АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 373
  • 312
  •   1
Отговори
# 60
аз днес бях на консултация с анестезиолог, не стигнах да питам за интернет  Embarassed
моето дете спеше по цял ден, аз не спях от превъзбуда, че съм майка, писнаха ми трите програми там /като раждах Стефания имаше само Канал1, Бтв и Нова/ и за това питам за интернет
плюс това смятам, че ще ми е много мъчно без Стефания толкова време и ми се иска да я виждам поне на скайпа, никога не съм се разделяла с нея за толкова дълго  Sad
питах за цените, никой не можа да ми отговори след НГ дали ще ги вдигат, за сега за 830 за нормално и 1100 за секцио

# 61
  • Пловдив
mini_79 ,разкажи как протича консултацията с анестезиолога.Колко парички струва?Това е този задължителния преглед преди да се роди там,нали?На друг специалист пращат ли те?Преглед с ехограф има ли?

# 62
Elfita- с предната бременност отидох долу горе в 32 на първи преглед, държат да те прегледат там. Прегледа естествено си го плащаш, като струва около 30 лева- УЗИ. Консултацията с анестезиолог е 20 лева, попълва едни бланки, за мен е второ раждане там, но имаше проблем с епикризата от първото раждане, та сега се налагат допълнителни изследвания /вероятно се касае за административна грешка/. Хубаво е, ако не си решила при кого ще раждаш да отидеш да се запознаеш с обстановката, с екипа. Аз предния път ходих два пъти преди раждането, ще ти направят списък със задължителни изследвания, които трябва да имаш.
Анестезиолозите дават консултация само през седмицата между 11 и 12 часа.

# 63
[Анестезиолозите дават консултация само през седмицата между 11 и 12 часа.[/color]
Мила,искам само да те питам необходимо ли е да се запише час за консултация с анестезиолог?Аз съм от Бургас,но мисля да раждам във Селена и след празниците да отида до там.Предстои ми именно срещата с анестезиолога,защото ще раждам секцио.Избрала съм си лекар,който изражда в клиниката,но до сега не съм ходила в Селена.

# 64
ами не е необходимо, просто само тогава дават консултации, двама са- д- Кючуков /при който раждах аз предния път/ и д-р Георгиев
трябва да си организирш така пътуването, че да успееш да влезеш в този часови интервал, не че ще те върнат, ако е да речем 12:30 и все още има анестезиолог, но такъв им е реда
вчера бяхме две момичета за консулатиция от други градове, преди нас д-р Георгиев имаше консултация с още едно, но си тръгна след нея, ние чакахме д-р Кючуков да излезе от секцио

# 65
Благодаря ти много за инфото!

# 66
аз също съм се насочила към Селена ,но имам време и се надявам повече да не вдигат цените,но искам да попитам задължително ли трябва да се уговоря с анестезиолог.

# 67
  • Пловдив
жужагад ,от клиниката съветват,че е добре месец преди раждането да се мине там на профилактичен преглед.Сигурно правят картон и т.н.Като дойде момента да се пести време.Консултацията с анестизиолог се налага,защото дори нормално раждане без анестезия може да завърши със секцио.

За цените-до февруари няма да ги вдигат,но смятам,че след това ще има отново увеличение.

# 68
elfita аз по принцип ходя при д-р топалова на консултация ,но се запознах с някои майки раждали в Селена не ми казаха че са се уговаряли с анестезиолог.но като наближи ще попитам все пак ти благодаря за бързия отговор,дано не вдигат цените .

# 69
аз както вече писах съм раждала там миналата година, нормално с епидурал, въпреки това тази година имат изискване да имаш такава консултация заради листа с който се отчитат после  Peace

# 70
Здравейте и от мен и честита Нова Година!:) На 28 дек. родих момченце в Селена. Тъй като ми е второ раждане, беше доста по-леко от първото. Много съм доволна от клиниката, първото си дете също родих в Селена миналата година, но тогава беше все още нова болницата, малко организацията на работа на акушерки и мед. сестри не беше много добра. Но сега мога да ви уверя, че нещата в това отношение доста са се подобрили. Останах много доволна от отношението на персонала, още първия ден идва акушерка, която ти обяснява доста подробно за кърменето на бебето и ти помага да го накърмиш.

# 71
Здравейте и от мен и честита Нова Година!:) На 28 дек. родих момченце в Селена. Тъй като ми е второ раждане, беше доста по-леко от първото. Много съм доволна от клиниката, първото си дете също родих в Селена миналата година, но тогава беше все още нова болницата, малко организацията на работа на акушерки и мед. сестри не беше много добра. Но сега мога да ви уверя, че нещата в това отношение доста са се подобрили. Останах много доволна от отношението на персонала, още първия ден идва акушерка, която ти обяснява доста подробно за кърменето на бебето и ти помага да го накърмиш.
Честит ти син Милена,да ви е жив и здрав и много да ви радва:)А при кой доктор ражда?

# 72
Честито ти момченце  Миленче да ти е живо и здраво,много да те радва и слушка   bouquet

# 73
Здравейте!В 36г.с. съм и щях да раждам в Окръжна,но се отказах.Мисля да ходя в Селената та исках да ви питам при д-р Минев или д-р Ставрев?По принцип ми е 2-ро раждане и засега пак нормално.

# 74
Честит ти син Милена,да ви е жив и здрав и много да ви радва:)А при кой доктор ражда?
Благодаря! Раждах при д-р Котева и д-р Кръшков.

Общи условия

Активация на акаунт