Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 874
  • 558
  •   1
Отговори
# 435
Честито Рождество Христово! - Да е светло пред очите ви, да е топло във душите ви, здраве и любов да цари около вас!
Ронче, честит рожден ден! Да си здрава, весела, зсмяна а скоро и от малко слънчице огряна!  bouquet   
Честито на всички именици!

Ние не сме в най-розовия си период, явно зъбките ни мъчат и много се гушкаме, та не ми остава време за писане, но ви чета и мисля.  Hug Hug Hug

# 436
Рони      от сърце ти желая много здраве, късмет и любов, а през април да гушнеш в ръцете си най-хубавия и най-чакания подарък

# 437
  • София
Рони, Честит Рожден Ден, съкровище!
Искам да получиш най-прекрасния подарък за който си мечтала.
Бъди здрава и щастието да те спохожда на всяка крачка. Много топлина
да блика от семейното ви огнище.

Честито Рождество Христово и Весела Коледа!Нека в домовете ви
да светят много слънчеви усмивки.

# 438
  • Стара Загора
Аз вече пожелах Весела Коледа обаче днес немога да ропусна моята любима Рони Heart Eyes

Да си ми жива и здрава Ронке Heart Eyes Толкова много любов и здраве да получаваш, че чак да ти се втръсва от тях Heart Eyes
Целувки и на тулумчето и на обиталеля вътре..да е мирно и кротко дете и да знае, че грубата мод-ка го обича Heart Eyes

# 439
Рони , да си жива и здрава! Пожелавам ти най хубавия подарък за една жена, да гушнеш април месец своето съкровище. Hug
Честита коледа момичета.
Да се похваля, получих подарък телефон. Flutter Само ви завиждах като и вие казвахте че си имате телефони ама ето че и мен ме огря. Mr. Green  Hug
И не на последно място да почерпя за моето патенце Катрин , племенничката ми която днес става на 2 годинки (малее кога минаха).

# 440
Желание едно си намисли,
с Господ ти го сподели
и вярвай,че по Коледа в нощта
се случват чудеса
Весела Коледа

# 441
Ронинко, честит рожден ден, мило. Пожелавам ти да си много здрава, щастлива и през април горда мама на вашето съкровище. Специални поздрави от Емо и каза да ти предам, че много стриктно ти следи подписа и с нетърпение очаква момента на най-щастливото събитие  Mr. Green.

Честита Коледа на всички. Нека здравето и топлотата са винаги с вас и хората, които обичате
.

Ние до преди малко имахме на гости два чифта баби и дядовци, та вече съм капнала и утре ще ви чета  Hug Hug Hug.

# 442
Честита Коледа!Бъдете здрави,щастливи и домовете ви да се изпълнят с много детски смях
Рони,честит рожден ден,мило другарче.От сърце ти желая следващата година да е изпълнена с много положителни емоции и най-накрая да прегърнеш така чаканото щастие.

Лейди,честит рожден ден на Катрин.Да ви е жива и здрава

Снощи най-накрая направихме прощъпулник на Марти.Все се канех,ама не ми се месеше и реших да го съчетая,та ще си имаме счетоводител  Grinning, с такъв замах хвана калкулатора и не прояи интерес към нищо друго.
Вечерта преди да заспи сложихме и подаръците под елхата и бяха голами писъци и викове "лелее" съпроводени с хващане за главата.След това нямяше лягане,с голям зор го вкарах в банята и после в стаята и половин час крещеше "ей там " и сочеше вратата към хола.
Иначе от Дядо Коледа го е страх и реве и се гушка в мен.

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 23:58 от Benii

# 443

Аз рано рано да почерпя че днес моя Митко има рожден ден и да си пожелая да ми е жив и здрав, и този път да успея да го направя щастлив татко

# 444
Рони, newsm67на патерица.Да си жива и здрава много засмяна Hug Hug Hug
Nefertity да ти жив и здрав Митко.От сърце пожелавам да ви се сбъдне мечтата Heart Eyes Hug

# 445
                        Нефертити, да ти жив  и здрав рожденника  !
                Пожелавам му да е горд и щастлив баща когато му дойде времето!

# 446
Нефертитче, да ти е живо и здраво другарчето до теб! Да споделяте задно и добрите моменти в живота си!
 newsm59
ЛейдиБейби, да ти е жива и здрава племенничката! Много да я слушате и глезите!    Gift

Благодаря ви от сърце за пожеланията на всички вас, мили другарчета! На Емо специално му благодаря!  Hug Чак ми се ще Весето да скрие в пупапа сестриче за Бобо, че татко Емо да пише отново.  Grinning

# 447
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА РОНИ/по-добре късно отколкото никога нали така Wink/

Честито на всички които празнуват именден ,рожденден и всякакви такива празници да сте живи и здрави и нека всяка ваша мечта да се превърне в една прекрасна реалност.ОБИЧАМ ВИ Heart Eyes Hug

Шер усетих от тази еуфория от племенниците ми луда работа беше много весело.Преставям си сладката Вики колко е била щастлива  Laughing сигурно е страхотна картинка.

Нефертити да ти е жив и здрав рожденника Hug Heart Eyes

Колкото до мен аз още си чакам ли чакам, но моето Коледно подаръче неще да излиза и това е ,явно и е добре там вътре ,а на мен така ми се иска да я гушна вече...............
Но ще чакам ,когато реши тогава..........

# 448
Nefertity, ЧРД на твоето Мите! Вярвам, че щом се е родил в деня на бащата/св.Йосив-земния баща на Исус/, то той е предопределен да бъде БАЩА! рано или късно. Пожелавам ви го от сърце

# 449
  • София
Лейди,да ти е здрава,красива и умна племенничката!

Нефертити,да ти е жив и здрав Митко,много да се обичате и другата Коледа да украсявате елхата с едно хубаво малко човече!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт