Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 726
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Кирова,и ние досега се забавлявахме с твойте юнаци!Подлодиха ме мойте,на главата ми се качиха да гледат.Сега ще им пускам пак записа!Супер са!  Laughing
Успех на държащите изпити!  Hug
ще ми се смеете,ама три дни без комп и днес ме боли китката от работа с мишката,колко стоях на него и наваксвах.Мъжо вика,че като нямам комп очаква да е по-чисто и по-подредено.Ама аз му казах че по-скоро ще спа отколкото да чистя.

# 136
http://www.youtube.com/watch?v=pzpYOKGMxuI&feature=related
Поздрав за всички от мен с много любима песничка за този сезон  Hug
На учащите - скоро чакаме виртуални почерпки във форума  Peace Успех и на двете ви!

# 137
Ренка, мерси за поздрава  Hug
Хриси, много са ти хубави танцьорите - и малкото пате не отстъпва по танцувалност на батко си  Grinning
Ели, аз на всички препоръчвам конструктор на фишер прайс от серията малките хора. Не са само кубчета за строене, но и малка къщичка, момиченце, момченце, оградка и т.н...по-интересен е от обикновените конструктори. Струва 35 лв. в Джъмбо. Другото нещо, което се сещам и което ние ще вземем на Никола е писта - мернах такава в Джъмбо, пак на ФП, но беше на първия етаж при играчките за по-големи. Не помня цената, но беше под 100 лв. Може да му вземете работилница  инструменти, особено ако обича да ръчка някакви неща...като се сетя за друго ще пиша  Hug

Последна редакция: сб, 06 дек 2008, 08:17 от marisasav

# 138
Марти smile3501 Много се радвам за теб Laughing
Кирова, страхотни сладури са и двамата, жалко че са ми далече, бих ги изяла Heart Eyes
Момичета, чудя се, вие усещате ли вече по някакъв начин стегнацията?

# 139
Добър вечер Simple Smile
Борянка, ЧРД на патерица, бъди много, много щастлива и обичана   bouquet Кирова, много са сладки танцьорите, и мъж ми им се зарадва много Simple Smile
И аз стискам палци на явяващите се на изпит  Simple Smile
А за сополките - и Гери не може да се отърве от тях, хем и антибиотик пи заради бактериите...В момента само промивам сутрин и вечер и това е, не знам какво друго да правя; нощно време се дави понякога, но нищо не помага  Confused
Били, само здравичък да е Тедо, и ще свикне, няма начин; иначе точно този период е най-труден, при нас хем Гери се тормозеше и не искаше да спи там, хем аз ходех като болна и нищо не можеше да ме ободри или разсее, все нея я мислех...И сега се дере всяка сутрин, но бързо се успокоява  Hug
Иве, и при нас режима е подобен - 8.30 закуска, гърне, игра, 11.30 обяд, гърне, сън, гърне, 15.30 закускаи после ... мрънкане за мама и тати.Много ми е жално, защото като звънне някой родител да си вземе детенце, и всички заплакват в един глас  Sad Иначе при нас преди ги извеждаха навън и сутрин, и следобяд, сега не съм питала  как е newsm78
Във вторник са ги снимали за календари - 1 лв за малките и 5.50 за големите; бях я издокарала с дънки и пуловер, и бях оставила резерна дрешка с уговорката да я преоблекат ако се е нацапала преди снимките. И вечерта какво да видя - лютеница по белия пуловер, та май ще си имам оцапано момиченце на календара  Wink
Ели, браво за бързата адаптация на работата  Hug

# 140
  • Варна
Кирова , големи сладури чак на мен ми се доигра.Много хубаво танцува Пешко.Много ми харесва малки деца като играят народни танци. У нас мъжът ми само тормози децата с Хеви метъл и в колата само Z- rock се слуша  Rolling Eyes Нелия и тя тръска цял ден глава , ама то като няма коса - ефект нулев
Успех на Айка и Уинкс. bouquet

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 22:12 от BOOTY

# 141
Booty, голям е кеф това със Зи рок. При нас малкия като влезе в колата и първо отпред сяда, пуска музика (винаги Зи рок се слуша при нас) и  се прехвърля на задната седалка след това със звучното БРАВООО. Но пък той с рок е закърмен. Бях в доста напреднала бременност когато ходих на Блекморс  Mr. Green Дори имаме снимка на малчо с ръка хеви метъл - http://progroup.org/cpg133/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=248
Ефекта е постигнат от едно приятелче, което участваше в снимачния ден (той му викаше хеви метъл и показваше зад мен, докато го снимах  Mr. Green). Танците няма да казвам, че са по същия начин, защото специално баща му го учи...

# 142
  • Варна
Е, снимката е супер Рени. Милко пита с какъв апарат е снимано- много му хареса , качеството. И рокаджията де .Радва се че има последователи  Wink
Много ме палиш с тия снимки.Ще взема и аз да стана една фотографка. Ама съм мнооого зян. От нула трудно ли се почва? Laughing

Сега да отговоря на Боряна за кризата. В нашето семейство/ за сега/ не се е усетила по никакъв пряк начин, но имаме приятели, които се оплакват.Когато бизнеса ти е обвързан с кредити няма как да не пострадаш. Разбрах, че и доста строителни фирми тук във Варна масово съкращават персонала си/с до 30%/. Когато загубиш и работата си вече е доста кофти.
Рени като каза за едно приятелче дето е викал хеви метъл, че се сетих нещо.Преслав по едно време се беше научил да повтаря "Хеви метъл коопелее" с подходящия жест    superuu /от баща си естествено/ и на няколко пъти го изръсва на публични места, като последния път беше в  пълния с хора асансъор. Направо умряхме от срам  Embarassed

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 22:49 от BOOTY

# 143
  • София
Честит Рожден Ден на патерица, Бубе!   bouquet Много любов, щастие и спокойствие от всякакво естество ти желая.  Hug  bouquet

Ели, за капките на Улевинов. Като кажеш в аптеката "капките на Д-р Улевинов" те ги знаят и ще ти ги приготвят. Известни са вече. Дунди, обаче всеки път като ги поръчам ме предупреждават да се изхвърлят на 7-ия ден /както и Коларгола/, така че не знам дали твоите са ефикасни, въпреки че ги държиш в хладилника.
Пак, Ели, компл. маракаси, дайре, барабанче и свирка има в Джъмбо на горния етаж. До 15 лв. са. Ирина много си играе с едни подобно от кака й, свири на свирката - тип къвал и дрънка с маракасите много. Пластмасови са.
Кирова, младежите ти са страхотни.  Heart Eyes И ние се присъединяваме към фен клуба. Баткото е професионалист направо и Сашко е много добър, как спазва такта само и танцува като истински добруджанец. И маха с ръцете е усвоил.  Party

# 144
Марти, да ти е честито. С Десо по време на зимната ваканция да направите сестричка на Никола  Wink
Бути, то всички научени започват  Mr. Green Не му се плаши - техника като техника, важното е виждането да имаш Simple Smile. А иначе на тази снимка не е толкова важен апарата, колкото самото осветление и реденето му. Снимам с Никон Д50 (най-послушен беше в моите ръце, а и е по-лек) и с обектив 50мм на 1,8, по-рядко с 18-55. Поръчах на дядо Коледа и още един, но да видим дали съм слушала... Уж хубаво му готвя, но ще си покаже под елхата  Mr. Green
Направих първата страница от календара си - http://progroup.org/cpg133/albums/userpics/10003/zimar.jpg Утре ще гледам за грешки, че в момента ми е вече всичко на едно.

# 145
  • София
Ей, Ренка, ти изби рибата с този календар направо.  Heart Eyes Shocked Да си призная благородно ти завиждам.  Whistling

# 146
Рени прекрасен е  Peace
За кризата - за момента още не сме я усетили, но хората около нас които имат кредити се оплакват. Обаче нали работя в US фирма. Не знам до колко е свързано с кризата, но са продали целия отдел, който се занимава с биометрика /не само бг екипа ами всички/. Та вече работим за французи /със Сашо работим на едно място/. Говори се, че няма да има съкращения, но съвсем ми мина мерака да се връщам на работа. Няма сега да правя някакви сложни гимнастики с малчо и ясла и след 2-3 месеца да ни затворят бг офиса  Crossing Arms

# 147
Добро утро!
Изпратих мъжо и щерката.Огладих един куп дрехи сутринта,че той отива в Банско и китката ме боля цяла нощт.Май не е от мишката ,а съм я навехнала.
Аз усещам кризата,макар че нямаме много кредит.Но за 1-2 години много скочиха цените на всичко,а наште доходи тц.И сега постоянно се ограничавам за съвсем нормални неща(поне за мен),което ме подтиска.Затова нямам търпение да почна да печеля някакви мои пари.
Инъче имам приятели със семеен бизнес и е много трудно в Бг. вече,монополистите правят тоя сектор почти невъзможен.Ние сме от средната класа,но докога ли, че и тя е на изчезване.Та много приятели искат да заминат в чужбина,незнам сега как е там,но тук нещата преливат чашата в момента.Затварят магазини и така.Мъжете работят от сутрин до вечер,а нямат възможност една нова кола да си купят или по-голяма къща.А в магазина ти ''взимат колелото'' и после мен ме гледа лошо мъжо.
Ренка,страхотно е чайничето!  Grinning

# 148
  • sf
Добро утро!
И аз изпратих децата на училище. Сега съм почивка  Mr. Green
за кризата- ние я усещаме по кредита, макар че банката ни вдигна лихфата вече няколко пъти. И вместо вноските да са намаляващи,те стават увеличаващи се  ooooh! не знам как ще я караме. Само да сме живи и здрави и да има работа.

# 149
  • Асеновград
Добро утро ,
много сладки двамата танцьори , снощи не можах да ги видя от вкъщи , но тази сутрин ги видях , Сашко е голям имитатор , как докарва движенията  Heart Eyes.
Тедо тази сутрин в яслата го посрещнаха с "Ето го танцьорчето " , много забавен бил.Много съм доволна от тези сестри , другите 2 нещо не ми харесват.
Кризата и ние я усетихме , Гошо повече , в нашата фирма се усеща от доставчиците ни.Не искат да ни дават вече на кредит , искат да си събират старите задължения , дори и с цената да ни изгубят като клиент.Иначе работа имаме много , съкращения при нас не вярвам да има.
Аз обаче все си мисля , че тази криза е повече медиен шум , прекалено много тръбят и стряскат хората , не знам не съм специалист...

Общи условия

Активация на акаунт