Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 723
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
Рени, страхотна страничка Peace
Марти, благодарности за организацията. Жалко, че ти струва известен брой притеснения Twisted Evil
Благодаря ви за отговорите за кризата.
Да ви препоръчам един филм, изтеглих го от Замундата и мн. ми хареса, казва се P.S. I love you
Днес ходихме в Джъмбо и взех подарък за партито. Комплект за готвене. Напоследък Дели иска непрестанно да готви и чисти, така че взехме и комплект за чистене. За коледен подарък от нас и от всички баби решихме къщичка. Първо ще я монтираме у нас, а лятото ще я занесем на вилата.

# 166
  • София
Здравейте!
Изчетох, сега ще се разпиша, предупреждавам!

Кая вече е добре, и разстройството мина, докато оздравяваше си разби жестоко устата, изглеждаше като жена след като си е слагала силикон, преди да е спаднал оттокът (така ли се пише?). Цяла нощ плака след това, много ми беше мъчно. На едното зъбче си е отчупила ъгълче, по-притеснителното е, че ни се беше сторило, че едното горно предно зъбче е разместено леко, после решихме, че си внушаваме, ама друата седмица може и да я заведем до детската стоматология. От една седмица яде основно кърма и солети.
Изпитът мина, вече съм в почивка  Grinning До споследния изпит стигнах и пак си направих редовната грешка - отделих 2/3 от времето на 1/3 от точките, както и да е, дано имам късмет, ама, Рени, за почерпката (а дано да има повод) ще почакате до февруари, че резултатите са чак тогава.

Велина, и при нас е във вторник, успех! Май в Канада са по-рано  newsm78

Елче, успех и на теб!

Ели, браво за работата, дано всички така бързо се адаптираме, като му дойде времето. Много ме учудва как може да не ги извеждат децата в яслата. А хубави музикални дървени комплекти съм купувала от пумпелина, помня, че имаше дайре, едни много звучни звънчета, които се слагат със залепка на китката или глезена, барабанче. обаче не помня каква беше цената.

Рокси, подписът ти много ме разсмя!!!

Ува, честита ти книжка! Безаварийно да шофираш! Аз се интересувам от координатите на това магазинче с костюмчетата.

Семирамида, защо те притеснява хлябът? аз давамм отдавна, но пък Кая не е имала проблем с рефлукс.

Мама му, дано наистина да е от лимфен възел цицината - то има ли синина или е само подуто?

Супер снимки, а за танцьорите на Кирова нямам думи - напълниха ми душата, а Кая се поподруса и тя с тях. Аз имам мерак да я запиша на танцова, ама тя ще си реши какво да спортува, като порасне.

При нас кризата се усеща - засега не смогваме да заделим пари за подаръци, не знам кога ще стане, ама здраве да е. Иначе на Нова година ще бъдем (+Кая) с компания в Жеравна. Иска ми се да има сняг.

Аз  съм съгласна, че е по-добре дядо Коледа да го делим на броя майки (как звучи само).

# 167
Много са ми далеко големите детски магазини,но пък нашто квартално е много добре заредено и не се оплаквам.Никола също постоянно ходи с лопатата и четката,както и с една гъбичка.Лошото е,че като няма боклук си прави.  Twisted EvilНо другото което го кефи в момента са търкалцата и токите.Топки има бол,така че мисля да му взема едно по-специално търкалце,може и дървено.Инъче съм му купила паркинг и дървена работилница.За каката русалка.  Simple Smile
Нашия татко го няма и тая вечер и утре,ще празнувам с приятелки,но мои-лични и дечица.
В неделята ще се събираме семейно щот и свекър ми ще празнува рожден ден та да слеем празниците.Взела съм пъстърва.Много го обичам тоя празник аз.   Heart Eyes
Айка,браво за изпита!Леле какво и се е насъбрало на малката.И аз като малка съм си отчуила предния зъб,добре че ми падна,щот много ме бъзикаха.Да бързам за разходка и съм паднала по стълбите.Майка вика,че тая дума ''разходка''ми действала като включване на двигател,то и до сега само да чуя разходка и скачам.
Не се учудвай Айка,не ги извеждат в яслата щото ги е страх,а и трябва да ги обличат и разсъбличат.От това бях най-недоволна и взимах първа Надина за да я разхождам.На терасата ги извеждаха,но краката им измръзваха от бетона.
Ками,те ги гласят за календарите.Сутрин ги снимат по принцип,няма да е с петно от лютеница! Hug

# 168
Рокси и аз много се смях на подписа ти  Joy
PS: I love you  съм чела книгата и ми хареса  Peace . Беше по време на сесия /тогава чета всичко което ми попадне  hahaha / и бяхме в Оrange. Аз си я харесах тази книжка и Сашо обеща да ми я вземе ако си взема изпита... Е, аз не си го взех и си купих сама книжката  Rolling Eyes
Марти и от мен благодаря за организацията  Hug
ayka милата Кая  Hug
още имаше ама.. следващия път
А да, има ли друго наборче което не говори? Малчо само "ъъъ" ми казва ако ми говори на мен. Иначе си ги реди някакви негови. Казва мама, тати и още няколко, но само ако повтаря след мен. Не ги използва по предназначение, но пък ме разбира когато му говоря.
И още: BOOTY ти нали беше взела за Преслава барбарон /дано не бъркам/? Доволна ли си? Мислим да вземем на малчо и даже днес ходихме да ги видим, но пропуснахме магазина  Embarassed
И последно: като търсих частна ясла за малчо директно ми казаха, че не ги извеждали защото малките ядяли боклуци навън  #2gunfire

# 169
  • София
това момче, дето са го убили в студентски град е брат на колега в работата. сега свързах имвто и града... ужасно е просто.

# 170
  • София
 Магазинчето в което има детски костюми е в кв." Дружба"2, на бул. "Цв. Лазаров", близо до Кауфланд и до спирката на параклисчето. Не съм обръщала внимание на името му. Детско магазинче е за дрехи и играчки. Цените са по- високи от нормалните за предлаганите стоки.  Ето за ориентир - червеното кръгче на картата

# 171
ayka аз не бях разбрала за случая. Голяма трагедия  Cry

# 172
  • USA
Айка, много е жестоко това. Надявам се виновниците да страдат дълго и много. Не мога да повярвам, че никой не се е намесил да спаси момчето. Всъщност, като се замисля, мога.  #2gunfire
Много се радвам, че ти е минал изпита. Моят го чакам да мине с нетърпение и да се завърна към нормалния ритъм на живот.  Милата Кая.  Cry Надявам се да не я боли повече. Наистина, не е зле да я заведете на лекар ако се притеснявате. Направо не знам как ще ги опазим тези деца от собственото им любопистство.

Криси пак е с температура. Имам съмнения, че е късна реакция от ваксината (ММР). Марти, спомням си, че при вас имаше такава. В какво се изрази и колко дълго го държа Никола?

# 173
Привет!

Да вметна набързо, че това с 'разделянето' на дядо мраз между мамите си звучи направо като групов  Mr. Green Laughing Засрамете се малко!  Не всички ще могатда дойдат Joy

Тенк ю за милите думи покрай снимките! КАми - още един мъж чакаме в къщата... той онзи горе си знае работата - щото на времето само с момчета дружах, че НА ми сега!!!

Похвал, че днес ВладиТУ обядва в яслата. Даже егати количествата е изял - повече от колкото вкъщи Thinking Дано скоро го поемат вече за по-дълго, че без кръст останах!
Днес пак карах мъжа ми да ми размачква кръста, а той - 'повече не ти давам да вдигаш Влади, щом толкова зле ти се отразява!' Остава и на него да му го обясни това hahaha

И още един похвал - днес за пръв път си имах 'помощница' вкъщи  bowuu След като преди към 3 седмици свеки реши да се разсърди и да си тръгне ( щото пращаме Влади на ясла, за да не го гледа тя - според нея... ) всичкото шетане сега с пада на моя милост и ми се разказва игратa направо. Преди все се чудих какво толкова прави следобед докато той спи - що не ляга и тя да спи. А сега в седмицата веднъж ако остане време за половин час лежане -късметлийка съм.. Аман с това шетане #Crazy Та днес дойде една жена да чисти. Егати кефа! Прибрахме се от ялсата, а тук всичко светеше и аз нямаше какво да правя Party Затова 3 часа хапвах пред ТВито и пак не легнах Blush

Кризата... усеща се и още как - внасяме японски машини и в момента хем цената им е висока, хем инвеститорите 'изчакват'. Също мисля, че специално в БГ медийте засилват кризата излишно.

Не съм разбрала за случилото се в Сф, но новините ни отдавна са яко черни хроники..

# 174
  • София
Марти, наистина много неприятно с тези разправии. Съжалявам, че трябваше да се жертваш заради нас.  Hug Иначе съм съгласна с написаното от Яна по повод партито. Важното е да се съберем и да се видим, а децата да си поиграят. За ДК, както кажете.  Peace
Да питам за подаръците. Аз исля да взема за подаръци от ДК на партито нещо дребно, вие какви подаръци ще имате? И, Марти, кога във времето ще бъде този ДК, в началото или в края?
Айка, не се притеснявай за зъбчето на Кая, нали е временно няма да е зъ дълго. Да я цункаш милата. А за това момче и на мен ми стана много мъчно, горкото, Бог да го прости.  PraynigSad
Не знам в какво общество живеем. Все повече започвам да се страхувам за децата си. Какво ли ги чака?

# 175
  • USA
Само да вметна, че вчера ходихме да снимаме Кристиан с Дядо Коледа и той беше абсолютно ужасен от белобрадия старец. В никакъв случай не искаше да го доближава, камо ли да му седи в скута. В крайна сметка се снимахме семейно с ДК, но Криси така  и не можа да отпусне душа.

Като дойдох в Щатите ми беше много смешно как до 21 години не ги пускат в баровете и навсякъде се следи строго да не пият. Сега ми се струва много добра идея.  Rolling Eyes

# 176

Добро утро!
Айде чистит Никулден!Да са ни здрави и силни именниците!А и ние покрай тях!Хубав ден!  Hug

# 177

хайде от мен рибката  Grinning Честит Никулден! Да са живи и здрави именниците!

Уинкс, то пи него не беше късна - 2 дни, първо температура, след това и кашлица, така и не разбрах температурата дали беше от ваксината или първи стадий на вируса, от който със сигурност беше кашлицата. Но тогава няколко лекари ми бяха казали, че до 14-18 дни се чака реакция. Даже Масларски беше казал, че реакцията от ваксината е след седмия ден, тоест по правило е по-късна в сравнение с другите ваксини. В САЩ пак ли е жива МПР ваксината? Бързо да спада температурата, за да не се притесняваш  Hug
Мая, и Никола не говори - съзнателните думи са му "мама" и "баба", чат-пат "тати". "Ъъъъъ" е много популярно и при нас, иначе и той  разбира, като му говоря, все пак това си е етап от проговарянето  Peace

при мен на предварителен преглед излиза снимката, така не обаче  newsm78

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 08:59 от marisasav

# 178
Добро утро!
Честит имен ден на всички празнуващи(няма да изброявам да не пропусна някой)!  bouquet
Да са живи и здрави!
нещо не мога да ви изчета,а и тия дни ми беше едно сдухано,но вчера си направих една шопинг терапия и сега се чувствам добре
аз искам вече Цвети да почне да говори,че ми писна като иска нещо и все да вика "ъъъъъ",а пък като вземат с кака и да се дразнят направо ме побъркват

# 179
4естит имен ден на вси4ки ! Много здраве,6тастие и късмет ви пожелавам   bouquet

Ние се стягаме за гости,пак детски имен ден .

Общи условия

Активация на акаунт