Мъжът Козирог

• 134 528
  • 880
  •   1
Отговори
# 570
Абсолютно съм съгласен с горното мнение. В началото везните излъчвате стабилност, отдаденост и преданост. После ставате брутални и доста егоистични. Ако искаш, сподели историята и неговото поведение спрямо теб. Аз като типичен козирог мога да го анализирам без проблем.
Аз като типична везна мога да кажа, че постъпваме така, когато усетим промяна от другата страна ...много сме раними, когато държим на нещо и някой даваме много и ако не получим същото се разочароваме ...
Иначе за мъжът Козирог...знам че ме харесва, но не предприема нищо ..прави се на недостъпен ли ...и аз не знам ...

# 571
  • Варна/Лондон
Не се прави на недостъпен, такива са. И аз моя го свалих.Simple Smile

# 572
Не се прави на недостъпен, такива са. И аз моя го свалих.Simple Smile
Не ми е в стила ...

# 573
Мисля, че когато харесват някого го показват и то доста смело за разлика от други зодии, ама не зависи само от зодията. Не знам за Везни и Козирог но можеш да му покажеш деликатно, че не ти е безразличен и ако той има някакви "мераци" ще си покаже.
 Принципно смятам Козирог за много мила и добра зодия, всички, които познавам Козирог са добри и много толерантни но мине ли една определена граница  Crazy

# 574
  • Тра-ла-ла
Някои мъже Козирози са стеснителни, неразговорливи и трудно осъществяват контакт с жените. Другите Козирози пък са на противоположната крайност. Или право куме в очи без особена романтика и влагане на усилия за свалки, или бам! с дървения клон по главата и ще ви завлекат в пещерата, влачейки ви за косата  Joy

# 575
  • София
 sladkoto_agi - И аз смятам, че това поведение не е нормално за козирог, който те харесва. В първия вариант, ако оставим жената да води, ще подклаждаме интереса и ще показваме  взаимност при всички положения. Във втория вариант ще тръгнем с рогата напред. Не даваш никаква информация. Защо реши, че те харесва? С какво го показва? Никога, ама никога не бих се държал като ощипана госпожица, ако имам интерес към някоя дама.

Джулая - Ти си голям критик на зодията, чел съм и други твои изцепки във форума. Сериозно ли мислиш козирозите за толкова повърхности? Образът, който описваш, е достоен за съжаление. Изобщо не сме толкова плитки и съм сигурен, че ако един козирог те допусне до себе си, ще се изгубиш.

# 576
  • Тра-ла-ла
Джулая - Ти си голям критик на зодията, чел съм и други твои изцепки във форума. Сериозно ли мислиш козирозите за толкова повърхности? Образът, който описваш, е достоен за съжаление. Изобщо не сме толкова плитки и съм сигурен, че ако един козирог те допусне до себе си, ще се изгубиш.
Аз съм Рак, противоположността на Козирога. Нормално е тази крайна различност да не ме кефи. Повърхностни не сте, мисля че не съм използвала тази дума. За някои неща сте даже много задълбочени Mr. Green Проблемът на Козирогът е че много трудно допуска до себе си и ако все пак допусне някоя - дали под студената повърхност наистина се крие нещо или не?! Най-коравосърдечните хора, които познавам са именно Козирози. За мен това е идеална зодия за психопати. Което разбира се не значи автоматично, че всички представители на зодията са тотално зле. Единственият човек, които си е позволявал да ме обижда и да заплашва живота ми е бил Козирог.  Whistling

# 577
Мда, козирогът не понася критика. Винаги е най-правия. И наистина си го вярва.

# 578
  • София
Джулая... нали знаеш, че в астрологията противоположните знаци не са противопоставени? Точно обратното е! Имаме абсолютно една и съща ценностна система, а методите за постигане на целите са различни. И двете зодии (козирог-рак) сме семейно ориентирани, жертвоготовни, готови да изслушаме и приемем различна гледна точка. Друг е въпросът дали ще се съгласим с нея. Резки сме в много крайно случаи и избягваме конфликти. Приемаме критика, стига да е градивна!

За протокола - аз съм козирог с асцендент рак. Сатурн и Нептун в скорпион. Марс и Венера в риби. Луна в дева.

# 579
Нещо, което съм забелязала в моя мъж, че особено се интересува от астрология.  Simple Smile Беше ми интересно и в началото на връзката ни, защото това е типично женска черта.  Rolling Eyes

# 580
  • София
Козирозите сме малко крайни по отношение на астрологията (то в кое ли не сме  Laughing ) Или вярваме безрезервно, или изобщо. Твоя да не е имал някоя бивша, дето да го е запалила?

Последна редакция: пн, 05 дек 2016, 17:54 от asen_mihaylov

# 581
  • Тра-ла-ла
Джулая... нали знаеш, че в астрологията противоположните знаци не са противопоставени? Точно обратното е! Имаме абсолютно една и съща ценностна система, а методите за постигане на целите са различни. И двете зодии (козирог-рак) сме семейно ориентирани, жертвоготовни, готови да изслушаме и приемем различна гледна точка. Друг е въпросът дали ще се съгласим с нея. Резки сме в много крайно случаи и избягваме конфликти. Приемаме критика, стига да е градивна!

За протокола - аз съм козирог с асцендент рак. Сатурн и Нептун в скорпион. Марс и Венера в риби. Луна в дева.
Хехе, пък аз съм Рак с асцендент Козирог Laughing Наистина Рак и Козирог имат някои сходни черти, но причините или подбудите са различни. Давам пример - ако един Рак е студен, то е защото е много изстрадал, затворил се е в себе си и е наранен. А Козирогът е студен, защото по природа си е такъв. Натюрел Whistling

Козирогът може много да дрънка приказки и да отрича кагато му казват какъв е, къде е сгрешил и прочие. Инат до откат Laughing Изпитано на собствен гръб. Ей, сега на секундата да е направил грешка и да му го кажеш и се почва една тирада как нищо не е направил, едни опрадвания, които преминават в нападение, ако не мине номера ooooh! А за приемането на чужда гледна точка - мисия невъзможна. Забелязала съм, че Козирозите до някаква степен се усещате, че нещо ви куца, че сте леко скучнички и обичате да се правите да много отворени и разбиращи. Фасон за пред хората и за да ви мине някакъв номер. На практика това е поза и въобще нямате намерение да допускате начина на мислене и доводите на отсрещната страна и това рано или късно си проличава. Дълбоко вкоренени и бетонирани сте. Един път изградили си мнение за нещата - няма мърдане, дори и да грешите.

При теб може Козирожкото да е бая поразмито от асцендента и другите води по планетите. От там и влечението по астрологията.

Мда, козирогът не понася критика. Винаги е най-правия. И наистина си го вярва.
Абсолютно. Да се спори с Козорог е самоубийство Laughing

# 582
Най-коравосърдечните хора, които познавам са именно Козирози. За мен това е идеална зодия за психопати.
Хаха, +1 Simple Smile
asen_mihaylov, аз също съм земна зодия, но вие, Козирозите, ми идвате прекалено хард. Моля, не целя да те засегна. Simple Smile
Мисля, че единствено с Козирог и Риби не бих могла да имам връзка. И двете зодии са ми в двете крайности.. Rolling Eyes

# 583
Абсолютно съм съгласен с горното мнение. В началото везните излъчвате стабилност, отдаденост и преданост. После ставате брутални и доста егоистични. Ако искаш, сподели историята и неговото поведение спрямо теб. Аз като типичен козирог мога да го анализирам без проблем.

Ами, има доза истина, при дадени условия и предизвикателства може да станем егоисти, отмъстителни и болезнено откровени- критиката ни плющи като шамари  Wink не ни излизайте насреща, ако сте прекалили с нещо!
Аз лично безотговорна никога не съм била и не бих станала, това  дългове, изоставяне на деца и съпрузи..... - хептен - не Grinning

# 584
  • София
Джулая, аз те усетих, че си със земен асцендент. Всъщност онлайн ние не показваме зодията, а точно изгряващото слънце. Ти в ниското си проявление (когато си наранена или някой те е ядосал) действаш като козирог. Аз съм обратното. Някой нарани ли ме - ставам болезнено чувствителен. Точно в това е смисъла на противоположните знаци в астрологията. Когато всичко е наред си себе си и си зодията си. На дъното ли си - действаш като срещуположния знак. Телец-скорпион, козирог-рак, дева-риби.

А който смята козирога за безчувствено дърво, което не разбира другия и другостта означава че изобщо не е имал шанс да опознае човека от тази зодия. Самият факт, че тук нито една съпруга не е разревана и отчаяна е достатъчно красноречив.

green_eyes14 - това само една дева може да го каже! Девите са обратното на козирога и телеца. Никакви ги няма в разбирането и опознаването на другия  Joy

Общи условия

Активация на акаунт