Мъжът Козирог

• 135 584
  • 880
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Във всички слънчеви знаци има общо. Затова ти казвам, че вървиш срещу себе си - на рака е дадена майчинската функция. Между другото - асцендента ми е лъв, имам корекция на часа. И ако беше чела без предубеждение, щеше много добре да ме разбереш - няма такова нещо като силна и слаба жена. Нито мъжа, нито жената може да са силни навсякъде - в кухнята, в емоциите си, в работата, в дома - това е абсурдно. Не смяташ ли, че леко почваме да удряме дъното? Защото очакваш отговори от мен, но ако аз ти задам същия въпрос - както направих преди няколко дни, обвиняваш, че съм те шантажирал и били козирожки номерата ми. А твоите какви са? Искала силен мъж, ама то силните мъже били груби, искала да има романтика, ама тя се научила да бъде груба и да бъде повече мъж от мъжа. Земните били груби и студени, пък водните били мекушави. Пък то тя търсела истинския мъж, ама повече да бил като жена, защото имала силен и властен характер. Аман! Вземи малко да се заземиш, че много въздушна вече ми идваш.

В крайна сметка, ако на тебе цикъла ти не е редовен, аз какво съм виновен, че четеш наопаки? Аз съм буквален, защото съм козирог - чета и пиша буквално. Каквото е написано, това разбирай, няма скрит смисъл. А след като козирозите не те интересуват като мъже, от какво естество ти е личния интерес към мен, че все търсиш моята особа из форума?

# 721
  • Тра-ла-ла
Последно ще напиша нещо, с което смятам да приключа диалога с теб, за да не разводняваме темата с междуличностни особици. До сега през целия ми живот само мъж Козирог си е позволявал да ме обижда. Ти си вторият и явно затвърждаваш факта, че Козирозите в масовия случай притежавате тази способност да сте първични и грубияни и да изкарвате другите под вашето ниво. Някакъв отчаян опит да принизите опонента, ако не можете да излезете на глава с него или се усетите, че е минимум на нивото ви, а недай си Боже и над него. Няма проблем - нека бъда жена с нередовен цикъл, незнаеща какво иска, повърхностна, да удрям дъното, част от ширещата се простотия и прочие. Посрещам всички обиди с голяма  Mr. Green 

# 722
  • София
Държиш се лошо с хората и сама си го заслужаваш. Мъдро е да прекратиш диалога си с мен, защото си губим времето взаимно. Признавай си, че искаш сега да дойдеш вкъщи да ме завиеш и готово. Никой няма да те разпъне на кръст  hahaha

# 723
Напълно съгласна с Джулия.

Моят бивш, който твърдеше, че много ме обича и рони крокодилски сълзи, когато се разделяхме точно след 2 седмици си хвана нова приятелка, отговаряща на неговите финансови възможности (защото моите не стигаха да го издържам, при все, че той вземаше 4-5 цифрена месечна сума), но неотговаряща на идеалната за него визия.... 
Виждам се с наши общи приятели, които ми казаха, че изобщо не ги търсел или ако го правел било да иска услуга...и такива неща  Mr. Green

Козирозите са алчни, безчувствени интересчии, при които ако им се наруши душевният, материалният и личният дискомфорт си показват това, което са  Rage .

За безчувствени интересчии- не знам, Козирога, който много уважавам е много работлив, здраво мислещ, чувствен и раним много дълбоко в себе си. Винаги съм смятала, че специално за парите като бизнес съдружници Козирог и Телец нямат равни. Козирога умее да пести и да харчи разумно, докато Телеца знае най-добре как се управляват парите, в комбинация с един Близнак, който да върши всичко на веднъж  bowuu
 За ината, всички рогати сме такива или земните  Mr. Green но в това ни е чара  bouquet

# 724
Често изобразяват Козирога с глава и тяло на козел, и рибешка опашка. В действителност дивите кози не знаят що е страх - катерят се по стръмното, високите скали.. - изобщо места, доста "непривлекателни" и опасни за нормалния простосмъртен човек. Wink Рибешката опашка символизира 'хлъзгавостта', гъвкавостта, умението да преодоляват с лекота препятствията по пътя, но също така и да си намират "тайни" вратички - пролуки, несъответстващи на моралните норми, с единствената цел да достигнат своя Връх, за който господарят им - Сатурн, така умело им втълпява, че е 'техен', и цел, за която си струва да се живее. Wink

Козирогът, подобно на Скорпиона, не харесва слаби хора. Не си поплюват, когато трябва да изразят мнение за някого- да изкритикуват Simple Smile, заставайки твърдо зад тезата си, че казват 'истината, цялата истина и само истината'. За да излезеш на глава с Козирог, най-важното е да бъдеш Личност - със собствено мнение, принципи, да притежаваш емоционална интелигентност - задължително, и да отстояваш незабележимо себе си. Разбира се, говоря за делова среда. В противен случай има опасност да не натъкнеш на една не особено привлекателна страна на Козирога - тип з@дник.; )

# 725
green_lizard Страхотно и много правилно мнение, браво !
+ добавям, че не се отнася само за деловата среда

Удоволствие е да чета подобни конструктивни и адекватни коментари  Sunglasses

# 726
А как сте с козирозите колеги? Около мен има 7. Не е цирк ами същинска драма.

# 727
Познавам доста мъже Козирози и няма нито един безчувствен интересчия! Определено са здраво стъпили на земята, за по-разчупените хора може би са скучни и тривиални, но не са егоисти. Може да се водят много интелигентни разговори с тях, дават безпристрастни и честни съвети. Декемврийските, които познавам си падат малко клюкари, но януарските са супер  Hug Не се лъжете по измислиците в нета, опознайте хората сами. Разбира се, има различни типажи от различните зодии, не всички сме еднакви. Примерно аз съм Стрелец и съм много вярна, ревнива и леко консервативна даже. Но това е друг въпрос. Колкото до мъжете Козирози - имам колеги и с тях отношенията са идеални. Много професионални хора. Но в любовен план не ме привличат и никога не са ме. Не знам защо. За сметка на това имам най-добри приятели - мъж и жена януарски Козирози (които са и съпрузи между другото).

# 728
Много ми е интересно като харесат някое момиче мъжете Козирог ...как и го показват ...щото аз имам впечатление, че не са много решителни  Whistling Whistling

# 729
  • Пловдив
Не знам защо има толкова отрицателни мнения за мъжете козирози. Моят мъж е козирог, както и мъжете на две от най-добрите ми приятелки. Не познавам по-свестни мъже от тях. Отговорни, работливи, честни, спокойни, добри, разумни, верни, винаги държат на думата си, винаги можеш да разчиташ на тях. Мъже, в пълния смисъл на думата. Според моите критерии, разбира се.
Аз съм вечно летяща във облаците близначка и имам нужда точно от такъв улегнал човек, да ме приземява.
Моят козирог освен гореизброените, е и забавен, весел човек, обича децата(и те него), винаги е душата на компанията. Не е стиснат изобщо, дори харчи повече отколкото трябва. Раздава се за семейството, за приятелите си. Участва активно във отглеждането на детето, в домакинството. Изобщо мъж-мечта  Laughing
Разбира се, има и отрицателни черти, но те бледнеят на фона на положителните му. Винаги си мисли, че е прав, инат е като магаре, но аз съм два пъти по, така че не ми пречи  Mr. Green Ако сбърка, се извинява, но скоро започва да твърди, че такава ситуация е нямало и не е възможно аз да съм била права. Затова вече го записвам на клипчета като се извинява, да му припомням като забрави  Joy
Много е злопаметен и честолюбив. Търпи дълго, но каже ли край, значи наистина е край. Думата му на две не става. Много държи да е за пример във очите на останалите. И повечето пъти му се получава.
За хората, които не го познават добре, може би изглежда безчувствен и студен, но всъщност е много раним. Разбира се, никога не би го показал, защото за него най-важно е да изглежда сто-процентов мъж.

Как постъпват козирозите когато харесват някое момиче ли? Отиват и директно и казват  Grinning Поне тези, които познавам  Peace

# 730
Съгласна съм за края, може по корем да се влачат, но кажат ли веднъж край, не поглеждат назад.
Това е функция на силно заложеното честолюбие.

# 731
Значи, явно не ме е харесал достатъчно ...в едно нещо съм сигурна за козирозите ...големи са скръндзи и са душата на компанията  Mr. Green Mr. Green А, май станаха 2 неща  Mr. Green Mr. Green

# 732
  • София
Не сме скръндзи, харчим си парите разумно и за неща, които са потребни. Изкарваме си парите с труд и знания, харчим ги по същия начин. Затова и финансово сме стабилни. Ако чакаш на първа среща козирог да си похарчи заплатата за 5-звезден ресторант... мъжът от тази зодия не е за теб. За душата на компанията съм съгласен - малко сме двулики. Навън едни, вкъщи други.

# 733
Мхм, като отидем някъде за две кафета и два десерта се нареждаше да плаща, ама на касата в маркета за храна за седмицата, примерно, си правеше углушки и трябваше аз да го побутвам да плаща. Mr. Green

# 734
Не сме скръндзи, харчим си парите разумно и за неща, които са потребни. Изкарваме си парите с труд и знания, харчим ги по същия начин. Затова и финансово сме стабилни. Ако чакаш на първа среща козирог да си похарчи заплатата за 5-звезден ресторант... мъжът от тази зодия не е за теб. За душата на компанията съм съгласен - малко сме двулики. Навън едни, вкъщи други.
Това на първа среща ми се е случвало с Телец ...от друг някак си не го очаквам, а и не е правилно  Tired Точно тази стабилност ме привлича в козирога ...но него го е срам дори да ме погледне, а какво остава за среща  Crazy Crazy Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт