Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 576
  • 303
  •   1
Отговори
# 225
  • София,
ЧЕстит празник и от мен на всички студенти, настоящи, бивши и бъдещи! Mr. Green
А ето да се почерпите и от една студентка макар и прекъснала по майчинство  Mr. Green НАЗДРАВЕ Mr. Green

Ками пуснах писмото, чакай го утре, предполагам! Hug

# 226
Да,така е вижда му се края.Никола го записах и догодина тръгва на ясла.
И аз имам едни спортни боти на Дизел,страхотни.Подарък от мъжо,ама с връзки и няма навързване това чудо,а развързването е по-трудно даже.
чЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИчКИ СТУДЕНТИ!Бивши и настоящи!   bouquet
Дунди,страхотна почерпка!  Hug

# 227
  • София
привет
честито на патерици на всички празнуващи Hug
дунди, нямаше в уикенда нищо, сигурно днес ще дойде?
а почерпката е безобразна, бре, на диета съм алооооо Crossing Arms

# 228
  • София,
ХИ, хи , Ели и аз съм на диета, ям от всичко по многооо, а кога ще отслабна един господ знае, иначе и аз съм с резервния гардероб и все нямам какво да облека, или пък не се харесвам в нищо newsm78, ама пусто с тия диети съм до никъде, ако мога да спра да ям изобщо май ще е най добре Mr. Green
А за писмото не се тревожи, те бългърските пощи, нали ги знаеш колко са бързи, ама надявам се че утре ще го получиш вече, ако не го получиш до края на седмицата ще ти пратя друго, не се тревожи! Hug
Аз пък не шия гоблени ама съм извадила шевната машина и се опитвам да ушия едни перденца на зълвата, и едни калфчета за столовете, ама нещо много ме мързи и вися вече сума време на компа, ей сега изчезвам, че като се събуди Вероника и нищо няма да мога да свърша! А така е вече цяла седмица!
Аз пък онзи ден си харесах едни много сладки ботушки тук в едно магазинче и днес като ходих до кухнята минах да ги премеря,  да си ги подаря за КОледа, ама не ме огря  Embarassed, нямаха моя номер и много ме е яд #Cussing out
Яна, не се тревожи и не бързай чак толкова, да ти кажа това са най хубавите години - да си стоиш с децата в къщи, на мен по едно време толкова ми беше писнало, нямах време дори да спя, особено около сесиите, че то ходех на работа, на училище, вечер се чудех кое по напред да направя - да готвя, да пера, да чистя или да се занимавам с детето.Накрая вече толкова ми беше писнало и ми се искаше да съм си в къщи и да не мисля за нищо, а само да се занимавам със семейството, сега си ми е екстра и като се замисля и аз, че остават някаква си половин година и направо лошо ми става - всичко ще започне отначало, работа, училище, семейство и най вече ВЕРОНИКА, която хич и идея си нямам какво ще я правя, няма да я давам на ясла в никакъв случай. newsm78

# 229
Честито на всички празнуващи и от мен  Hug Аз сутринта отидох в едно клубче с малкия, където има интернет за родителите с идеята да ви прочета на спокойствие и да си поцъкам някакви неща.. е да ама не  Whistling Малчо се лепна за мен и почти не стоя в детския кът.
Марти да те питам - от колко до колко си ангажирала клуба? Ние нали ходим в студио Мила моя мамо и в събота ни е последното събиране с празнуване, подаръци и т.н. Не знам кога ще свършим и да си правя сметката да тръгвам ли въобще към клубчето. Ако случайно не успеем да стигнем ще се разбера с Гери да даде парички и за нас, че няма да е честно спрямо другите.

# 230
от 12.30 до 14. 30 ч  Grinning
Момичета, имате ли нещо против да да вземем една приятелка на партито с августовска госпожица - приятелка на Никола и Кая  Laughing
Ние до преди малко бяхме на пицария с Кая, Никола и Никол.Хубавото беше, че през голяма част от веремето бяхме сами на етажа и съответно цялото пространство им беше на разположение да се гонят. Е не мина и без инциденти - Никола се опита да прегърне Кая и я събори назад, тя си удари главичката, той бузата под окото....здраве да е, забравили са вече

сега пробвам да му давам необелени мандарини (от ципата) и май се получава...

# 231
Нищо на против,Марти!И Никола ли джитка в дамска компания?  LaughingИ Нико най-често е с Зейна,приема я като негова собственост.Нея и нейните неща,разпределя ги постоянно,дава й храна,влачи я на където реши и така.Ама тя мнооого спокойна и все се хили,рядко му се нерви.Общо взето му ходи по свирката и той много я обича.Но моя напоследък е голям киселяк и кривотия.

# 232
Хайде честит ни празник и от мен  Mr. Green  Hug
Уинкс, как е Криси?!
И ние не ходим по заведения с цуцката. Като бяхме в Копривщица и обядвахме в мълчание и погледи вперени ту в яденето, ту в Мимко, ту в яденето, ту в Мимко Laughing
Хехехе, големи сладури тез Николовци. И Мимко си има гадже и от време на време я налага  Mr. Green Embarassed

# 233
  • На края на вселената!
Здравейте  Hug
Честит празник на студентите! Честито със закънение и на празнуващите Никулден!

Много ми се идва в събота на партито. Страшно много ми липсвате и искам да ви видя вас и порасналите сладурковци  Grinning Кажете ми повече (извинявам се, но не ми стига времето да прочета цялата тема) - подаръците ще носим ли, за своето дете ли? има ли някакви условия, може ли да дойда с Лина, че баща им е на работа? Трябва ли да носим нещо?

# 234
Томасе, Hug как сте?
Уинкс, успех на изпита Peace

# 235
Мими, разбира се, че ще дойдеш с Лина Hug Подаръци носиш за твоите си деца. Даваме ги на дядо Коледа, а той ще ги подари. Решили сме да маскираме дечицата.
Дели упорито отказва костюма на Мики Маус, а е толкова сладък с него. Накрая отидох и му взех на Спайдърмен. Не е нищо особено, но в крайна сметка поне го търпи.
Днес го заведох на детско клубче, че доста духаше и беше неприятно за дълги разходки. Изкарахме си добре. Наложи се и аз да вляза, защото ме викаше, но поне 30 мин. си откара сам. Вечерта бяхме на гости на приятели с петгодишно момченце. Неможах да повярвам, че аз си седях, а той почти не ме дърпаше и "мамосваше".
Аз пък направо се плаша колко ми е хубаво да си стоя у дома с детенцето. Изобщо не искам и да си помислям за връщане на работа. Дано обстоятелствата ми позволят да го гледам до три годинки. Иначе миналият месец направих две години откакто не работя. Засега не ми липсва, но аз като че ли доста се бях натоварила и психически, и физически на последната ми работа.

# 236
Дунди  Hug, хиляди благодарности още един път  Grinning
Така се сдухах днес, в работата имах проблеми ,след това един роднина на Тони почина , та той и свеки заминаха за Кюстендил  SadКофти работа
Ако не успея до края на седмицата да си приключа служебните неща ,ще трябва да ходя и в събота Rolling Eyes
Ние също бяхме в Джъмбо в неделя, купихме фотьойл на Ева и някакви дреболийки ,а после от Хиполенд взехем музикално дърво.Конче да се люшка и да има колелца не намерихме, но мъжът ми се сети че е подарявал на племенницата си такова, обадихме се на сестра му и тя кза че кончето е почти като ново и ще позлваме него  Grinning
Ей сега ми се обади мъжа ми че са пристигнали на Кюстендил , аз ще се опиотам да поспя че днес много напрежение
Мими, ще се радвам да се видим ( охх дано да успея да дойда на партито ,ако не бройте ме за парички  Peace )
Лека нощ

# 237
Честит празник на всички студенти   bouquet Хубаво да си пийнете,и за нас....Ние не сме спрели да празнуваме тия дни също... имен ден на Ники,нашите рожденни дни...три празника накуп,правихме голямо парти ,нямах никакво време за форумчето ,но ми липсвате.Затова минавам все пак за малко да ви видя Hug 
За работата да ви кажа вече свикнах аз,но не съм на пълна работна седмица и затова не ми тежи толкова предполагам.Иначе преди да се върне една жена на работа след раждането се чувства определено много странно ,но аз примерно с желание работя,това ми дава нов живец ...просто се чувстваш по пълноценна.Контакта с хора ти дава сили и носи емоции,които иначе липсват в ежедневието с детенцето в къщи.Затова подкрепям идеята за връщане на работа и дори препоръчвам  Peace
Ники вече има 4 зъба отпред,бавно но славно напредваме,горните съседни два резеца и те се показват бавно.Да ви питам,вие давате ли шоколад на сладурите?Аз покрай този Никулден,тук понеже се раздават шоколадови вкусотии на децата ,и той в градината получи подарък дори от Николаус ,та реших да почна да му давам.Но виждам че той му става голям фен и как ще го осмирявам не знам.По колко е добре да му давам,колко често  ?Не искам да го лишавам от тази радост,но ме е страх да не прекалим.Вие по колко давате и изобщо давате ли ? newsm78Миналия ден изяде главата на един шоколадов дядо коледа и като му го взех мног осе разсърди и плака и се оплаква  Rolling Eyes Laughing

# 238
Добро утро!
Мими,чакаме ви!Идвайте смело и трите,нямам търпение да ви видя!Носят се подаръци за твойте деца,а ако нямаш време за костюми тва не е задължително,девойките ще са си принцеси каквито са.  Grinning
Бубе,не ти тежи защото като чета ходиш отвреме на време на работа,можеш да оставаш Дели когато ти се налага или имаш нужда,позволявате си почивки и така.Помощта и разбирателството ти дават нужното спокойствие!  PeaceДано е все така при вас,но при нас е много различно.  Peace И при приятелката ми Клара е като при вас,затова тя вече се замисля и за трето дете.

# 239
Доро утро  Hug
Ками, Мая дано да успеете да дойдете  Hug
Шоколад не давам, категорично...и въобще гледам да избягвам бялата рафинирана захар, замествам я с фруктоза. иначе аз много обичам шоколад, и на Никола ще давам, но не на този етап. За количеството- мисля, че трябва да е минимално - едно заради кофеина в него и второ, защото е един от основните причинители на кариеса на ранното детство  Peace
Мими, чакаме те  Hug

Последна редакция: вт, 09 дек 2008, 09:59 от marisasav

Общи условия

Активация на акаунт