АГ клиника Селена гр. Пловдив - 5

• 39 352
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
Моя лекар е д-р КАрагьозов и не е от екипа на Селена, в смисъл не работи там, дава дежурства само и води раждания, платихме всичко 1110лв.

# 181
  bouquet ти мюрвет да ти е живо и здраво бебчето и мноого да те радва и слушка,нз защо на мен ми казаха 1300 за секцио,това ме отказа да раждам там,но сега като се замисля и тук ще дам същите пари,дали да не  ев селена,някоя друга мама,ако може да сподели и тя за цената

# 182
  • Пловдив
rusana ,информацията,която са ти дали от болницата трябва да е най-вярна.Явно ще има увеличение след февруари и затова са ти казали тези цени.

До февруари включително-нормално 830 лв,секцио 1100 лв.В това влиза упойка,храна,консумативи.

# 183
така е,но мен ме учудва това,че жената ми каза цените за тогава (беше ноември ) 1300 секцио и 1000 нормално и на тези цени щяло да има увеличение,затова ми се стори много странно и реших да питам вас,поне сте плащали и знаете

# 184
ъ, аз на 29 декември като питах не знаеха дали ще имат увеличение, много странно да са ти казали така още ноември
Мюрвет- в 16 стая ли беше  Flutter щото и аз в нея този път
видя ли, че Кючуков е пич  Wink

# 185
ъ, аз на 29 декември като питах не знаеха дали ще имат увеличение, много странно да са ти казали така още ноември
Мюрвет- в 16 стая ли беше  Flutter щото и аз в нея този път
видя ли, че Кючуков е пич  Wink

абе нз даже една много нелюбезна жена,вика хм ти защо си дошла рано ти е още,ела  в деветия и малко трудно ми обясняваше,но...може да не и е било ден на жената

# 186
Мини, да и аз бях в ИЗОЛАТОРА, лекаря ми непрекъснато ме бъзикаше.  hahaha
А за Кючуков си абсолютно права, беше невероятен.  Peace

# 187
Искам да попитам някой,който е ходил на консултации по време на бремеността в селената колко му е излизало на месец,като знам че отделно се плащат изследванията?И дали жената си избира по кой начин да роди или е по преценка на лекаря?Благодаря предварително!И доколкото разбрах болничния бил 40 лв....

# 188
Преди седмица се записах за планово секцио в сердата на февруари - цената , която ми казаха е 1100лв, като имам уговорка лекаря който ми води консултациите (д-р Матев) да ме и изражда  Peace

По време на консултациите съм плащала по 30лв. за преглед...като всички изследвания Джи Пи -то ми ги е пускал по здравна каса, като доктора ми казваше кога, какви изследваания ...

А за какъв болничен от 40лв. става въпрос - аз знам че от Селена ти издават болничният , който е след раждането..но не мисля че се плаща  newsm78

Някоя от раждалите мами има ли с кръвна група с отрицателен резус фактор? Аз съм с такава и ми казаха ,че някой близък трябва да даде кръв в Окръжна и при приемането ми, да нося бележката... ако се наложи кръвопреливане пък и защото съмс  нисък хемоглобин..

# 189
значи мен нещо за ме метнали с тези космически цени  newsm78 уф то няма никакво увеличение, сега много се обърках, искаше ми се да раждам там,но вече имам уговорка за раждането в моя град  smile3511, как  мислите дали ще е удобно да я откажа?

# 190
  • Пловдив
За болничните-смятам,че момичето пита за издаване на болнични по време на бременността с диагноза общо заболяване.За да не работи,а да си стой вкъщи.Издават такива 30 дневни-цената е 35 лв на болничен.

rusana ,според мен не става дума даже да откажеш уговорката.Просто не се обаждаш на съответният лекар за раждането.Естествено е повече от удобно да го направиш,защото твоя комфорт и спокойствие са най-важни в момента.

Хубаво е като влезнеш в 9 я да наминеш към клиниката за преглед.Ще ти правят ехограф и консултация с анестезиолог.Анестезиолог има от 11 ч до 12 ч.Ако си секцио,ще ти планират дата.

# 191

rusana ,според мен не става дума даже да откажеш уговорката.Просто не се обаждаш на съответният лекар за раждането.Естествено е повече от удобно да го направиш,защото твоя комфорт и спокойствие са най-важни в момента.

Хубаво е като влезнеш в 9 я да наминеш към клиниката за преглед.Ще ти правят ехограф и консултация с анестезиолог.Анестезиолог има от 11 ч до 12 ч.Ако си секцио,ще ти планират дата.
   bouquet елфита имам още малко време да си помисля и да посъбера още малко инфо  Hug

# 192
Аз раждах в Селена август.Беше пълна лудница.А че всички са специалисти,спор няма.Оставиха ме 24 часа с контракции.Бях с 2см разкритие.Предполагам че това беше,защото няма лекар през нощта,имаше само две сестри.През нощта ми идваше да си взема багажа и да отида в Торакс.Иначе раждането мина идеално.Хубаво е че акушерките подкрепят кърменето,настояват,не те оставят така лесно.И д-р Молева и д-р Василева са невероятни педиатри,водя бебка при тях.Много съм доволна.Иначе вече при тези високи цени съм за раждане в Торакс.

# 193
аз бях с 4 санта в 8 вечерта, ама моя доктор каза, че вечер никой "не дърпа дявола за опашката" и чак сутринта като дойде задвижи процеса /вече бях с 5-6 санта/
точно същата вечер приеха две жени- и двете си родиха посред нощ, ама явно е нямало връщане там
винаги има дежурен лекар  Peace

# 194
издават болнични в Селена като си платиш 36 лв но със знанието на гинеколога ти.

Общи условия

Активация на акаунт