АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 361
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
Ами тази тарифа от 100 лв е за това ,9-тия месец човека е изцяло на твое разположение,ако щеш да му звънниш през ноща,да го викаш в болницата за фалшива тревога,просто си осигуряваш спокойствието,че винаги ще дойде и че винаги ще си вдигне телефона.Просто си го ангажираш,че желаеш при него да раждаш.Имам лични наблюдения от други двама лекари,който въпреки уговорката да се ражда при тях,едно че са дошли късно,откакто жената вече беше родила,друго че чак им криво защо са ги разкарвали през нощта #2gunfire

И Топалова беше на разположение постоянно през бременността ми, винаги ми е казвала, да и се обадя ако нещо се случи, независимо колко е часът! Бях я ангажирала, че ще раждам при нея, като тръгнах да раждам и се обадих в 6 сутринта и жената ми каза какво да правя и дойде в болницата, но не ми е искала повече пари! Така че не е от това дали е ангажиран с теб или не, просто явно е преценил, че неговият труд трябва да е платен повече от другите доктори например в същата болница! Peace Но всеки сам си преценя на кой да се довери и дали и колко да му плати за това! Hug

# 106
  • Пловдив
Здравейте , момичета! Hug и аз да се включа ,следя темата и макар че ми е рано съм твърдо решена че това е моето място  Wink. д-р Минев ме следи и съм много доволна.  Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Теди,добре че ме поправи за цените  ooooh!

# 108
Теди,добре че ме поправи за цените  ooooh!
Няма проблем Елфитка:) Hug
Ти спря ли да ходиш при Минев?На консултации?

# 109
  • Пловдив
Теди,декември бях.Януари не съм ходила.Чудя се дали да ходя.Той каза,че нямам пречки за нормално раждане.

Към 20 януари ще ходя на профилактичния в Селена.Надявам се да потвърдят нормално раждане.

# 110
А защо,да няма някакви опасения за секцио?

# 111
  • Пловдив
Теди,ами сигурно гледа как е обърнато бебето,колко ми е таза и аз незнам  Rolling Eyes

При някой момичета се вижда от рано,че са за секцио.Но това не означава,че в последния момент няма да се премине на секцио.Ако се закучат нещата,знаеш,че нямаме избор. Confused

# 112
Цените все още са 830 за нормално и 1100 за секцио, 150 е присъствието на таткото в родилна зала при нормално раждане. Имат уаърлес, но можеш да ползваш само скайп и кю, поне аз не питах дали има вариант с някава парола да почна да отварям сайтове, но пак беше нещо- да си виждам детето. Доста от по-стария персонал е там, новите също са добри. Беше фул с бебета, мен ме приеха, че бях с разкритие 4 санта вечерта, до сутринта дойдоха две мами и родиха, след мен още една, общо бяха 14  Rolling Eyes Направо горкия персонал едва сварват.

# 113
  • гр. Пловдив
От раждалите там има ли такива, които са преносвали и да са родили нормално?

# 114
Мини, добре дошла.  Hug
Честита ти рожба!  bouquet
Чакаме те в отчетната да ни разкажеш за раждането и снимки на бебка.

# 115
Мини,добре дошла Hug
Честита ти дъщеричка,да ви е жива и здрава  bouquet

# 116
Здравейте и от мен!
Предстои ми трето раждане през месец април 2009 г.
Знае ли някой от вас каква е цената за раждане в клиника Селена , без епидурална упойка и без предварителен избор на лекар.

# 117
  • Пловдив
pepita SN ,830 лв нормално раждане,като епидуралната влиза и я ползваш,ако искаш.Ако не я ползваш,цената не се намалява.

# 118
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАМИТА!  Hug

Цветелина, аз преносих с 2 дни. Доктор Минев ми препоръча да предизвикаме раждане, но аз настоях да изчакам до термин (20.07). Е, родих на 22.07 в 02.30 сутринта - нормално раждане.

# 119
  • гр. Пловдив
Преносих 4 дена и след цял ден предизвикване на раждането ме оперираха вечерта. Все си мисля, че не им се чакаше или да се застраховат да не би да ги изненадам през нощта.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт