Отговори
# 120
  • Popovo
Да попълня и аз лексикона на Емма  Laughing

1.Сутрешния тоалет включва измиване на дупе и лице, като лицето мия със вода на чешмата, а не с тампон.
2. Още сме с малкия биберон на Авент, но сега като прочетох какво е написала Наана, ще взема да го сменя.
3. Любим парфюм нямам. Купувам каквото ми хареса на момента.

На въпроса на Алокация -  смъкнахме нивото нищо че още не се изправя, за всеки случай.

# 121
Здравейте с днешна дата.

Кажете , моля ви , не мога ли на Косьо да му сипя малко ракийка в шишето вечер преди заспиване.Тази нощ по случай 8-мата месечинка ,моя хубавец се дра от 12.30ч до 4.00ч сутринта. На педито ,като и казах за ракийката ме изгледа странно , но мисля ,че някои от вас ме разбират прекрасно. Не мога да си обясня какво става с моето дете. Какво ли не давах - чай за лека нощ , камомила , калпол и т.н. Е , оплаках ви се   Hug Hug

По въпросите на Емма:
1. Сутрешен тоалет - само миене на дупе
2.Не сме с кошара
3.Ползвам биба на Нук
4.Парфюми имат 10-ина маркови  и ги редувам

Alokazia , нищо не слагам в леглото - става , пада , удря се и така пак отначало.Само стоя при него. Но за 2-3 дни вече се държи стабилно и не пада.

Петя , много ми беше полезна информацията , която ми даде.  благодаря ти  Hug

naana , не знаех , че продават такива обезопасители . Абе , друго си е да попиташ.
Ама и това със стола върши работа.

Почерпете се 8-мата ни месечинка Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle beer2 beer3

честито и на другите бебоци.

# 122
Честити месечинки на празнуващитеbouquet

Алокация, офф и Лидия е така, да има как ще излезе извън кошарата, креватчето, иска да гледа, държи се с една ръка понякога! #Crazy #Crazy Залита и пада, удря се, кога реве, кога не, немога винаги да сме около нея! По ме притеснява не знам от зъбите ли е, все реве, нищо не й привлича вниманието за повече от 10-15 минути, ама нищо! Направо вече незнам! #Crazy Sad

Ласи, много ти благодаря за отговора ти! Hug  bouquet

Питах за водата понеже тука си преварявам от чешмата и мисля и в София да правя така. Но ще купувам и розов Девин, когато се налага Peace

# 123
  • In someone's dreams
....................Тази нощ по случай 8-мата месечинка ,моя хубавец се дра от 12.30ч до 4.00ч сутринта. На педито ,като и казах за ракийката ме изгледа странно , но мисля ,че някои от вас ме разбират прекрасно. Не мога да си обясня какво става с моето дете. Какво ли не давах - чай за лека нощ , камомила , калпол и т.н ........

Това са си 4 часа рев, да не е бил гладен? Щом е здрав, друго не се сещам от какво може да е. Освен и ти ако си била много нервна и нали знаеш, че децата усещата и почват още повече да плачат. Само го топиш твоя син тука пред останалите бебоци. Айде похвали го с нещо, не може само грижи да ти създава. Гледай от веселата страна, щото иначе  #Silly ще станеш така.
И моя син се буди по 3-4 пъти, въпреки че е вече само на АМ вечер, но не ми прави впечатление. Гушкам го, галя му главичката и си заспива пак. Е, понякога и яде, ревът му за манджа го познавам отлично  Mr. Green

vercho гледах я рекламата с твоя мъж. Медийна звезда си имаш в къщи  bowuu

Отивам да взема храната на Хриси от кухнята. Яде абсолютно всичко с такъв апетит .... чук чук чук на дърво

Чао мамита за сега   bouquet

# 124
Milenni , никога не съм си представяла ,че ще се оплаквам толкова много от Косьо. И каката се будеше всяка нощ до 3-годишна възрасто , но такова чудо не е било.  Ами ,мечтата ми беше да имам 2 деца. Не можеш да си представиш какво е да не спиш 8 месеца поред. А иначе с това безсъние не мога да се зарадвам на всички неща , които прави.
А ето за момите , които се интересуват - пълзи ,изправя се сам и обикаля леглото , ходи в проходилка , казва : тате , баба ,деде, да, не ,айде.

# 125
Мара и от нас, аз снощи не съм спала много много и сега ми е едно - никво  Tired
Габа снощи нямаше Т (което не пречеше да заспи в 1, да я събудя в 2 за АБ, и после тя да се събуди към 5, после аз към 6 и така...), но сутринта вдигна 38 гр пак Sad. Дадох Панадол и за сега няма. Лошото е че получи растройство- за 1 път се оаква до чорапите  #Crazy 3 пъти е акала и все е жълто и воднисто. Сега дадох етерол прахчета- би трябвало да и мине  Praynig  Вече ще се побъркам ви казвам с тия температури.  ooooh!

Нани я кажи ние като караме с Авентските биби, дето не са ортогонни и са малките (0-6 мес) има ли опасност. ДА купувам НУК тогава  #Crazy Sick newsm78

ЛУРДЕС - наистина в БИла ще намерите всичко, аз гледам да и преварявам изворна или трапезна, но като нямаме източвам добре чешмата и тогав и наливам и пак преварявам : Нямам търпение да си дойдете и ако имате възможност да се видим (ще спретнем една форумска срещичка в твоя чест  Hug), дано да сме здравички само  Praynig

Емич :

1. Сутрин тоалета включва, миене на лицето и дупата, следобяд веднъж на ръчичките (нали има кебапчести пръстчета и се събира мн черно между тях), ама тя като види че я нося към банята и почва да вика от щастие, а вътре пее, смее се...кеф и е  Hug А и след като сме се омазали с пюрета поне два пъти на ден, пак ръце и лице  ooooh!

2,Преди седмица минахме на най-долното ниво на кошарата, защото се изправя и има опасност да се превърти и да падне  ooooh!

3. Вчера ти писах за бибите в чата  Peace

4.Моя любим парфюм - Yves Rocher  - Nature- , аз им ползвам цялата козметика и съм страшно доволна, хубавото е че цялата марка е ориентирана много към природоопазването (участват в проект " За по-зелена планета", по програма на Обединените нации), намалянето на вредните отпадъци, козметиката им не се тества върху животни, използват се само растителни съставки, не се използват никакви животински и тн и тн. Повече тук- http://www.yves-rocher.com/Simple Smile Ауу мн ги нахвалих, ама има за какво  Peace

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 12:47 от Aquariel

# 126
  • Добрич
Акварелче,аз не съм човека ,който ще каже"Да,сменете " или "Не сменяй".Всеки сам преценява,иначе ще излезе,че плюя дадена марка.Само давам инфо-Нук(каучуковите на Чико също)има ортодонтска форма,т.е. съответна на анатомичните особености в устичката.За това аз мисля,че са по-добри.

Не знам за дете,което да е имало проблем,защото е цокало други биби.Нищо няма да стане,ако си смучете Авентските,но те със сигурност не са ортодонски.

Избора остава за теб Hug Hug HugАко решиш да сменяш,Габка може и да не ги иска,поне Борко не признава нова биба,дори тя да аналогична(пробвах с Чико-нъц!)

# 127
Нани говорих с Васко, утре ще ходи да купува ортодонтски Нюкове  Mr. Green  Дано ги иска че и тя мн се мръщи на нови биби, ще видим дали ще мине номера , поне ще ми е по-спокойно де  Peace Hug

# 128
ЕММА-мъжлето ми е българче-от Пловдив.за бибите-и ние сме с НУК и я смених с по-голямата.от начало и се гадеше,ама после свикна.сътрин чистим лицето с тампонче и преварена вода и после кремче,чистим ушите и носа.та ся да ви се оплача-за пореден път се убеждавам,че чуждите хора ще ти свършат по-добре работата от колкото роднини. #Cussing outмъжлето кацна в 10ч. и до 12ч чака братовчеда да го вземе.имало тряфик в Румъния....да знам и затова казах да се тръгне поне 3 часа по рано,да е там навреме,ама кой слуша.направо ми иде да го убия #2gunfireсега пътуват а до това време трябваше да си е у дома...ми я така казах си го,че ми е тежко Hug.днес взех храна от кухнята-Оливия не ще да яде. Crossing Arms-а толкова вкусно са направили.за вечеря пак ще е същото менюто-долато прояде. Naughtyхайде аз ставам да сготвя нещо.до после.  bouquet

# 129
Здрвейте и от нас с Милена!
Акварелче,почвам с тебе-не искам да те плаша,но аз адски си изпатих от този вирус! Ако разтройството продължи и дий рехидрагиращ разтвор и и купи лечебна хумана и нека я яде поне 2-3 дни само нея! Стискам палци Praynig
Ивали,аз не знам какво му е на бебчо,но пожелавам всичко да се оправи! Praynig
По въпросчетата на Емма-
1-сутрин си мием само личицето и ръчичките!
2-ние сме с такава кошара и още не съм свалила нивото,ама беба е доста тромава и затова не се притеснявам!
3-и ние сме с нук и отдавна вече сме с по-голямата и и е много удобна Peace
4-парфюмите са ми страст голяма! Няма да изброявам хиляди марки-ще спомена последните ми 2 открития-клиник-хепи и Мон Блан Heart Eyes
Искам да ви питам нещо,защото вече сериозно се притеснявам! Има ли други деца,които не се изправят,не лазят и като са в проходилка не ходят??? Моля ви се кажете ми,че полудявам вече! Много параноясах и и записах час на ортопед в сряда при д-р Драганов във Вма?????
Ласси айде аз съм навитак за срещичка,то нали аз предложих Mr. Green Има вече бръм-бръм-днес е вече при мен! Страшно е хубава-ето я-
http://www.bullsauto.com/Koli/AlfA147BW491.htm

# 130
  • Разпиляна във въображението
reiana и моята щерка е тромавичка - над 11 кг. Единственото нещо, което прави, за разлика от твоята, е че се придвижва с проходилката. Нито пълзи, нито се изправя. "Движи" се и с приплъзване на дупето Laughing

# 131
Мириел,тя и моята не е никак слабичка Mr. Green Ама дори в проходилката не ходи и вече се шашкам,че и има нещо на крачетата Sad Надявам се да не съм права Praynig
Аз малко я постригах беба,а така не ми се искаше! Обаче отзад-дето лежи и беше като изгоряла косата и се оплиташе непрекъснато и я подстригах там! Сега доста и се освежи! Бритонът ми стана жал да офъкам,макар че вече ни е толкова дълъг,че без шнолка не става!
Момичета-в кухнята има фасул,леща-откога може да се дават такива неща?

# 132
  • Варна
reiana Невена се придвижва с влачене на коремчето, не се изправя сама, а проходилка не ползваме. Но пък е доста стабилна на крака. Пробвай и Миленка да стъпва като я държиш под мишници.  Peace

# 133
Привет мами  Hug
Аз се завръщам след гостуване при сестра ми и един работен ден в офиса. Хубаво беше, и в офиса също  Embarassed От доста време не се бях отделяла от беба за едно денонощие.

Aquariel, бързо да оздравява Габа. Разстройството може да е от антибиотика. Дари 2 пъти пи антибиотик и двата пъти се подрискваше така точно както ти го описваш. Вторият път педи ми каза да и давам освен мляко само оризова каша и шипков чай. Ами какво да ти кажа, последното и подрискване беше точно на последния прием на антибиотика.

Сега по въпросите на Емма:

1). Сутрешен тоалет правим на дупето главно. Лицето и го мия през деня 2-3 пъти с вода от чешмата.
2). Нямаме такава кошарка.
3). Още не сме взели следващия размер залъгалки, но ще трябва скоро да го направя.
4). Харесвам доста парфюми, гледам да редувам повече. В момента съм с Kenzo L'eau par Kenzo  и един унисекс на Bvlgari.

reiana, Честито ти бръм-бръм  Laughing Леко и безаварийно каране.
Да ти кажа и Дари е от мързеливите, казвам мързелива, защото тя беше 8 кила преди 2 седмици и не мога да кажа че и тежи и че е тромава. Но въпреки това не лази, не се изправя, а в проходилка я сложих един път и направи няколко крачки само. Като я сложа по корем само размахва ръце и рита и това е, може да се върти само около остта си. От няколко дни я държа права, за да започне да стъпва по-стабилно, но издържа няколко секунди и краката и се огъват. Дори не се друса. Опитвам се да не се притеснявам и да не параноясвам. Досега съм я водила само веднъж на ортопед тук в Ботевград и все се канех да я заведа и аз при Драганов. Кажи после какво ти е казал.
А Дари и аз я постригах по същия начин отзад, но и резнах и бретона малко, че егати и перчема вадеше.

ivali, бързо да се оправя и твоя младеж. Дръж ни в течение.

milenag, тази процедура съм чувала че не е страшна. Спокойно  Peace

# 134
reiana не се шашкай нищо му няма на детенцето ти ,просто нещата ще ги направи по късно всяко дете се развива различно.Но и ние сме във вашия отбор  не се изправя,не лази ,не говори ,придвижва се по земята само с търкаляне или суркане по корема  и се върви само около остаси

Общи условия

Активация на акаунт