Кой какво сервира снощи, Кой какво ще готви днес.

• 60 155
  • 639
  •   1
Отговори
# 495
Днес се поразвихрих из кухнята и сготвих :
Чеснови питки
Картофена супа
Яйца с кайма
и за десерт крем карамел

# 496
и как се правят чеснови питки? Embarassed Много ги харесвам

# 497
Момичета,дайте идея за бърза,лесна и вкусна манджа.
.......

koko6ka, това по моите критерии не е бърза манджа Wink

Много бързо нещо бях спретнала преди няколко дни: пилешки пържоли от бут сложих в йенска тенджера, посолих със сол-самардала (напоследък съм се вманиачила в употребата й  Wink ). Отгоре разпръснах 2 стръка праз и 2 моркова - всичко нарязано на диагинални ленти, посолих още малко, налях малко вода и бутнах във фурната. Сготви се сравнително бързо - колкот им трябва на пържолетките да омекнат. От праза се получи много фин вкус Simple Smile
Ядохме го без гарнитура. Само със зелева салата.

# 498
Фейт рецептата я има тук във форума,ако не я намериш ще ти я напиша

# 499
намерих,ще ги пробвам

# 500
Хек на фурна с домати и маслини ще вечеряме, а за утре ако не остане ще го мисля допълнително newsm78

# 501
Пълнени чушки и тиквички с извара, сирене и яйца, аспержи със сусам, зеленчукова крем супа - картофи, карфиол, праз и издълбаното от тиквичките.

# 502
- броколи и брюкселско зеле със сос от сирена
Би ли казала как ги правиш, че много ги уважаваме тези зеленчуци.

# 503
  • все тук
снощи спретнах една дроб-сърма с агнешки дреболии и гъби - стана вкусно, като имам предвид, че за първи път правя такова нещо. Салатата вече е от мазата - някаква туршийка качи мъжът ми.
Днес е рожденик newsm59 - чудя се с какво по-набързо и ефектно да го изненадам, че и едни съседи на гости ще идват newsm78

# 504
  • Стара Загора
Снощи бяхме на лазаня (по рецепта на GALL78). Понеже мъжа ми пак замина в командировка  - тази седмица май това беше моето готвене  Laughing

# 505
  • Стара Загора
Снощи бяхме на лазаня (по рецепта на GALL78). Понеже мъжа ми пак замина в командировка  - тази седмица май това беше моето готвене  Laughing
Ей пак изтървах лазанята Twisted Evil

# 506
Снощи-яйца по панагюрски,а днес ще правя гювеч с пилешко.

# 507
снощи детето яде леща, а ние си поръчахме пици  Laughing
 днес ще готвя пилето с майонеза на Миленика и мисля да опека малко ябълки във фурната

# 508
Днес боб с кибапчета и кивита за десерт Simple Smile

# 509
Едни спагети "Карбонара" мисля да спретна, че нямам никакво време, а трябва да се яде нещо, пък и сме им фенове в къщи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт