Мъжът Козирог

• 135 092
  • 880
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Каза и се изплъзна по рибешки като цопна във водата. За втори път днес (първият беше с пожеланието за успешен ден). Драмата си я биваше. Очаквам те отново, стръвта ми е на куката и съм сигурен, че ще поискаш още екшън, преди да се потопиш в мечтите за несъществуващия си идеал за мъж  Hug

# 766
  • Тра-ла-ла
Да, но във форума не съм. Ако дойдеш при мен за хороскоп подходът ми ще е съвсем друг. Начинът на изразяване също. Защото в работата няма място за лични наблюдения и мнения относно слънчевите знаци.
На бас, че в момента, в който някоя клиентка (подчертавам жена, защото към мъжете имате различно поведение) ти отправи реплики от вида "г-дин Михайлов, не мога да се съглася с казаното от вас", "г-дин Михайлов, сигурен ли сте" или нещо подобно, което в твоята глава ще звучи като грандиозно подценяване на свръх личността ти....ще последва бууууум  Rage Rage

# 767
Каза и се изплъзна по рибешки като цопна във водата. За втори път днес (първият беше с пожеланието за успешен ден). Драмата си я биваше. Очаквам те отново, стръвта ми е на куката и съм сигурен, че ще поискаш още екшън, преди да се потопиш в мечтите за несъществуващия си идеал за мъж  Hug

Какви лакърдии разпъваш?  ooooh!  Какви празни, че и досадни приказки драскаш? И какво точно и конкретно, че и по същество казваш?  Simple Smile

# 768
  • Варна/Лондон
Нищо и няма да каже, просто последната''дума'' трябва да е негова. Laughing

# 769
  • София
Джулая, в работата съм различен - би трябвало да го знаеш.

Двете шаранки - не знаете какво казвам, защото четете между редовете. Джеронимо, не знам как да бъда по-конкретен от това, което ти казах - ако продължаваш да манипулираш мъжа си много ядове ще береш. Уж се правиш на умна, пък 2 изречения не схвана. Едната ако няма стабилност до себе си и има схващане, че никой не е достоен за нея, то ти поне би трябвало да ме разбираш. Ако не разбереш един козирог, значи, че не разбираш и съпруга си. Това е достойно за съжаление, но проблемът си е лично твой.

# 770
  • София
Нещо ми се струва, че в този козирог преобладава друга зодия...такава разговорливост и желание за локуми, не е типично за тях  Laughing
Моят козирог първо не би си сложил своя снимка, второ сигурно няма и да пише, трето-ще пусне пост и обидено ще се врътне при първата реплика  Joy 
Познавам още доста кози, повечето са като моята половинка.Само един подобен индивид съм виждала, явно на двама ви ви влияе някой друг знак в картата.

# 771
  • София
Асцендент в огнен знак. И аз не бих писал, но сега имам свободно време и ми е скучно  Joy

# 772
Потребителю, ти дори и редовете не умееш да четеш.   Joy

# 773
  • София
Мога. Я виж горната потребителка как хубаво си я разбрах. Жената е на себе си и пише добре. Точно, директно и както трябва. Що към нея не реагирах лошо?

# 774
  • Варна/Лондон
Асене, психологичските портрети на база изречения написани от някой, който не познаваш, не са ти силната страна. Знам, че ще го приемеш като критика, но понеже втори път дуднеш за манипулации, които явно на теб са прилагали, та реших да ти обърна внимание. Върни се, ако искаш и пак прочети, даже не и между редовете, но пак няма гаранция, че ще разбереш де...Остави, така като се пениш си по-забавен. Laughing

# 775
  • Варна/Лондон
Нещо ми се струва, че в този козирог преобладава друга зодия...такава разговорливост и желание за локуми, не е типично за тях  Laughing
Моят козирог първо не би си сложил своя снимка, второ сигурно няма и да пише, трето-ще пусне пост и обидено ще се врътне при първата реплика  Joy 
Познавам още доста кози, повечето са като моята половинка.Само един подобен индивид съм виждала, явно на двама ви ви влияе някой друг знак в картата.

Брат ми, за разлика от мъжът ми, е същият тънкообиден дуднещ Козирог. Може да говори с часове за себе си, без да си доскучее. Laughing

# 776
  • София
Истината боли, Джеронимо. Знам, че рибите като ги зашлевят със суровата действителност не могат да се справят с нея. Седни си на гъза и бъди жена, за да не последваш примера на онази загорялата и да се чудиш какви глупости да пишеш из интернет.

# 777
  • Тра-ла-ла
Асене, ти верно ли заработваш като астролог?! Та до скоро не си знаеше асцендента Whistling Щип-щибидидип

Наблюденията, които имам над Козирози - същите са си и на работа Mr. Green Е, с тази разлика, че едни броят до 10 преди да избухнат, а други не могат да броят.  Laughing Иначе все с голямото самочувствие, че знаят и могат всичко и недай си Боже да допуснеш грешката да не си съгласен или да подложиш на съмнение компетентността им.

# 778
  • София
Защото сме професионалисти в работата си. Особено там, ако кажем, че нещо е така - значи е така.

Аз имам избухвания, ама заради тях се запознах с личния живот на всяка от вас. А това винаги в един момент може да бъде полезно. Казвам го не, за да се изтъквам, а за да ви покажа, че някой зложелател може да ви разбере и майчиното мляко докато подценявате и си мислите, че разбирате хората.

# 779
  • София
Джеронимо, моят дудне и е тънкообиден, но неговата стратегия повечето пъти е "мълчи и гледай в една точка."Точно вчера ми разправяше, че търсил нещо и "му се наложило да чете бгмама", каза че не би издържал всекидневно да присъства във форума.
Иначе и той е-асцендент Овен, луна в Телец. Та то рогато, та дошло в повече.
Асене, аз също съм риби, та не знам дали съм на себе си напълно  Laughing  
Но съм с козя луна, това май ми помага да понасям козирозите  Crossing Arms Laughing

Общи условия

Активация на акаунт