Клуб "Без грим, без токчета, по бронзови медали!" 9

• 28 464
  • 342
  •   1
Отговори
# 270
Тея да си ги нямаме, цветето го заплюх първа  Mr. Green
Имам плетено бижу изработено от съфорумка, адски много си го харесвам.

п.С. снимката май не е в стилистиката на клуба Без грим, но в свое оправдание ще кажа, че е отвратителна, на места съм по бяла от реалното, на места по синя Confused Embarassed

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 10:22 от Рокси

# 271
Рокси, чудничко бижу Peace.

Гледам някакви снимки на Линдзи Лоан, street style, и се чудя тази жена как може да е толкова готина. Искам всичко, което носи на снимката - обувки(с ток!), клин, чента, блуза, елека и косата.
http://i211.photobucket.com/albums/bb241/fashionising/lindsay-lo … rough-1278-11.jpg

# 272
  • София
Аз се влюбих в гердана на Лени. Crazy От къде е? Embarassed

# 273
Лени хубав гердан и от мен.
surfline, и на мен ми харесва.
Така бих искала да изглеждам някой ден surfline, http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=1354&page=5#p веселко е.
Това също ми допада много http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=1282&page=6#p, някой слънчев ден когато направя такъв тен може и да си купя такъв цвят рокличка http://snimki.tialoto.bg/?scat=&gallery=1282&page=6#p

# 274
Аз се влюбих в гердана на Лени. Crazy От къде е? Embarassed

От пазара  Mr. Green
Взех го за коледа, щото имам вече черни обеци, сива блузка, черен панталон... айде и едно герданчЕнце.
Дали да не отворя в Сф един магазин за такива разни аксесоарчета, има ли нужда, или ще фалирам тутакси? Laughing

# 275
  • София
Абе в София не знам, ама ако на пазара се намира още едно такова черно, а ти се връщаш за Коледа в София, с удоволствие ще го реализирам.  Mr. Green

# 276
  • Кацнала на едно дърво.
Пък аз вече трети ден си спомням с възхита съкежуълничката Додо и нейното бюстие, корсаж или как се казва, ама много красиво нещо (осбено на нея). И се чудя ще ли може и аз да се наглася с такова (но се опасявам, че на мен не ще седи добре, ех).
Ето две красиви девойки от отбора (да ме простят, че ги разкарвам из темите Laughing). Много съм недискретна, клюкарка направо:
Цък.

# 277
Клеми, ако видя ще взема, да!

# 278
  • София
 Hug
Златна жена, бе!
Сори за спама, местя се на лични. Embarassed

# 279
  • Sofia
Пък аз вече трети ден си спомням с възхита съкежуълничката Додо и нейното бюстие, корсаж или как се казва, ама много красиво нещо (осбено на нея). И се чудя ще ли може и аз да се наглася с такова (но се опасявам, че на мен не ще седи добре, ех).
Ето две красиви девойки от отбора (да ме простят, че ги разкарвам из темите Laughing). Много съм недискретна, клюкарка направо:
Цък.

Да ти кажа, от ракурса от който сме снимани и на мен не ми стои много добре  Laughing
Василисе, като ще клюкариш, можеше да наблегнеш на подбора по-отговорно Twisted Evil
Иначе - имам още едно. В лиля, едро кадифе, отзад с дебели черни връзки, които го пристягат - много по-атрактивно е. Обаче ми е широко, да му се не види и така и никога не го сложих, само виси в гардероба Sad

# 280
  • София
Аз днес си уреждам нова визия явно, та като ти е широко, можеш да го предадеш на недотам кльошави съфорумки. /аз/ Whistling

# 281
  • Кацнала на едно дърво.
Много си е хубава снимката даже, гледай я ти. Laughing
Ето и заден план цък.
Страхотна снимка, пък и опашката се вижда.  Party
П.П. Това е последния писък - с уши и опашка, да знаете.  Naughty

# 282

Да ти кажа, от ракурса от който сме снимани и на мен не ми стои много добре  Laughing

Излишно скромничиш,додо WinkИзглеждаш страхотно в това бюстие.
Между другото имам абсолютно същото и често ме е спасявало в различни ситуации.

# 283
Охо, корсета е страхотен. И опашката също Grinning.

# 284
  • Sofia
Много си е хубава снимката даже, гледай я ти. Laughing
Ето и заден план цък.
Страхотна снимка, пък и опашката се вижда.  Party
П.П. Това е последния писък - с уши и опашка, да знаете.  Naughty

Тази снимка от къде се взе  Shocked
И понеже е от упор, кажи ми кой сега ще ми вярва като твърдя, че не ходя на токове  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт