Клуб "Без грим, без токчета, по бронзови медали!" 9

• 28 499
  • 342
  •   1
Отговори
# 240
Разглеждах малко стрийт мода от Копенхаген и какво забелязах.... лице, друго лице, трето лице... Свежи, поддържани кожи, без очни линии, без излишества. Аз ли нещо съм в грешка и предубедена, или наистина в нашата родина все още масово се смята за скверно да ходиш с голо лице? Демоде се явява, май. Може и под вола теле да търся, но твърде много художество по женски физиономии срещам, твърде много Mr. Green

О, да не забравя, любимият ми look/софийски/ за днес  tooth

Последна редакция: нд, 14 дек 2008, 09:28 от crazy chick

# 241
За мен лилавата роза, благодаря. В замяна давам очната линия  Laughing

# 242
  • Sofia
Разглеждах малко стрийт мода от Копенхаген и какво забелязах.... лице, друго лице, трето лице... Свежи, поддържани кожи, без очни линии, без излишества. Аз ли нещо съм в грешка и предубедена, или наистина в нашата родина все още масово се смята за скверно да ходиш с голо лице? Демоде се явява, май. Може и под вола теле да търся, но твърде много художество по женски физиономии срещам, твърде много Mr. Green

О, да не забравя, любимият ми look/софийски/ за днес  tooth

Добро ви декемврийско утро  Simple Smile
По отношение лицата и допълнителните материали по тях, съм далеч от мисълта, че масово преобладават художествено оформените. Може би контингентът, който срещам е твърде ограничен, но от обкържението ми /сравнително близкото, признавам / няма ни една, която да злоупотребява с помадите. По-скоро това, което се ползва е употребено в количество и по начин, както на снимките, които си показала. А лицата на тях не са никак натурални. Свежи са, да, но съм далеч от мисълта, че тази свежест се дължи единствено на продължителен сън и живот близък до природата. Както знаете, по-лесно е да нахвърляш пръсканата мазилка, пред това да изографисаш. Е, в тоя случай става въпрос за второто.
Та мисълта ми е, че не количеството, а начина по който то ще бъде нанесено, тъй че да не си личи - е същината на въпроса.

# 243
  • София

Аз пък често виждам такива момичета тук, особено младите. Моите приятелки масово използват само основа и ружче, или пък малко спирала. Освен това когато се снима стрийт мода се снимат "попадения" на разни мацки, а около тях масата може да щъка в умопомрачителни одежди и мазила  Crazy Така че това не го приемам съвсем за достоверно.

аа, додо–додо е написала това, което имам предвид Simple Smile

# 244
А лицата на тях не са никак натурални. .........................................Та мисълта ми е, че не количеството, а начина по който то ще бъде нанесено, тъй че да не си личи - е същината на въпроса.

Така си е. Майсторлъкът е в постигането на естествен вид.

Идеята за цветето в косите много ми допада.

# 245
Цвете ще е. Благодаря ви, момичета.
Показаните от Крейзи лица ми допадат изключително, независимо как са постигнати.
Аз в момента съм домакиня, през деня основно излизам по детски площадки в махалата, затова и критериите ми за грим и облекло са доста занижени. Абсурдно е да слагам основа, грим и т.н. за футболното игрище на половин пряка от нас.
Но стриктно спазвам  правилото "адекватно на обстановката".
 За театър се изтупвам с черен костюм, бижута и грим, без оглед на факта, че половината зала може да е запълнена от тийнове по дънки.
 За любимия си ресторант в Стария Пловдив - грим и високи токове, които могат да ти докарат най малкото разтежение по тия калдъръми, ако таксито не те качи до горе.
За испанска тематична вечер - ето на, цвете в косите  Laughing

# 246
Кожите на 99% от жените в северните страни са на светлинни години от кожите на 99% от южните. Гени. Факт. И не говоря само за светлите типове - тези с тъмен тен също са много свежи Peace. Ние пък имаме по-хубави коси Mr. Green.
"Лицата" от снимките на Крейзи не ми изглеждат с ФДТ или тонирани. Май само първото момиче е с червило и макиаж  Thinking.

п.п. Днес почти се залепих върху една витрина.
Причината беше това яке - http://www.jeanguise.de/shop/artikel/gros/LS-024-58_.jpg

# 247
  • Пловдив
surfline , това палто ме накара да се залепя и мен за монитора на рс-то....... #Crazy
Уникално много ми хареса!
Аз също харесвам много лек, незабележим грим за през деня, който не стои като маска на лицето. Дори спирала рядко слагам в ежедневието.

П.С. И аз съм от феновете на Кавали. Има доста модели,които не са натруфени и тежки, но цената им наистина е впечетляваща! Rolling Eyes

# 248
привет!

най-сетне успях да си окомплектовам тоалета за РД/коледа/нова година. Имам рокля, днес успях да си купя и сако, но обувки още не мога да си намеря...

ще ви пусна снимки след купоните, сега няма как да се снимам...

За Кавалли - имам кожух по модел на Кавали за 2007. За съжаление не е оригинален, но прави впечатление, а и кожата е чудесна. За интересуващите се веднага казвам къде е магазина.

# 249
  • Belgium
Хмм само аз ли не харесвам Кавали?  newsm78

Бях обещала на няколко девойки от темата да им разкажа с две думи какво пише в автобиографията на Викиту Бекъм. Почти накрая съм, така че резюмирам: очудващо в книгата не пише само за дрехи. Като малка е била тотална аутсайдерка, без никакви приятели и с доста самотно детство. Все още има пъпки и страда от поликистозни яйчници.

Като цяло книгата не е толкова зле, колкото очаквах.

# 250
Хъм и аз като Додо мисля, че лицата от Копенхагенската стрийт мода не са съвсем натурални. Имат натурален вид, но и очна линия забелязвам (първата), руж (и трите), предполагам и някакъв много ефирен ФДТ.
Та да потретя, важното е не какво, а как.

При мен например - прозрачна светла кожа, светли очи и контрастно тъмна коса. Ако не подчертая очите и не туря малко руж приличам на привидение с перука  Mr. Green Не може да става дума за натурален, а направо призрачен вид  Laughing

НеСпаскова, да се отчетеш с фотоси! Много сте сладки на форумския купон, изгризах си ноктите от яд, че не сварих да дойда...

# 251
Все още има пъпки и страда от поликистозни яйчници.

Ауу горката,да я съжалим дружно Mr. Green
Мерси Лу за информацията,но все още не мога да разбера защо хора като нея издават автобиографични книги newsm78
Нещо са открили ли,или са изобретили...Или да се омъжиш за Бекам е еквивалент #Crazy

# 252
В момента съм с кожено яке-сако на Кавали и ми харесва (как ли пък иначе бих се пременила с него  Mr. Green ). Определено изчистено стилно, много-използваемо - и с по-официално, и с по-ежедневно, се връзва добре. Аз такива ги харесвам.

Висш пилотаж е да постигнеш естествена визия с козметика. Не съм я овладяла. Всъщност точно затова си говорим тук основно, нали? По лицето ми всяко положено козметично усилие почва да вика - "вижте ме!" и ... се лишавам от тази звучност Simple Smile Не ми трябва. Северните гени са различни, определено. Рядко имаме такава гладкост и изчистеност тук. Точно тези лица е сигурно, че не са постигнати без изрични усилия - нали подобни виждаме по морето - някак възрастта им избива по-рано. Стават по-рано по-възрастни. Показаната свежест не е от естествен произход. Така си мисля Simple Smile 

# 253
Лу, не мога да кажа, че съм луда фенка на Кавалли, но обожавам кожени палта, а негов модел ми хареса най-много.

Ета, ще се снимам разбира се, защото за мен обличането на рокля си е цяло събитие! дори и аз не мога да повярвам, че ще се случва  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Само чепици да си намеря, че иначе ще си навлека чехли с помпони  Sick Joy

# 254
  • Belgium

Мерси Лу за информацията,но все още не мога да разбера защо хора като нея издават автобиографични книги newsm78
Нещо са открили ли,или са изобретили...Или да се омъжиш за Бекам е еквивалент #Crazy

Ето това е един добър въпрос. Мисля, че е някаква мода сред звездите - както да имат свой парфюм или модна линия, така и да напишат книга. Поне една  Mr. Green

Има и снимки от личен архив и трябва да ти кажа, че Викиту наистина е едно обикновено момиче на тях. Защо стана такава "модна икона" идея си нямам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт