Юлче за купон се стяга, че коледна премяна много му приляга

• 11 734
  • 303
  •   1
Отговори
# 75
  • sf
Ренка, що не вземеш да направиш един бизнес с календари и да ни спестиш нервите на нас, а да ни улесниш?  Joy

# 76
  • София,
Ренка, що не вземеш да направиш един бизнес с календари и да ни спестиш нервите на нас, а да ни улесниш?  Joy

Иха, това е супер идея, и аз бих си поръчала! А като за приятелки и съфорумнички ще ни сложиш двойна цена! Joy Ами така де иде криза, чухте ли сутринта онази гадателка Теодора незнам си коя какво каза по БТВ.

# 77
Цитат
Ами така де иде криза, чухте ли сутринта онази гадателка Теодора незнам си коя какво каза по БТВ
Какво?

# 78
Бубе, честит празник
И без гадатели е ясно, че не сме в цветущо положение, но колкото по се говори за това, толково по се нагнетява обстановката и нещата се влошават
Аз съм притеснена за моето дете, все още и стои цицината зад ухото. Вече близо месец. Доки каза,че може и да е линфен възел
Ето малко снимки  191919
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202802&pid=9205362

# 79

Peaceприсъединявам се към предложението , Ренка  Praynig  Laughing

Вяло я слушах тази по БТВ, нещо ми се струва шарлатанка  Laughing
Дунди , много добра идея за помпичка, ще опитам. Ева е със задна хрема вече 100% , аз си я знам ,ама изобщо не ми е ясно как ще я лекувам ,акто и лекарите не дават предложения.
Йоанче, дай парола...........

# 80
Ками, дала съм  Wink

# 81
  • Асеновград
Ками , тя е дала , над линка е 191919.Много е порастнала Бу и много коса има Heart Eyes.
Аз не вярвам на гадатели , ама никак , не че съм я слушала тая де.
Марти , ти нали не се притесняваш за Десо?В смисъл не повече от обикновено , всичко ще е наред.Нашата фирма е започнала дейността си в Израел , всички по-възрастни колеги са работили там по няколко години , знаят иврит , шефа още има офис там и ходи всеки месец , никой не ми е разказвал страшни истории от личен опит , така че Десо ще си дойде жив и здрав за празниците.
Опс , Йоана ме е изпреварила  Embarassed.

# 82
  • София
Боряна   bouquet
Ходих до била на пазар,мислех че няма да има хора а то лудница ShockedВремето е много приятно ама каква кал и мръсотия.

# 83
  • София,
ХИ, хи  Joy не че аз съм и повярвала на тази гадателка, ще ви разкажа общо какво каза.
ЗА 2009 г. предрече, че ще бъде трудна година, т. е. ще има повече безработица от обикновено, някои банки наистина ще фалират, а от април се очаква силно спадане на цените на жилищата, но все пак това да не ни тревожи, че трябва да сме оптимисти, КАЗА ЧЕ БАт Бойко на 80 % ще стане премиер, стига черна котка да не му мине пътя Mr. Green, че ще има разединение почти във всички партии. И общо взето това каза Sick
Мама му - прекрасна ти е госпожицата
Ще ви покажа и моята ДУнда, снимала съм я специално за Яна с черни джинси  Mr. Green, а къде се губи днес тя, по принцип е винаги на линия, Янче , какво става, добре ли сте? newsm78
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=212094&pid=9173991
КАми
, а зяа задната хрема, аз съм много доволна от едни правени капки на Др. Улевинов, при нас действат много добре и при двамата. А за помпичката ако има нещо неясно питай и ще пиша на лични. Но наистина било много ефикасно.

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 14:55 от Семирамида

# 84
  • sf
 Joy че тия предсказания и без да си гадател ще ги предположиш, като гледаш как върви всичко.
само туй с цените на жилищата не ми харесва ,че банката няма да смъкне кредита  Joy
и какво ще стане ако банката ,към която ни е кредита фалира?  newsm78

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 15:05 от donsita

# 85
  • София
дунди какви са тези капки на д-р улевинов? чувала съм ги само, но не знам състав и т.н. и как могат да се намерят? Peace

# 86
  • sf
Правят се в аптеките по рецепта. Не знам дали ги продават иначе. И на Кико му капах такива, след няколко дни ще взимаме пак носен секрет и ще видим дали са изтрепали гадините. Не че сополите спряха,де  Rolling Eyes

# 87
  • София
вики а ако нямам рецепта, как бих могла да ги взема, в смисъл като кажа капки на д-р улевинов, те ще знаят ли? newsm78

# 88
  • sf
Ми не знам. Мога да ти напиша какво пише на нашата рецепта и да се пробваш в някоя аптека да ти ги забъркат.
Ще ги напиша после като се върна от яслата. /и ако намеря рецептата,де/  Thinking

# 89
  • София
ЧРД на borianna! Много здраве и щастие!  bouquet

Мерси за съветите за подаръци, още го обмислям. Ясно ми е че винаги "подаръка на другия ще е по-хубав", нищо че са за различна възраст.

Страхотни малки госпожици. Hug

Общи условия

Активация на акаунт