АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 371
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
  • до Пловдив
честито ти момче Милена. и аз раждах при д-р Котева в Селена и съм много доволна, изобщо от целия персонал останах много доволна при моето раждане там. Даже сега педиатърката ни е в Селената при д-р Василева ходим и сме много доволни

Последна редакция: ср, 07 яну 2009, 17:22 от dani_gangova

# 76
dani_gangova, а ако нещо ви потрябва педиатър, може ли да се ходи в Селена?

# 77
искам да кажа вечер или през уикенда.

# 78
Искам да попитам мамите раждали с епидурална,след като я поставят тази упойка,може ли да се разкарваш,или само лежиш и ако ти се приходи до тоалетна как става?

# 79
абе хич не ми беше до пишкане на мен
иначе при мен пикочния мехур беше се понапълнил и пречеше на бебето, а не бяха ми сложили катетър, но след като го установиха вече беше късно да ми слагат, че главичката беше ниско долу
предполагам, че евентуално ако се случи и има възможност ще ти сложат катетър

# 80
  • до Пловдив
искам да кажа вечер или през уикенда.
мисля че не няма дежурен педиатър но не съм 100 % сигурна като ходим следващия път на консултация ще питам и ще пиша

# 81
  • Пловдив
mini_79 ,като ти сложат епидуралната предполагам,че не можеш да ходиш вече,трябва само да лежиш?Чудя се дали ще мога да се разхождам,за по-бързо разкритие.
И дали има забрана да се пият течности след раждането,заради упойката?

Мини,много станаха въпросите,ама к`во да ни прайш  Mr. Green

# 82
Благодаря за отговора мини,а Елфита,относно течностите дават да се пие след раждане нормално

# 83
  • до Пловдив
след като ти сложат упойката не можеш да се разхождах а след раждането ти дават мин.вода и сок от ябълка колкото искаш

# 84
ммда, не зная ако поискаш дали няма да ти дадат да се разхождаш, но едва ли
упойката ускорява разкритието доколкото ми обясни Кючуков и за това гледат да те наблюдават
аз получих пълно разкритие 2 часа след като ми сложиха упойката, не мога да кажа, че са ми минали тежко или нещо подобно
целия ми родов процес беше доста бърз- точно 3 часа, при все че ме приеха с 3,5 см разкритие /тези 3 часа от оксиотцина до раждането на Стефания говоря/, иначе ме напъна вечерта към 3 и родих в 11:40 на обед  Peace

# 85
  • Пловдив
mini_79 ,dani_gangova благодаря ви много   bouquet

Дано и ние,на които ни предстой да приключим бързо и да забравим.

# 86
и на мен ми предстои скоро, доста скоро  Party
надявам се да е поне толкова бързо колкото и предишния път
за течностите са ти казали- пиеш си колкото искаш след като родиш, само докато раждаш не дават, на мен акушерката ми топеше марличка във водичка и ми даваше да си квася устните  Peace

# 87
На мен ми дадоха вода по време на секциото , няколко капки , но пак е нещо. После като мине всичко можеш да пиеш колкото си искаш.
А за епидуралната едва ли ще можеш да се движиш , защото все пак всичко ти изтръпва от кръста на долу и няма да си усещаш краката.

# 88
с епидурала си усещаш краката и можеш да ходиш  Peace

# 89
  • до Пловдив
и аз така с епидурална си усещах краката и само няколко часа след раждането станах и можех да ходя

Общи условия

Активация на акаунт