

- салата от печени чушки с магданоз и чесън
- салата от зеле, моркови и целина
- печени гъби с ементал
- броколи и брюкселско зеле със сос от сирена
- пържоли с гъби под фолио по "македонски"
- щрудел по виенски с ванилов сос и сладолед (рецептата не е оригинална, а е моя измислица, наподобяваща на вкус това, което опитах в една австрийска кръчма преди 4 години).

# 462
  • BABYLAND
Снощи правих ЛЕЩА за първи път през живота си!!! Стана фантастична!!!  Naughty Не очаквах толкова добър резултат, защото винаги съм много критична към това, което правя, но снощи се изненадах сама от себе си! Днес ли.....ами пак леща...и утре ПАК леща...освен ако не ни писне и не я изхвърля! Ами направих половин килохрам, а ние сме двамка...няма изяждане   това огромно количество! Joy
   Засилила съм се тези дни да спретна един пържен боб /боб също никога не съм готвила/, та ще видя там как ще се представя!

# 463
  • София
Вчера - омлет с шунка + картофена салата .
Днес - супа борш +лозови сърмички .

Последна редакция: вт, 25 окт 2005, 22:15 от StaM

# 464
Снощи свински кебап с праз, вино и малко сметана.
Тази вечер - същото, че снощи мъжът ми го нямаше + салата (може би готова снежанка)

Общи условия

Активация на акаунт