Отговори
# 210
  • Бургас
Бъни, мерси за кафенцето Hug Усещам аромата на канела през монитора Heart Eyes
Вени, проблем с Хипа не съм имала; слагам си вода в шишето /със стайна темп, защото Дима топли работи не яде/, добавям млякото и разклащам енергично шишето. Проблеми с бучки не съм имала Rolling Eyes
Азваси, аз мисля, че при заварено положение, новото ти обезщетение ще се изчисли на същата база като първото, а не на 220лв. Не знам как стоят нещата ако се върнеш на работа и дали изобщо 10 дни ще са достатъчни, че с тия сложни изчисления дето ги въведоха ooooh!
Рейанка, май само аз пропуснах да кажа - честито ти ново бу Wink Леко и безаварийно шофиране Hug
Бъни, страх ме е разбира се и доста пъти съм търпяла разочарования с поръчките по нета, но пък ми е удобство и продължавам тъпо и упорито да рискувам Crazy
Бенки Дима няма, но Илчо се роди с бенка на едната петичка Laughing
Ваня, за мамолог мисля, че трябва да не кърмиш newsm78 Аз имах големи проблеми с едната гърда миналата седмица умирах от болки и взе да ми изтича по малко кърма, като се има предвид, че не кърмя от 6 месеца Shocked Обадих се на лекар, но трябва да ме прегледа веднага като ми свърши М и сега си чакам цикъла, та тогава ще ходя. Междувременно, леко облекчих положението с компреси с мед по съвет на една дружка.
Сигурно пропуснах някой въпрос, ама още не съм си изпила кафето Tired Ние категорично си върнахме нощното хранене ooooh!
Хайде, като се поразсъня ще пиша пак. Хубав ден Hug

# 211
Добро утро и от мен момичета!
Бенки нямаме, но за сметка на това тестисите на моя син са обринати- мажем ги с лекарство, но като гледам не са се заоправяли. От горе на всичко и ечемик му излезе на очето, но след еднодневно мазане му мина- дали е било ечемик не знам, защото си мисля че трябваше по-остро да реагира момченцето ми, но важното е че сега очето му не е подуто. За да е пълна картинката не иска да спи това дете и това си е- храним се през нощта, будим се, мрънка, иска да ни спи в леглото и като за човек с неговите размери заема 2-3-ти от леглото, да не говорим че всички сме недоспали покрай него. За да не съм толкова минорна- весело е покрай напъните му да се движи що годе самостоятелно, май първата му дума ще да е АЙДЕ, което никак не ми помага при определянето на пола на следващото.
За свекървите  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Пазаруването по интернет- някой неща да, но хладилник...не ми е хрумвало, макар че ще ми хареса да си поръчам пералнята така и да се свърши това обикаляне по магазините!
За харченето на пари- както се казваше в една БГ песничка- "спорт атрактивен" а ако са неща за бебо съвсем! Money
За сега толкова- отивам да приспивам малкото чудовище!

# 212
Привет, привет!
Как сте мацки? Исках да се изкажа по разни форумски въпроси, ама ми кипна отвътре преди малко и
Ша ма извинявате, ама искам да плюя!
По свеки естествено!

Ще пиша с малечки букви, че много ша са обяснявам Grinning

Аз нали се ожалих, че ми "гостува" в къщи отскоро, но затова пък задълго ще е тук. Верно, че жената е при нас поради тъжно стечение на обстоятелствата и е скърбяща, но идеята да дойде беше да ми помага с гледането на Ема докато аз си подготвя нещата за защитата на дипломната работа следващата седмица. Е да, ама не ! Жената е като на санаториум у нас - от неделя досега изчете 4 любовни романа, Емата я пази единствено да не падне от дивана (щото тя ходи изправена държейки се за облегалката), не и говори, натиска я да седи седнала на едно място, в резултат на което онова мучи нон стоп щото му е скучно. Аз готвя всеки ден (не ядем 2 дни едно и също), сутрин синът прави кафето, аз примък отмък на обяд и вечеря, дъщеря и и зетя дойдоха "на свиждане" без предупреждение и дадоха заръки да не се претоварва. И защо сега се нервирах - нали вчера ревах как Емата не ще да спи. С хиляда зора я приспах на спалнята преди 40 мин, строих свеки да я пази да не падне с роман в ръка ,и седнах да си правя презентацията. И какво да чуя 20 мин по-късно? Звъни мобилния телефон на мама свекърва и тя над главата на Емата провежда изключително важен разговор с дъщеря си за найлона на западната тераса дето била покрила цветята с него - да не би вятъра да го е отвял!?!?! След което обясни как пази бебето да не се събуди, а то вече висеше като паяк на таблата на леглото ревейки, щото е сънена! И край със спането !Е сега това какво е ми кажете! Мани другата помощ - толкоз време си се оправям сама, ама поне да не и пречи да спи бе! (няма да псувам,че нали било благословия Shocked) Може да съм дребнава, ама избеснех!

Сега онова е кисело като лимон, не пей му се , не смей му се, ама съм ги строила да се забавляват!

После ще се изкажа пак!

ПП Някой питаше за Хелън - има проблем с нета нещо и не пише, но се мъчи да ни следи!

# 213
Добро утро !!!

ВаняМ, бързам да ти отговоря , че да не забравя. Нали бях на прегледи тази седмица , та посетих и мамолог. Та човека каза , че по принцип не съм за преглед , защото съм спяла да кърмя преди 4 месеца. Каза - чак една след спиране на кърмене можеш да идеш на мамолог . А сега ще ти кажа защо. Каза така - в световната история няма жена болна от рак на гърдата ,която е кърмила до една година преди това. А и друго каза - с гърдите на кърмачките се занимават акушер-гинеколозите. Дано съм ти била полезна ( може и на другите ).

# 214
в световната история няма жена болна от рак на гърдата ,която е кърмила до една година преди това.

С това категорично не мога да се съглася!!! Има примери, когато кърменето замаскира проблема и се отлага решаването във времето.
Ако някой се притеснява нека иде на лекар, пък там ще преценят как да постъпят в зависимост от конкретния случай!

# 215
Добро утро   bouquet

Да ви кажа какво стана вчера - Жики падна от кошарата. Как стана, не разбрах.. Наведе се над решетката, направи едно салто във въздуха и падна по гръб с разперени ръце и крака. Зяпна и ревна, и аз с него. Страх ме беше да го държа, да не би да му има нещо и да го разместя  #Crazy Голям рев падна... Заведох го на лекар да го провери, е нищо му нямаше, докато стигнахме и той вече се смееше. Но много ме уплаши. Аз по принцип вече не го оставям в кошарата през деня, стои в тази за игра, но вчера сестра ми го държеше и не се усетила и го сложила там. Аз докато се осъзная и го взема и стана белята...
Иначе сме добре, расте си детенцето и играе...
Леле, ама то днес става на 8 месеца, чак сега се усетих! Как минава времето!  baby_neutral  Я да ви почерпя:

azvasi, честито мила, много, ама наистина много се радвам за теб! Желая ти лека и спокойна бременност!
Ivane, я да те похваля! Ами страхотни меденки си спретнала! Аз такава хубава украса на меденки досега не съм правила! Ама ще се уча от теб  Hug

И аз тези дни ще изпращам коледни картички... поръчала съм сега едни и като ги получа ги надписвам и разпращам  Hug

# 216
в световната история няма жена болна от рак на гърдата ,която е кърмила до една година преди това.

С това категорично не мога да се съглася!!! Има примери, когато кърменето замаскира проблема и се отлага решаването във времето.
Ако някой се притеснява нека иде на лекар, пък там ще преценят как да постъпят в зависимост от конкретния случай!

Аз само цитирам какво ми каза мамолога. А дали е така - не знам. Ако някой има пример за обратното , нека напише. Все пак човека е специалист.

# 217
Здравейте сладури!   bouquet

Ванче добре дошли!  Hug Много се радвам, че вече сте здрави и сте си у дома!   love001
Честина ви месечинка!  Tada Да ти е живо и здраво порасналото момченце!  Heart Eyes

azvasi Честити ти 2 чертички!  EFP Лека бременност и живот и здраве другото лято да гушкаш своето малко сладко бебче!  smile3504

Имах време да прочета само последните 4-5 страници от тази тема, надявам се в новата тема да съм по-редовна, ама пусто време все не стига...

Ще излизате ли днес? Тук в Софето е един ураганен вятър и се чудя дали да рискувам и ще успея ли да удържа количката да не излети  Rolling Eyes

# 218
Ще излизате ли днес? Тук в Софето е един ураганен вятър и се чудя дали да рискувам и ще успея ли да удържа количката да не излети  Rolling Eyes

Абе на мен ми се излизаше, че е хубаво времето иначе, ама тоя вятър ме притеснява- мисля че ако сложа дъждобрана нея няма да я духа, ама знам ли newsm78

# 219
  • Стара Загора
Добро утро и от мен Tired

И ние вече категорично сме в групата на неспящите вечер, и да не казвам, че пак се пренесе в нашето легло диването Twisted Evil А на всичкото отгоре в 4 сутринта ни събуди с "та-та-та-та", беше много на кеф, големи песни, голямо чудо. Да, ама на мен ми се спи ooooh! с триста зора я натиснах, набутах и цицата и я приспах.
Да ви кажа мисля да я пробвам довечера да й дам панадол преди лягане newsm78 - чакам мнения.

Верчо, аз бибите не съм ги сменяла, ама те са си направо като нови. Мислех си да й взема от тези изцяло каучуковите, защото понякога като заръфа пласмасата явно я заболява и започва да реве, а тези ще може да си ги дъвче отвсякъде. Иначе горе-долу от 2 месеца си играе с тях, в смисъл станаха й интересни, но пак казвам изобщо не ги засмуква, а по-скоро ги приема като играчки.

Биси, какво стана, оправи ли се кръста?

# 220
Ааааа сетих се да ви порицая..... Naughty
Списъка с пощенски адреси за коледните картички е много постен! Веднага да си пишете адресите, че знаете ли колко картички съм накупила!!! Бързо, всички, веднага, да не изброявам поименно!  Whistling

galia ilieva виждам, че си на линия, пиши мила какво става с вас? Как е Рада? У дома ли сте си вече? Целувки!  Hug

# 221
Ааааа сетих се да ви порицая..... Naughty
Списъка с пощенски адреси за коледните картички е много постен! Веднага да си пишете адресите, че знаете ли колко картички съм накупила!!! Бързо, всички, веднага, да не изброявам поименно!  Whistling

galivo, може би някои от момичетата не знаят къде е линка, който ясмина даде, за да си пишат e-mail адресите и да им прати покана. Момичета, тези които не са си изпратили адресите, а искат, нека да го направят в страничката, където пишем данните на децата си - на първа страница на темата има линк - "Как бързо растат нашите деца в цифрички"  Hug

# 222
  • София
Milenag, не каза имаха ли ефект свещичките ? От сутринта мислех да те питам, ама пусто акъл...  Whistling

Мусито, за какво Панадол да й даваш на Поли? За спокоен сън ли???? Панадолът е лекарство, така че аз съм категорично против  Naughty (нали поиска мнение - за това го давам  Hug)

Чакай да видим Милена какво ще каже  newsm78

Аз на тоя ураган хич и не мисля да излизам...само да ми падне нещо на тиквата... Tired Поправям се...Какъв ураган, какъв вятър...навън времето в момента е разкошно !

Момичета, искам да ви се похваля...Малката ми дъщеря нали все виси на компа (аз мисля, че само играе и скайпи)...и днес ми вика : "Мамо, искаш ли да видиш клипчето на класа, дето съм направила". Аз от немай къде го загледах (да не я обидя) и ...ми паднаха очичките ! Вярно, че го е правила със софтуер, но съвсем сама и сама си го е качила във Vbox-a...а е само на 10 години. Ако ви е интересно, хвърлете едно око:

http://www.vbox7.com/play:99894069

Последна редакция: пт, 05 дек 2008, 12:01 от ВаняМ

# 223
добрутро.сега взех храна от кухнята и ще се мъчим да ядем-ми много бавно яде и не я харесва,но се консултирах с др.майкаи и казха ,че е мормално.така,че търпение му е майката Crossing ArmsОливия ме събуди в 6.30ч. и съм гроги,а довечера сме канени на откриване на дискотека-как ще изкарам...е повече водка и редбул май ще е #Crazyвчера бяхме на детски рожден- ден на моята приятелка бебчето направи 1 годинка.Оливия си игра най-много с балоните Mr. Greenднес е много топло и ще излезем по центъра по задачки-до после!СИСЕ-чес тита месечинка на Дани-да са ни живи и здрави!

# 224
Момичета ПОМОЩ ..... сега прочетох тук във форума в  СПРАВОЧНИК: АСОРТИМЕНТ И СЪСТАВ НА КАШИТЕ  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.msg3814542#msg3814542 ,че

ПЪЛНОЗЪРНЕСТИ ПЛОДОВИ КАШИ на ХИП : Плодово - оризова каша ХИП-190гр., 5+ Състав: плодове 86,2% (ябълков сок, ябълки, праскови), вода, оризово брашно, оризов грис, киселинен регулатор-калциев карбонат, витамин С. Съдържа глутен! Влияние върху храносмилането: разхлабващо.  

че съдържа ГЛУТЕН и се стреснах ЗАЩОТО АЗ ОЩЕ НЕ СЪМ ГО ВЪВЕЛА ГЛУТЕНА, аз давах на малката един ден такава каша от бурканче,и веднага тичам да прочета на бурканчето какво пише защото имам още 2 от същата каша и гледам че на бурканчето пише НЕ СЪДЪРЖА ГЛУТЕН .

Моляви кажете на кое да вярвам дали тук във форума не са объркали съдържанието на бурканчето или самия производител е згрешил,моля мамите който са го ползвали да ми кажат.  

Извинявам се че така нахлувам без да се включвам във вашите теми но много се притесних  Cry

Общи условия

Активация на акаунт