Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 729
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
 Laughing сладък малчо  Heart Eyes
Ками, да си жива и здрава за добрата новина. Пиши моля те подробности за тези календари - вид, цена, за колко време стават  Hug
1.   Марти и Никола
2.   Яна с Нико и Надина
3.   Гери със Софи и Ири /Дай Боже само да сме здрави/
4.   Мая и малчо
5.   Рени и Илко+Иван
6.   Веселка с Ина +1 брой татко   
7.   Ками и Ева + 1 брой татко
8.   Стефи и Етко+татко
9. Боряна и Дели
10. Рокси с Ники
11. Ками и Гери
12. Клара с Нур и Зейна
13. Галена и Кая
14. Таня и Ади + Андрей
15. Оля и Калоян

Много хубави снимки - Влади е много сладък и елегантен, а двете двете хубавици много са порастнали  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 18:36 от marisasav

# 106
Добро утро!
Бубе, ЧРД и от нас на патеричка   bouquet Да си все така красива и всеотдайна   bouquet
Много хубави дечица сте показали  Heart Eyes
И моля за календарите, не на скайп  Naughty  Hug
Вчера претърпях неуспех с АМ. Отърси се, отърси се и не пожела да го пие   ConfusedА ми се искаше да посвиква с него, че мисля феврури да го отбивам Rolling Eyes
А днес нямаме вода, мноооого неприятно  Twisted Evil

# 107
Айде февруари и аз съм с тебе Мимозка за отбиването!  PeaceДано мине добре!  Praynig
И аз се радвам че видях Буба колко е пораснала,а и Влади както и сладкото коремче на Цвети!
За какви календари става дума?

# 108
Аз за календарите да кажа: в едно фото до Мола /срещу мола на Опълченска/ правят календари. Аз съм правила миналата  година джобни календарчета, но не бях очарована. Бяха направили снимката на малчо в съответния формат, отзад сложили календарче и всичкото това беше ламинирано. Бабите бяха доволни де  Grinning Обаче когато вземах календарчетата /поръчах ги през интернет, а ги взех от фотото/ видях, че правят и големи календари формат А3 - снимка или колаж най-отгоре и 12те месеца в долната част. Струваше 3.50 за бройка /това е цената от миналата година/ Тази година ми се искаше да правя календар с 12 страници и затова търся друг вариант. Въпросното фото имаше страница и доста фото студиа из София.. ще потърся линк и ще пусна по-късно.

# 109
  • Асеновград
Добро утро ,
Янче , липсваше ни  Hug.
Вероничка е много сладка , а Влади много прилича на майка си  Heart Eyes.
Аз май ще украся този уикенд , във вторник бяхме на гости на приятели , имаше елха , Тедо не и обърна никакво внимание , ще се пробвам и вкъщи да видим.
Мимоза , с какво му го даваш АМ ?Пробвай по друг начин , ако пие вода от чаша , пробвай и с АМ така , или със сламка.Аз пък се опитах да му дам вечер АМ с накрайника , ама не го щя , явно е някакво специално удоволствие да пиеш мляко с биберон.Пробвах и веднъж да му дам прясно мляко за закуска в чаша със сламка , беше отвратен.Малко се притеснявам като спрем АМ дали ще иска да пие прясно мляко , но има време до тогава.

# 110
Били и Ева не иска прясно мляко, рядко приема и кисело , евентуално плодовите кисела млекца........

# 111
  • София,
ДОбро утро и от нашта къща, ние също днес сме станали рано. И сме закусили и сме подредили, чакаме едни майстори, че ще ни сменят мивката в кухнята, придобивка от общежитието  Mr. GreenСамо дето и вчера ги чаках цял ден, ама уви никой не дойде, ще почакам още малко и ще отида долу при домакинката да ги изръчкам, изнесла съм всичко от стария шкаф на терасата и е страшна неразбория,  #Cussing out, а това ме дразни, а и всички тави са ми отвън Thinking.
Ce Dim , пу, пу много сладко коремче, пожелавам ти едно хубаво бебече! Hug Ти май беше казала вече пола на бебето в по стара тема нали, момче ли беше пак или аз нещо се бъркам. А за столчетата в детската градина и яслите  Laughing са си мънички наистина, ама така е те там гледат дечица не майки и татковци  Mr. Green
М@я то и тази година май цената на календарите е такава въпреки, че нас май по 5 лв. ни одрусаха, не си спомням той таткото ги плащаше, ама те от училището и там идва фотограф да ги снима, та се оскъпява Tired.
КАми и ние гледахме Мързел град и закусвахме! И добре та успя да си изяде цялата закуска.
Момичета дайте идея какво да я правя тая моята - направо ме убива, ако знаете колко яде, по 5 на ден и то понякога си изяжда солидни порции. ДАвам и по калорични храни с идеята да качва, но уви, това дете все едно е като право черво, сега яде и не повръща, а вместо да качва тя пак отслабва и нито витамините помагат нито нищо, какво да я правя. newsm78

# 112
Семирамида , може да и е добра обмяната на веществата. Аз например и от въздуха пълнея. Може ли да има глисти?
Буба е на приливи с яденето - има дни в които яде много малко, а в други - постоянно преклюцва нещо.
Мерси за милити думи. Сега съжалявам, че и подстригах косата. Но, здраве да е. Коста расте, акъл не идва.
Ce Dim, много мило ми стана като ти видях пупата.
М@я , и ние сме подобни - само че разнася чужди обувки. А с това "ъ-ъ" ме докарва до лудост понякога.
Умишлено не я насилвам с прясно мляко. В началото се мръщеше и на киселото, но като я отбих започна да го уважава.

# 113
  • BG
Добър ден и от мен!   bouquet

Днес станах рано и отидох първа на работа - направо не е за вярване!  Shocked

Да ви се оплача, че всички колеги кихат, кашлят и подсмърчат. Незнам дали съм права, но някак не разбирам защо когато човек е болен идва на работа?! Колегата до мен ми каза, че била вирусна инфекция с такова спокойствие  ooooh! Crazy Незнам може и аз да не съм права, но ми се струва някак нередно. Поради тази причина вчера след като се върнах от работа не съм прегръщала детко, днес сутринта също!  Sad

Момичета, моля кажете за колко часа е организирано партито ...  Hug

Ce Dim, страхотни снимки!  Peace

# 114
Стефи, не е редно, но в повечето случаи нямат избор хората. Питай шефа ти до колко уважава болнични листове. Не знам положението във фирмата, в която работиш какво е, но на повечето места, където съм работила ако не се влачиш по корем няма оставане в къщи  Sad  Дано ти не го пренесеш към къщи  Praynig
Дунди, не смятам, че 5 лв е много за календар, щом е имало и фотограф. Все пак само разпечатване във формат А3 (говоря само от печатница) без да е включена друга услуга като колажиране, фотография, а понякога се използват и разни машини за изрязване (ако е да речем гъбка, къщичка, къдравко по краищата и т.н.) ти е 2 лв. Вярно, че обикновено се използва готов шаблон, но и за него си плащат хората, които ви го предоставят. Ако и фотограф участва в снимките, то и за него нещата не са розови. За да е хубава снимката си трябва техника. Не говоря само апарат и обектив. Най-евтиното осветление е към 700 лв. Та няма как просто 1 снимка 13/18 да ти е 1 лв например. Все пак цените се формират и според консумативите.
Цвети, много се е променил Влади. Ето за такова обличане говорех, че много харесвам  Peace
Сори, разписах се много... Хубав и слънчев ден на всички  Peace

# 115
  • София,
Renie78 не съм имала в предвид, че ми е скъпо, даже напротив, точно това казвам, че цената е малко повисока, от колкото например във фото да ти направят календара, именно защото човекът е дошъл в училището да ги снима. Не искам да спорим, знам че консумативите са скъпи, и работата е трудоемка. Нека да излязат календарите и тогава ще говорим  Mr. Green, дано да са хубави. А иначе те са най обикновени - с по една снимка на детето и отдолу с късащи се листчета за месеците.
Стефи наистина не е редно да идват болни на работа, но наистина повечето работодатели не признават болничните и не ги интересува дали си болен и ще му заразиш целия персонар или не! Това е много лошо, но всеки си гледа джоба май! Sick

# 116
  • София
ДД
Кажете какъв е режима в яслите на децата?Кога ги извеждат хранене спане?
Аз искам календари ама могат ли да се направят с три месеца,не на един лист 12 месеца?

# 117
Стефи, имах колежка, чиито деца бяха лекари и тя идваше болна на работа за да не разболява внучето си. А работехме в социлен патронаж и ходехме при стари и болни хора. Така, че хората са отговорни само за себе си.
Велина, забравих да ти отговоря - мъжа ми е луд по National Geographic и една подобно българско списание - Гео.

# 118
  • sf
Мама_му , а как точно ще ги подвържеш в кожа? всмисъл всяко потделно или годишния циккъл, нещо не мога да включа  newsm78

# 119
  • София
Кажете какъв е режима в яслите на децата?Кога ги извеждат хранене спане?
иве при коки не ги извеждат, малки са още, може би пролетта/лятото. за ядене- почват към 11.30 и до 13.30 са свършил и с ядене+тоалет. спането е от 1 без нещо- 1 докъм 15 ч или който пръв стане и събуди другите Laughing следобед закуската е след 15 ч до 16 ч. а сутрин закуската е към 9 ч. или по-скоро в 9 без нещо до 9 и нещо. приблизително ги казвам, затова казвам "и нещо" че не помня точно.

дунди, вики
- плс искам рецепта да. той не мисля че има задна хрема, даже доста е намаляла, но ми се струва добра идея да имам рецептата за всеки случай Peace

аз работя до фотото с календарите за което е писала мая, мога да проверя, ако искате? Peace

марти, пиша ти тук за по-бързо- организира се фирмено коледно парти, от ЧР казаха да предадем на мамите, ако искаш им звънни пиле Hug

Ce Dim сладко коремче имаш мила, а прощъпулчо е мнооого порастнал  Hug

мързелград много ми липсва на мен, едва успявам да го видя откакто съм на бач Confused

МОЛЯ дайте ми идея за подарък на коки- след като коледата дойде на 30 ноември с къщата и колата за тикане с крака, имам спешна нужда от идеи- музикални и други- за него, както и от места откъдето да се купят. много ви моля наистина  Hug

Общи условия

Активация на акаунт