Мъжът Козирог

• 134 493
  • 880
  •   1
Отговори
# 585
  • Тра-ла-ла
А който смята козирога за безчувствено дърво, което не разбира другия и другостта означава че изобщо не е имал шанс да опознае човека от тази зодия.
Почна да запъваш рога като Козел  hahaha Другите нищо не знаят и не разбират, само ти Laughing Да те светна, че Ракът бързо разбира и опознава човекът отсреща Sunglasses

Самият факт, че тук нито една съпруга не е разревана и отчаяна е достатъчно красноречив.
За всеки влак си има пътници. Това, което на мен не ми харесва в дадена зодия, то друга жена може да сметне за чудесно. Светът е шарен. Вкусовете - различни. Факт е, че се забелязва тенденция как дадена зодия в голям процент привлича точно определени други зодии. Не е случайно Wink

# 586
  • София
Джулая... ти сама каза, че не знаеш дали под студената повърхност има нещо. Това нали означава, че не си имала гадже козирог, не си живяла с такъв и не си имала много близки отношения? Виж си поста на предишната страница  Laughing

Това за привличането е така. Факт е, че сме с тежък характер и никак не сме лъжица за всяка уста. Това не мога да оспоря.

А това за бързото опознаване за човека насреща... хайде опитай да опознаеш везна, риба или близнаци - мисия невъзможна!

# 587
  • Тра-ла-ла
Джулая... ти сама каза, че не знаеш дали под студената повърхност има нещо. Това нали означава, че не си имала гадже козирог, не си живяла с такъв и не си имала много близки отношения? Виж си поста на предишната страница  Laughing
Ей го, рогатото чете буквално Laughing Аз говорих принципно. Твърди се, че под студения образ Козирогът уж е чувствителен. Но в крайна сметка не се знае една жена дали ще намери това или ще се окаже, че каквото е отвън, това е и отвътре. Имала съм връзка с Козирог. Тежки взаимоотношения. И за жалост засили асцендента ми и в момента не мога да се понасям и ми идва да си шибна 2 шамара и да си бия 5 шута отзад.

А това за бързото опознаване за човека насреща... хайде опитай да опознаеш везна, риба или близнаци - мисия невъзможна!
Най-голямата ми любов и най-добър приятел е Близнаци. Другият ми най-добър приятел е Риба. Всички жени Раци в семейството ми са омъжени за Везни. Joy Ха, сега  Mr. Green Ето виждаш ли какво значи, че за всеки влак си има пътници Sunglasses Нещо, което теб те дразни и не понасяш - друг пък го кефи Laughing

# 588
...
Девите са обратното на козирога и телеца. Никакви ги няма в разбирането и опознаването на другия.
Бих могла да се съглася с теб, пълна противоположност съм на Козирог и Телец. Най-малкото защото приемам хората такива, каквито са и не обичам да си налагам мнението. Или харесвам един човек, или - не. Съжалявам, но не харесвам Козирози. Това за мен не са хора, които "играят по правилата".. разбирай го, както искаш. Peace
Не знам дали съм 'разбираща и опознаваща'...(?) Стига ми, че дори и от този форум са ми писали хора, прочели някакви мои мнения, за съвет.: ) Аз съм 'прост' човек, не искам да катеря върхове... и това ми стига.; )

# 589
  • София
Моят опит с дева.

Познавахме се бегло с една - никакви отношения. Веднъж отивам на ресторант с приятели, прибирам се и провеждам следния диалог (във фейсбук) с въпросната госпожица:

Тя:
- Бейби, позна ли ме?
- Къде, бе?
- Ми аз бях в ресторанта с приятелки.
- И?
- Олеле, дори не си ме видял.
- Ми, не. Ти що не дойде при мене? Можеше да си изкараме хубаво вечерта.
- Ама ти се държиш като девствена мома. Защо си такова дърво? Нали си излязал на лов, айде малко се оглеждай.
– Какъв лов те гони? Аз излязох с приятели да се черпим.
- Не трябва да си такъв. Ти си ловец, оглеждай се.
- А ти за какво беше там? - питам аз. - На лов ли?
- Бях с приятелки, чак на лов не, ама се оглеждах за някой.
- И като си се оглеждала и си била на лов, що се прибра сама?
Shocked

Та това ми е мнението за девите. Дават съвети, които не спазват и хвърлят критики за нищо. И аз не те критикувам, де... Само споделям мнение на база опит. Не идвам с гръм и трясък да казвам как не харесвам някого, без да кажа защо.  #2gunfire Joy

# 590
  • Тра-ла-ла
А възможно ли е Девата да е проявила черно чувство за хумор, което ти като типично дърво да не си разбрал?! Защо толкова често жените използват думата дърво по отношение на мъжа Козирог?!  Whistling Laughing

# 591
  • София
Не, тая направо си беше хаплива. Даже после излизахме след това, ама нещо не можахме да се нагодим. Друга дева пък ме убеждаваше, че е родена да помага на хората със съвети. А самата тя имаше проблемни кредити, гаджето й я тормозеше, физически включително, и й изневеряваше постоянно. Е как да приемеш съвети от нея?  Hug

Определят ни като дървета, защото не можем да създаваме романтика и не си показваме чувствата дълго време (в това спор няма). Но я се замисли колко романтични мъже са ти сваляли звезди, за да си поредната бройка? Не говоря точно на теб, а принципно. Като видя някой навънка как сваля звездите на една жена и тя поддава, вече готова да ражда и да облича палтото от норка в скъп ресторант за вечеря на свещички - ясно е за какво иде реч. После разревани и хайде в темите за скорпион и телец  Joy

# 592
Познавам още две момичета, с които сме родени на една и съща дата, и нямаме абсолютно нищо общо в характера си. Не всичко е до зодия... или поне до слънчев знак. И, извинявай, но по толкова бегло познаване на човек, не бих си вадила заключение за цял зодиакален знак.:Д Принципно имам себе си за типична Дева, защото и Асцендентът, и Меркурий, и Юпитер са ми в Дева, но не се имам за толкова ужасна. Joy

По-назад в темата също съм споделила мнение за Козирозите на база - близки и познати. И понеже в по-миналия си пост се обърна с никнейма ми, затова и отговорих. Далеч съм от мисълта, че ме критикуваш. Не съм се припознала в описанието ти.; )

Джулая, Peace

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 20:48 от green_eyes14

# 593
  • София
green_eyes14:

"Съжалявам, но не харесвам Козирози."
"И, извинявай, но по толкова бегло познаване на човек, не бих си вадила заключение за цял зодиакален знак."

Аз обичам да търся логиката. Тази, която е подкрепена с аргументи. Тука не я намирам. Може да съм дърво и да защитавам мнението си с рогата, но това за мен си е противоречие.

# 594
На 37-ма стр., мнение 551, моля..; )

# 595
  • Тра-ла-ла
Определят ни като дървета, защото не можем да създаваме романтика и не си показваме чувствата дълго време (в това спор няма). Но я се замисли колко романтични мъже са ти сваляли звезди, за да си поредната бройка? Не говоря точно на теб, а принципно. Като видя някой навънка как сваля звездите на една жена и тя поддава, вече готова да ражда и да облича палтото от норка в скъп ресторант за вечеря на свещички - ясно е за какво иде реч. После разревани и хайде в темите за скорпион и телец  Joy
Козирогчо, светът не е само черно-бял. Както обичам да казвам - между крайностите има хиляди вариации. Значи мъжът или е безчувствено дърво, или е романтичен лигоч, дето сваля звезди?! Не, не, не Naughty Ама какво да се прави...от зодията ти е тая закостенялост smile3534 И от кога романтиката върви ръка за ръка с еднократния секс?! newsm78

# 596
  • София
Абе, вие като не сте козирози, защо така рогато си налагате мнението и си държите на него без да приемате моето?  Laughing  И да ти кажа... шарено е само гей знамето.  bouquet Hug

# 597
  • Тра-ла-ла
Абе, вие като не сте козирози, защо така рогато си налагате мнението и си държите на него без да приемате моето?  Laughing 
Глупости. Ние се гъбаркаме и си правим т@ш@к. Дразним те, вадим на показ зодията ти Laughing  cheers

# 598
  • София
Е то това е ясно. Нали видя хилещите се емотикони. Даже и букетче с цветя ти подарих, макар онлайн. Ето още 3 да видиш, че и аз съм романтичен  bouquet bouquet bouquet (Извинявай, че букетчето не е шарено, ама такова само намирам на сергията в ляво)  Hug

# 599
  • Тра-ла-ла
Извинявай, че букетчето не е шарено, ама такова само намирам на сергията в ляво  Hug
Козирогът е стиснат и не дава пари за глупости като романтиката и китки. Опоскал си двора на някоя баба hahaha

Общи условия

Активация на акаунт