Как успя? 
. Водя си записки тук, че може да свърши сериала до пролетта и да изпадна в творческа криза в неудобен момент. А за среща - ще почакате да ме виждате. Ще си изкукам заради мене си.
Влязох в серии с кашлици и гърлобол. 

Как успя? 
. Водя си записки тук, че може да свърши сериала до пролетта и да изпадна в творческа криза в неудобен момент.
Влязох в серии с кашлици и гърлобол. 
.

Много съжалявам, че така е станало. Дано намериш нещо друго, вкъщи не е за предпочитане... И аз се притеснявам за моята работа. Да не говорим, че и пари трябват.... Особено сега зимата като почнат да идват хубавите сметки за ток 

!Ето я страхотната темичка·Благодаря ви за милите пожелания и аз ви пожелавам на всички ви да се връща моята радост
·Празника вчера беше страхотен, а днес.....продължаваме да празнуваме защото моята маминка е рожденичка·
!
·
·
за всички·

И да се тормозя ,все едно,нищо не променям.Ще чакам до 01.01.2009 г. да видим как ще си получим "честитките" и после ще видя накъде.
много е тежко наистина връщането на работа,но за мен преди време това беше единственото спасение -само така успявах донякъде да избягам от мислите си като се ангажирах с много работа. 

.
.