АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 351
  • 312
  •   1
Отговори
# 120
Честита дъщеричка на mini_79! Hug
Да ви е жива и здрава и много да ви радва!  bouquet

# 121
mini_79 честита ти дъщеричка и от мен  Hug

Искам да те попитам нещо - казваш, че за присъствие на таткото допълнително се заплаща 150лв. при нормално раждане, а при секцио с епидорална също ли е толкова? 

И още нещо към всички раждали там - дали има вариант да ти заснемат раждането?
Гледала съм филмче със секцио раждане с епидорална на една близка, като психолога на клиниката е снимал, като е снимано и първото къпане, преобличане, кърмене...с/у допълнително заплащане разбира се.
Та тази екстра я предлага друга пловдивска клиника още от преди 3 години - дали и СЕЛЕНА я предлагат?

# 122
  • до Пловдив
mini_79 честита  дъщеричка

# 123
Днес бях в Селена на консултация с анестезиолог, не останах никак доволна....а в понеделник ми предстои секцио... Sad
Дано ми се падне другия анестезиолог д-р Георгиев.  Praynig

# 124
  • Пловдив
murvet77 ,тест за упойки прави ли ти ила само разговаряхте

# 125
Точно 15мин разговор, нищо друго, не ми е мерил кръвно даже. Непрекъснато искаше да ме увери за епидурална анестезия, беше много неучтив.

# 126
  • Пловдив
Офф ужас,трябва да е бил Кичуков.И аз знам,че Георгиев е по-готин.Дано той да ти се падне

# 127
Кючуков ми сложи епидурала от първия път, стоя през цялото раждане в залата
Георгиев ми го сложи от втория път, не присъства на самото раждане, имаше леко усложнение, ходиха по етажите да го търсят да ми слага лидокаин, за да може Даскалов да си свърши работата, иначе че е готин- спор няма, ама и Кючуков е гот

за присъствие на таткото при секцио не зная колко е, но според мен двойно на нормалното  Simple Smile

# 128
Моята консултация с анестезиолог преди раждането беше при д-р Георгиев-траеше точно 2мин.,за което си платих 20лв... Rolling Eyes Нито ми направиха тест,нищо.....На раждането ми беше д-р Кючуков-страхотен човек и много добър професионалист!Беше неотлъчно до мен през цялото време-разказваше ми вицове,смяхме се и нищо не усетих-всичко мина супер безболезнено!!! Grinning

# 129
В петък съм на консултация в СЕЛЕНА, която ще съчетая и с консултация с анестезиолог...ще споделя после моите впечатления  Peace

# 130
  • Пловдив
Аз съм доста учудена,че не правят тест за упойки  Rolling Eyes.Такава беля може да стане,че не е истина.

mother-of-pearlS ,чакаме да разкажеш за твоята консултация.

# 131
Мен на серклажа ме приспа Георгиев, вярно не беше обща анестезия, само венозно, но не усетих никакво неразположение след упойката. Дано всичко мине добре.  Praynig

# 132
Март месец ми престои раждане в Селена.ФМ ми водеше Кръшков,и понеже не съм запозната с др имена,мисля да раждам при него.Някои може ли да сподели мнение за него или евентуално да ми препоръча друг

# 133
  • гр. Пловдив
Като стана въпрос за анестезиолог да споделя и аз за Георгиев. Много съм доволна. През цялото време на операцията се бъзикаше с всички наоколо и тананикаше заедно с радиото, което беше пуснал. Следеше състоянието ми и доста контролираше поведението ми, понеже аз много се вълнувах и треперех цялата, а това е доста опасно за сърцето при операция. Е, на, жива съм.  Mr. Green

# 134
При първото ми раждане анестезиолог ми беше Д-р Кючуков, при второто Георгиев. Георгиев ми сложи епидуралната от 3-тия път, а Кючуков от 1-вия. Но и двамата са много мили и внимателни. Повдигат духа в този малко страшничък и много вълнуващ момент.

Общи условия

Активация на акаунт