Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 732
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
  • София,
Ели, на нас капките ни ги изписа самият доктор, те са си негов патенти и никъде не биха могли да ти ги направят без рецептата, защото съставките са много , мисля над 10, аз не съм ги броила де но наистина са доста, повечето са някакви противоалергични съставки, има лек антибиотик, а също и адреналин в тях, излязоха ми последния път около 8 лв. Аз винаги си имам от тях в къщи и си ги държа на вратата на хладилника, слагат се само по два пъти на ден -сутрин и вечер и не повече от 5 дни при деца до 2 г. и около 7 над 2г. А ако искаш аз съм я наснимала нашата рецепта на ксерокс на моите приятелки и съм им я раздала - та нищо не ми пречи да си пратиш адреса на лични и да ти пратя рецептата  в един плик. А ти вече ще си намериш къде да ти я направят, защото май не във всички аптеки ги правят. При нас тук в студентски град ги правят в една аптека, а по центъра ги правят на ул. Здраве в едната аптека там срещу МД. Но не в онази луксозната, а по надолу по уличката има една чиито стъкла са с решетки. Аз и от там съм ги взимала.

# 91
Момичета, много ви благодаря за хубавите пожелания Hug
След малко започвам да се поприготвям, довечера ще се съберем с приятели в едно ресторантче Wink
Марти, дано нещата се поуспокоят, за да не се тревожиш Praynig
Мама му, на една приятелка детенцето непрекъснато е с такива топченца по лимфите, педито и е казала да не се притеснява. Дано все пак мястото да спадне.
Желая лека вечер на всички!

# 92
  • София
Съвсем забравих. В наше квартално детско магазинче видях много  маскировъчни костюми. Имаше пате, слон /лилав/, лисица, Том и Джери / не съм сигурна кой от двамата/, жаба, вълк и др. животни. Лично на мен ми изглеждаха големи и попитах за номерация, продавачката ми каза че са взели на внучката и /1.5 година/ и не и бил голям. Отдолу са с ластик на крачето, което позволява да стои понасъбрано и да се ползва и след година примерно. На Лимекс са и цената им беше към 27, 28 лв. Това е ако проявявате интерес...

# 93
Ренка, що не вземеш да направиш един бизнес с календари и да ни спестиш нервите на нас, а да ни улесниш?  Joy

Да, да! Да не ви хареса после и да ме наритате  Mr. Green
Иначе сега да кажа за резултатите от търсенето на старата тема. Сървъра с архива не се отваря (поне при мен) цял ден вече. http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347954.0 Тук е новата тема за календарите, а в нея има линк към старата. В тази тема Лекси е дала линк към някакви готови календари, в които само трябва да сложиш снимка. Е, пак се налага да можеш да ги сглобиш, което не е никак трудно, но поне украсите са спестени. Чела съм, че в Корел дроу имали готови плъгини за календари и ставали много лесно, но тази програма не съм я пипвала от версия антична (поне от 10 години) и там изобщо не мога да помогна. В моя случай нещата ги правя само на фотошоп, а предварително си набирам на уърд датите и след това е само копи/пейст. Миналата година бях на скрап букинг (т.е. шаренийка отвсякъде  Wink). За тази още не знам дали да са колажи или всеки сезон да е с различни снимки според сезона.
За съжаление днес в Мания принт ме препратиха към централата им в Студентски град, та и не знам все още дали те ще ми разпечатват, каква хартия ще ползвам и цената. Надявам се утре да се свържа с тях и да уточним тези неща.
По мои спомени в старата тема за календарите имаше много печатници и рекламни агенции, от които бяха останали доволни мамите, но пусто като не се отваря архива...
Момичетата ви са куклички направо. А Бубето дори с пъпки си е супер чаровна. И какви очи има само... (пу-пу)  Hug
Марти, като ги писа тези неща за Никола като порасне си припомних рекламата на Спрайт - Какво сгрешихме  Joy Joy Joy Аз също много обичам този тип обличане. Илко има няколко такива комплектчета - пуловерче с ризка, но пак плакна очите по тези в Джъмбо.

# 94
  • BG
Бубе, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!   newsm67

Желая ти много здраве, да бъдеш много обичана и желана жена, мъжете ти да те радват и изненадват прекрасно, усмивка да грее върху лицето ти и щастието да бъде твой спътник!   bouquet

Весело изкарване на празника!  Hug

Не съм се мяркала от известно време и така и не разбрах от колко е тържеството  Embarassed Все още не съм взела костюм за детко Етко, но тази събота ще се постарая да му купя нещо тематично за сезона и повода.  Wink Мъжът ми каза, че ще присъства също - дано да не се разколебае!  Peace
Ние започнахме с Коледната украса вече. Мъжът ми украси балкона с един Дядо Коледа, който се катери (ще го снимам) и светещ гирлянд. На детко му купихме светеш елен и сега го използваме вместо нощтна лампа.
Тази неделя съм определила за чистене на прозорци и се надявам да успея да приготвя къщата за празниците. Сега живеем при майка ми и като гледам няма скоро да приключим с ремонта.  smile3506 Има страхотна влага от мокрите процеси и ламината в спалнята се надигна  smile3511. Хубавото е, че си помагаме вкъщи и Коледата се очертава весела. Няма да ходим никъде по празниците. Мислех да си взема отпуска и да ми се съберат 10 дни почивка, но все още се чудя ...  newsm12
Вие как сте се организирали?  (дано да не сте го обсъждали вече)Blush

# 95
Боряна, честит рожден ден!   bouquet
Много здраве,щастие и любов!

# 96
  • Варна
Честит рожден ден и от мен Боряна   bouquet
Бъди жива и здрава и ти и цялото ти семейство.Много сбъднати мечти!
"Къде сбъркахме" е рекламката  Laughing и най-често употребявания лаф у нас  HugИ ний тъй все се питаме с мъжът ми , когато децата крещят и няма и едно свободно място в къщи да си сложим д....та  Mr. Green
Сега гледах новата реклама на Българската Коледа  Sad Много е тъжна.Не знам как ще изтрая да я гледам цял месец. Единствено мисълта, че с благотворителност болничките деца ще намалеят  Confused, поне с няколко по-малко.Уф извинете...
Winx чакам с нетърпение снимките на украсените къщи , както и на всеки който пожелае да покаже как си е украсил у дома. Аз още не съм.На 06.12 ще отварят Коледен базар и тогава се надявам да си избера украса.
Целувки за малките принцеси Бояна и Вероничка. Много са чаровни  Heart Eyes
За Нова Година и ний нищо не сме решили.Понеже сме с две деца се надяваме някой друг да организира.Ако не - у дома  Wink

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 19:51 от BOOTY

# 97
Аз утре ще снимам моята украса, без елхата, която ще украсяваме като се върне Десо. И аз чакам с нетърпение снимки на украси от Уинкс  Simple Smile
Като приспя детето ще чета темите за календарите, дано вдена нещо  Laughing
Били, притеснявам се в рамките на нормалното - един колега на Десо му апострофираше онзи ден докато говорихме, че Израел била най-сигурната държава в света...което първо ми прозвуча страно, но като се замисля в БГ ако решат да дойдат камикадзета нищо няма да ги спре - могат да си влязат във всеки мол или кино без проблеми, дори на дон Домат да приличат, а там навсякъде те пребъркват...да не дава Господ  Praynig
Ако фалира банка, в което се съмнявам, всички кредити стават предсрочо изискуеми. Поне такива са ми спомените от СУ, с банкова несъстоятелност никога не съм се занимавала, Рокси да ме поправи ако греша  Grinning
ох преядох с макарони на фурна...а що шоколад съм омела последните дни...
Ува, много полезна иформация, аз звънях на лимекс и те ми казаха, че нямат вече костюми, явно тези са останали от преди

# 98
  • София,
ДА и аз казах, че няма да украсяваме в къщи, но уви, украсата и елхата вече са факт. Е то не е кой знае какво, но все пак. Мъж ми днес минал в Практикер и накупил и украса и топки, и нов връх за елхата, малкия сума ти неща беше заръчал, та като се прибраха двамата и почнаха да украсяват, то ги гложде от вътре, първо мислеха само светещите пана да сложат, ама малкия не издържа и измъкна и елхата, накрая такава бъркотия настана,  започнаха да се карат и да спорят, че елхата само им пада Mr. Green, ама тя е съвсем мъничка, а пък таткото купил едни големи топки Mr. Green, накрая трябваше да се намеся в спора - реших проблема като посадих елхата в една саксия с пръст. Иначе съм доволна - справиха се блестящо. Утре само може да им купя един дядо коледа - от онези дето са на батерии и свирят и танцуват, но мъничките, че то иначе няма място. А Вероника не обърна никакво внимание нито на украсат, нито на елхата, тя се впечатли само от един надуваем дядо Коледа, който го взе и го разнасяше и гушкаше.  Mr. Green

# 99
Ох, дунди, много мило ми стана като четох как украсяват мъжете във вас.  Heart Eyes
Бубе честит рожден ден и от нашата къща  Hug Весело изкарване на празника и много обич от любимите ти мъже   bouquet
За празниците и ние ще сме си в къщи семейно. Тази година даже ще сме без баби и дядовци  Whistling

# 100
АЛОХА!  Hug
Вече съм на линия!Компа се беше скапал.
честит рожден ден Борянче!Желая много здраве,топлина и красота в живота ти с любимите хора!Весел празник!   bouquet
Утре повече от нас!  Grinning

# 101
Привет и от нас!

Влизам специално, за да се похваля - днес бях на първата си родителска среща !!! Да не споменавам на какво столче трябваше да стоя 2 часа, сгъната като носна кърпа с тоя тумбак!

За нова година сме си у дома. Умувахме да ходим с едни приятели в Ловеч, но се развихме, че вече ще съм 8ми мес и не знам как ще издържа. А и те са пушачи и двамата...

За украса сложих само 2 джиджафки на вратите, че той много им се радва. Елха мисля да взема вече изкуствена, но се страхувам че ще пръсне и тези играчки по земята. АМАН от това събиране!

Задната хрема - и Влади няколко пъти я имаше, дори миналата седмица. Доки каза, че ако не се лекува (яко стеримар или нисита за промивки)  секрета може да започне да гноясва (беше бистър) и да стане за антибиотик. Мина му без капки.

Ето и снимките ни от weekenda на проштъпулника: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313854&pid=9184548

Още нещо щях да пиша ама.... друг път явно Simple Smile

Лека нощ

# 102
  • Canada
Хе-хе, Ce Dim, снимката в пералнята е култова направо! Много сладък бъдещ батко! Heart Eyes
Нещо е станало при качването и някои от позите ги има по повече пъти.

И други красоти видях, страхотни дечица!
Били, ще свикне Тедо, само натискай да се увеличава по-бързо времето на престой. Hug
borianna, честит рожден ден с малко закъснение!  bouquet

При нас също започнаха с украсата на къщите, но гледам, че все още не пускат всички лампички. Като се замисля какво разхищение на електроенергия пада и направо... ежегодния разход сигурно би стигнал за изхранването на малка държава. Close Ще снимам като наближи Коледа. То са съревнования, то е чудо.

Вкъщи още не е украсено, планирам за този уикенд. Ще видим Раян до колко ще се спогоди с украсата. Simple Smile

Вчера пък моят син бил сам в забавачницата, всички били болни и не отишли. Играли, спали, яли с жената, въобще бил е с бавачка само за него си. Simple Smile

# 103
добро утро  Grinning
Ех, рени тъкмо се бях зарадвала че ще навиеш  Laughing HugАз реших да отида до ХИТ ,там ми казаха че има фото където правят всякакви календари по твое желание Peace
Снощи имах куп работа, легнах си чак към 3.30, и за жалост Ева реши тази сутрин да е ранобудна ,за разлика от предните дни когато ставаше в 8.30 Tired
Сега гледа Мързелград и се кефи  Laughing
Це Дим, много хубави снимки, честита прическа на теб ,мисля че съм те виждала с по дълга коса.Хубаво коремче имаш  Grinning, знаете ли какво ще е бебето???
Иска ми се и аз да съм бременна Laughing, тази нощ сънувах нещо подобно ........................
Хайде залавям се за къщната работа, иначе аз ще украсявам към средата на месеца  Peace

# 104
Добро утро  Hug И аз снощи имах работа до посреднощите и тази сутрин рано памперса на малкия пропуснал и той се събуди и всички покрай него.
И на мен много ми хареса коремчето на Ce Dim  Hug Иска ми се още едно бебче, но осъзнавам, че ако е сега ще ми е трудничко. Ще устискам още малко  Mr. Green
Малкия сега е на обувна тема... влачи всички обувки из апартамента. Иска да му сменям пантофите през 15 мин /има 3 чифта/ и само ми носи следващия и вика "ъ" и сочи крачетата  Laughing А сега ми прибра моите в шкафа и носи едни други и ми ги слага по краката  Joy
Хубав ден на всички. Ние днес плануваме да отидем до зологическата ама да видим дали ще стигнем  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт