АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 348
  • 312
  •   1
Отговори
# 150
Консултацията с анестезиолог е задължителна. Тест за упойки не се прави, освен ако нямате вече изявена алергия към медикаменти или други специални съображения.

Не е задължителна-една приятелка роди преди мен и не си беше правила консултация с анестезиолог.Момичето,с което бях в стая също не беше.Освен ако за три месеца откак сме родили не са я направили задължителна тази консултация.
А акушерката ми каза,че тест за упойки винаги се прави.

Здравейте,дъщеря ми ще става майка след 3 месеца.Насочили сме се към клиника Селена и по специално към др.Минев.Някоя мама раждала ли е при него и какви са ви впечатленията?

Веселина ,за д-р Минев са изписани цели фермани.Върни се по-назад и се информирай.Има и по-стари изписани теми,пълни с отзиви за него.

# 151
Някой може ли да ми даде телефони или координати на др.Минев?Не съм от Пловдив и затова ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете!

# 152
мОМИчЕТА, върнах се, в понеделник родих със секцио 3330гр 50см моята принцеса Ада.
После ще ви дам подробности, всичко беше 6.   bouquet

# 153
  • Пловдив
Някой може ли да ми даде телефони или координати на др.Минев?Не съм от Пловдив и затова ще съм ви благодарна ,ако ми помогнете!

0887 407419-това е телефона,на който си записваш час за Минев за частния му кабинет.

murvet77 ,честита принцеса   bouquet

# 154
мОМИчЕТА, върнах се, в понеделник родих със секцио 3330гр 50см моята принцеса Ада.
После ще ви дам подробности, всичко беше 6.   bouquet
Честито ,да ти е жива и здрава:)  bouquet

# 155
Честито, murvet77! Hug
Да ви е живо и здраво момиченцето!  bouquet

# 156
  • до Пловдив
Честито, murvet77!
Да ви е живо и здраво момиченцето!

# 157
murvet77 да ти е жива и здрава.ти ли си избра секцио и с каква упойка беше.

# 158

Не е задължителна-една приятелка роди преди мен и не си беше правила консултация с анестезиолог.Момичето,с което бях в стая също не беше.Освен ако за три месеца откак сме родили не са я направили задължителна тази консултация.
А акушерката ми каза,че тест за упойки винаги се прави.

И аз,и сестра ми родихме в Селена с епидурална упойка-никой не ни направи тест за упойката предварително!Питах на консултацията с анестезиолога-каза ми,че не е необходимо....

# 159
murvet77 да ти е жива и здрава принцеаста и много радост да ти носи  Hug

# 160
Информацията за теста за упойки и задължителността на консултацията я получих именно от анестезиолога по време на тази консултация миналата седмица.

murvet77, честита дъщеричка! Живи и здрави да сте! Чакам с нетърпение да разкажеш подробности около раждането!

# 161
Според мен трябва да се настоява да се прави тест за упойка. Ето при мен се получи алергия към епидуралната упойка и да ви кажа не беше особенно приятно. Пък и не мога да разбера защо прескачат този тест и не го правят като според мен е задължителен.

# 162
murvet77, честита ви дъщеричка! Да ви е жива и здрава!!!   bouquet

# 163
Значи за 3 месеца са се променили нещата за задължителността за консултацията при анестезиолог.Но не мога да проумея как е възможно да се слага упойка без да е тестван човека-пък макар и епидурална.

# 164
Честито, murvet77!   bouquet
Да ви е живо и здраво момиченцето и много да ви слушка и радва  Hug

Общи условия

Активация на акаунт