Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 722
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
И аз набързо да честитя на всички именници днес - малки и големи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 181
  • Варна
Честит имен ден на всички именници. bouquet Да им е живо  и здраво името и само с добро да се чува!
Ето я от мен рибката    Laughing
Аз черпя за професионалния празник на мъжът ми!

Дописвам за Мая: За миналата Нова година купих барбарон.Поръчах го по интернет.Много съм доволна и мисля , че излиза по -изгодно. Ето от тук
И аз допълвам-Честит празник на всички банкери, моряци и рибари. bouquet

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 10:52 от BOOTY

# 182
  • Асеновград
Добро  утро , то добър ден вече , де .

Честит имен ден на
Ники на Ива   bouquet,
Никсъна на Рокси   bouquet,
Нико на Яна   bouquet,
Никола на Марти   bouquet,
Ники на eli dm   bouquet
и Ники на Фил   bouquet,
много здраве , весели игри и весел празник днес !

Големи именници имаме ли?Мислих , мислих , пък нищо не измислих , ако съм пропуснала някой , моля за извинение  Embarassed.
Честит празник и на всички банкери и моряци / и моряшки съпруги /   bouquet !

Аз вече украсих елхата , сега ще творя други работи , дано ми се получат.

# 183
  • София
Честито на всички!Честит празник и на банкерите,да не вдигат лихвите  Wink
Ние снощи готвихме шаран,баща ми донесе всички продукти.На децата пюре с риба.
Уф моите пак са на тема тръшкане и удряне на глави за да им се обърне внимание.Снощи именника два пъти удари брат си с ключовете и 3 пъти го оскуба в пристъп на ярост,защото той му е най лесен.Отнесе едно оскубване и шамар че по памперса.Много е злопаметен.Голямо съревнование е почнало.
Мъж ми отиде в мола,сега ще го видя как ще се прибера от лудницата.Щял да купува украса,изрично ме предупреди.Кой знае какво ще донесе,стискай те палци.
Айка Hug
Велина,дано бързо я свалите. Heart Eyes

# 184
  • София
Здравейте мили мами  Hug
Аз отдавна не пиша, но ви чета с удоволствие, когато открадна време.

Поздрави на всички именици Heart Eyes  bouquet

Да растат щастливи, здрави и много обичани!

# 185
МЕрси за честитките, и от мен честито на всички празнуващи  bouquet

У дома от снощи се води война на три фронта, всеки е сърдит на всеки. В резултат Никсъна ще е маскиран като катерица, заради което баща му е два пъти по сърдит ( той си го представяше като Батман ooooh!).

Яна, видях те днес по К. Величков с двамата, обаче нямаше как да спрем. А в Джъмбо все едно пари раздават, таковала съм им магазина ( извинете ме). Някаква километрична опашка за паркинга, на никой не му пука за правилата, все едно в пустиня карат Rolling Eyes. Много насъбрах днес по пътищата..

П.С. Понеже снощи бях на банкерско парти, та да ви сподфеля един тематичен виц. Защо банкерите и моряците празнуват на един и същи ден? Защото и двете професии търсят шарани Mr. Green

# 186
  • София
Честит празник на всички малки и големи празнуващи   bouquet

# 187
  • София
Честит празник на всички именници, да са здрави!!! Честито и на всички, празнуващи професионално - спокойствие и пари в работата, а специално за моряците и техните семейства - да ги пази Св. Николай!

Велина, Кая беше с късна температура  - мисля (пусто лошото бързо се забравя), че се появи на десетия ден, за около три дни, до 38.6 беше стигнала, ако не се лъжа, но от тази ваксина съм чувала няколко деца да стигат 40 гр.

Рокси, готин виц. По този повод се сетих да ви напиша какво четох в един вестник миналата седмица, но не е виц, а действително е станало. Нали покрай успеха на Обама сума ти държави се надпреварваха да се гордеят, че имат нещо общо с произхода му. Полският външен министър казал, че Обама има полски корени, защото навремето дядо му (или прадядо му, не помня) бил изял полски мисионер  #Crazy. Не можах да повярвам как може външен министър такова изказване да си позволи, за мен си е гаф, ама се посмях доста.

Гери, и мен са ме налегнали тревожни мисли за бъдещето на децата ни. Не знам, сега май наистина нямат ценности доста от ммладежите, изобщо човешкият живот не се цени. Мисля си, че по наше време беше доста различно. С Христо си говорим след години да се махнем от София, ама в крайна сметка, един ден децата, като станат студенти, живот и здраве, пак тук сигурно ще дойдат (ако не в чужбина).

# 188
Айка, полските политици с мед да ги намажеш в сравнение с нашите Rolling Eyes. Четох ей това - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=354368.0 - и ми се напълниха очите със сълзи, направо не проумявам какви хора ходят по тоя свят, и още по лошо наричат се лекари и гласуват в Парламента.
Само ужасни неща от вчера..

# 189
Сега се прибираме и сега децата заспаха.Никола се държа и не заспа,залиташе,ама не заспиваше щото му беше интересно.Аз се уморих и много се изнервих.Бяхме в Мола и чаках на едни опашки.Така е по празниците,лудница.Кумата и тя се обади от Джъмбо и беше крайно изнервена.Там в Джамбо почивните дни може второ Индиго да се получи(да не дава Господ).Аз отивам да си сготвя рибка и после ще съм тука пак.  Grinning

# 190
  • София
Честит Имен Ден на всички именници, малки и големи! Да са живи и здрави!  bouquet Честито и на банкерите и моряците!

Бързо оздравяване на болничките. Hug

# 191
Здравейте  Hug
Честито на малки и големи именици и от мен   bouquet
И честити професионални празници   bouquet

Ние отскочихме за уикенда в Сандански и понеже по радиото рекламираха магазин Джъмбо на Кулата, решихме да отидем дотам, като мислехме, че е до границата. Оказа се обаче, че е на 5 км. след нея, в гръцко. Добре зареден беше и нямаше кой знае каква навалица. Та оттам купихме само барабанче и маракаси за от Дядо Коледа в яслата, тъй като бързахме, та май и до софийския ще ходим утре  Crossing Arms. За нашето парти също ще взема нещо малко; мислех строител, но Герито едва ще може да го повдигне, когато ДК й го връчи  Wink
При нас, в работата, кризата вече се усеща. Занимавам се с фирмено кредитиране, за лихвите знаете как стоят нещата. Контролът яко се затяга  Confused Предстоят съкращения, колежката, която ме заместваше, докато бях по майчинство, е на 60год., и миналата седмица в сряда й се обадиха от ЧР да й кажат, че я пенсионират и е на работа до петък ...
Купихме на Гери конче-люлка, с колелца отдолу, и вече цял час не иска да слезе от него  Laughing

И от мен бързо оздравяване на болничките  Hug

ПП: За протокола - И Гери не е от разговорливите - мама, тати, коти /тук има впредвид конче Wink / и дий казва Simple Smile

# 192
Оххххх доредих се до компа, че няма да мога да честитя на именниците.
Да са живи и здрави всички Николаевци,Николовци и Николетки  Hug Да са много усмихнати и щастливи   bouquet
Честит празник и на всички банкери,моряци и рибари Hug
Хехехе и ние днес ходихме до Джъмбо. Хем рано отидохме към 10ч. и пак беше тарапана.Купихме на племенниците подаръци, а на Мариянко от кварталното магазинче взехме кола, която се бута с краченца  Laughing

# 193
  • София,
ЧЕстит Имен Ден на всички малки и големи, които носят прекрасното име Никола, Николета и всички производни! ДА са живи и здрави и много щастливи! newsm51 newsm51 newsm51

Честито и на банкерите и моряците! ДА ги закриля св. НИкола и банкерите да внимават с лихвите Naughty

Е ама то май днес половината сме били в Джъмбо, май трябваше и среща да си чукнем, ние и до Хиполенда бяхме, ама нищо не сме купували, само гледахме и набелязвахме, или по точно показвах на таткото какво трябва да купи през седмицата защото днес бяхме с децата и нямаше как, каква изненада щеше да е Joy. А лудницата май беше навсякъде не само в Джъмбо! Ужас, дано през седмицата не е така! Hug

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 19:03 от Семирамида

# 194
Подаръците ми за ДК в клуба ще са русалка за Надина и или дървено търкалце,или една джаджа с топки,чукче и разни за Никола.Абе целта ми е нещо дето веднага да пробват,щото ще искат да го извадят,видят и пипнат на мига.  Wink
Аз хапнах пастърва,сега си допивам винцето.Никола получи едни пантофи с еленчета и сега се надува с тях из къщи.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт