АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 347
  • 312
  •   1
Отговори
# 135
Родих миналата година родих в Селена. Секцио с присъствието на таткото. Анестезиолог беше д-р Кючуков. Peace На консултацията се опитваше всячески да ме убеди да раждам нормално, но не успя естествено. Grinning Аз сама реших да съм с епидурална анестезия, без да ме убеждавал за това. Едната упойка ми я сложи той, а другата някакъв стажант, но под негово наблюдение. През цялата операция от едната страна на главата ми беше мъжът ми, а от другата - д-р Кючуков. Peace След раждането постоянно минаваше да ме види и да пита боли ли ме.
И на мен ми беше странно, че няма тест за упойката. newsm78
Относно цената - мин. февруари платих 860 лв. секцио и 200 лв. присъствие на бащата.

# 136
на една позната последно са й казали 250 лева за присъствие при секцио и 100 за нормално, но при условие, че вече е 150 за присъствие при нормалното раждане, най-вероятно са вдигнали още цената за присъствие при операция

# 137
Март месец ми престои раждане в Селена.ФМ ми водеше Кръшков,и понеже не съм запозната с др имена,мисля да раждам при него.Някои може ли да сподели мнение за него или евентуално да ми препоръча друг
Аз раждах при Кръшков, доволна съм, ако го избереш, мисля, че няма да сгрешиш.

# 138
Март месец ми престои раждане в Селена.ФМ ми водеше Кръшков,и понеже не съм запозната с др имена,мисля да раждам при него.Някои може ли да сподели мнение за него или евентуално да ми препоръча друг
Добър лекар,цялата бременност ми следеше,съответно и раждането-анестезиолог ми беше д-р Георгиев

# 139
Момичета днес бях на консултация в Селена, и освен с моя си доктор Матев се видях и с анестезиолога д-р Георгиев.
Да ви кажа - останах доволна и от отношение и ми обясни подробно, и каза "ако има нещо което те интересува питай"  Peace
Иначе за февруари ми е палнираното секцио, като цената е 1110лв. + 250лв. за таткото да присъства..
Понеже съм кръвна група с отрицателен резус фактор, каза че трябва някой близък да отиде да даде кръв в Окръжна в Пловдив и при постъпване да нося бележката.
И друго което ще се заплати евентуално, ако детето ми е с положителна кръвна група ще трябва да ми се бие Анти Д ГамаГлобулин, което се заплаща допълнително...

bouquet

# 140
mother-of-pearlS , пожелавам ти леко раждане и едно здраво и красиво бебче на финала! Hug
И аз раждах при д-р Матев миналия февруари. Simple Smile Страхотен е. Peace

# 141
И от мен едно положително мнение за д-р Матев  Peace
Родих при него през септември-невероятен човек и специалист  Peace
Няма да съжалявате за избора  си-толкова е внимателен и мил.... Grinning

# 142
Добър лекар,

И аз гласувам с две ръце "ЗА"

Ама как са надули цените  ooooh!

# 143
Не с две ами с четири ръце за д-р Кръшков  Laughing
Когато си го избрах и след това при операцията знаех,че съм в сигурни ръце. Няма да сгрешиш

# 144
Абе момичета,какъв тест за упойки имате предвид-преди самото раждане се правят тестове,а не при анестезиолога.Спокойно,никой няма да ви реже без тест за упойка.Не знам при нормалното как е, но при секциото се прави теста преди самата операция,на мен ми го направиха докато ми слушаха тоновете.
И не е задължително да отидете при анестезиолог,това вие си го преценяте.Аэ ходя при д-р Топалова и тя ме посъветва да отида.Но ако не искате няма кой да ви застави.Освен това като сте на консултацията питайте каквото ви интересува,даже предварително си помислете какви въпроси имате,защото на момента много неща се забравят.Аз например имам сколиоза на гърба и д-р Георгиев ме накара да се съблека и ми прегледа гръбнака.Решихме,че ще е по-добре упойката да е пълна.Иначе прегледа представлява стандартен тест за общото ви здравословно състояние.Препоръчват епидурална упойка обикновено,защото е по-щадяща за бебето и се понася по-лека от майката.Макар че аз от пълната нямам абслютно никакви оплаквания.
А това,че взимат по 20лв за преглед е много тъпо и дребнаво според мен.При положение,че си плащаш 1000лв. средно за услугата тези 20лв ми се струват цигънска работа.

# 145
Здравейте,дъщеря ми ще става майка след 3 месеца.Насочили сме се към клиника Селена и по специално към др.Минев.Някоя мама раждала ли е при него и какви са ви впечатленията?

# 146
И не е задължително да отидете при анестезиолог,това вие си го преценяте.
Консултацията с анестезиолог е задължителна. Тест за упойки не се прави, освен ако нямате вече изявена алергия към медикаменти или други специални съображения.

Иначе и аз мисля, че цените вече са доста високи. Не ми е ясна логиката на цените за присъствието на таткото при раждане - от една страна голямата разлика между сумата за присъствие при нормално раждане и при секцио, и от друга - за какво точно се плащат изобщо тези суми.
Да не говорим пък за това, че цената за престой на таткото заедно с бебето и майката е 200 лв. на ден.
Единственото, което ми хрумва като причина, е, че в "Селена" не им харесва особено татковците да бъдат до майките в този момент.

А никой ли не знае нищо за това дали има опция за заснемане на раждането?

# 147
  • хасково
Аз раждах март 2008 и тогава, д-р Даскалов ,каза че ако имаме фотоапарат да го дадем на акушерката да снима,само че аз родих със секцио по спешност и вообще не се бяхме подготвили за събитието.

# 148
Мои познати раждаха декември с планово секцио и имат видеозапис, само че не зная кой точно е снимал.

# 149
Аз също бях с планово секцио и таткото направи снимки. Peace
За цената за присъствието на таткото по време на секцио - може би включва евентуалното реанимиране на таткото. Laughing Или пък дрехите, които дават, за да се облече... Whistling Незнам.
Леко раждане на всички, които им предстои такова! Hug

Общи условия

Активация на акаунт