Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 874
  • 558
  •   1
Отговори
# 480
  • на дъното
   ladybebi малко със закъснение да ти е жива и здрава малката мишка

# 481
Ники, зад маската се крие Електра.
Всички болнички дечица бързо да се оправят. Бобо пак кашля като парен локомотив - просто вече не знам какво да го правя  Cry.
Вики, страшно е пораснала - направо вече си е малко голямо момиченце. А аз нахраних душата на баба й цветята  Laughing.

# 482
Да ви кажа честно и на мен много пораснала ми се вижда Вики макар, че я виждам всеки ден  Rolling Eyes И така изведнъж почна да говори. И въобще за нищо не мога да я излъжа, всичко и е ясно вече...
Бени, нашия папагал и 24 часа не изкара. После баща ми уж го оправя, запоява жички.... ама не стана... говори обаче съвсем тихо и избирателно  Laughing
Веси, кофти работа с това кашляне... Не мога да помогна, защото Вики никога не е кашляла.
Да чукна на дърво има много добър имунитет и е боледувала 2-3 пъти за кратко. И като се има предвид, че като в сме си в Пловдив сме почти всеки ден на детски център...
isepise, ще разгледам с удоволствие и твоите снимки  Wink

# 483
Исеписе,малкото ти еленче е страхотен сладур.Да ти е жив и здрав  Hug
Честита годишнина,още дълги години любов и разбирателство ви желая.   bouquet
Днес моята мама има рожден ден и по тоя повод ви черпя по една тортичка

# 484
  • Sofia
да е жива, здрава и щастлива майка ти   bouquet  Party  Hug

# 485
Benii, newsm59 милото ти майче.
Една свещичка повече гори
Една сълза в твоите очи блести.....
Не,ти не си с една година остаряла
ти просто мъничко си помъдряла.
           Весел Празник

# 486
  • Sofia
шерче, разгледах вашите снимки   bouquet
и се просълзих от умиление и радост
теб те прегръщам, а щерка ти я нацелувай от мен  Mr. Green
леля й Десита
ние с нея сме родени на най-хубавия празник, нали  Hug

# 487
Хич не ми харесва, когато дребните  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes боледуват.  Confused Още цяла зима е пред нас, не може така.  
Весе, да не ви се пресушава въздуха повечко и това да е причината за кашльока на Бобчо? И този чист софийски въздух ... Close
Не че е преминало търкалянето на всевъзможни вируси. Надявах се, че поне като застуди, че има малко почивка от гадовете.
Бени, да ти е живо и здраво майчето! А ти забременявай отново, не може така да се пуши.  Hug
Шерче, вие на живот сте го ударили. Вики украсила елхата, изчистила ... Браво на детето.  Heart Eyes Моята мечта - къщичка с бор в двора.  Heart Eyes
ЛейдиБейби, чести втори месец на Мишето!  
isepise, още много години пред вас с милото ти в обич, хармония и обградени от любими хора (особено живи и здрави дечица) да минат!    bouquet  

# 488
Момичета коя от вас сътвори тази красота http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100537&pid=7162000
 Hug
Благодаря ви за поздравите за майчето ми.
А ти забременявай отново, не може така да се пуши.  Hug
Слушам  Mr. Green

# 489
 И аз вчера открих колажчето на Берни и реших,че и ття се е запалила по фотошопа:) Ама щом не е тя- имам подозрения кой е:)
 Бени, да ти е жива и здрава мама и тая година пак да стане носител на почетното звание "баба"Simple Smile)
 Нещо ми е много скучно:( В тоя студ не може да се седи дълго навън, а вкъщи подивяваме вече... ако някой иска да се видим да си каже, може и на гости да ми дойде. Има ли желаещи? Mr. Green

# 490
Малеее, Бени... голяма съм гъска  ooooh!. Аз съм забравила да кажа. Ама то е от лятото тая снимка.... Сега си спомням, че я качих и Вики взе да ме дърпа и смятах  да я пусна в темата и очевидно съм забравила да пиша  ooooh!
Да ти е жива и здрава мамата! Скоро пак да стане баба  Mr. Green
ронка, много е готино да си имаш такава къщичка наистина... за събота и неделя... Дори и на 10 км от града, неудобствата си съществуват... А зимата на село е доста скучно... Въпреки, че има 6 стаи и отделно баба ми и дядо ми са там в една пристройка на Викси и омръзна. И като се прибрахме в нашите 2 стаи голяма радост беше. Като се развика "Олееее тишка, дойди, дойди" /тишка значи вкъщи  Crazy/. Днес вече и писна, макар че стояхме само 2-3 часа в нас и ходихме в детския център... вече искала "гости баба"  Crazy Това го реши след като се напика и аз много се ядосах...

# 491
Берни, аз само не разбрах какво пречи все да си бременна?  Mr. Green Всяка година ще зарадваш мъжо с по едно отроче, винаги ще е весело и шумно покрай теб, няма да ти е скучно никога.... е, и малко ще полудееш де, ама при толкова бонуси, това можеш да преглътнеш. Peace А, за малко да забравая - Да ти е живо и здраво майчето! И мноого внуци да дундурка! Grinning

Шер, още днес се захващам със тежката задача да уведомя социалните за експлоатация на детски труд: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=323434&pid=9634828
Голяма сладурана е бе! Hug

Весенце, аз вече като чуя за кашлици и не знам как се реагира адекватно.

Ники и аз мисля, че това е Електра. Поне доколкото мога да различа под маската.

На мен днес съдбата ми лепна жесток шамар. И още съм в шок, но си рекох,че се стягам и заради децата се мобилизирам и ще посрещнат празниците както всички.  Peace

# 492
  • Варна
Benii за товето мамче  Heart Eyes

Лейди поздрав и за месечинката на твоето Мишле  Heart Eyes

Разгледах многократно всички снимки на бебоците, определено ме зареждат положително  Heart Eyes

# 493
Бени, да ти е жива и здрава мамата   bouquet.
Ходихме до педи и тя каза, че засега гърдите са чисти, кашлицата била чистене на сополи от ларинго-тип. Утре сме на контролна слушалка - стискайте палци, защото от след обяд сме и с температура  Confused. Незнам как си го харесаха всички вируси това дете.

# 494
На мен днес съдбата ми лепна жесток шамар. И още съм в шок, но си рекох,че се стягам и заради децата се мобилизирам и ще посрещнат празниците както всички.  Peace

Tова пък какво означава????  какво се е случило??? кажи, че те мисля... Hug Hug Hug

Весе, дано всичко е наред с Бобчо! Стискам палци! Давай Панадол и дано спадне температурата...и пиши как е миличкия  Heart Eyes

Нещо настроението тук хич не е празнично...що така newsm78 и на мен ми е ужасно криво на моменти, днес в каква истерия изпаднах... ама може би са бели ядове и не си заслужава...

Общи условия

Активация на акаунт