ЯНУАРЧЕТА по на годинка ходят смело на градинка

• 12 098
  • 318
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Абе да ви питам - сигурно е нормално, ама днес Симона ме хвърли в тъч - изпила е 7 шишета от 210 мл АМ!!! Shocked Пи в 3 през нощта, после сутринта 2 дози, преди и след следобедния сън по 1 шише и сега преди да заспи - още 2 шишета. Това е литър и половина вода, а готовото мляко не го знам колко е, ама е сигурно към 2 литра!!! Shocked Отделно от това има 2 хранения с твърда храна - 1 порция леща и 1 порция зеленчуци в масло и хляб - хапна си обилно. Отделно от това е пила сок и вода. Направо ни скри шапката с баща й. Винаги е обичала мляко, за сирене и кисело мляко на бой налита направо, ама чак пък толкова. Притеснявам се, че минава само на мляко, когато е болна. Ма пък сега изглежда добре, жизнена е, никакви признаци на болест, а колко е изпикала да не ви разправям, в преразход на памперси влязох с това мляко. Whistling

# 46
  • София; Дружбето
Миша пие по литър сок, разреден с още толкова вода на ден. Ама тя пък не яде нищо Crazy Така се опикава, че почти всеки памперс пропуска и сменям гащи. Ама не съм се притеснявала Rolling Eyes

# 47
Ним, Свилен няколно дни кара само на АМ, не му беше до друга храна. Чак 7 не сме стигали, но все пак е пил много мляко няколко дни поред. Това си иска детето, какво да го правя. Вече си посочва какво иска и аз това давам, като иска цял ден на мляко - на мляко е. И при нас, възрастните има такива периоди, не внаги ядем каквото и когато "трябва". Хубаво е, че има апетит и яде.

# 48
  • Русе
Добра нощ  Tired
Първо, честит имен ден на патерици на принцеса Андреа! Да е здраво и послушно дете Heart Eyes
Саша, радвам се, че Мимито е по-добре  Hug
Нимски, то детето си знае. Не се тревожи, че е минала на течности. Щом организмът й го иска...
Дени ме подлуди вчера ....Спа за цял ден само 30 мин. През по-голямата част от деня бяхме сами. Опитах се да я заведа на фризьор, но тя буквално взриви интонационната среда там с плач и се изнесохме спешно с едно такси до най-близкия детски клуб. Вечерта бяхме си поканили едно приятелско семейство с 2 деца. Тя пак орева света, вместо да си играе с тях  Crazy Заигра се и й стана интересно чак като наближи да си тръгнат. Едва успяхме да я приспим към 22.30. По този пово, да ви попитам - в подобни моменти на истерия, ползвате ли нещо успокоително за детето ? Аз снощи давах и Дормикинд и валерян - като че ли не помогнаха много  newsm78
И два въпроса към майчетата - счетоводители:
1. Трябва ли да се връщам за няколко дни на работа, ако реша веднага след като ми изтече майчинството да изляза в платен отпуск?
2.Това, че заплащането ми по време на платения отпуск ще се изчисли въз основа на майчинството, ознамава ли, че докато съм в отпуск ще вземам по-малко от 220 лв?
Благодаря за отговорите предварително   bouquet
А сега ви желая спокойна нощ  Heart Eyes

# 49
  • София
Откакто е студено и Шош е намалил драстично течностите, давам АМ и за закуска! Пък после ако изобщо изяде нещо - ок.  Tired Киселото мляко ни е задължително.... Абе, той, Шошът, си е млечно бебе, нищо че снощи метна една свинска пържолка....  Crazy

Айде, весел понеделник!  Hug ( Sick)

# 50
Симона ме втрещи  Grinning Толкова се радвам на деца, които ядат. Моите и двамата ядат,колкото една буболечка. Малкият даже повече от батко си. Никога не е изпивал 250 мл. АМ. 100-150 му е максимума.

И аз ще следя отговорите на въпросите на Рали. Но аз няма да мога да се върна на работа и ще ми изчислят отпуска на база майчинството. Ако не бъркам. Нали нямат право да ми откажат ползването на платения отпуск? Че после неплатен ще си пусна там.

# 51
Момичета,мъжа ми има юбилей днес-става на 30.Почерпете се виртуално ...

# 52
Добро утро,и Криси минава само на АМ,когато е болен.Това е и 1 от причините да не го спираме още,защото помага много в такива ситуации.Но той и здрав го пие минимум два пъти на ден.О месец някъде се буди сутрин към 6 часа с вик-дай макооо- и след като го изпие заспива пак.
Хубав ден на всички Hug

# 53
  • София; Дружбето
Мими, да ти е жив и здрав скъпия Hug Hug

# 54
Мими,да ти е жив и здрав рожденика!
Рали,Анджи,платеният отпуск ще ви го начислят върху заплатата за последният месец в който сте имали 10 работни дни,не върху майчинството.
В някои фирми се подава молба за отпуск един месец по-рано.

# 55
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Здравейте мами Hug

На патерици честитя на всички,които са имали поводи през последните дни -  рожденните дни,именните дни,годишнините  bouquet  bouquet Бъдете живи и здрави и се обичайте много - другото се нарежда само  bouquet  bouquet

Мими, жив и здрав да е рожденника, и много,много радостти заедно да ви се случат   bouquet  bouquet  bouquet

Моят уикенд мина в ползотворна работа и страхотно приятна среща - имахме национална среща на всички координаторки на Фондация "Движение на българските майки" в България  bouquet Бяхме в центъра за обучение до Кремиковският манастир,само по женски, много работа свършихме, опознахме се много добре, и накрая разбира се се повеселихме чудесно - горда съм от всичко,което сме постигнали,от невероятните момичета които са повярвали в нас и каузата ни, и заедно рамо до рамо се борим   bouquet    bouquet  bouquet

Момичета ,след 2 седмици е благотворителният ни базар,ще ви поканя всички и ще се радвам да се видим в Мола Hug Hug

А иначе живота си тече със всичките върхове и спадове - вчерашният ден ми показа демо версия на живота - моя приятелка роди вторият си син/първият е набор на нашите януарчета/ - дълголетие и крепко здраве желая на малкият Иван и много да е щастлив в живота  bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes

В същото време ни напусна мой скъп приятел - сърцето му не издържало операцията....Почивай в мир Ице,знам че си на едно по-добро място,и никога няма да те забравя Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Бог да те прости  Heart Eyes Praynig Praynig.........................

С тази песен ви желая никога да не изгубите себе си, и никога да не сте сами,където и да сте.......

http://www.youtube.com/watch?v=AXLM1Deo-aU

# 56
Магну, Бог да го прости приятеля ти  Flowers Rose Flowers Rose

# 57
Добро утро и от мен. Вчера спретнахме погача на малкия - хапнахме, пийнахме и така. Оказа се, че някой занимания са като карането на колело - веднъж научиш ли ги, забравяне няма  Mr. Green
Мимито да ти е жив и здрав рожденика, много да те слуша, във всичко да ти помага и с една девойка да те зарадва  Hug
Дойде и моя ред да се пооплача. Както съм се хвалила неведнъж - падна ми се най-кроткото бебе на света - яде, спинка, като е буденси разглежда и ми се смее, обаче ... Вчера забелязах, че мантуто се е подуло, зачервило и сякаш е събрало гной  Confused Иве, твоето ЛП заподнато ли е какво се прави в тия случай  newsm78 свен това от две седмици си ака човека във всички цветове на зеленото, като го докарва и пенесто и леко слузесто. Сори, че омирисвам  Sick, ама тука ще ме разберете  Hug И за капак съм сто процента сигурлна, че болницата ни е подарила стафилококи.
Като се събуди малчо отиваме на преглед и стискайте палци нещата да не са толкова сериозни, колкото си мисля  Praynig
Ним, Веско пиеше по толкова много мляко, след като изкара гадния вирус с повръщане и разстройство. Нормалното му количество на денонощие и 400 мл., като задължително яде и кисело.
За отпуската - ако ще ви актуализират заплатата след завръщането е хубаво да отработите 10 дни, за да бъде изчислена на новата заплата. В другия случай ще я изплатят върху размера на заплатата преди излизането по майчинство.
Мерка нека малкия Иван расте здраво, щастливо и обичано дете  Hug
Бог да прости приятелят ти и вярвай, че е отишъл на едно по-добро място.

# 58
Магнолиам,съжалявам! Мир на праха му! Иначе се радвам,че се чувстваш и си полезна и щастлива! Hug Базара тази година няма да го пропусна в никакъв случай! Hug Дано  приятелката ти и бебето и се чувстват добре,много здраве и усмивки им желая!  bouquet
Манана,аз често бъркам погача с прощъпулник и замалко да те питам какво е хванал малкия Mr. Green Да са ти живи и здрави,много са сладки и двамата! Hug
Мимито,да ви е жив и здрав рожденника! Бъдете много щастливи! dancing
Здраве и усмивки желая на всички ви! Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower

# 59
  • София
Добър ден и от нас!  Hug Сега ви изчетох назад, ще ме прощавате  Embarassed
VIki_76, наистина след диагнозата се "поуспокоих", в смисъл че преди това отказвах да я приема, още повече, че на слушалка не се чуваше нищо, но пък Мими не изглеждаше никак добре - спеше постоянно, с висока температура, абе не е за припомняне даже...
Сту, не стигнахме до педиатрията, защото след като почти ни изгониха от Трета градска, с мъжо решихме да търсим нещо по-сигурно - та направо в детската белодробна клиника в МА. Там ни упътиха къде е рентгена, снимаха и дадоха резултата бързо, но после направо се прибрахме, защото сигурна съм, че иначе щяха да ни хоспитализират, а на мен не ми се искаше... Confused
Това за нашите премеждия от ония дни, сега се надявам да се стабилизираме бързо /то и мен се опитва да ме боли гърло, мъж ми и той се оплаква.../ Rolling Eyes
А сега набързо /че стана дълго/ да пожелая бързо оздравяване на ДаВинчи, Джиндж и семейство  Hug
Рали,  редно е счетоводство на фирмата да те ориентира по-точно. А за съвет можеш да питаш и в счетоводната тема, макар че според мен Цветомира го е написала ясно  Peace
МеркаHug

Общи условия

Активация на акаунт