Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-38

 • 44 922
 • 739
 •   1
Отговори
 • Пловдив
 • Мнения: 3 703
ТАЗИ ТЕМА Е ЗА КОДОВЕТЕ И ОФЕРТИТЕ, КОИТО ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ РАЗЛИЧНИ БОНУСИ ПРИ ПАЗАРУВАНЕТО ОТ LAREDOUTE.FR, КАКТО И ЗА УСЛОВИЯТА, ПРИ КОИТО ДА БЪДАТ ИЗПОЛЗВАНИ! ТУК СЕ ОБСЪЖДАТ САМО ТЕ И АКО ИМАТЕ ВЪПРОС, СВЪРЗАН СЪС САМАТА ПОРЪЧКА - МОЛЯ ЗАДАЙТЕ ГО В ТЕМАТА "ВСИЧКО ЗА ПОРЪЧКАТА"

АКО ПРОЧЕТЕТЕ НАПИСАНОТО ПО-ДОЛУ, ПОЧТИ НЯМА ДА ОСТАНАТ НЕЩА, КОИТО ДА НЕ СА ВИ ЯСНИ.ИНФОРМАЦИЯТА Е МНОГО,НО ЦЕЛТА НА ТОЗИ ПОСТ Е ДА ВИ УЛЕСНИ И ПОМОГНЕ ДА СЕ ОРИЕНТИРАТЕ,А НЕ ПРОСТО ДА ОТНЕМЕ ОТ ВРЕМЕТО ВИ.
МОЛЯ АКО ПУБЛИКУВАТЕ ОФЕРТА,ИЗПИШЕТЕ КОДА ПРЕДИ ЛИНКА.ТОВА ЩЕ Е ГОЛЯМО УДОБСТВО ЗА ВСИЧКИ НИ.

1. Кодовете дават възможност да се възползвате от различни бонуси при пазаруването си от сайта - Безплатна доставка, Намаление в евро, Намаление в %, Подарък, а някои от тях съчетават два или три бонуса. Някои от кодовете се получават на e-mail чрез оферти,а други са от различни сайтове.

2. За да получавате оферти на e-maila си трябва да заявите такова желание при регистрацията си в сайта.Ако не сте го направили - кликвате на Mon espace client/в карето над името ви в сайта/ - Mes newsletters и маркирате всички квадратчета с изключение на последното,след което надписа е в розово/les newsletters évènementielles/.Може да не маркирате и les newsletters partenaires - за офертите на партньорите на Ларедут,тъй като нямат доставка до БГ.Натискате бутона Valider и готово.Това обаче не е гаранция,че ще ви залеят с кодове.Офертите ги разпращат на случаен принцип,но поне им заявявате желанието си да не ви пропускат  Grinning

3. Един единствен код можете да използвате в една поръчка.

4. Кодът, който сте решили да използвате, се изписва в празното поле в розовото каре под артикулите в кошницата срещу надписа Saisissez votre code offre spéciale и натискате ОК.
- Ако кодът се е задействал - това моментално ще се отрази в кошницата ви/ще ви се намали сумата, ще ви се занули доставката, ще ви излезе оранжево поле с подаръка най-отдолу след въведените артикули/в зависимост от бонусите, които дава съответния код.
- Ако ви се появи червен надпис - това означава, че кодът вече не е актуален; че не се хваща на въпросния акаунт; че подаръкът е изчерпан или ще е наличен след n бр.седмици.
- Ако след въвеждането на кода нищо не се промени в кошницата ви - това означава, че някое от условията на кода не е спазено.
- Ако решите да смените кода, който сте въвели е достатъчно да напишете новия в полето, в което сте написали предния и да натиснете ОК или да натиснете ОК след надписа J'annule mon offre spéciale, с което отказвате ползването на кода.
5. Можете да видите кой код сте използвали в направена вече поръчка, като влезете в Suivi de commande - Toutes mes commandes - кликвате върху съответната поръчка, от съответната дата и ви се отваря страницата с изброени артикулите включени в поръчката.Над тях има надпис Voir mon offre spéciale sur cette commande и като кликнете върху него ви зарежда страницата, на която освен всичко друго написано е даден и използвания от вас код срещу надписа - Mon code offre spéciale. Там са изписани реално 2 кода - горният е използвания от вас,а долният е кода,с който от Ларедут си водят съответната промоция.

6. Повечето кодове имат условия за използване и не действат,ако те не са спазени. Кодовете имат срок на валидност, след който вече не действат. Има персонални кодове, които не действат при всички - действат само на акаунта, на който са получени. По принцип всички условия за използването на един код са изписани под картинката на самата оферта с дребен шрифт - валидност,за кои артикули се отнася и т.н.

7. Ако един код дава намаление от 30% например, а в кошницата имате артикули намалени с 40-50-60 и т.н. % съответният код ви ги намаля с 30% от първоначалната ненамалена цена и следователно стойността им става по-висока от тази, на която сте ги сложили в кошницата си! Намалените вече артикули рядко могат да се намалят с по-голям % !

8. Цените се разделят на няколко вида - това можете да разберете, като след отварянето на някой артикул, въведете размер и цвят, под цената излиза надпис със съответния вид цена или никакъв - тоест безцветна.
- PRIX ROUGE/червени цени/ - НЕ се повлияват от кодове.
- PRIX MINI/червени цени/ - най-рядко се влияят от кодове /само в случаите, в които това е изрично указано условие на кода/.Артикулите, които са PRIX MINI, обикновено са посочени като такива под/над самата им снимка.
- PRIX VERT/зелени цени/ - влияят се от кодове,но не винаги.Трябва да е условие на кода.
- Безцветни - не спадат към останалите и са реално повлияващите се от кодове/стига да не са от определена колекция,която трябва да е условие на кода/.

9. Кодовете,които излизат сега са за есен-зима 2010 и повечето изискват наличие на такъв артикул в кошницата.Но има и такива,които се отнасят за дадена колекция или изключват такава/като TAILLISSIME,ANNE WEYBURN и т.н./Затова обърнете внимание какъв точно е артикула,който искате да се повлияе от кода - в горния ляв ъгъл, след като отворите даден артикул има квадратче ,което указва от коя колекция е той :
 - пролет - лято 2009
- есен-зима 2010
 - прет-а-порте или La Minute Mode
 - червения сектор/червените страници или т.нар.албанци - Les Aubaines/ е за стари колекции, които са вече намалени и периодично променят % на намалението им. Те Не се влияят от кодове.
 или  - артикули от сектор спорт с този знак НЕ се влияят от кодовете ако това не е изрично условие на съответния код.
 - Nouveaute,т.е. най-новите стоки - артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете освен в много редки случаи
 - NOUVEAU,EXCLUSIF WEB, артикул с такъв знак НЕ се влияе от кодовете
 - артикули на SOLUTIONS MAISON.Трудно се повлияват от кодове и обикновено с малък %.
ИГРАЧКИТЕ И ЕЛЕКТРОУРЕДИТЕ рядко се повлияват от кодове - трябва да е условие на кода и обикновено е с малък %.Често са PRIX ROUGE или PRIX MINI.

10. Пазаруването с референтни номера става - след като от заглавната страница на LaRedoute - натиснете бутон Commander avec la referеnces catalogues /в карето под Suivre mes commandes/ - ви се отваря страница с полета подредени в три колони - в първата въвеждате желания референтен номер, във втората се въвежда размер и в третата желаното количество. В графата за специален код на същата страница въвеждате съответния код, който да ви намали поръчвания артикул. Натискате бутона Ajouter au panier  за да го вкарате в кошницата си и готово. По същия начин чрез референтни номера  могат да се поръчват и артикули от каталога на Ларедут.

11. Когато един код дава намаление в евро определена сума от друга /напр.20?/45?/ това означава,че трябва да имате артикули на стойност поне 45? от ненамалени артикули от актуалната колекция,за да ви даде намалението.Има и такива,които изискват пък след отразеното намаление да има минимален отстатък,за да дадат БД.Напр. ако даден код дава 20?/45? и БД при минимален остатък 45? - Това означава,че трябва да имате артикули поне за 65? от ненамалени,да ви намали 20?,да ви останат 45? и да ви даде БД.Трябва да се обръща внимание на точните указания и условия.

12. В случаите, в които дадения подарък е изчерпан/Epuise/или ще бъде наличен след n - броя седмици, ще ви се появи червен надпис и няма да ви позволи да направите поръчка, така че обръщайте внимание какво ви се изписва в кошницата след въвеждането на кода.

13. Относно намаленията на различни марки, които правят периодично - Не на всички изпращат покана, но можете сами да си изпратите такава до вашия e-mail. Ако тук е публикувана такава страница, след като кликнете върху надписа INVITEZ UN/E/ AMI/E/….. ще се отвори страницата /може да е публикувана направо тя/, където попълвате съответно име, презиме и e-mail както ви е регистрацията в сайта. Имате възможност да разпратите 5 покани /напр.до всичките ви акаунти/, след което кликвате върху бутона Envoyer и остава да я получите. В деня на самото намаление ще ви бъде изпратен мейл с паролата, която да въведете и да влезете в страницата на намалението.

14. Оферта, пратена на e-maila се публикува - след като отворите получения мейл - оферта, над снимката/или самата оферта/, над клиентския ви номер има изписан текст с дребен шрифт и линк grâce à ce lien, кликвате и ви се зарежда нова страница със самата оферта. Линкът на тази страница копирате и публикувате тук.

15. Ето и сайтовете,от които можете да си набавите код /някои от тях изискват регистрация/
1 2 3 4 5 6 7 8 9
При регистрацията си в първия трябва да изчакате/до няколко часа/ потвърждение на e - maila си с линк,през който да влезете.Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да влезете във форума за Ларедут.Всеки код е отделна тема,в която като влезете,трябва задължително да пуснете пост и едва тогава като се върнете на първия кодовете и ако има снимки - вече се виждат.

16. На много хора са отказвани поръчки с обяснението,че са използвали код,който не им е изпратен лично - на e-mail. Така че сами преценявайте дали да използвате кодовете или не! Никой не може да ви каже дали ще ви бъде отказана поръчката.

17. Най – евтините артикули,които дават БД са основно от секция Linge de maison – бели калъфки,хавлии,тривки,единични едноцветни чаршафи,цветни калъфки и т.н.Важното е да са от актуалната колекция/за сега П/Л 2009/.

Много от долу публикуваните кодове може при вас да не действат,причините може да са много - да е персонален,да не сте нов клиент/има кодове само за нови клиенти/,да не сте спазили условието на кода и т.н. Единственото решение е да опитвате като всеки друг.

СНИМКИ НА ПОДАРЪЦИТЕ

КОДОВЕТЕ ИЗВЕСТНИ НИ КЪМ МОМЕНТА СА :

- ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА / БД / :
34584 - БД над 30 Е
37427 – БД
38156, 38199 и 38164 - БД над 60 Е от кол. Е/З 2010
42927, 42978 – БД над 60 Е от кол. Е/З 2010
57029, 57002, 50075 - БД
50113, 51128, 51012 - БД[/b]
61425 - БД
merci - % намаление + БД при над 50? остатък след намалението

- НАМАЛЕНИЕ В ЕВРО :
10154 и 10162 - 30/55 Е+подарък куфар
24880 --24/48 евро;-40/82 и 55/125 евро.
38/40 -код- 29815,  42/44 -код-29858, 46/48 -код-29866 - -20/33 Е + БД+ подарък-Черния тренч! снимка
30058 - к-т чанти цвят шоколад - голяма 34*10*25 малки 14*10 , БД и 20/33евро снимка
36927  -22/60 Е;-32/90 Е;-50/140 Е от колекция `09/`10,Ан Уейбърн,Тайлисиме и АМ/РМ.
-25% от Зелените страници,-20% от Спорт,Вал. до 31.03.10г.
23825 -22/60 Е;-59/160 Е;-90/250 Е, Вал. до 31.03.10г.
27340 -БД и -33/53 евро от Играчки, дрехи, спално бельо, легла, мебели, Деко.Без страници червено, зелено, мини цена, Вал. до 14.11.09г.
31593, 31585 -  22/60Е, 52/140Е, 80/220Е, 25% от зелени страници, вал. до 31.03.2010г.
31631,31615- -30/80Е;-70/190Е...-20% от зелените страници...-20% от малки и големи електроуреди.Намалява,но само от Колекция Е/З `09.
30953 и 30961 -не се знае кой р-р ,38/40 - 34444,34401, 42/44 - 34452,34428, 46/48 - 34460, 34436 - veste polair + БД + 20/33
33154 - 30/55 + БД + подарък каталог
36994 --22 от минимум 60Е;-59 от 160Е;-90 от 250Е.
-25% от Ан Уейбърн и Тайлисиме, -20% от Sport, Рetit Еlectroménager, Gros Electroménager, Image et Son et Jouets, Вал. до 31.03.10г.
37400  - 30?/60? от ненамалени от П/Л 2009.Намалява и PRIX VERT
37443 - 10?/35? от П/Л 2009 + БД
37907 -22/60Е;-40/110 и -60/160 от Дамски,Мъжки,Детски артикули(от новата колекция);също така и от Lingerie,Linge de maison,Literie и  Meubles&Déco.
Не важи за червени страници,при мини,руж и верт.Валиден до 31.10.09г.
Също така намалява 25% от зелените страници и 20% от IMAGE&SON ,PETIT ELECTROMENAGER, GROS ELECTROMENAGER.
39217, 39233, 53724- 20Е + Спайдърмен или 53228,53597, 53236,53244,-Дора
45314 -20/33Е+БД+Розова плюшена играчка.,Валиден до 1.11.09г.
48755 -  20/33,  БД и подарък -Чанта Уикенд -  розовата чанта 
Размери-45,5 х 34 х 19 cm ,дръжките са кожени.
48798 -за розовата чанта...до 22.11.09г.
50598 - БД при поръчка над 45 Евро + подарък куфар
50555 - 43/95Е + БД.
53732 -за №38/40 ; 53759 - за №42/44 ; 53767 -за №46/48   -20/33Е + БД + Тренч marron.
валиден до 08.11.09г.
53465, 53457, 53422, 53430 и 53449 - 20/33 Е + БД+ музикална плюшена играчка снимка
57002 - 20?/55? + БД при остатък от поне 45? след намалението.Намалява и prix mini
63509 - 38?/88?, 51?/119? от П/Л 2009
65994 – намаление на колекция Е/З 2010
65250 - 20 от 75 евро за Е/З 2010
68179 - намалява 20/33 евро и дава БД!Намалява и при мини! Също така дава и подарък- олекотена завивка 140/180 см,80гр/см^2 снимка
№38/40 - 75256, 75124, 75027, 75280,75426, 41718 ou 75450; №42/44 - 75264,75132, 75434, 75035, 75299, 42005 ou 75493; №46/48 - 75272,75442, 75140, 75043, 75302, 42013 ou 75507  -20/33 + БД +тренч в бежово http://my.picresize.com/vault/G74QFL8IMQ.jpg, НАМАЛЯВАТ PRIX MINI I PRIX VERT!, Валидни са или до 5.11.09г. или до 08.11.09г
 76376-15/30 евро от новия каталог на Тайлисиме.Подарък-2 керамични плата, вълнообразни краища и дръжки работи, цветове-патладжан и тъмносиво.Подходящи за фурна и миялна машина.Размери: 19,5 х 19,5 х 6 см и 15,5 х 15,5 х 6 см;

- НАМАЛЕНИЕ В ПРОЦЕНТИ :
20076 - сак Лафума в цвят taupe / turq - 20% намаление (на ненамалени)от  новата колекция-ЕЗ/09-10.
20044, 20052 – намаление 20-25% на колекция Е/З 2010 и подарък сешоар в черно и бяло
23582, 26611, 26522, 28436  -40% от каталог Le blanc.Подарък- Комплект за баня:1 кърпа за баня-70/120 - 2 тривки,2 карета(резедави),2 кърпи-50/120,Всичко това е в торбичка "органза".линк Вал. до 31.03.2010
24104 - -40% + БД при поръчани минимум 3 артикула + подарък от сектор аксесоари .Валиден до  31.03.10г.
24562 и 24570 -30% от първия артикул,без при руж,намалени,новоте и ексклузив уеб.-20% от останалите,без без при руж,намалени,новоте и ексклузив уеб... и т.н.Подарък-6 керамични чинийки,с размери-7х7см(5 см в основата)+6 лъжички(10,2см,също керамични) в 2 цвята-BLEU GLACIER .снимка
25690 -40% от сини страници ;-25% от каталог Е/З `09/`10 + БД над 49 евро.
Валиден до 10.11.09г.
27421  -25% от колекцията на Ан Уейбърн(ненамалени);
-20% от останалата поръчка,БД,при минимум 3 поръчани артикула.
Подарък-Изотермичен куфар на колелца-"Дантела"-височина-46 см;дължина-30 см.;дълбочина-17 см. Отвътре е със сребърно ПВЦ покритие.снимка
27030 -40% от 2 предпочитани артикула,без Noveаute,Exclusivite,Prix Rouge,Aubaines.
-30% от Текстил и Играчки.БД при минимум 3 артикула в кошницата.
Валиден до 31.10.09г.
26077 - 35% за П/Л 2009 + БД
26891 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект тенджери с реф.номер 7024207 се намаляват на 10?/трябва да има поне 1 артикул(може и намален) от П/Л 2009/ - за нови клиенти/нови акаунти
26905 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка + комплект 5 бр.чанти - за нови клиенти/нови акаунти
26913 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 се намалява на 8?/прахосмукачката е същата като тази от 10?/ - за нови клиенти/нови акаунти
26921 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + надуваем дюшек с интегрирана система за надуване,отгоре е плюш,тежи около 4 кг - за нови клиенти/нови акаунти
27014 - 20% за П/Л 2009 + комплект 5 бр.чанти/SAC VOYAGE/
27588 - 25% намаление на 2 артикула от предпочитани;20% на останалите+чанта Axiome и при поръчка над 64 евро+"розова найлонова чанта".Вал. до 30.03.2010.-намалява ненамалени от новата колекция и изписва подаръка така-Votre cadeau : LOT 2 PIECES    set bagage
35904 -25% от новата колекция и подарък,мисля,че е раничката Найк-розовата.
Изписва го- SAC-ROSE ET VIOL
25194 -30% от новата колекция(прет-а-порте)
31453 и 31461  -20% от новата колекция(на мен ми намали и при верт) и дава подарък- Куфар на колела Хана Монтана---- VALISE-TROLLEY HANN
33111  подарък-Детска чантичка Оксбоу. Розова – размери - 24 * 26 * 7 см + чанта + портмоне - 7,5 * 12 снимка
33065, 31402  - подарък-Детска чантичка Оксбоу - каки.,който дава и -30% от ненамалени артикули от новата колекция – размери 32 * 26 * 10 см снимка
32549- 38/40 -27715,27979,27987 ,42/44 -28150, 29505 и 29513,46/48 -28258, 29521 и 29548,  - 30% и подарък кафяв тренч - longueur 75 cm,100% polyester,toucher brillant,colori marron irisé,doublure imprimé rayée снимка
р-р 38/40-- 36625, р-р 42/44-- 36633, р-р 46/48-- 36641, р-р 50/52-- 36668 - -30% от колекцията на Ан УЕйбърн,подарък-Топ с 3/ ръкави+Жилетка
38199, 53384, JV19S ,T6K5D ,  64866 - 30%, БД и подарък  - черна лачена чанта с портмоне - вал. до 31.03.2010
39101 - 50% намаление, БД и червената чанта с шалче \предполагам на Anne Weyburn\
40401  -  25% от колекцията на Аnne weyburn +чанта+шалче оферта
42897 - 30% намаление АМ\РМ и 20% на останалата част,  подарък Votre cadeau : PLAT BLEU GLACIER  Валиден до 5.11.09г.
51478,51713,51748  -40% от първия артикул;-35% от прет-а-порте;-30% от спално бельо и мебели и деко;-30% от Играчки;-20 от Спорт,малки и големи електроуреди и Image&Son.Валиден до 22.11.09г.
64092 -30% от всеки ненамален артикул от колекция Е/З 09/10,без червени страници,при верт,при мини и т.н.,също и без Ан уейбърн и Талисиме.Доставката е 5 Е,без да има стоки от албанците.
64939 -30% от FEMME, LINGERIE, BEAUTE, ENFANT иHOMME,с изключение на зелените страници, при мини, червени страници и намалени.
25216  -30% отЕ/З 09/10...
71056 -40% намаление +БД над 49Е.,Валиден до 10.11.09г.
79421 - р-р 42/44, 79448 - р-р 46/48, 79456 - р-р 50/52, 79464 - р-р 54/56 - подарък туника и колие +БД - само при продукт от колекция есен - зима от марката Тайлисиме . Прави и намаление от 30%
42/44 - код -79510,46/48 - код -79529,50/52 - код -79537,54/56 - код -79545 - -30% от първия артикул и -25% от останалите + БД от Тайисим +  Подарък-Туника с колие
84204 -35%намаление на предпочитани,БД при минимум 2 артикула,подарък-чанта уикенд+забрадка.
84263 - червената чанта с шала, 35% от  Anne Weyburn  , БД при 2 артикула
84948 - 42/44, 84956 - 46/48, 84964 - 50/52, 84972 - 54/56 - 25% на първите 2 продукта от марка Taillissime в кошницата и 20% на останалите и подарък тренч

- ЗА ПОДАРЪЦИ :
10812, 10790 - сервиз за кафе
18589 blouson matelasse taille 42/44 (което според мен ще рече подплатено яке
85758 - cocotte - тенджера
29939 - сервиз за аперитив - COUPELLE -taupe/auberg
32093,32050,32123,32131 - не се знае кой размер,32042 - р-р 42/44,32107 - р-р 46/48,32069 - р-р 50/52,32085 - р-р 54/56 - 30% за първия артикул и 25% за останалите +  сива жилетка/veste grise/, дава я независимо дали има в кошницата нещо от колекцията, БД дава само при продукт от П/Л на Тайлисиме
32131 - жилетка няма номер и снимка
30937 -дава подарък-сакчето Софи с жирафа и БД при поръчка на комплект
за изписване,например този - линк
42/44 -33286, 46/48 -33294, 50/52 -33405, 54/56 -33448 - подарък-Сахариен с цип-100% памук.(цвят taupe)-миналогодишния
34657 и 34665 -Черна лачена чанта+портмоне.
54437 – сак Лафума
64432 - 64394  - Сервиз   4 grandes assiettes + 4 fourchettes + 4 couteaux   цвят  Fuchsia et orange при 4 артикула от новата колекция
64416 - 64564 – 64459 - Сак   Oxbow - Kaki
64424 - Сак   Oxbow черен
78328, 78301, 78263, 78255,  - туника и колие и БД http://media.snimka.bg/3699/013654018-big.jpg
78433--42/44, 78441--46/48, 78468--50/52, 78476--54/56 -    туника и колие и БД http://media.snimka.bg/3699/013654018-big.jpg

Кодове за спонсорство Есен/Зима `09/`10:
-20% от всички страници,без при мини,руж и албанци;

Подарък-комплект 6 керамични чашки(8 см.) и 6 лъжички(12 см.)
Подарък-Покривка с помпони(150х150 см.)+6 салфетки (6х6 см.),памучни.-код- 28754, 29254
Чек за 25 евро-код-28665
29262  - Машина за хляб (за 10 евро, с референтен номер) МАШИНАТА МАСОВО Я ОТКАЗВАТ, ТАКА ЧЕ САМИ ПРЕЦЕНЕТЕ ДАЛИ ДА Я ПОРЪЧВАТЕ
http://i82.photobucket.com/albums/j265/chockolina/Novi%20pridobi … a_za_hlqb_039.jpg
Дигитална фоторамка(15 ? )-код 28746, 29183   -  Реф № - 6807763
5 броя пътни чанти,цвят шоколад и слонова кост - код  - 28738
27898  - 4 форми за печене http://storage3.album.bg/0cd/dsci2539_21b94_17907839.jpg

АРТИКУЛИ ПОРЪЧВАНИ С РЕФЕРЕНТНИ НОМЕРА :
 
- Трицветен комплект за хранене – реф.номер 9007946 – намалява се на 8,90? от 29,90?/vaisselle anis et fushia (6 ramequins, 6 assietes à dessert, 6 serviette de table et 6 sets)/

- бяла чанта с реф.номер 9321950 за 5,90? - реална снимка

- черна лачена чанта с реф.номер 6944507 за 6,90?

- с реф.номер 6778810 - маратонки Адидас - цвят бяло и синьо
- с реф.номер 6778801 - маратонки Адидас - цвят розово и сиво
                     - за номера - 28, 29, 30, 31                 - цена: 29,90?
                     - за номера - 32, 33, 34, 35, 36           - цена: 33,90?
                     - за номера - 37, 38 1/2                       - цена: 37,90?

- с реф.номер 6820450 - комплект плик 140/200см + калъфка 65/65см за 6,50?
 
- с реф.номер 8276757 - Комплект плик 140/200 + калъфка за възглавница 63/63 за 6,50?  -  / 8276757 housse de couette 140/200 et une taie d'oreiller 63/63 imprimé peps et dynamique au pris de 6,50?/, реална снимка

- с реф.номер 7097107 - Маратонки Puma - цвят бяло,сребърно,черно - BLANC/ARGENT/NOIR
- с реф.номер 7097492 - Маратонки Puma - цвятчерно,сребърно,сиво  - NOIR/ARGENT/GRIS
- с реф.номер 7097360 - Маратонки Puma - цвят кафяво,бяло,кафе      - CHOCOLAT/BLANC/CAFE
                     - за номера - 39, 40                              - цена: 50,00?
                     - за номера - 41, 42, 43, 44, 45, 46      - цена: 55,00?

 - с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma -  цвят сив
                     - за номера - 37, 38, 39, 40                  - цена: 37,50?
                     - за номера - 44                                    - цена: 42,00?
- с реф.номер 5320780 - Маратонки Puma - цвят черен
                     - за номера - 36,37,371/2,38,39,40,41 - цена: 37,50?
                     - за номера - 42,43,44,45                     - цена: 42,00?

-  с реф.номер 5154715 - Маратонки Пума - цвят шоколад
-  с реф.номер 7419600 - Маратонки Пума - цвят розов
-  с реф.номер 5154723 - Маратонки Пума - цвят черен
                      - за номера - 28, 29, 30, 31                - цена: 24,90?
                      - за номера - 32, 33, 34, 35, 36          - цена: 27,61?
                      - за номера - 37, 38, 39                      - цена: 30,33?

 
- с реф.номер 4947606 - черен колан 115см за 5,90?
- с реф.номер 4949005 - колан цвят шоколад 115см за 5,90? и двата с код - 64998 - sac "Everyday"


ПРЕДИШНИ ТЕМИ - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 35 36

Специални благодарности на Мама В - подготвила предните теми  bouquet
УСПЕШНО ПАЗАРУВАНЕ НА ВСИЧКИ !


Много моля, спазвайте молбата от първия пост - когато публикувате линк към код, слагайте до линка и самия код, за да се избегне отварянето на 1000 еднакви линка !

Надявам се на по-малко спам в тази тема - постовете със запис и  човечета ще се трият от модератор[/color][/b]

# 1
 • София
 • Мнения: 2 295
А,този път аз пък ще съм първа!  smile3502
Ето това юрганче Софи им пращат вместо подарък Бланк,но както и чантата Спирит,и това е с буквено-цифрените кодове,
които французойките успяват да хванат навреме,докато действат и поръчват групово,вечер,в чата.


Змейче,благодаря ти за темата!   bouquet   bouquet   bouquet

Последна редакция: сб, 31 окт 2009, 14:44 от Evа

# 2
 • Временно
 • Мнения: 784
Благодаря за труда,момичета!!!  bouquet
Вече напусках 4 поръчки с кодчетата за полареното сако.

# 3
 • Мнения: 1
Привет и от тази тема и благодаря.Да попитам код за дамски пижами дали знае някой? Wink

# 4
 • Пловдив
 • Мнения: 685
Привет и от тази тема и благодаря.Да попитам код за дамски пижами дали знае някой? Wink
аз специално за пижами код не съм срещала  Mr. Green Зависи с какъв знак е пижамата,прочети първия пост,ориентирай се и започвай проба-грешка.
Змаече,чудесна си   bouquet Както и Евчето,която е безценна и всички момичета които издирват кодчета Simple Smile

# 5
Змейче, и от мен Heart Eyes  bouquet
ЕВЧЕ, влюбих се в това юрганче!  bouquet
Пижамите си ги търся/сигурно всички го знаят/ при Femme Lingerie ПРИЯТЕН WEKEND, момичета! Heart Eyes Peace

# 6
 • Мнения: 685
 Hug  bouquet Благодарско на Змейка!

 Cry и аз искам такова юрганчееее, ама онзи код буквоцифрения от предната тема на Куржчето Естествено не и се хваща, и чанта искам, абе всичко искам, ама само от полареното сако ще имам май  #Crazy

# 7
 • Мнения: 387
Мерси ЕВА...  bouquet

Браво и мерси на Змейковица...  Heart Eyes

# 8
 • Мнения: 243
Момичета, кой са тези кодове 20/30Е за който се говори ? Уж следя редовно темата, но съм ги изпуснала.Гледах и в първият пост и не видях. Embarassed

# 9
 • Временно
 • Мнения: 784
Момичета, кой са тези кодове 20/30Е за който се говори ? Уж следя редовно темата, но съм ги изпуснала.Гледах и в първият пост и не видях. Embarassed

30953 и 30961 -не се знае кой р-р ,38/40 - 34444,34401, 42/44 - 34452,34428, 46/48 - 34460, 34436 - veste polair + БД + 20/33

# 10
 • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
 • Мнения: 8 231
А кой е кода за подарък Бланк?

# 11
 • София
 • Мнения: 65
здравейте Simple Smile

аз четох /не всичко разбира се.../ и последното което видях за тъпата машина за хляб е от 15ти окт... отказана е пак..

Да има някой който я е получил? А ако я поръчам с френски адрес като подарък за бг адрес? някой тествал ли го е това?  Embarassed

друг въпрос - дигиталната рамка ще поръчвам сега... да не ме отсвирят и за нея?

Благодаря предварително за отговорите  bouquet

# 12
Cargo: Поръчвай смело: поръчах дигиталната рамка за 15 евро и отдавна ми я изпратиха; освен това ми я пратиха и вместо надуваемия дюшек, но имахме нужда точно от два броя рамки. Simple Smile Peace

# 13
ВЕНИ: извинявай, обаче, как така, щом си "чела" първия пост не си ги видяла: те са толкова много и не са 20/30 , а 20/33 евро.. Освен за поларчето, има още много други. Нищо лично:  Hug Peace

# 14
 • Мнения: 243
Jane D'arc, извинявай но аз тези си ги знам, но в миналата тема се говореше накрая за кодове 20/30Е и понеже аз не ги видях реших да попитам, че може да съм изпуснала някоя и друга далаверка. Wink

Общи условия

Активация на акаунт