Мъжът Козирог

• 135 641
  • 880
  •   1
Отговори
# 780
  • София
Козирог-риба е добра комбинация, стига и двамата партньори да са с чисти намерения. Това го казвам от астрологична гледна точка. Личният ми опит със зодията е различен.

А в женски хороскоп луната в знак в повечето случай е доста по-показателна за характера. Дори е водеща. В козирог е силна в обществените прояви и социалния имидж. Има го и заземяването, което е важно за всяка жена. Особено с мъж като козирог или телец.

# 781
Истината боли, Джеронимо. Знам, че рибите като ги зашлевят със суровата действителност не могат да се справят с нея. Седни си на гъза и бъди жена, за да не последваш примера на онази загорялата и да се чудиш какви глупости да пишеш из интернет.
Винаги съм се радвала на способността на някой да се наака, че и да си се възхищава.

Асене, без да четеш постинги, можеш ли отгатна, какви са моите характеристики -  луна, асцендент и още нещо? Това го поставям като въпрос на база на така шумно афишираните от теб способности анализаторски.
 Обещавам, после ще ти споделя лично наблюдение относно козирозите, което ти като такъв, горд представител на зодията  потвърди като извод.

# 782
  • Тра-ла-ла
Аз имам избухвания, ама заради тях се запознах с личния живот на всяка от вас. А това винаги в един момент може да бъде полезно. Казвам го не, за да се изтъквам, а за да ви покажа, че някой зложелател може да ви разбере и майчиното мляко докато подценявате и си мислите, че разбирате хората.
Добре, че си ти, та да ни подхлъзнеш да си изпеем всичко.  Laughing Ама верно ли си мислиш, че си такъв фактор?! Божество сред тълпи от непросветени и глупави женски  Joy Винаги съм се чудела, защо у Козирозите забелязвам една неприязън към жените. Все едно не сме ви на нивото и сме нисши същества newsm78 Даже на моменти с нежелание комуникирате с нас.

# 783
  • София
Не съм гадател, че да знам точно в кой знак са ти планетите, още повече в онлайн коренспонденция. Мога само да кажа, че при теб имат надмощие въздушните знаци. Ще се радвам да споделиш впечатленията си от зодия козирог, дори да са критични. Разкажи една история, сподели какво не ти е харесало, как се си почувствала, върху какво според теб трябва да поработи един козирог, за да се нагоди конкретно към теб.

Обичам критиката, стига да е обоснована. Назад в постовете доста жени са писали недобри впечатления и никога не съм реагирал остро.

Джулая, аз на теб ти казах нещо - при теб няма логика между казване и действия. Фактът, че всичките ти връзки са със земни знаци е показателен (сама си го казвала в темите за козирог и телец - следя ги от чисто професионален интерес).

Между другото - сега станахте вие нападателни и обиждате, аз ви казах, че сте олигофрени, ама не ми вярвате.

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 18:38 от asen_mihaylov

# 784
Не съм гадател, че да знам точно в кой знак са ти планетите, още повече в онлайн коренспонденция. Мога само да кажа, че при теб имат надмощие въздушните знаци. Ще се радвам да споделиш впечатленията си от зодия козирог, дори да са критични. Разкажи една история, сподели какво не ти е харесало, как се си почувствала, върху какво според теб трябва да поработи един козирог, за да се нагоди конкретно към теб.

Обичам критиката, стига да е обоснована. Назад в постовете доста жени са писали недобри впечатления и никога не съм реагирал остро.
Асене, при мен всички планети са в огън и вода.
Другото след малко....

При теб обаче, без да имам претенцията за астролог, има достатъчно въздух.

А наблюдението ми за козирозите е, че собствените си недостатъци ги проектират върху събеседника си, ако се почувстват неполаскани, обидени, настъпани по някакъв си начин.
... Знам, че рибите като ги зашлевят със суровата действителност не могат да се справят с нея. Седни си на гъза и бъди жена, за да не последваш примера на онази загорялата и да се чудиш какви глупости да пишеш из интернет.
Надявам се, че няма нужда да цитатвам повече примери като горния. Всеки четящ може да ги види в последните две, три страници. И тогава, няма кой друг а им навреди повече от самите тях...  Joy
 Обичате да ви манипулират, разтапяте се в манипулациите, стига да ви лъскат егото по посока на косъма.  И после се чудите, защо са ви оскубали перушината. Обаче много трудно и болезнено стигате до правилните изводи.  Весело е, когато видя някой воден знак да се подиграе на козирог с финес и лекота, а козирогът да се разтапя от кеф.
 Peace

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 18:49 от luna

# 785
  • София
Не знам, аз така те усещам. Въздушното при теб преобладава в онлайн коренспонденцията. Асцендент?

# 786
Не знам, аз така те усещам. Въздушното при теб преобладава в онлайн коренспонденцията. Асцендент?
Значи има още много да изучаваш астрологията. Казах, само огън и вода. Кой ми е асцендентът???

# 787
  • София
Съжалявам, не мога да гадая. Все пак асцендент/къде ти е върха на първи дом? Каза, че планетите са ти в огън и вода. Аз питам за асцендент - във писмената комуникация той е най-важен.

# 788
  • София
Аз не съм усещала неприязън към жените, по-скоро изисквания тип"и аз не знам какво искам".
Жената трябва да е амбициозна, борбена, да обича парите, кариерата...от друга страна-трябва да е послушна, да се съгласява, да не спори, да ги четка редовно, да се интересува от техните интереси и да споделя мнението им  Naughty Да е винаги благодарна и доволна от това, което се прави за нея и да чака с блясък в очите и мълчаливо да се наканят 1 година да и вържат контактите, да и сменят крушката и т.н.
Значи той е МЪЖ вкъщи, обаче много често мъжките работи не му се вършат.
Пресен случай-тоалетната ни незнайно защо се запуши. Козирогът отказа да види сам, както и да викне водопроводчик-имал много по-важни неща да върши, плюс това сама щяла да се оправи.
Аз навих ръкава и бръкнах в тръбата, сритах 3 пъти тоалетната отзад и чудодейно се отпуши. Пита ме"Как успя?", отговорих му, че съм постъпила като всеки български мъж-бръкнах в мръсотията, изпсувах два пъти и я сритах и готово  Laughing 
Та верно май съм повече коза от него в някои случаи  Rolling Eyes  По същия начин инструктирах едни работници да метнат няколко чугунени радиатори през терасата, вместо да се опитват да ги свалят.Докато половинът се вайкаше , че това не можело да стане, не било възпитано, работниците щели да ме сметнат за ненормална. После каза, че явно и те не са в ред като мен.
Та така...иначе пък в работата е много оправен и това е голям негов плюс  Peace аз не съм амбициозна, нямам никакви мечти относно кариера и пари. Та добре, че е той. Това е едно от нещата, които много харесвам в него.Аз не съм амбициозна, но държа мъжът до мен да е такъв.Грижовен и отговорен е, никога няма да мързелува що се отнася до професията и работата му.

# 789
  • Тра-ла-ла
Джулая, аз на теб ти казах нещо - при теб няма логика между казване и действия. Фактът, че всичките ти връзки са със земни знаци е показателен (сама си го казвала в темите за козирог и телец - следя ги от чисто професионален интерес).
Имала съм повече от 2 връзки. Но 2 от тях са били с Телец и Козирог. Виж колко елементарно разсъждаваш - прочел за мои 2 връзки - значи са само 2 връзки. hahaha Ако не бях писала за връзките си - щеше да ме изкараш девствена стара мома навярно Joy

Това, че ти не разбираш някого не означава, че е въздушен, кашкав, мармалад, без покритие, с разминаване и прочие. Е, за Козирогът всъщност значи точно това. Разумно обяснение пред вас си защо нищо не вдявате от хората. Разбира се отново проблемът е в другите, не във вас.

# 790
Съжалявам, не мога да гадая. Все пак асцендент/къде ти е върха на първи дом? Каза, че планетите са ти в огън и вода. Аз питам за асцендент - във писмената комуникация той е най-важен.
Не, не е. Но имаш време. Ще прочетеш, ако не те домързи. Simple Smile
Друго отговаря за писмената комуникация. Grinning

Я кажи, колко каки омота с тая басня, че си бил астролог?

Последна редакция: пт, 10 фев 2017, 18:59 от luna

# 791
  • София
Ще чакам с нетърпение.

Джулая, ти може да си имала само 2 връзки, ама най те е яд, че баш те не са ти се получили и само тях си баеш из форума. Аз ти казах и преди - няма как да имаш мъж до себе си ит тези два знака, при положение, че ти не си жена. Ползването на думи като "насран гъз" никак, ама никак не ми се връзват с женственост, съжалявам. Жената може да бъде твърда и без да си мърси устата по този начин, нали? А относно ориенталското ни мислене - само една повърхностна жена може да нарече някого на 32 стар ерген...

За мързела вкъщи съм напълно съгласен. И на мен като ми изгори крушка мога с дни да не я сменя от мързел. Но пък си имаме и хубави черти. И само хубавите хора могат да ги видят - останалите са твърде заети с вътрешната си злоба, за да се впечатлят от добродетели като грижа за осигуряване на семейството, емоционална стабилност и борба за добър социален статус.

# 792
  • Тра-ла-ла
Джулая, ти може да си имала само 2 връзки, ама най те е яд, че баш те не са ти се получили и само тях си баеш из форума.
Или пък не ме е яд, а споделям кофти опит. Или пък си плюя в пазвата, че съм се отървала. Или просто в тези зодии има най-много хляб за писане. Или ми харесва да изучавам определени типажи с цел да се предпазвам от тях. Или изучавам и самоусъвършенствам себе си, анализирайки хората и ситуациите около мен. Яяя, колко още варианти имало. Цели 5, освен твоя  Laughing Ами сега?!

Ползването на думи като "насран гъз"
Ти нали не следеше профилите на хората?! Или като не ти достигнат аргументи в даден спор и започваш да ровиш из постовете, за да намериш поводи за заяждане извън всякакъв контекст. Коя била с нередовен цикъл, коя без мъж, коя се жалвала. Много ниско ниво. Колкото до мен - все пак имам асцендент Козирог. Редно е да съм прихванала грубостта ви Laughing

# 793
  • София
Не следя профилите на хората, а мненията из форума - това са две различни неща. След като има много да се пише за козирог и телец значи не сме толкова повърхностни и едностранчиви, колкото искаш да ни изкараш, не мислиш ли? Като имаш кофти опит - споделяш го, няма нищо лошо. Но е кофти, че дъвчеш едно и също и почна да се изчерпваш. И мебду другото, ако мъж от нито една зодия не ти пасва... определено проблемът е в теб.

# 794
  • Варна/Лондон

Обичате да ви манипулират, разтапяте се в манипулациите, стига да ви лъскат егото по посока на косъма.  И после се чудите, защо са ви оскубали перушината. Обаче много трудно и болезнено стигате до правилните изводи.  Весело е, когато видя някой воден знак да се подиграе на козирог с финес и лекота, а козирогът да се разтапя от кеф.
 Peace

Право в десетката! За съжаление никак не съм добра в манипулациите(разгадавам ги, но не мога да ги прилагам), но пък бях свидетел точно на горното болднато. Peace

Общи условия

Активация на акаунт