Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 721
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • sf
Честит празник на всички празнуващи!
Да са живи и здрави!
аз готвя пъсътрва с орехи- дано да стане,че за пръв път пробвам такова нещо.

а иначе вижте какво избоцках за едно приятелче. Дори не е пран, но нямах търпение да се похваля  Joy
http://picasaweb.google.com/donsyy/Gobleni#5276312410873697234

# 196
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕНИЦИ! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!
Честит професионален празник на всички банкери и рибари!
В нашата къща никой не яде риба, та поне ми се размина миризмата.
Иначе от вчера ми е едно гадно покрай новините във форума и май тези дни ще пропусна писането. Цял ден ми е много криво...

# 197
привет  Grinning
Честит празник на именяците, да са живи,здрави и много щастливи   bouquet
Честито и на моряци и банкери   bouquet
Аз снощи излизах по женски и се прибрах в 5.00 сутринта , Ева се събуди в 8.00,м мъж ами отиде на работа и с нея се  гледаме цял ден , тя мен гледа по скоро  Laughing Tired
Утре ще ходим до Джъмбо , просто мог ада си представя как ще се изнерви Тони  Laughing, поне Ева няма да е с нас Rolling Eyes
Сега напарвих една картофена салатка, купила съм пъстърва ,че не обичаме шаран и чакам свеки да дойде от Кюстендил да я приготви  Laughing.Много хубаво готви тази жена, а на Ева какви манджи спретва  Party
Я кажете може ли да дам на Ева кокос?????
Ками, моляте снимай кончето и кажи откъде си го взела.Ние също ще купим на Ева конче за Коледа,защото тя продължава да седи в поза W и язденето на кончета се препоръчва в такива случаи
Велина, от тази ваксина реакцията е след 7-ият ден , както е казала Марти ,често има и обрив.Надявам се Криси да не вдига висока Т  Praynig
Хриси, е тези столчета в коридора не биват ли бутани пак в стаите от твоят изобретател???Аз също се чудя какво да правя нашите, тя неперкъснатос е катери по тях
Ева бърбори ,но малко, свързвам го с факта че често е с гаджето си (съседчето) ,което е с 3 месеца по голямо ,но вече не спира да бърбори и тя много му подражава.Казва ми мамо непрекъснато, тате също, баба, говори дори с тяхпо телефона, аз се казвам Каби, бонбоните и шоколада са "ми", когато й се пишка е "пи" ,абе повече сричкува детето  LaughingВиждам я че иска да бърбори ,но ощ не може да изказва буквичките,много е смешна
За коледното парти ще й взема може би пералня от джъмбо
Това моето дете е влюбено в две песни- Две кебапчета, припява "на-на" и Детство мое  Laughing
Айка, радвам се за Кая , че бързо е минало вирусчето ,а за счупеното зъбче ,неприятно.Често се страхувам от такива неща  Sad
Много се разписах  Embarassed
Пожелавам на всички весела вечер и приятно хапване на рибка  Grinning
Какви новини бе Ренка??

# 198
Цитат
Аз хапнах пастърва,сега си допивам винцето.Никола получи едни пантофи с еленчета и сега се надува с тях из къщи
май повечето пъстърва сме яли днес - мама беше направила много вкусна пъстърва със зеленчуца, аз там станах от масата към 16.30 ч и ведннага отидох при другите дядо и баба, та там почти не ядох (то и нямаше какво, че яз шаран не вкусвам)
Вчера кръстницата подари на Никола маратонки, бяхме на пицария и нашият веднага поиска да му ги обуя. А като ги обух почна еднно надуване - гледа ги отгоре, накланя се да ги погледне отляво и отдясно, паднахме от смях  Laughing. Сутринта пак с тях пожела да се разхожда и аз през 15 минути му казвах "маме страшни маратонки имаш", а той като ми се нахили, няма такава гордост  Laughing все си мислех, че са малки да бъдат суетни, но явно не

Рокси, това е ужасно, думи нямам, простотията е навсякъде - днес например един глупак с мерцедес ме настига и започва да ми светка, свирка. Аз съм в лява лента, не карам бързо, но след 50 метра ми е светофара (който впрочем свети червено) и глупави маневри ала а наляво а надясо (особено като возя детето) не ми се правят. Съответно си карам в лентата. Въпросният супер изервен, дава газ, заобикаля ме отдясно, засича ме, за да мине пред мен и набива спирачки на чевения светофар  Shocked е няма такава малоумщина. Аз през цялото време докато бяхме на светофара му мигах на къси и дълги белким се усети колко е тъп, но той не, тръгна с пилене на гуми като "супер мъж" #2gunfire

Ей купонджийке, къде ходихте, разкажи  Grinning Сестра ми всеки петък си излиза с приятелки и Мариса като я вдигне в събота в осем и е много хубаво

# 199
  • USA
Честито на всички именици, банкери и моряци! Да са много здрави и все по вода да им върви!   bouquet Много го обичам този празник.

Нашата болест се оказа някакъв много гаден вирус с повръщане и разстройство + температура.  Поне температурата ми се струва, че овладяхме, сега ще го дебнем да не се дехидртира. Казаха ни, че най-вероятно и ние ще се заразим. Sad Дано да не стане, че аз тр. да пътувам, а мъжа ми да гледа малкия.
Та за празника може да се почерпиме едни златни рибки - кракери Wink.
Марти, не мога да понасям такива състезатели. Не искам да генерализирам, но това май е доста типична ориенталска черта. Тук ако някой ми го направи, съм сигурна 90%, че е от близкия изток, ако кара БМВ или Мерцедес - 100%. Simple Smile

# 200
Уинкс,дано Криско се оправи бързо и не ви хване и вас Hug
айде да се похваля с мойте покупки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93515&pid=9247647

# 201
Ками,евала!Разкажи повече за сбирката по женски!Как издържа до 5ч?
Аз днес в Мола видях Мариана Векилска и момичето дето участва в сапунката Забранена любов.Оная русата,много ми е противна,на живо една дребна като пубер.Клю-клю..  Mr. Green
В Маг доналдс има страхотни играчки от Мадагаскар 2,а на пуканките продават и детски чаши с герои от филмчето.Исками се да заведа Надина и да харижа Никола на баща му за 2 часа,ама се незнае.  newsm78
Айде ние се оттегляме в покоите си!  Heart Eyes
Да и Никола е суетен като адашчето,ама то май и ние имаме пръст в това.  Wink
Днес с кака му бяхме в кухнята,той сам в стаята.Влизаме и го хващаме във вихъра на танца,то бяха чупки и чудо,като ни видя се секна и се скри,много се срамува.Ваште засрамват ли се?
Леле Уинкс,дано се разминете,а Крис да се оправи бързо!  Praynig
Имаше предаване на тази тема за мъжете и жените шофьори в часът на мама и беше интересно много.

# 202
Честит празник на всички празнуващи!
Аз за партито  взех за подарък прибори за готвене.
Ками, виж нашето конче http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121156&pid=9253340 , на Фишър Прайс е. Струва 80 лв. Но аз лично ти препоръчвам тези с колелцата отдолу, защото те стават и за клатушкане и за возене, мисля че струват около 50 лв.

# 203
Илия пак се изрина целия и сега е на Кларитин. Единственото еднакво нещо, което е консумирал днес и при предния обрив е пюре на Гербер - Спагети с пилешко. А той събота и неделя освен от моето готвено яде само Герберски пюрета. Но явно точно в това има нещо, което не му понася  Sad
Дес, със здраве да си носиш новите дрехи  Wink

# 204
Бубе мерси, ще разгледам утре  Hug
Беше много яко снощи,първо ходихме на пицария в Младост 2 и към 00.30 отидохме в Грамофон.Бяхме 6 майчета от квартала, ние сме си дружинка, е няма такъв смях и веселие.Пихме шотове, в пицарията ни правиха забележка заради смеха и високият говор  Laughing.В Грамофон много яко, танци луди, едно момче ни вика- "това клуба на красивата жена ли е " и една приятелка, "не , клуба на майките с деца" Laughing Много хубаво ми беше дори и в 5.00 не ми се тръгваше...............................После към 10.30 сутринта се виждаме навън с дечурлигата и се вайкаме Laughing
Ей ,Велина, гадни вируси ,давай водичка на често по малко,имам горчив опит Confused.Дано да му мине бързо,а вас да подмине........
Рени,  Hug, спираш ги пюретата

# 205
Ей Ками, чак на мен ми се прииска на танци Laughing

Велина, дано бързо мине гадния вирус  Hug а за ориенталската черта си много права. Тази дискусия за шофирането на мъже и жени е много интересна. И като започнат някакви да ми нападат жените, защото карали бавно и не владеели успоредното паркиране. Да ама аз не съм видяла жена да кара със сто и отгоре между два светофара, да пили гуми, дърпа ръчни и тем подобнни проявни форми на мъжество

Деси, много елегантна ще бъдеш, честито! Най-накрая някой да се похвали и с покупки за себе си, браво  Peace

Цитат
Аз днес в Мола видях Мариана Векилска и момичето дето участва в сапунката Забранена любов.Оная русата,много ми е противна,на живо една дребна като пубер.Клю-клю..

коя? Елица ли? На мен пък много ми харесва, казват, че била гадже на Ники Илиев, мисля, че са много красива двойка. Гледаш ли сериала, аз да вече  Grinning

# 206
Ками, браво, страхотно сте си изкарали Simple Smile ето го и нашето конче, ние от Сандански го взехме http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/1136 Има и друг модел, дървени, облицовани с кожа, които цвилят и си мърдат опашките като им натиснеш ухото, но и аз предпочетох тези, защото стават за бутане с крачета. Гери си умира от кеф вече втори ден с това конче  Laughing А срамеживост и суетност още не е показвала, само лека уплаха при среща с непознати, но много бързо се окопитва и започва маймунджелъците  Wink
Велина, стискам палци Крис бързо да оздравее, а вас да ви подмине  Hug
Дес, честити ти покупки и от мен.Ще последвам примера ти другата седмица и ще се поглезя с нови дрешки  Simple Smile

# 207
Рени,Марти, Герунди, благодаря ви!
Реших че е време да си купя нещо и за мен,а не само да купувам на децата,а иначе играчки не искам да виждам изобщо,тези дни даже ще правя сериозна чистка.

# 208
Добро утро
Ще ви почерпя само с такова кафе че нещо нямам време да проуча откъде ги вземате другите снимки kaffeetrmker_2 Blush
Познайте кой е отпуска ура. Е върно че може да ме извикат на работа през седмицата ама нищо.
Сега се надявам малкия терминатор да ме остави да прочета какв осе изписали.Че той е голям ужас не остана нищо здраво в къщи .Потроши всичко .
Видях само че Криско е болен дано бързо се оправи и Илко да му мине обрива че нали за парти се стягате.

# 209
Добро утро!
Ох,изпратих Надина на снимки за календарите.Едва постигнахме спорузомение за визията й.Аз имам една идея в главата,ама тя друга.Както и да е,не стана съвсем по мойта,ама...
Дес,честито покупки!И аз все за децата купувам.Тръгна да си купя нещо,но не се харесвам в дрехата и пак сглобявам нещо от склада в гардероба.Просто имам една друга представа за себе си,ама отдавна не изглеждам според нея.Искам да сваля най-сетне поне 5-7кл.Но чакам да минат празниците и хапването покрай тях.Старите ми дрехи,от преди да почна да бременея,всички са ми къси.А другите като торби.Ох,незнам,купих си един много новогодишен блузон без ръкави,много го харесах на витрината,ама с него съм като шар пей,цялата на гънки щото е по мене,ще отлежава в склада-гардероб.  Rolling Eyes
Марти просто не харесвам излъчването на това момиче,а и за мен не е добра актриса и се чудя кой я е избрал,то само красота не стига.Знам,че има връзка с Ники Илиев,ама аз Ивет по я харесвам,не че някой ме пита.
Снощи имахме семейна сбирка,но Никола беше меко казано ужасен.Изнерви ни всички.Не спря да бучи цяла вечер,все в мене искаше или в тоалетната на заведението и в никой друг.Но то и никой друг не успя да го занимае,а и не положи усилие.Всички с гооолеми деца знаят да му се порадват и после на масата за пиене,ядене и сладки приказки.Подразниха ме и те и той.Свеки я хвана мигрената и пожела да си ходим,щот сме пречили на хората.Коментари от рода,че ''нещо му има на това дете'',че ''Надина само слуша и се държи добре''и т.н. ме вбесиха и аз не й останах длъжна.Тя е човек дето не си е гледала децата,щото е имала майка на разположение вкъщи.Тя си давала енергията да се грижи за кариерата си,възпитанието и кариерата на децата си.Завиждам и за това да си призная.Бях на 26 когато си останах в къщи,сега съм на 31.Всеки ден с децата и 5-та година само това.Но му се вижда края,няма да се оставя така.Имам планове са себе си.

Общи условия

Активация на акаунт