Най-красивите места, които сте посетили. Препоръчайте ги

• 11 627
  • 67
  •   1
Отговори
# 45
Еееех...

Препоръчвам Сан Хуан /Пуерто Рико/,много ми хареса,с тези стръмни улички все една бях във машина на времето.

Другото,което много ми хареса е Козумел в Мексико.Хората са невероятно сърдечни там.

# 46
Засега съм ходила само в Гърция-Кавала ,Катерини ,Лептокария , Тасос ...като цяло съм разочарована и не бих отишла пак  там на почивка или екскурзия ,но МЕТЕОРА е нещо УНИКАНО и според мев всеки трябва да го види Peace
Добавям Малта и Сицилия.
Сицилия е уникално красив остров!Задължително трябва да се види.Малта също...но през лятото май или юни.

# 47
NikiFinq, изключително синьо и огромно небе, безкраен океан и страхотно зелени хълмове. Не мислех, че наистина може да бъде толкова красиво.  ooooh!

# 48
Мястото, което до момента ме е впечатлило най-силно е Доминиканската република.
Но самата страна, там където можеш да я почувстваш истински, а не там където са лъскавите курорти.
Там също е красиво, но я няма магията.

# 49
Моите фаворити са:
Мексико- в карибската му част
Русия- Москва и Санкт Петербург
Англия- Лондон и Хастингс
Камбоджа и Виетнам /най-страхотните плажове в света/
Братислава и Прага
Стокхолм- невероятно красив и различен град
Сега мечтая за Куба, голям мерак имам за Хавана и Варадеро, но май няма да ме огрее.

# 50
Мексиканските Кариби - Ривиера Майа .Ако рая на земята съществува , то със сигурност е там.

Ако имате желание ще покажа и някоя снимчица .

Сега ме заинтригувахте  с този Виетнам , май ще се разтърся и аз за някоя примамлива оферта.

# 51
Мексиканските Кариби - Ривиера Майа .Ако рая на земята съществува , то със сигурност е там.

Сега ме заинтригувахте  с този Виетнам , май ще се разтърся и аз за някоя примамлива оферта.

Точно тези Кариби имах предвид, уникално е в съчетание с екскурзиите, които се предлагат, особено на Чичен Ица.

# 52

Дай снимка

# 53
Направо ви завиждам. Толкова хубави неща. А аз със какво да се похваля? newsm78
 С това: http://komplexmak.hit.bg/1.doc.htm
http://www.bulrest.com/pomorie/index.php?oID=4545&cID=1
Едва ли мога да се конкурирам, защото това е в България. Надявам се темата да не е само за другите държави.

# 54
Рим за мен винаги ще е на първо място.
След него Истанбул, където ще ходя за 3 път утре.
Рио де Жанейро също е невероятен, но заедно с него слагам и Натал, заради по-малкото туристи (или поне аз като бях там, бяха по-малко)
Остров Сардиня просто е много красив и спокоен. Има страхотни малки градчета и ако човек има възможност да го обикаля, ще му се стори съвсем различен свят от останалата Италия.

# 55
Ако знаеш само как ти завиждам  за предстоящето ти пътуване.... Да си изкараш незабравимо, което няма как да не се случи щом ще си в Истанбул  bouquet

# 56
Благодаря, после ще разказвам! Само че вместо утре заминавам в други ден... малка промяна в плановете. Истанбул не случайно е наричан вторият Рим, просто такова прекрасно място с толкова близки до нас и същевременно толкова различни черти. Хем се чувстваш на някое екзотично място, хем се чувстваш в къщи. Поне при мен е така.

# 57
От гледна точка на екзотика и красота аз слагам на първо място:

о-в Ибиса (без коментар - по-възможност целия трябва да се обиколи)
Панорамна обиколка на Швейцарските Алпи с Treno Rosso (Червеното влакче) от Тирано(Италия) до Сейнт Мориц
(Швейцария).....невероятни синьозелени езера, ледници, високи снежни върхове, сочни зелени гори, пасища и китни селца.....)
Северна Италия - Лаго ди Комо.

а иначе:

Париж (космополитен и безкраен с безкрайно многото си забележителности.....и всичките задължителни за посещение, не е за пренебрегване и Мулен Руж с вечеря и шоу, особено шоуто - невероятно преживяване!!)

Венеция (Сан Марко), Флоренция и Милано.

Сега мечтая за по-далечни и екзотични дестинации! Еххх.....човекът е човек, когато е на път...

# 58

Сега мечтая за по-далечни и екзотични дестинации! Еххх.....човекът е човек, когато е на път...
Еххх,как ми се ходи и на мен на някой екзотичен остров.Мечти,мечти. Simple Smile
Иначе по темата-мисля си че всяко кътче на земята си заслужава посещението.Където и да съм била,не съжалявам:
 Париж слагам на първо място,защото някак си съм влюбена в този град.
Също съм била в Москва (невероятно красив),Мюнхен,Кьолн,Щутгард,Леверкузен,Прага, в Гърция на някои места.Навсякъде има какво да се види.

# 59
  • София
Париж...Невероятен град, в който има всичко.
Единбург. Беше неповторимо преживяване...Ако имате възможност да го посетите, непремено през август, защото тогава има фестивал на изкуствата и има огромен брой концерти, спектакли и какво ли още не!

Общи условия

Активация на акаунт