Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 727
  • 303
  •   1
Отговори
# 120
  • sf
Иве, и при нас е такъв режима +- някоя и друга минута. Самоч е при нас ги изжедат, към 10:30-11ч. Следобяд също, но преди да сменим времето,де.
Свеки ми е казвала,че при Т над 5гр ако не духа и не е мъгла, са длъжни да ги извеждат. Днес ми е мъка,че е затворен там в това хубаво време,но егоизмът ми наддделя  Embarassed

# 121
Марти пиша тук за календарите, за да видят и другите- в ХИТ нещата стоят по този начин- имат само настолен календар(тези мъничките) с 12 странички , но снимката пак е една ,цената е 10.00лв ,което ми се стори доста честно казано, обработка на снимка е 4.00лв.Аз май си реших проблема с пустите календари.Миналата година бях си свалила една програмка и направих колажи , сега ще пусна една две снимки да ги видите, като идеята е за определеният човек, за когото е календара , да се акцентира с по -голяма снимка.Така ще направя снимките и ще бъде само с една страничка календара
http://kadamska.multiply.com/photos/album/6#13

# 122
Ели като каза музикални.. ние взехме преди време едни малки маракаси за малчо. Все още им се радва и си подрънква. Е понякога и по мен подрънква, но каквоо да се прави  Rolling Eyes

# 123
  • София
Привет!

Ками, на мен много ми хареса твоето оформление  Peace

Момичета, ние няма да се присъединим към партито, че по това време сме на друго подобно, организирано на Ники от фирмата. Пожелавам на всички добро настроение и чакаме снимки после.

Исках да ви питам дали знаете подходящо за нашите дребосъци средство за писане, в смисъл пастелите ми се струват удобни за консумиране, моливите пък остри, попадали ли сте на нещо безвредно. Ема много иска да пише, даже си казва тази думичка вече, краде химикалки, едва ги измъквам от ръцете. Купих и от детските дъски за рисуване, но ми се искаше и нещо цветно.

Ели, питаш за подаръци - купих и дъската и пъзел и май с това ще се ограничим за сега.

# 124
  • София
цвети каква дъска и какъв пъзел?
майче откъде са мараксите и плюшени ли са?
вики, абе те май ги изкарват на балкона, ама да не те излъжа, ще помоля майка ми да ги попита, че тази седмица тя го взима.
за капките- ко стана? Thinking

# 125
  • sf
аз на Кико му давам моливи като седи в мен и така рисува.
Ели, намерих рецептата, обаче почти нищо не разбирам и не мога да я препиша. Почеркът е ужасен  ooooh!

# 126
  • София
Ели, намерих рецептата, обаче почти нищо не разбирам и не мога да я препиша. Почеркът е ужасен  ooooh!
жалко Sad ама ко да правим Hug

# 127
Хи-хи пропуснала съм снимките на Вероничка,много е лъчезарна!Дунди ако видиш малката на приятелката ми как набива,а какъв е мъник ще видиш че има такива хора.Аз и големи такива познавам,даже вуйна ми ходи на дебелариум,в буквалния смисъл за да качи нещо,а се храни.
Аз накупих подаръци за децата и съм разорена.
Аз бих ги завела на фото да ги снимат защото тук немога да ги хвана заедно в хубав кадър.Инъче в градината ще правят на каката.

# 128
  • София,
жалко Sad ама ко да правим Hug
Имаш я от мен Peace
Яна благодаря, в тоя дух като си говорим - за правите черва, вчера моята приятелка, дето нейното е с 4 м. по малко от нас, обаче вече ходи Party и е 11 кг. Rolling Eyes а почти не яде, кара милото на фотосинтеза, та тя ме посъветва точно това да се обърна към диетолог за да ни направи една много калорична диетка Mr. Green. И аз се замислям много, ама мъж ми пак ще каже, че съм откачила и само я мъкна по доктори Naughty А някой нали предположи че може да има и глисти  Rolling Eyes, е надявам се, че не е това нарли проверявам какво има в гърнето Mr. Green всеки път. При нея явно проблемът е друг, ама като не мога да го открия newsm78
Аз друго искам да Ви питам, давате ли им обикновен хляб на вашите бебоци  Rolling Eyes, защото аз още си и давам сухари, ами тя не може да го здъвче и съм сигурна, че ще се задави, а не знам като го пасирам какво ще стане и дали ще го яде, но съм решила тези дни да пробвам  и без товма някои манджи са много редки от ДК и винаги ги сгъстявам със сухари, та дали да не опитам и с хляб. Само ме е страх да не стане на тесто и после да и е тежко на стомаха, а и заради рефлукса, то нали и с него все се съобразявам. Странното е, че тя си усеща вече кои храни не и правят добре на коремчето и категорично ми ги отказва, като соковете и плодовите пюрета, а също и плодовите млека, повръща ги веднага newsm78

# 129
Дунди, ни най-малко съм искала да се заяждам или карам. Само споменах от къде идва формирането на цените, като дори не съм включила все пак данъци, наеми на помещения и т.н. А за този тип календар до нас в книжарницата го предлагат срещу 8 лв, като ти сам носиш снимката (дори фотограф не участва в шоуто  Mr. Green ). Но пък за това скъпо/евтино наистина се говори когато си получиш нещата, защото тези 5 лв може да се окаже, че са с мерак да ги дадеш, а може и да ти се иска да идеш и да нариташ фотографа  Mr. Green
Мунка, аз на Или му взех от магнитните ("магически") дъски, които са с писалка с мъничко желязо отпред. Самата писалка я вързах за дъската, за да не се чудим къде да я търсим. Случайно попаднахме на цветна дъска - 4 цвята са магнитните и за сега му е достатъчно за творчеството.

# 130
здравейте пак ви изпусанах края ама се надявам като почивам да наваксам
Пускам ви да ми видиете танцьорчетата
http://www.vbox7.com/play:eabb951b

# 131
Хи хи много са хубави танцьорите  Heart Eyes и са неуморими  Mr. Green
Ели дървени са маракасите, но са съвсем мънички - детски. Сега гледах на сайта да ти пратя линк, но са ги свалили... Явно са се изчерпали. Но пък има дайре, ксилофон, барабан и разни такива. А малчо откри и как се свири и със съдийска свирка. Онзи ден се разхождахме в мола и той ходи и свири и хората се обръщат и му се смеят  hahaha

# 132
  • София
Минавам само да честитя на патерици рождения ден на Боряна, защото бях мернала, че е рожденичка - Боряна, желая ти много здраве и обич!   bouquet

Велина, не знам при вас кога са изпитите, ако още ти предстои изпитът - успех, поне 50 точки да изкараш Wink !!!

Аз утре съм на изпит, дано за последен път, и после ще наваксам деветте странички.

Приятна вечер на всички!

# 133
  • USA
Галена, точно си мислех за теб днес. При мен е другият вторник и ми се е подпалила главата. Добре, че началството е в командировка и аз решавам задачи на работата. Много ти стискам палци утре и съм сигурна, че ще го вземеш. Дано наистина да е последният!
Моят е във вторник, при това трябва да се занеса до другия край на Щатите. При вас кога е Р2? Аз мислех, че са в едни и същи дни.  Hug

# 134
Кирова, Или ви е фен  Mr. Green То и той си потанцува с твоите младежи, а като свърши клипчето и вика - пак пак  Mr. Green Целувки и на двамата танцьори  Hug

Общи условия

Активация на акаунт