Мъжът Козирог

• 135 868
  • 880
  •   1
Отговори
# 495
2 месеца?! Уау!  #Crazy Не знам, аз както казах наблюдавам нежеланието за по-сериозно обвързване/годеж, съвместно съжителство/ у повечето мъже на възрастта ми - 24,25. Може би и разликата в поколенията си казва думата, не само зодията. Козирога наистина има една много тъмна страна и ако се остави на нея става всичко, от което тук всяка дама се е оплакала. Според мен те цял живот трябва да внимават и да се пазят от тъмните си страни и да ги изучат старателно и какво ги тласка към тях. Имам безброй примери за козирози, излезли от пътя - Тайгър Уудс - известен в цял свят вече с изневерите си, Мел Гибсън със същото, както и злоупотреба със субстанции и изблици на гняв и расизъм, Джъд Лоу, който спа с бавачката си... Никълъс Кейдж беше избягал и той с някакво много младо момиченце. Имаше цяла статия за издънките на известните козирози и тъмните им страни. Говорила съм го това с моят козирог и е абсолютно съгласен с мен и сме се разбрали, че трябва да внимава и да слуша моя безпогрешен морален компас(аз съм благородна Дева).

# 496
А на мен ми е интересно как ви предложиха брак. Всички козирози, които познавам предлагат едно такова сухо. Без излишни романтики и екстри Simple Smile И също усетихте ли предварително, че нещата отиват към годежен пръстен.

# 497
О, аз с втория Козирог, за когото писах, абсолютно усещах, че в момента, в който си намеря работа (и ми мине изпитателният срок), ще ми бъде връчен пръстен. То си витаеше във въздуха, без да сме го говорили по същество (но ми беше пределно ясно, че той изпитва панически ужас да не би да стане така, че да се наложи да ме издържа, затова и изчакваше). За щастие по едно време чашата преля и му теглих сиктира, преди което и да е от горните да се е случило (пръстен, работа или нуждата да ме издържа).

А, да - и още нещо. В периодите, в които не съм работила, пак съм разполагала с достатъчно пари, така че да не се налага да протягам ръка да му искам. Ходили сме доста пъти на почивка и в България, и в чужбина (както само за уикенда, така и за по 10 дни) - предложи да плати хотела изцяло точно 2 пъти, иначе винаги сме си деляли разходите наполовина. Само за справка - по онова време получаваше приблизително 15 пъти над минималната работна заплата за тогава.  Tired Никога не съм искала мъжът ми да ме издържа (и би ми било кофти, ако настоява), но това определено ме караше да се чудя какъв би бил животът ни занапред, ако останем заедно.

Само да отбележа - имам супер близки наблюдения върху четирима мъже Козирози. Трима от тях са в спектъра от "много пестеливи" до "безумно стиснати" (с единия имам истории, които откровено ме е срам да ги разказвам  ooooh!), а четвъртият е другият Козел, с когото имах връзка и който за почти 2 години нито веднъж не ме остави да извадя пари да платя каквото и да е, когато сме двамата. Вярно, че бяхме тийнове и е ставало дума за малки суми, а и харчеше парите на родителите си, но въпросът е, че имаше такава нагласа. Не знам дали е останал такъв. Другите трима... олеле, майко!

# 498
  • София
Моят не ми предложи брак заради мен и мисля, че няма да го направи вече  Grinning Но и аз не страдам особено, честно казано ме е страх от такъв документ, всичко се случва в живота и искам да си спестя някои разправии.
Преди 4 години май беше...изненада ме с пътуване в чужбина за рождения ми ден и разбрах, че ще ми предложи. Реших да му намекна, че не е момента и той се отказа. Не знам дали пази пръстена(беше ми и голям, като го изнамерих), дори не ми е потвърдил, че е щял да ми предложи.
От тогава по-скоро се дърпа, повод за бъзици е евентуалната ни сватба.Той като типичен козирог много се страхува, че ще загуби финансова независимост ако имаме брак. Не, че сега не ни издържа и моите пари са в графа"квото ми хрумне", но си има страхове за пари, за собственост.
Семейството му е особено, с доста проблеми и е наплашен. И двамата не сме от здрави семейства, но реагираме по различен начин. Аз имам желание за здраво семейство, различно от моето, а него го е страх да се обвърже и отхвърля възможностите.
Не помня някога аз да съм плащала пътуване и екскурзия. Купувала съм на място нещо, плащала съм сметки.Но пътувания-в страната и в чужбина, са били на негови разноски. Заведе ме на море, когато заплатата му беше 450лв, моята малко по-голяма. Почти нищо не съм си плащала тогава, той си беше събрал с тази цел-да ме заведе на море. Помагали сме си много пъти, той има коренна разлика от загаджването ни.
Когато се "взехме", той нямаше работа и имаше 20лв, които не искаше да пипа, защото бяха от баба му. На втората седмица му дадох на заем.
На мен това много ми тежеше, защото все се притеснявах дали има някакви пари в себе си, дали утре ще мога да се свържа с него по телефон(ако не си плати сметката).Разделихме се, без особени разговори. Много ми идваше прилепчивостта му, беше доста досаден и ме натоварваше това, че не работи и постоянно се притеснявам за него.
След 2 месеца се събрахме по моя инициатива. Беше си намерил работа(не знаех), но беше с ниско заплащане. Нямаше значение, защото поне ми показа, че иска да прави нещо.
В момента положението е доста по-различно, има хубава работа и даже понякога ми се иска да е като едно време-малко да се отпусне, да не мисли за нея, да е импулсивен и да иска да се забавляваме.
Последните дни много ме ядосва и е голям ръб, иде ми да го оставя да си живее сам. Ама съм мека Мария и все искам да съм си до него, да му угаждам. Явно съм го разглезиюа с времето. Имам чувството, че аз съм си все същата от едно време като се запознахме, а той е много променен.

# 499
А на мен ми е интересно как ви предложиха брак. Всички козирози, които познавам предлагат едно такова сухо. Без излишни романтики и екстри Simple Smile И също усетихте ли предварително, че нещата отиват към годежен пръстен.
Хаха, по- сухо не съм си го и представяла. Беше се постарал да сложи кутийката с пръстена в друга подаръчна опаковка и ми го връчи като нормален подарък. Да не си помислите, че е падал на колене или нещо подобно... Хахаха... Когато видях какво има всъщност в кутията ми зададе въпроса: Е, какво ще кажеш?
Казвам: Ами, ти нищо не си ме питал. А той: Е, то е ясно...
Така че романтиката определено не им е силна страна, но аз съм му свикнала.
Иначе знаех, че нещата отиват натам предварително, защото първо аз бях повдигнала въпроса, пък и бяхме вече говорили, че това ще се случи някой ден.

# 500
  • Варна
 Аз попитах моят Козел дали иска да се оженим и той каза - Ами добре! Не бяхме го обсъждали повече и след два,три месеца ми предложи пред катедралата Свети Стефан във Виена . Падна ми на колене и ми сложи годежният пръстен. След няколко месеца се оженихме.  Simple Smile   
 Много е романтичен и обича да ми прави изненади и подаръци.

# 501
  • София
Сега си погледнах ФБ и установих, че имам най-много приятели Козирози.
По въпроса за брака - имаме един-двама приятели, в дълги връзки са, но нямат брак. Опа, сетих се за още един.

# 502
  • София
Моя пък на една вечеря с майка му и баща му ми беше сложил пръстена в чашата с вино.
Вчера имаше рожден ден .

# 503
  • Варна
Моя пък на една вечеря с майка му и баща му ми беше сложил пръстена в чашата с вино.
Вчера имаше рожден ден .
  Laughing   на вечеря с майка му и баща му....и после как да му кажеш- Не! Joy 

# 504
Вчера имаше рожден ден .

И моят козел на 22 имаше рожден ден.
Момичета, чак не мога да повярвам моето козле как се държи след последното ни скарване преди месец... Глези ме, както никога за тази година и половина откакто сме заедно...  Crazy
Подари ми за Коледа много скъп телефон, когото смятах да си купя догодина по-това време, защото си изплащам още старият.... И той...Бум подари ми го днес.  Crazy
Радвам се...обаче много ми е странно...година и половина нищо и изведнъж ме обгрижва с любов и много ме обича... newsm78 Не искам да си вкарвам филмите...но ми се струва, че тук има нещо друго  Crazy

# 505
  • Тра-ла-ла
Моят Козирог след скарване и след като му минеше сравнително бързо...идваше да ме прегръща все едно нищо не се е случило. Ама един мазееен, благ. Особено, ако си очакваше порцията секс  Mr. Green Имам чувството, че в един момент Козирозите се усещат, че могат да останат без тази, която да ги търпи. И се кротват за известно време, за да не се налага да си търсят нова приятелка и тепърва да се мъчат да се напасват с нея. А мъжете Козирози не са лесни.

emiliq.nikolova88, лично аз бих се усъмнила при така описаното поведение. Без оглед на зодията.

# 506
  • София
Джулая толкова синправа.Моя ми го е казвал.
Никога няма да ре сменя защото друга няма да ме търпи.Ама му казах ,че аз мога да го сменя Joy

# 507
Здравейте момичета  Hug
Прехвърлиха ме от мунската тема към вас и понеже съм злобен Козирог и ми се изпариха всички пеперуди и недовиждания,с кеф и надсмешка почнах да разказвам истории от перипетиите ми с бившия козирог.Подкрепям анализите от последните 2-3 страници,когато имам време и другите и ще потвърдя,че това са най-тежките характери-самовлюбен,егоистичен,с грешна преценка в леглото,не много пестелив(когато става дума за него и за кифленската му сестра разбира се),все да е на неговото,във всичко,че даже и си позволяваше да ми казва какви дрехи да си купувам  ooooh! Май обърках темата с муните,ама и там не е късно да се изтипосам.Ще разкажа и някоя изцепка,ама нещо виното ме хвана и не се сещам за момента други.И да потвърдя,че да трудно си намират кой да ги търпи,ей го на почти 2 години сам седи  Naughty

# 508
  • Тра-ла-ла
Преди време се регистрирах в сайт за запознанства да експериментирам разни мои си неща. Та се сетих да проверя какви зодии мъже ме бяха накацали в рамките на краткото ми 48 часово пребиваване. Ако предположим, че не са лъгали генерално....масово Козирози и Скорпиони  Mr. Green  Първите трудно си намират жени, понеже са много убави  Laughing. А вторите, защото " Колкото повече-толкова повече сеХ."

# 509
Джулая, мерси, че ми показа темата.
Моят бивш козирог беше романтичен, с неговата криворазбрана романтика - по филмите си дават много подаръци, трябвало и ние да си даваме. Всеки Божи месец аз бях длъжна да давам подарък, нищо, че съм от типа хора, които искат да дадат нещо със стойност, което е избирано дълго и с внимание. Отделно тогава нямах собствени доходи. Не, всеки месец отчет.
После след като  го зарязах ми писа ако съм можела да избера подарък и да го купя на новата му приятелка, че покрай мен му били свършили идеите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт