Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 724
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
Привет и от мен  Hug
Кирова страхотни са ти танцьорите   bouquet  bouquet  bouquet Hug
billie много се радвам, че Тедко е посвикнал и се забавлява е яслата  Hug
За кризата - усещаме я дотолкова, че успяваме да спестим по-малко пари от преди да кажем 6 месеца  Rolling Eyes
Но да ви кажа започвам от утре пазаруванетооооооооооо  newsm65

# 151
Привет и от нашата къща:)
Марти, за фалита на банка- обикновенно я изкупува някой друг, с всичките й задължения, респ.  той събира кредитите. Клиентът може и да не разбере ( преди няколкого години фалира международната банка за търговия и развитие и слес това ОББ ако не се лъжа я пое).
Танцьорите са много сладки, макар че аз само ги гледах, тонколоните ми ги няма.
Никсъна не танцува, само си клати главата ( познайте кой го е научил Mr. Green). И понякога пее с та-та-та заедно с едно мече Джингъл белс. Иначе мъжът ми редовно му пуска рок и той миличкия направо залепва за него, седи и не мърда. Обяснявам му че се стряска според мен от силната музика, а Емо- не та, не, рокаджия щял да го прави. Мъжка му работа Grinning
Да допиша че от вчера сме без столове в хола. Всички са изнесени в коридора. Откак малкия се научи да ги бута и да се качва отгоре им количеството бели рязко се увеличи. Непрекъснато изхвърля приборите от чекмеджето, пуска гина земята, оттам ги събира, бута стола до мивката и ги пуска вътре. А мама непрекъснато мие. А вчера пуснал и стотинка в мивката, а ние имаме мелница за отпадъци. Така тракаше- ровихв ътре, не намирам нищо, чак накрая я намерих на дъното пустатата стотинка, толкова беше очукана горката:)

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 10:41 от Рокси

# 152
Хей хоу и от нашта къща  wavey
Ама наистина много готини танцьори. Аз много обичам народни танци. Напълниха ми душата  Heart Eyes
Браво и на Тедко танцьора,че влиза в час  Hug
Ренка, много ти е готин календара. Сега ще ни дразниш с професионализъм, а  Wink
Марти, Бубе, не се радвайте толкова. Laughing Аз юни месец като се похвалих, че се оциклих и ме прескочи после 4 месеца, та чак ноември  Laughing Е, то си е индивидуално де  Hug
Вчера ходих при моята лична лекарка.Искаше да ми бие една инжекция, но като й казах че кърмя се отказа. Но беше толкова изненадана, че още кърмя, дори шокирана.И докога съм щяла да го правя, защото нямало вече нищо полезно в кърмата. Оставих без коментар  Twisted Evil
А за кризата - освен, че си намериха още един повод да ни вдигат лихвата, другото според мен си е голяма доза спекулация. За година и половина 4 пъти я вдигаха и от 6% стана 8 %   #2gunfire
Дописвам, че забравих да пожелая на Уинкс и Айка късмет и успех  Peace
Лелеее, тоя палавник Никсъна  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 11:16 от mimoza_lolko

# 153
Благодаря, момичета!
За кризата - усетихме по вдигането на лихвата на кредита, но за сега (пу-пу) не е натежало много на семейния бюджет. По друго не мога да кажа да съм усетила, но пък и аз съм от хората, които могат да живеят и с малко, и с много. Т.е. бързо се адаптирам към условията. Ако стане по-сериозно положението ще започна отново работа и така.
Миме, аз такива коментари за кърменето или си ги пускам покрай ушите, или обяснявам как полезното е, че детето ми не страда при зъбоникнене и се наспиваме на спокойствие.
Вчера пък сестра ми ме пита до кога ще кърмя малкия (тя голямата й дъщеря я кърми до 1,4 г.) и аз отговорих, че нямам срок и за сега не ми тежи. А нейния коментар беше - в Англия си ги кърмят до 3, че и 4 години. Много им  е добре на децата  Mr. Green Дострашало я да не взема да избързам с приключването на кърменето  Wink

# 154
  • София
Eй, и аз да пожелая успех на изпита на Айка, че забравих снощи  Blush. Чакаме да се похвали с отлична оценка, защото не се съмнявам, че ще се представи блестящо.  Hug Уинкс, и на теб успех в ученето и на изпита.  Hug

# 155
  • София,
Ей тва време ни отвя, ужас, добре че сега поутихна малко, та поне да се поразходим!
Много хубави танцьори и на мен ми напълниха душата, и аз обожавам танците и не само народните, ами всякакви, ние с мъжо да не се хваля ама сме доста добри в тая област, особено той  Wink. Ицко пък обожава латиноамериканските танци, даже сега го водим в една школа и танцува, и ще ходи и на състезания Blush И на Вероника и личи от сега, че и тя ще е танцьорка, как друса дупето и го върти като и пуснем музика, а когато батко и си танцува и тя му се мота в краката с проходилката и гледа той как размахва с ръце та и тя повтаря, ще ги снимам и аз някой ден. Иначе на баткото имам страшно много записани участия и танци, ама като незнам как се качват клипове, ще се понауча пък тогава!
Ели за капките не се тревожи, рецептата е изпратена, комшийката излезе в тоя ужасен вятър за кухнята и отиде и до пощата, та ще я е изпратила вече. А капките се държат на вратата на хладилника и са си годни така един месец не се тревожи, лично доктора ми го е казал, а и нашата аптекарка тук дето ми ги приготвя също винаги ми го напомня Wink.Аз не съм сигурна, че във всички аптеки могат да ти ги направят без рецептата, явно в някои са се сдобили с нея и ги приготвят, няма лошо, даже е супер, що да се чуди човек всеки път от къде да вземе рецептата. Аз така едно време като ми ги беше изписал доктора за Ицко и си носех рецептата постоянно в портмонето, и веднъж в Надежда - тогава работех там ми отмъкнаха портмонето в едно магазинче - добре, че документите не ми бяха там, че щях да умра, но имах доста пари и то слежубни и много важни визитки с телефони на лекари и какво ли още не. После не можах да я намеря рецептата толкова лесно. ЛИчната уж я знаеше и веднъж пак ни ги написа съставките, но явно не бяха същите, щото нямаше ефект. Та сега като се сдобих наново с рецептата и съм я ксерокопирала и я пазя като очите си Mr. Green
За кризата аз незнам какво да кажа, засега в къщи всичко си е както по старо му, но не се знае по нататък Hug
Успех на ученичките на изпита!
Ренка календарът ти ще стане страхотен, браво, продължавай в същия дух, а може и идей да даваме. Аз така и не се научих да работа с тия програми, а имах голямо желание, даже и книги си накупих да чета ама - сега пък изобщо няма да стане Wink

# 156
  • София
Здравейте,

Излизахме сутринта, щеше да ни отнесе вятъра, обърна ми количката, Ема нагази в огромна локва, намокри се и се прибрахме, но беше щастлива - смях, възгласи "цапа цапа"  Simple Smile

Ели, дъската е магнитна, подобна на описанието на Рени, купихме я от Метро, а пъзела от Джъмбо. И на вълна играчки да кажа, Марти имаме пистата - Ема много се забавлява най-вече с човечетата, даже на разходка си ги носи и ги е кръстила "Ема" - и двете.

Кирова, много са сладки танцьорите, не му омръзва на Сашко да друска дупе  Hug

Рокси, малкия много изобретателен, внимавай със стотинките - ние имахме неприятно изживяване - със съмнение, че е глътнала стотинка, ходихме до Пирогов за снимка и вече са ми голям стрес.

Много амбициозни татковци за музикалните вкусове на малките, пропускат етапа с детските песнички  Joy

# 157
ей скъсаха ми нервите от клуба, цяла сутрин се разправям с някаква служителка, по повод на това, че звъннах да повторим пак кое колко ще струва и тая ми заяви 9 лв наем на клуба, защото било Коледо тържество. Казах и, че нне става и да измисли вариант за разрешаване на въпроса (с много мек тон, въобще не съм се карала) и тя ми отговори, че ще разбере защо не ми е казано и съответно какво ще правим. Звънна ми въпросната не след половин час,както беше казала, а след час и половина и ми заяви, че едва ли не грешката била моя, че не съм се сетила да питам дали за Коледни партита им е същата тарифата. Поскарахме се малко, разменихме си любезости и накрая и заявих, че се отказваме от дядо Коледа тогава и правим партито неКоледно...не можело така, организирано било (все едно дядо Коледа стои с екипа в клуба отсега и ни чака). Като видях, че няма да се разберем с това чудо, намерих телефона на собственичката и й звъннах. Жената беше наясно и каза, "не ви ли се обадиха от клуба да ви кажат, че цената за вас ще е 5 лв". Аз й казах, че точно обратното са ми казали... дано да има някакви последствия за тая, от малки деца тръгнала да печели...никакъв бакшиш, тоя път, миналия път й оставих на тая същата 10 лв., сега ще има да взима. Та така де, оправиха се нещата - 5 лв. на дете наем, 100 лв за дядо Коледа, 1 кг. панделки - беше 10 лв преди (дано да не са им вдигали цената за Коледа) и две чашки солети (не питах цената им каква е)

тук е мястото да решим още нещо - предлагам цената на дядо Коледа да се дели на броя на майките, а не на броя на децата, по-справедливо изглежда. Какво ще кажете?

Моят сънчо пак откарва към 3 часа днес...

забравих да кажа - Рени, това е най-хубавата страица от календар, която съм виждала (а тия дни доста разгледах)  Peace

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 13:31 от marisasav

# 158
Аика успех на изпита,Уинкс и на теб с четенето Peace

# 159
Марти,първо БЛАГОДАРЯ,че се зае с организацията на партито!Българския манталитет е това и не се ли научиха да държат на редовните си клиенти се чудя.Добре,че си била настоятелна.  Peace А и браво на шефката,че такива дето в последния момент измислят нещо друго...в крайна сметка или поемаш ангажимент или не.
И според мен Дядо Коледа е справедливо да се таксува на майки,не на деца.Също така да отбележим,че костюмите не са задължителни!Който има възможност,желание или скалъпи нещо.Целта е да се видим и забавляваме.С подаръците и костюмите,както и Дядо Коледа разхода се покача,така че децата са си гот всякак.Остава да си пожелаем всички да са здрави и на линия за да се получи партито!  Peace

# 160
Марти  Hug, не им се ядосвай .....За дядо Коледа съм за  Peace
Дунди ,може ли и на мен да ми дадеш рецептата Praynig, голяма съм патка, трябваше още вчера да ти кажа ,ама когато имаш време тогава я пусни ,не е спешно
Аз съм луднала от работа, херпес ми изби от напрежение, чудя се как ще смогна............... Rolling Eyes

# 161
  • София,
КАми няма проблем имаш я, само ми прати на лични адреса си! Peace

# 162
  • София
благодаря на всички за идеите, ще посетя обезателно магазините, че и за ДГ ми тр подарък че щяло да има дядо коледа и там
дунди ти си върха, много ти благодаря и на съседката също Hug
айка стис палци Hug

# 163
  • София,
Ели, Ками благодарности приемам едва след като ги получите,  Hug

# 164
Марти, благодаря за организацията  Hug
Аз също смятам, че е най-добре тарифата за дядото да се дели на броя майки, а не на броя деца.
Пишете и Иван в групата с присъстващите бащи, за да не пускам отново списъка и да пълня излишно страницата.

Общи условия

Активация на акаунт