АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 339
  • 312
  •   1
Отговори
# 165
  • Plovdiv
Здравейте!
Предстои ми да родя през май 2009г. - планово секцио по медицински причини. Още се колебая, дали да избера Селена. Бих искала да знам, ако някой е раждал секцио там, колко дни държат родилката и бебето след операцията, и бебетата в отделна стая ли са или при майката?
Пледварително ви балгодаря!

# 166
Запис и от мен! Аз съм от бъдещите мартенски мами и смятам живот и здраве да раждам в Селена (ходя при д-р Топалова в частния й кабинет).

murvet77, честита дъщеричка! Живи и здрави да сте! И аз ще чакам с нетърпение да разкажеш подробности около раждането!

Въпросче: КОлко дни те държат след нормално раждане в болницата?

# 167
  • Пловдив
За нормално-2-3 дни,зависи

За секцио-по принцип 5 дни,но пак зависи.Много момичета ги изписаха по-рано.

За бебетата-не са постаянно при майките,но ако майката поиска детето да си е при нея мисля,че не е проблем.Всеки решава как се чувства.Има бутон,с които викаме да ни носят бебетата и за хранене ги носят.

# 168
  • до Пловдив
аз нормално раждах в селена и съм много доволна престоя ми беше 3 дни а бебето ми беше постоянно при мен само вечер след ядене в 12,30 ч го взимат и сутрин към 5,30-6 ч го карат пак така беше при мен

# 169
Мами,аз ще раждам в Селена живот и здраве следващата седмица.Искам да ви питам храната влиза ли в цената?
Относно престоя разбрах,че е 3 дни при нормално и 5 при секцио.
Лично аз си избрах епидурална упойка за раждането.Тест не ми правиха.Сега малко се попретисних,защото четох че епидуралната анестезия била противопоказна при мигрена,а аз имах такава преди да забременея.Ще гледам да не забравя да се консултирам с анестезиолога когато отида да раждам.

# 170
  • до Пловдив
здр и успех
храната влиза в цената нищо не плащаш идват постоянно и те питат какво искаш и за яденето е също минат сутрин и ти изброяват няколко неща и си избираш какво искаш всичко е безплатно т.е. влиза в цената  Hug

# 171
Аз съм с мигрена и раждах секцио с епидурална. Проблеми не съм имала никакви! Peace Тест също не са ми правили, дори не споменах на анестезиолога за мигрената. Whistling

# 172
Благодаря ви момичета!!!!!

# 173
мен ме приеха на 9ти вечерта, защото не бях от града, а бях с 4 см разкритие
родих на другия ден в 10:55 /събота/ и в понеделник по обед ме изписаха /говоря за нормално родоразрешение/
предното раждане обаче ме държаха пък повечко дни- 4, защото ми беше много нисък хемоглобина и искаха да ме кръвопреливат, пък и ме следяха де

# 174
Много ви благодаря за пожаланията.  Hug
В понеделник отидохме в 6,45ч. приеха ме, направиха ми запис на тонове, направиха ми тест за антибиотици, след това клизма и после ме настаниха в стаята. Има една стая, нареяена изолатор на същия етаж  с едно легло и може да я изберете без доп. заплащане, аз бях там и останах мн. доволна че съм сама, така мъжа ми можеше да остане колкото си иска при мен.
После ме качиха на горния етаж и ми взеха шева от серклажа, после в операционната...всички са много мили и сладки. приспа ме д-р Кючуков който минала седмица толкова ме ядоса, но беше голям симпатяга, докато ме приспи се шегуваше. Бебето се роди в 08,38ч. аз бях на себе си в 10,30ч и веднага ми я донесоха по мое желание и я сложих да суче, е има няма 5мин, но все пак засука, помолих да не я дохранват с АМ. Следобеда ме свалиха в моята стая и пак кърмих бебето. По това време непрекъснато ти следят показателите. На следващия ден ме раздвижиха и след това вече аз сама си се обслужвах, бебето беше непрекъснато при мен, пак по мое желание, само са смяна на памперс и вечер след 12ч я давах за да поспя. Храната е хубава, имаш опции, свиждането е от 10 до 19ч.
Аз родих със секцио, защото първото беше секцио, с пълна упойка. изписаха ме на 4-я ден.
Ако имате въпроси насреща съм.

# 175

После ме качиха на горния етаж и ми взеха шева от серклажа..........

Какво означава това?
Боля ли те след излизане от упойката?
Казаха ли ти да не вдигаш тежко няколко дни?
Имаше ли друга в твоята стая или ти бешее във ВИП стая?
Носеше ли си памперси или и те са включени в цената?
Къпала ли си се през престоя ти ,който е  бил 4 дни в болницата?

Много въпроси ти нахвърлих,,,,, не си длъжна да отговаряш ако нямаш време........

# 176
ВЕднага отговарям:
понеже имах разкритие в 4-я месец ми зашиха шийката на матката, на тази манипулация се вика серклаж.
след излизане от упойката анестезиолога ти е назначил схема от болкоуспокояващи и те ти се правят, нямах кой знае какви болки.
Един месец казаха да не вдигам по-тежко нещо от бебето.
стаята е обикновена, бях сама, но това е само една самостоятелна стая, ако имаш късмет да е свободна, поискай да си там, не се заплаща допълнително.
памперси не съм носила, казаха ми само чехли и лични веще, но аз на следващия ден си облякох моите пижами, сутиен и др, не ми харесва да се разхождам с без сутиен.
на следващия ден от операцията се изкъпах.
 Hug

# 177
 Hug Мерси за бързия отговор-да сте живи и здрави цялото семейство.
Да знам ,че се дават болкоуспояващи ,но се чудех дали действат:)
Аз питам моя док .за всичко което се сетя.
Незнаех ,че има единична стаичка- изкарала си късмет, че е била свободна.Друго си е да си сама.Поне аз така обичам:)
Понякога не ти е до приказки.

# 178
Някой може ли да ми даде телефони или координати на др.Минев?Не съм от Пловдив и затова ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете!

0887 407419-това е телефона,на който си записваш час за Минев за частния му кабинет.

Благодаря на Elfita! Simple Smile

# 179
един въпрос към мамите,които родиха сега в селена,какви са последно цените,че от 3 месеца всеки ми казва различно,питах и в б-цата казаха ми 1300 секцио и 1000 нормално+овеличение след февруари месец,не знам в тази цена всичко ли включва-избор на екип,упойка и др.Благодаря ви предварително   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт