Хо-хо хо...Весела Коледа

• 32 430
  • 558
  •   1
Отговори
# 15
Честит рожден ден на дъщеричката ти, Ичони! Много щастливо дете да бъде!    bouquet

Рони, ти много сложни имена, маце, си запомнила  Crazy Как успя?  newsm78
Whistling. Водя си записки тук, че може да свърши сериала до пролетта и да изпадна в творческа криза в неудобен момент.  Rolling Eyes
А за среща - ще почакате да ме виждате. Ще си изкукам заради мене си.  Close  Влязох в серии с кашлици и гърлобол.  Tired

# 16

Пожелавам на всички ви един топъл,уютен декември,пълен с аромат и обич!
Много красиви дни с вълшебни кристални снежинки!
И дано наистина по Коледа станат чудеса!

# 17

Нека пътеводната светилина на Витлеемската звезда огрява пътя ни!!!
Весело посрещане на празниците
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 18
  • Варна
Желая ви много настроение през този месец, каквото си пожелаете в Коледната нощ да се сбъдне.
На нас днес ни взеха кръв за генетични изследвания, стискайте палци всичко да е наред, защото ако не е ще се отдалеча на светлинни години от мечтата си  Sad.
Ичони Честит рожден ден на дъщеричката ти, да е здрава и весела!
рони на много кофти сериал си се спряла  Mr. Green, аз се бях ограничила само до "Дързост и красота"

# 19
Хубав месец и от мен   bouquet
Ичони, да ти е жива и здрава принцесата!

# 20
  • София
Хора , страх ме е да кажа, че Коледата ни ще е различна и пълна, много по-различна от всички Коледи досега.  Praynig Heart Eyes
Написвам го и в следващия момент бива набързо изтрито ... . Много съм зле, не знам какво ми става. Миналата година по това
време се молех да мине Януари ... ,  да дойде Юли месец, и след това всеки рожден ден, всяка Коледа ... , всеки семеен празник
ще е различен. Ето Чудото за нас се случи, щастлива съм и тайничко си се страхувам.
Обичам ви.
Ники, Бела е станала истинска госпоИца. Hug

# 21
Фивка, стискаме палци силно за теб, милинка. Искрено се надявам всъщност да се доближаваш до мечтата си. Има една хубава мисъл: Всяка крачка, колкото и малка да е та, те доближава до целта. Всъщност ти в момента правиш тези крачки, които ще те отведат точно там - до твоята цел. Hug

Рита, както стана ясно от темата на Рони май всички сме с една лудост. Опитай се да не се поддаваш на страха, колкото и трудно да е това. Имаш си прекрасно малко вълшебство - радвай му се и се постарай до прогониш далеч мрачните мисли и страхове. Много ми е лесно да давам съвети, ей. Но и мен понякога ме гонят разни параноии.

Рони, пиеш ли нещо? Хайде, бързо оздравявай, че сега тези екстри с боледуването са ти забранени! Hug

# 22
Здравейте,мацки.
Да се включа и аз в новата темичка с пожелания дядо Коледа да донесе на всички ни много подаръци.И нека този празничен месец бъде изпълнен с много щастливи мигове за всички нас.
Аз да помрънкам малко-след Нова година най-вероятно оставам без работа.Не мога да си представя да си седна у дома-направо ще се побъркам.Откакто съм завършила все работя,повече от осем години съм в тази фирма.Като знам как съм работила през тези години,колко много съм вложила от себе си и накрая-довиждане,кой от където е.Не че не го очаквах,но досега не ми се вярваше.За съжаление възможностите за работа в малкия град са твърде ограничени,да не кажа минимални,и просто се чудя какво ще правя.То и без това ме е хванала фазата,защото идват празници,които аз не празнувам,защото са изключително тъжни за мен и само ми напомнят какво можех да имам,а нямам.Дните преди Коледа са много тежки за мен,тогава се прибрах вкъщи с празни ръце.
Е ,оплаках се.Благодаря ,че ме изслушахте. Hug

# 23
мерри  Hug Много съжалявам, че така е станало. Дано намериш нещо друго, вкъщи не е за предпочитане... И аз се притеснявам за моята работа. Да не говорим, че и пари трябват.... Особено сега зимата като почнат да идват хубавите сметки за ток  Tired
ритко, нещо те тресат следродилни хормони. Нали всички сте здрави? Нямаш повод за се тревожиш, отдай се на коледното настроение...
Мен такова не знам дали ще ме споходи. От няколко години въобще не ми е весело. Даже направо ми е чудно как на хората им се украсява от октомври  Confused

# 24
  • Варна
ritka заслужаваш да бъдеш щастлива, не се страхувай. Радвам се, че твоята сбъдната мечта ще направи Коледата ти прекрасна  Heart Eyes
мерри много лошо това с работата. Аз пък утре започвам отново работа след 4-месечен болничен и постоянно хленча, че не ми се връща. Искаше ми се да съм щастливо бременна вкъщи, очакваща март.........., но няма да стане. Преди няколко дни, когато ходих в офиса да черпя за рождения си ден, трябваше с най-широката изкуствена усмивка пред шефовете ми да заявя, че съм добре и се връщам на работа. Кофти ми е, че заради моето твърде преждевременно завръщане, някой може да бъде съкратен  Sad

# 25
Здравейте мацки Hug!Ето я страхотната темичка·Благодаря ви за милите пожелания и аз ви пожелавам на всички ви да се връща моята радост Hug·Празника вчера беше страхотен, а днес.....продължаваме да празнуваме защото моята маминка е рожденичка·
И тук при вас искам да и пожелая много здраве и повече късмет  Hug!
Ронка пийвай повече чай с мед-поне на мен много ми помага за кашлицата·
Ритка всеки заслужава щастие Hug·
Мерри съжалявам за работата ти знам какво ти е защото и за съм без работа от седем месеца·Първоначално мислех като теб че ще полудея,
но лек по лек свикнах·Ангажирай времето си с нещо което обичаш да правиш и за което не си имала време до сега·И по повод тъгата ти, не забравяй не на Коледа все пак се случват чудеса Hug·

Много  Hug Hug Hugза всички·

# 26
 Желая ви хубав месец на всички! Мрачното настроение се забранява Naughty
 Ритко, какво си се омърлушила, нали всичко е наред при вас? Я Лора каква бонбонка сладка е Heart Eyes
 Мерри, много кофти това с работата... дано нещата се подредят по най-добрия начин.  Hug Hug Hug
 Аз украсих елхата още от преди няколко дни, ама Бела нещо не й обърна особено внимание и вече е част от пейзажа в стаята. За настроение- не мога да кажа, че е чак много приповдигнато, има някакво, дано с идването на празниците се поразрастне...

Снощи малкото какъв номер ни спретна. Отидохме с Ники на заведение с колегите му, Бела с баба и дядо вкъщи. Аз очаквах да си заспи, нали по принцип е добро дете Twisted Evil И към 11ч баща ми звъни и нищо не казва, само се чува непрестанен рев... За 5 минути се прибрахме, хубаво, че едната колежка беше с кола. И като ни видя, че се прибираме, веднага спря да реве и усмивка до ушите. Пи едно червено вино Embarassed и заспа като къпана...

Фивка, Hug Hug Hug
 ЧРД на майчето на Ичони!

# 27
Момичета,благодаря за подкрепата HugИ да се тормозя ,все едно,нищо не променям.Ще чакам до 01.01.2009 г. да видим как ще си получим "честитките" и после ще видя накъде.
Фивче Hugмного е тежко наистина връщането на работа,но за мен преди време това беше единственото спасение -само така успявах донякъде да избягам от мислите си като се ангажирах с много работа. Hug
Ичони ,да ти е жива и здрава дъщеричката,и мама също.  bouquet
Ники,веселото сега започва.Бела значи се е изхитрила доста и и ще започне още по хубави номерца.
Шерче,разгледах твоите красоти.Как ги твориш,не знам,много са хубави.А и малката е сладурана голяма.
Ритка ,тази Коледа наистина ще е различна-ще бъде прекрасна. Hug

# 28
МерриHug Hug Hug.

Момичета, ако не сте видели една тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352935.0. Да се усмихнем заедно с тези дечица и родителите им, които се справят с много неща сами. Особено с бездушието на управляващите от вчера, днес и утре.

# 29
  • София
Мили сте ми много ,  Heart Eyes  Hug .
Шер, след четири месеца ли те друсват хормоните?  Mr. Green
Аз си мислех че те вече ми се наместват.
Просто съм притеснена, те причини винаги се намират.
Както и да е , ще се опитаме да сме силни и много Щастливи.
Какво пък толкова, ако вземем и да се порадваме малко.
Елхата ще стане хубава, стига да успея до края на годината да я довърша.  Joy
Гушкам ви.
Ичони, да са живи и здрави любимите същества.
Ние от неделя надаваме зверски писъци вечер.

Общи условия

Активация на акаунт