Мъжът Козирог

• 134 470
  • 880
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Начииии.  #2gunfire С това чудо жената няма оправия. Аз един такъв съм романтичен, подарявам букети, изпращам усмивки... а срещу мене - дърво. Ако си ми жена и си похарча парите за скъпо вино, ароматни свещички, 101 рози и миришещи листа за ваната и ми реагираш така... 1 месец ще те държа на боб и леща, та да ти дойде акъла в главата hahaha

# 601
Ауу, 23 мнения  Shocked Shocked раздвижила се е темата  Crazy
Мненията на Джулая съм ги чела и по другите теми ...не знам защо все земни знаци ми се набиват ...предния път беше Телец  Flutter
Аз съм везни с асцедент Рак ....голяма домошарка, давам всичко за семейството ...Имам си и от Везните де ...но и асцедента много ми влияе ...
Влюбвала съм се в близнаци, а водолеите са ми най-трудния знак в хороскопа ...имат се за велики ..не харесвам такива хора ...последната ми връзка беше с Телец ...аз давах много, но получавах малко ...
Как да обясня как разбирам, че ме харесва Козирога ...ами усещам го ..интуицията ми го подсказва ...Един път се държи добре ...поздравява ...иска да помогне ...въпреки, че вижда, че се справям и сама ...и в следващия ..разминаваме се и ..нищо ...чака мен ...Онази вечер бяхме на коледно парти заедно (не работим в една фирма ...тренираме в една и съща зала) ...И ..нищо ...Малко се заяждаше дори ...(то и аз малко де) направих му забележка за цигарите ...почти на шега ...ами не я схвана ... #Crazy #Crazy
С жените Козирог нямам проблем ...забавни са ..имаме общи неща ...
Не знам ..наистина освен погледи ...друго не съм забелязала ...може пък наистина да бъркам и да няма нищо ... #2gunfire

# 602
  • Тра-ла-ла
Начииии.  #2gunfire С това чудо жената няма оправия. Аз един такъв съм романтичен, подарявам букети, изпращам усмивки... а срещу мене - дърво. Ако си ми жена и си похарча парите за скъпо вино, ароматни свещички, 101 рози и миришещи листа за ваната и ми реагираш така... 1 месец ще те държа на боб и леща, та да ти дойде акъла в главата hahaha
Акълът е като женския цикъл...не дойдат ли навреме - хич не ги чакай Joy С жените нямало оправия, гейовете пък били много цветни. Пич, имаме новина - ти си си самодостатъчен  Joy Което не е лъжа за Козирога Whistling

sladkoto_agi, правилно си забелязала. Виж, че и ти си имала драми с Телец Grinning

# 603
Акълът е като женския цикъл...не дойдат ли навреме - хич не ги чакай Joy С жените нямало оправия, гейовете пък били много цветни. Пич, имаме новина - ти си си самодостатъчен  Joy Което не е лъжа за Козирога Whistling

sladkoto_agi, правилно си забелязала. Виж, че и ти си имала драми с Телец Grinning

Телеца сега ми се прави на приятел ...вечерта на партито и той беше там ...прегръща ме и мен целува по бузите  Mr. Green Mr. Green

# 604
  • Тра-ла-ла
Телеца сега ми се прави на приятел ...вечерта на партито и той беше там ...прегръща ме и мен целува по бузите  Mr. Green Mr. Green
Относно Телецът - нищо ново. Поначесъл е Егото. А Козирогът видя ли тия отърквания?!

# 605
  • София
И аз това щях да попитам. Щото ако ги е видял... лошо.

# 606
Относно Телецът - нищо ново. Поначесъл е Егото. А Козирогът видя ли тия отърквания?!
Да ...не съм сигурна дали той знае, че сме имали отношения ...Имаше и други мъже, които присъстваха там и, които са ми само приятели ..познаваме се добре, бъзикаме се ...прегръщаме се ...дали би се притеснил Козирога от това? Той не ме познава добре ...

# 607
  • Тра-ла-ла
Да ...не съм сигурна дали той знае, че сме имали отношения ...Имаше и други мъже, които присъстваха там и, които са ми само приятели ..познаваме се добре, бъзикаме се ...прегръщаме се ...дали би се притеснил Козирога от това? Той не ме познава добре ...
Хич няма да му се понрави на Козирога. Naughty Независимо дали те гушка бивш, бъдещ или случаен. Това е консервативна и патриархална зодия. Така, че ако искаш за напред да си флиртуваш с мъже, пък макар и невинно - не напъвай да имаш нещо с Козирога. Освен ако не си готова тотално да зарежеш по-освободеното си мислене и поведение и да се вмъкнеш в неговия калъп за жена, което пък на теб рано или късно ще ти писне.

По мои наблюдения - Козирогът го привличат интересните жени, но бързо се усеща, че не са му в стила и не може да им смогне на темперамента и визията за живота.

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 22:39 от Джулая

# 608
  • Варна/Лондон
Мда, козирогът не понася критика. Винаги е най-правия. И наистина си го вярва.
Много вярно. И бързата загуба на памет също:''Не съм казал такова нещо'', като етава въпрос за нещо казано в рамките на минути. Laughing
Друга дразнеща черта да обръща внимание на грешките на другите с тон, ясно казваш колко е недопустимо той да направи подобна грешка. Моят както е и висок 186см, изглежда винаги е над тия...грешки, които ние, миньоните допускаме. Simple Smile

# 609
Козирогът наистина е много твърдоглав и инатлив, не съм забелязала да е пън - напротив, обикновено са доста отворени към хората и общителни. Но чуждо мнение наистина не зачита, дори да каже "да, добре, права си" пак си прави и си знае неговото. Другото, което е много гадно е, че са някак си прикрити, лицемерни, едно казва, друго прави, трето си мисли... и поради тази причина нямах доверие на бившия козирог. Звезди сваля, обяснява се в любов... казва нещо, после казва, че не го бил мислил... Обичам те, не те обичам, не съм щастлив, щастлив съм. Все друг му е виновен, не поема отговорността от действията си, обича да се изявява като жертва. Склонен към депресии. Злопаметен, натяква стари грешки, отмъстителен, алчен, работохолик.... признавам, че голяма част от козирозите са интелигентни, обаче. Играят го много добрички, но в действителност действат според своя си егоизъм, интересчии. Държат на външния вид, държат се с жената като с трофей и държат да имат имидж пред хората. Това да унижиш козирог пред хора ще го запомни за цял живот и после тъпкано ще ти го връща.

# 610
Хич няма да му се понрави на Козирога. Naughty Независимо дали те гушка бивш, бъдещ или случаен. Това е консервативна и патриархална зодия. Така, че ако искаш за напред да си флиртуваш с мъже, пък макар и невинно - не напъвай да имаш нещо с Козирога. Освен ако не си готова тотално да зарежеш по-освободеното си мислене и поведение и да се вмъкнеш в неговия калъп за жена, което пък на теб рано или късно ще ти писне.

По мои наблюдения - Козирогът го привличат итересните жени, но бързо се усеща, че не са му в стила и не може да им смогне на темперамента и визията за живота.
Негова много добра приятелка (също Козирог) се изрази така за него "той ми е душичка" ...тя е омъжена ..не знам от колко време се познават ...работят заедно ..
Аз лично имам роднина Козирог ..познаваме се от деца ...винаги е бил голям шегаджия ...дори може да мине за несериозен ...обича да си пийва ...да ходи по заведения ...няма приятелка (поне не сериозна) ..нищо консервативно не личи на пръв поглед в него ...
По принцип ...може да съм създала впечатление на жена, която е харесвана от много мъже ...до колкото разбирам това не е много добре ...

# 611
  • Варна/Лондон
Външният вид, как  можах да пропусна! В нашата къща ''женският'' гардероб е негов. Подреден, препълнен, марка бла-бла, и все недоволен от количеството. Пази си дрехите като Свещеният Граал. Обуките, скъпите се обуват, ползват се и като Кари Братшоу обратно в кутията и в шкафа за обувки, на горният етаж, само неговият си. Ако по време на разходката двете блейки-аз и детето се случи да го настъпим по свещените обувки, убийственият поглед е най-лекото с което може да се отървем. С годините се научихме да внимаваме и сега не може да се разбере заедно ли сме или не на разходка-ние сме мъкнем на метри след него, защото пред него е невъзможно с неговата щраусова походка.
Пък да не правите грешката да му казвате кое как да направи или не дай си Боже къде да паркира. Никога! Ще си харесате празно място на паркинга и ако искате да спре там, пренебрежително кажете:''А, тук не става, едва ли ще можеш да я вкараш''. Действа безотказно, иначе може да се озовете на място, което е най-отдалечено от завтния вход към обекта. Simple Smile

# 612
  • Тра-ла-ла
Аз лично имам роднина Козирог ..познаваме се от деца ...винаги е бил голям шегаджия ...дори може да мине за несериозен ...обича да си пийва ...да ходи по заведения ...няма приятелка (поне не сериозна) ..нищо консервативно не личи на пръв поглед в него ...
И аз имам такъв познат. Дърт ерген до мозъка на костите си. Само купони, рокерски събори, пиячка и разни епизодични мацоранки. Лют до грубост шегаджия и много се зариби по моето чувство за хумор и че му влизам в лафовете. Пробва се директно с предложение за неангажиращ секс към мен. Не, че му мина номера да бъда вписана под номер в тефтера Laughing За това и бях писала преди, че има 2 вида Козирози.

Джеронимо, добре си изкарваш с твоя Laughing Ти каква зодия си?!
Аз пък познавам все кофти обличащи се Козирози (и сред жените). Направо към мърди клонят Tired Скъпите неща, които имат са разни техники и то определено си личи, че е с цел фукария, а не че толкова са разбирачи и естети.

# 613
о, определено го има този вид козирози - купонджиите. Имам един такъв приятел, все по купони, пафка си тревичка, пък колко момичета е минал сигурно и той не знае. Харесва си по 3 наведнъж, а в момента, в който останах сама той не се забави много да се опита и с мен.  Laughing Не, че му се получи, де.
Странни са.  Grinning Иначе казва, че иска семейство и деца, но не го виждам как ще стане честно казано.

# 614
  • Варна/Лондон
Джулка, Риби съм, жива да ме оплачеш. И да ме съжалите съвсем- мъжът ми, брат ми, дъщерята и свекървата са Козирози, но моят направо е обрал всичкипризове за Козирог по каталог. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт