Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 578
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
  • sf
ДУ
Ние за малко да се успим. Звера стана в 5:30 и към 7 пак заспа и аз не чух алармата. Добре,че е мъжо да закара Роки,че онова чудо още спи . Ще отърве и яслата,че трябва пак носен секрет да се взима,а и доки да го чуе,че не спира да буха.  ooooh!

Кирова, разбирам за какво говориш .И моя е терминатор- все на 6 са ми очите и пак троши и срива  Joy Мъжо яко се изнервя вече. Отказва да го гледа, щото не слуша. Бил готов да е с него и поцял ден,но ако е кротък- да си играят,четат книжки без Кико да мрънка и прави бели  Joy е то така всеки може

ееееееее Яна с къв чаршаф ме е изпреварила  Grinning

# 211
Еми,Вики тва от снощи го тая и сега го пльоснах тука,ама ми олекна.  Mr. Green

# 212
Добро утро!
Честит празник на всички  настоящи и бивши студенти!   bouquet
Янче, разбирам те и за дрехите и за свеки,за дрехите - в момента почти няма какво да облека,защото едните са ми много големи,а тези от преди да забременея с Дани ми стават,но са ми тесни в кръста и картинката е ужасна,а за свеки -  Sick,моята за 6 месеца е видяла Цвети за 1 час,а Дани всяка сутрин като отиват на работа,но нали трябва да се покажем пред хората че си обичаме внучетата,нямам думи.

# 213
  • Асеновград
Добро утро ,
Честит празник на всички студенти - настоящи , бивши и бъдещи !
Тедо е на ясла , днес ще го пробват да спи там , дали ще се получи , от сега ми е на топка корема.Иначе в петък много му се приспало преди обяд , обаче не искал да легне в кошарата , затова поспал 20 минути на рамото на едната сестра.Бях много приятно изненадана , не съм очаквала някой да му обръща толкова много внимание.
Дес , честити ти придобивки , глези се по-често.
Аз трябва да си купувам палто , но или не си харесвам , или не мога да прежаля толкова много пари за тези , които харесвам.
Кирова , завиждам ти , че си си вкъщи , искам и аз.Така ми се иска един ден само с Тедо да прекарам , ама да нямам нищо за правене - да е изчистено , сготвено , изпрано и само да си играем.
Айде да работя , че толкова много работа имам , а все Тедо ми е в главата.

# 214
Здравейте момичета  Hug
Честит 8-ми декември на всички, които го празнуват  Tada
Ние вчера бяхме в Джъмбо - лудница  ooooh! Деца пищят, майки крещят, а татковците ходят като буреносни облаци
Но по напазарувахме де Wink
Ина за партито ще получи нова кукла, че любимата и вече е пред разпадане  hahaha
Яна хубаво е че имаш планове за себе си и съм сигурна, че ще ги реализираш  Hug
Иначе и аз съм със склад-гардероб  hahaha и все обяснявам, че нямам какво да нося  ooooh! То аз и преди си бях като наденичка  Embarassed, а сега още повече  Tired
та и аз съм се зарекла да минат празниците и да се заема със себе си, че така не може вече  Wink
 Аз изчезвам за сега, че нещо в офиса е нагнетена обстановката  Rolling Eyes
Хубав ден   bouquet

# 215
Честит студентски празник!
Били, браво на сестрата, много добро впечатление ми направи това, което писа. Стискам палци на Тедо  Hug
Аз вчера ходих до фокс да купя бодита и останах приятнно изненадана, че има 30 процента намаление. Взех и едни ръкавички, че тия, които имаме му падат, а с тях вървеше в комплект и шапка, та и нова шапка си имаме. В мола беше лудница и то привечер в неделя, когато би трябвало да е по-спокойно. Не знам каква криза има...

# 216
4естит празник на вси4ки    bouquet

И аз съм на купон дове4ера,мъжо 6те гледа Марти ,малко да разпусна,4е ми омръзна това еднообразие .
Ние в петък минахме през Джъмбо и напазарувахме подаръци ,4е викендите е ужас ,поне сме готови ве4е с децата,за възрастните има време.

# 217
  • Варна
Честит студентски празник !   bouquet
И в нашия мол беше лудница вчера.Отидохме само защото Преслав искаше да играе в Капелата.Нелия не можахме да я задържим и една минута в количката.Като хукна като невидяла, утрепаха се да я ритат и събарят всчки забързани граждани  Sick А и тя сама се постара да влезе в няколко магазина през витрините/явно доста добре изчистени/.Много мразя такива шумни места, но в почивните дни е невъзможно вкъщи с двамата, а пък навън вече е е студено.
Иначе украсяването в къщи не мина хич по правилата, но аз го очаквах.Около три часа я подреждахме/елхата/ с Преско.Ние слагаме, тя маха,ние слагаме , тя пак отзад и така три часа. Накрая баткото я блъсна, тя падна ревна, ние му се скарахме и той ревна и стана олелия голяма. Rolling Eyes
Яна не се сещам дали си казвала, но Никола планираш ли го за детска ясла или на градина направо? И си само на 31г. Има толкова време и да се реализираш професионално.
Все забравям да пиша, че и Нелия не говори.Някой беше питал.Казва две три думи, не на мястото си всеки път.Иначе  китайския го владее добре. Laughing

# 218
Честит празник на всички   bouquet
Със закъснение честитя и на празнуващите на 6.12
Рени, спирай пюретата. Аз далеч не мисля, че са много изчистени.
Айка, вече незнам какво да мисля. Ако в началото изглеждаше като цицина, сега според позицията на главата и то се променя. Ще я водя пак на доктор.
И  аз да се похваля. Въпреки кризата - поне в бизнеса на мъжа ми е очевадна. - успяхме да вземем нова секция. Не е луксозна, но за разрушител като нашта е подходяща. От няколко дни започна да се заиграва сама. Онази вечер и опънахме една триместна палатка и тя много и се израдва. Баща и даже дремна снощи в нея.
Донси, поръчах ги - по 6 броя в корица за да не стане много дебело. ще ги пробият с дрелка и ще прокарат канап или нещо друго. Към края на седмицата, ако мъж ми не ме е убил зарадитова ще дам отзиви. Цената е прилична - 6.70 на  том
И Донси, действаш ми много стимулиращо - почва да ми се шие неистово  Party

Последна редакция: пн, 08 дек 2008, 13:33 от Мама_му

# 219
  • sf

И Донси, действаш ми много стимилиращо - почва да ми се шие неистово  Party
ела и в Гоблените и ще видиш каква краста ще те хване  Mr. Green

бяхме при педи, гърдите му са чисти, предложи да си го оставя тая седмица у нас, ама в момента хич не мисля така- утре май ще го заритам към яслата,че срути апартамента направо  Sick

мъжо искал да украсявам елхата колкото се може п-късно, защото иначе му действало депресиращо заради зимата  hahaha тъй че може и  на 24ти да я спретна.

# 220
Е няма ли кой и мен да нау4и да 6ия гоблени,имам огромно желание,ама у4ители нямам    Mr. Green

# 221
 Здравейте!
Честит празник на всички студенти!
 Честит имен ден на Никитата, на патерица   bouquet
Ади е при гледачката, а аз вместо да чистя, вися във форума, срам..., но ей сега ще се поправя.
 Марти БЛАГОДАРЯ  за организацията , съжалявам че си имала негативни емоции.
Х.Кирова много са сладки танцуващите момчета  Heart Eyes
 Хайде, бегам.

# 222
  • София
Честит студентски празник!  bouquet

Днес съм с два броя терминатора в къщи. Големият го боли корема и го оставих под наблюдение. Дано не се окаже вирус.
Иначе вилнеят за световно. Вече не успявам да изчистя стените от творчеството на Виктор, винаги намира молив отнякъде и рисува ли рисува. ooooh!
 В  събота  беше тройно критичен ден, за двамата. Скараха се заради един конструктор, дребосъка се хвърли към мен, аз с ножица в ръце не успях да го хвана. Преметна се през един джип и си фрасна главата над веждата на ръба на секцията. Имах чувството че черепа му е хлътнал навътре, такава огромна цицина в морав цвят скоро не бях виждала. Докато се опитваме да успокоим Виктор в съседната стая, Георги решил да се самонакаже като си блъснал главата в дивана и нацелил уж добре тапицираният ръб. Отивам да го гушна и успокоя, след като спря да реве малкото и напипвам и виждам две огромни цицини на челото.  Е накрая не издържах и аз се наревах. Сега и двамцата са цвят лилав. Tired
За стоенето в къщи, добре че се върнах за една година на работа след Гого. Потрудих  се една и пак в къщи, но не ми се бърза. Сега си давам сметка, че като ме питат кога ще се връщам на работа все отговарям че догодина, а то цифром си остават още 6 месеца. Добре че лятото няма да ме търсят покрай ваканциите и ще мога да си пусна отпуска. Иначе 5 години в къщи сигурно нямаше да издържа.

Лек ден и по-малко болести. Hug

# 223
  • София
Честит празник на студентите!
В къщи едно и също,ще ходя към 1,3-14 до джъмбо за палатка,дано няма много народ.
Моя ми взел за Коледа подарък ботуши спортни nike,обаче с връзки,бързо обуване не може да има.Ще си замълча,да не го обидя.

# 224
 Laughing Емо заради това никога не ми подарява нито дрехи, нито обувки Laughing

Вчера имахме гости и Ники много се забавляза с децата, които бяха по големи- на 7 и 9 години. Ама радост ви казвам- пискаше, пипаше ги радостно, строяха кули от дървени кубчета и строител. Та по тоя повод, Яна, ние ходим мого рядко по заведения тримата, защото малкия изобщо не седи на едно място и никой няма да се чувства комфортно. Още година- две ще сме на домашен режим. Но пък това не ми пречи да се дразня на забележки ooooh! и свеки отвреме на време изтърсва, че ако не бил толкова ревлив можело да го разходи. Отдавна спрях да ги чувам:)

Общи условия

Активация на акаунт