Арабски прелестни девици и други чудни хубавици - 96ти път

• 41 481
  • 294
  •   1
Отговори
# 105
Аз пак по нощите да се разпиша!
Лили честито да си все така ведра и усмихната!
Добре дошла на Ясминка от Оман, много интересно е това с бебетата!
Аз имах подобна с моето Сами!
когато се роди цяло село-град, се изреди да питам майка ми бебето бяло ли еили черно, ататко му не е черен просто приятно мургав пакистанец!
Та на майка ми и писна да се ояснява че бебето е розово,и накрая им казваше че бебето е бяла ама топките му са черни!Е то си беше верно сами се роди с много тъмни типки и синьо дупе на гащички!
сега ще сложа линк на снимката че преди я постнах така и модовете ще ми отрежат перките!
http://i86.photobucket.com/albums/k99/kremi/ALIM0077.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k99/kremi/ALIM0055.jpg
http://i86.photobucket.com/albums/k99/kremi/ALIM0008.jpg

# 106
  • Paris, France
Лили, Да ти е честит рождения ден ! Много си порастнала, бе! Как искам да съм на 27!

честит рожден ден на Джой

Ра,
Цитат
Историята за пореден път доказва алчността на арабките, и това колко всеотдайни можем да бъдем ние си. Щото тя рускиня - наш човек!
newsm78, хм, да, също и колко предразсъдъци има по света Laughing

Arabian Jasmin, Добре дошла отново. Радвам се, че писа. Имам и въпрос. Аз мислех, че жасмин на арабски е ясмин, а фул е боб. Фул като име на цветето местно наименование ли е или нещо не съм разбрала? Съжалявам за случилото се. Аз не мисля, че Дуа ни копира писаното от тебе от неуважение, така щеше да бъде ако беше извадила нещо, което си и споделила на лични, например. Можеше и да ни каже къде си писала да идем да погледаме сеир. Понеже е видяла чувството ти за хумор не е помислила, че ще се засегнеш и даже те е поканила тук. Хайде, от сега нататък само приятни преживявания ти пожелавам и много смях.

Дуа, за куфара - последно съм го виждала преди 25-30 години на тавана, завит в чаршаф да не прашасва и пълен с дрехи. Имаше два колана (каишки) които го обхващаха целия и беше твърд за разлика от "съвременните" тогава платнени куфари. В тон с него имаше и кутия за шапки, пак кожена и твърда. Като каза евреин, там тогава единият от продавачите е бил Солунски евреин и е знаел гръцки, не че ще го познаваш. За опинците - аз мислех, че опинчарите са били отделно от обущарите, даже майсторите на ботуши са били май други- чизмаджии им викали. Това е било цяло изкуство. Баба дълги години си правила обувки по поръчка, защото в ония времена 40 или 41 номер трудно се намирали. После си купуваше само от Германия. Ех, спомени.

Мълния,
Цитат
Не знам дали ще ми помогне масаж по моя проблем , но при мен не е само неспокойство - имам си сериозните хормонални проблеми , а и при съпруга има .
- стресът и неспокойството водят до хормонални проблеми. Тялото един вид минава в отбранителна позиция и решава да те предпази от тежкото и мъчително състояние на бременноста за да съхрани малкото ресурси, които имаш. Пробвай да ядеш много пресни плодове и зеленчуци и да спиш по поне 9 часа да видиш как ще се почувствуваш по-добре.

Лека на всички

# 107
Здравейте, мами и приятелки на мамите!

Сега, това, което ще напиша е шега! Уточнявам го за любопитните гости, които ни четат. Шега е! Макар че ако го чуе, мъжът ми би го приел за истина и би се "вързал"!

Мълнийке, знаеш ли каква идея ми дойде? Като забременеем аз и ти, в най-скоро време, ако имаме принц и принцеска, да ги оженим като порастнат. А ако са момченца или момиченца, да растат заедно и да са добри приятели. Виж каква комбинация е: учителски деца, пък и вие май сте белички и двамата с мъжа ти, ние сме карамелени .... красота просто! Ще пътуват, ще растат и на 2-3 езика ще им се говори, ще щурейкат из градините, докато ние правим лютеница и сирене, /аз мога, не се шегувам/, а мъжът ми пече чушки за салата, шефът и той прави това, което най-му иде отръки, а и който е свободен - ги подрежда  newsm78 newsm78 и почва да им чете. Ти по математика ли преподаваше? Хич не ме бива там! Ето ти ще обясняваш по математиката, аз ще мъча чуждите езици, а двете заедно - литературата и географията.   
Стискаме ли си ръцете? Хайде давай ти със шефа, а аз с конника ще правя каквото мога!

# 108
Здравейте мили момичета и от мен тьзи сутрин!
Благодария от сърце на всички, че ме приехте във форума и специални благодарности на всички,които ми писаха.Пред мен стои в момента важна дилема - дали да отида с детенце и бащата в Оман или да се варна с детенце в България?Дайте ми съвет моля ви.
Спокоен ден с вашите малки съкровищал

# 109
Two Hearts Two HeartsОнтово казвам Добре Дошла на Жасмин Two Hearts Two Hearts
хайде на чашка кафе да си поговорим и да се помолим Бог да благослови мислите и делата ни Praynig

Съжелявам,че ме разбра погрешно-
когато цитирах онзи пост,в който споделяше,че си четвърта съпруга и си се омъжила за пари,аз не знаех ,че това е шега-както виждаш всички се вързаха-при това си беше доста скандална шега,която малко засяга чувствата на жените дето живеят в арабския свят,а и на религията също
-освен това взех да ти съчувствам,да подозирам и да се ядосвам за дето си го сторила за пари(както твърдеше в постинга Mr. Green)(ето съвсем откровено ти споделям чувствата си Peace)
- изпитах силно желание да го споделя с момичетата,пък и да попитам възможно ли е това-мисля ,че реакцията ми бе нормална...
и те реагираха съвсем спокойно,даже взеха случката за нормална,а не ти се ядосаха както го направиха някои от многодетните мами Crazy
ето това е истината и се радвам,че
Невена сподели това свое наблюдение
Цитат
Аз не мисля, че Дуа ни копира писаното от тебе от неуважение, така щеше да бъде ако беше извадила нещо, което си и споделила на лични, например. Можеше и да ни каже къде си писала да идем да погледаме сеир. Понеже е видяла чувството ти за хумор не е помислила, че ще се засегнеш и даже те е поканила тук. Хайде, от сега нататък само приятни преживявания ти пожелавам и много смях.
 Heart Eyes
и аз ти пожелавам същото-само красви моменти  bouquet
надявам се пак на същото,на което се надявах и преди-да ни разкажеш за себе си,за децата си,за съпруга си Heart Eyes
Тук си сред свои сестри по съдба-и дори наистина да бе четвърта съпруга-пак щеше да е същото-
всеки си има съдба,щом живее достойно-той заслужава уважение Peace

Мълнийке и аз си те обичам,но повярвай ми миналия път никого не засегнах лично,реших да споделя ,че според мен мястото на Изрелския флаг не е тук-както някои от  изрелците биха ни убили ако ги спожим сред нас-това беше всичко-освен това се скъсах от обяснениия тогава(понеже казваш,че заради децата не съм имала време )можеш да погледнеш отново случая и да се убедиш,че мамите дето напуснаха-нито са били обидени ,нито засегнати по някакъв начин-това беше тяхна хрумка,която мен много ме нарани,и още си блъскам главата по онзи случай-и на мен ми се плачеше тогава,защото аз споделих с вас всичко за себе си -а те взеха ,че ме нарочиха обидени-без да кажат ЗАЩО-просто щото нямаше нищо-но ей така  Sick
ето понеже казваш ,че съм прибързала това е моят пост, от който тръгна всичко -прочети го и виж кой и с какво обидих- newsm78
Цитат
Момичета ,има едно нещо,в оформленито на нашата тема дето мислех да премълча,но май е под човешкото ми достойнство да го правя...То няма общо с никое от момичетата ,които пишат тук нито с местонахождението на която и да е от нас...по скоро е свързано с империализмът дето се шири по света и е плод на доста груба политика,от която вече два пъти лично пострадах...та става въпрос за знамето с две сини ивици,а по средата звездата на Давид-символизира реките Ефрат и Нил,които очертават границите на Ционистката държава bowuu
не знам как звуча на тези,които не са навътре в цялата тази работа,но след като едва останахме живи през войната на Израел срещу Ливан през 2006г,ми се струва най-малкото трудно  всеки път като отварям темата,да се правя ,че не веждам този символ или да поглеждам зад себе си,да не би съпругът ми да не го зърне и да ме пита за какво е това знаме,най-малкото него не бих искала да засягам ,а и какво да му обяснявам като раната от загиналия в бомбардировките му възрастен и така любим баща още кърви,а с него и 40 душеи разкъсани и изгорели близки роднини...надявам се да ме разберете...пък и в крайна сметка Снежана Хадж е омъжена за Палестинец,а Палестина има много хубаво знаме-(макар и окупирана,тя все още съществува)...мислех да не споменавам,но ви казах това дето ме терзае...
ей така от малка съм си по приказлива,с което никак не желая да засягам някого,а ако случайно някой се е обидил,моля за прошка Praynig  bouquet
Добър и светъл ден  bouquet
а скоро след това написах само толкова
Цитат
Тед и Ди-благодаря за проявеното разбиране-и предложенията за другата тема са добри-както приемете за удобно Love-Тед мн.добре зная,че не е било умишлено Love
някъде да обидих Тед или Олд спорт?-заговори се,че било и от двете страни на барикадата и т.н.,обаче ние арабските мами ,без някой да ни пита,отдавна са ни  натирили точно от едната страна на барикадата Sick-а и Олд,постъпи така след като обясних ,че майка ми е от еврейски произход Sad,а след това обясни,че би трябвало да знаем какво е ирония newsm78спомена,че не говорим за злото,което бълвало от Ислямския свят-не сме говорили,защото не сме подхващали темата,но войната за която аз писах и преживях е много далеч от това зло...
или невинни трябва да изкупуват грешките на някакви ненормалници
та така-и аз съжелявам,че Олд спорт си тръгна и тед също,но нямам вина зза това-може би се бяха афектирали от постовете на Раша,а и кавгата между други две участничкино не виждам защо да опирам този пешкир Sick-а и не можем тук да не си говорим за религия или политика-в крайна сметка те са част от нашия живот-и както каза Ди,на който не му е интересен даден пост-да пропуска Peace
ако на някой не му е изяснен случая може да проведе разследване по него Winkhttp://www.bg-mamma.com/index.php?topic=343790.120
[/b][/i]
Мълнийке,ако и това е недостатъчно обяснение-не знам вече какво да правя-и без това съм ти обещала да ни гостуваш в новата къща-хайде тъкмо докато се родят дечицата)не знам защо написах родят)може би да забременееш с повече от едно-две Wink-то обикновено така става с инвитрото-та скоро ви очаквам цялото домочадие Ншалла Praynig

Арабска Жасминке-да,Фел или фул е много популярно градинско цвете и в Ливан-обожавам аромата му-като свършим къщата ще го посадя край нея-моята зълва има край терасите и като седиш в градината бризът дето духа от морето разнася обаятелния му аромат
та Невенке-Фул на бг е бакла,а Фел-е подобно на Камелията цвете-
като го изпише човек на арабски се вижда разликата

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 09:28 от DUA

# 110
добро утро и от мен

дуа мерси за кафето

навена فل- така се изписва цветето,а така баклата-فول

при нас едно слънце е пекнало-което ме подсети,4е не съ простряла нощната пералня Thinking,а и дано още седмица да се задържи времето такова-да подивеят децата на празника,а пък и по този повод неделя няма да е у4ебен ден-здравей ваканция от днес следобед до 13.12,а и по този повод Сами днес ще 4ерпи в у4илището-нищо 4е р.ден и е в неделя,нали тогава по4иват,та снощи смяташе кой да покани и кой не в между4асието-но твърди заяви-4е не иска сестра си Mr. Green

крем а това за цвета на бебето е обща практика hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 09:52 от dtti

# 111
Креми-аз да се върна на нашата си тема-Сами доста прилича на теб има същия дълбок поглед и много чаровна усмивка:love:-а пък и къде съм бляла,че не знаех за това,че мъжът ти е от Пакистан-така се радвам-станахте три-Ди,ти и Рени-но каде отиде Рени-някой чувал ли е нещо-тя е така мила  bouquet

Да Деска-така се вижда разликата при фула Laughing-ние пък от утре сме във ваканция-и аз се моля за слънчево време

Гери Давид
-мисля,че си заслужава и ти да отидеш в Оман

# 112
Дуа, не е нужно пак да забатачваме към предишните скандали.  Другарчето, каза само, че й е мъчно за напусналите момичета, на мен също ми е мъчно за Теди, обаче не е нужно наново да пишеш фермани с обяснения и линкове с препратки  Peace  Защо се оправдаваш, без никой да те е обвинил?
Станало ,каквото станало, счупи ли се чашата, дори и да се съберат парчетата, пак личи счупеното!

Още веднага ви казах, че ако бях на мястото на Жасмин, едва ли бих писала след такова представяне, но вие бяхте много заети с коментарите и догатките, за да се усетите, че може би е обидно.

Едно е да се каже, че е забелязана нова арабска мама във форума и е поканена да пише в темата, а друго е да се търси сензацията  "вижте маймуната от харема, жената , която се е продала за пари и разваля имиджа на българките", без дори да се замислите!

Дуа, пътят към ада е постлан с добри намерения  Wink  От старание да си добра с всички, понякога всичко се обърква. Ето примерно, Амал -от нейни си лични съображения не иска да споделя лична ифнормация, а ти явно дори без да се усетиш се изпусна за името й, името на мъжа й, работата му...

Яваш, яваш /по-бавно, по-бавно/  Wink

# 113
Кате,не се оправдавам-имам нужда да споделя-направих го-никак не задължавам да се чете този ферман-никак не се чувствам виновна за това,че момичетата си отидоха-просто не съм Искала да стане така..
Кате,отговорна съм за това,което пиша за Амал-
кой каквото иска да мисли-тя ми е дала позволние-
та така-Кате-бавно-бавно Peace

# 114
Добро утро и  благодаря за кафето  bouquet
DUA  ще ти пошушна нещо АЗ бях в Ливан когато започна войната.
Гери изпразни си кутията.
Лек ден  на всички
Фуль - е цветето
Фул - е  боба
който е много популярен тука.
през рамадана не  сядат без него на масата.

# 115
Минавам само да ви поздравя, нямам време да ви чета това ще стане след 20януари, тогава вече и изпитите ще свършат и през доктора ще съм минала първи преглед и ще има какво да ви разказвам, сега освен изпитите на главата са ми скочили и два огромни обекта с които моята половинка се нагърби и направо не мога да го видя в последно време ама няма как и това ще свърши, както са казали хората "който го е страх от мечки да не ходи в гората"

# 116
  • Paris, France
Здравейте,

Днес стискаме палци на моето Кате на турнира по борба. Питахте защо борба. И аз, като всяка майка на момиченце исках дъщеря ми да ходи на балет или латино танци. Тук от кметството организират дни в които представят спортовете и Катето си избра борба и бокс. Успях да я запаля по плуване и сега е на плуване и борба.

Благодаря на деси, Дуа и Арабски ясмин за разясненията за баклата, боба и ясмина.

Цитат
فل- така се изписва цветето,а така баклата-فول
- деси, мерси за изписването. Ако още малко покибича тук току виж съм се научила да чета. Даже различих крайното л и успях да забележа, че при копирането съм изпуснала един знак и да го добавя. След някоя друга година и на родителска среща се виждам Mr. Green

Аз не знаех, че Олд спортсе е обидила и затова я няма. Жалко и за Теди.

Шилан, с
Цитат
Още веднага ви казах, че ако бях на мястото на Жасмин, едва ли бих писала след такова представяне, но вие бяхте много заети с коментарите и догатките, за да се усетите, че може би е обидно.
това съм съгласна. И аз бих се почувствала неловко да вляза в тема, в която вече ме обсъждат, но това, пак подчертавам е нещо, която Ясмин сама е писала. Беше ясно, че е написано с много хумор.

Цитат
Едно е да се каже, че е забелязана нова арабска мама във форума и е поканена да пише в темата, а друго е да се търси сензацията  "вижте маймуната от харема, жената , която се е продала за пари и разваля имиджа на българките", без дори да се замислите!
- не може да се отрече, че имаше такава реакция

Цитат
Ето примерно, Амал -от нейни си лични съображения не иска да споделя лична ифнормация, а ти явно дори без да се усетиш се изпусна за името й, името на мъжа й, работата му...
- в такива форуми се създават познанства и завързват приятелски връзки, в което лошо няма. Аз затова и неразбирам хората, които се оплакват тук а като им се каже нещо, което не искат да чуят или не приемат се обиждат. Също и тези, които изписват преживявания и после ако ги попиташ за доуточнение се покриват Laughing. Аз по принцип много внимавам да не напиша нещо, което човек е споделил в личния си живот. Споделяла съм неща на лични с дала и марси, например, които не желая по ред причини да станат публично достояние. Мисля, че е по-добре за всички да разделим двата свята, да се наричаме във форума с никовете итн. Не знаем кой чете тук и утре личните данни могат да бъдат причина за уволнение, семейни проблеми и други. Дали някой е дал разрешение или благословия - да това омекотява нещата, но

Цитат
Кате,отговорна съм за това,което пиша за Амал-
кой каквото иска да мисли-тя ми е дала позволние-
- добре, но аз предлагам всеки да си изнася сам собствените имена, фамилни, месторабота и пост и други такива. Един ден ако случайно срещна мъжа на Амал ще взема да го питам как стои одеалцето с прасенцето или поправили ли са кенефа или нещо от сорта, което да речем съм прочела тук, защото не мисля, че ще го обиди, пък той да си иде в къщи и да го изкара на жена си. Аз не искам ако някой не добре познат за мене срещне мъжа ми да му изтърси неща, които съм писала тук. Точно това е красотата на това място, да си клюкарим без да ни чуват и виждат мъжете ни, свекърви, шефове и подобни.

Дуа,  
Цитат
реших да споделя ,че според мен мястото на Изрелския флаг не е тук-както някои от  изрелците биха ни убили ако ги спожим сред нас-това беше всичко
флагът вече го няма. Снежана отиде да пише в израелската и с това нещата се уталожиха. Как ще ни убият, бе и защо. Ако подозираш някого, бил той израелец или друг, марш право в полицията без да му мислиш!

Цитат
заговори се,че било и от двете страни на барикадата и т.н.,обаче ние арабските мами ,без някой да ни пита,отдавна са ни  натирили точно от едната страна на барикадата
- кое точно те кара да се чувствуваш натирена? Мене никога никой не ме е никъде натирвал заради произхода на мъжа ми или друго. Естествено, че ако ти самата показваш срам, недоволство или си навеждаш главата ще има опити за изолиране. И при маймуните е така, не само при нас Laughing

Гери Давид, свържи се с Арабски Ясмин и тя ще ти обясни. Аз бих изчакала мъжът ми първо да се устрои с жилище преди да замина с дете.

страхотна успех на изпитите!

# 117
Лили,Лили...кака съм ти бе жена с едно 5-6 годинки Simple Smile
лили ,йеховистите и мормоните не се занимават с никой на сила, не само ако си мюслим. И при нас като са идвали сме им казвали някой неща и хората са си тръгвали , даже единия път мъжа ми им каза едни неща и те бяха ужасно впечатлени  и го слушаха с голям интерес...не са груби с никой.

Дуа когато човек повярва ,че е жертва започва да вижда само ляво или дясно. Трябва да си безпристрастен за да виждаш нещата ясно и от ляво и от дясно. Peace Жертвите които е дала една страна ...другата й ги е върнала ....Престъплението няма знаме, както и пролятата кръв няма националност !!!
Защо е нужно темата да става анти -/нещо си/?

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 12:55 от harriet TJB

# 118
е, Хари здравей-радвам сее,че се разписа-ами пиша си пред вас това дето чувствам-но си права в това твое твърдение...
а ти говори ли с хората от пакистанското кафене...дето нямаше музика-защо няма newsm78 Joy

Фуль Heart Eyes-ще чакаме да ни разкажеш за децата ти-едно птиче ни каза,че голямата завършва статистика...или нещо такова...
а също и за войната-и аз бях там-може да сме се видели в посолството Wink

хора,Рабуба ми унищожи едно червило и се омаза със спирала-мокетът е в ужасно състояние-тя вече е умиита Mr. Green

# 119
  • София
Здравейте момичета,
Влизам тук за да изчистим веднъж завинаги недомлъвките и недоразуменията.
Първо да започна с това, че никога не съм визирала Дуа като виновник за моето тръгване от темата.Неколкократно повторих, че решението ми се базира на редица фактори, а не единствено на разразилия се спор за знамето.И въпреки това не съм крила и от самата нея личното си неодобрение към някои от действията й.Просто не смятам, че е необходимо да занимавам всички ви с това.Фактът, че съм споделила с нея несъгласието си по определени въпроси, не значи обаче, че съм й обидена. Ако наистина бях, в момента, когато някои от момичетата неволно си помислиха, че тя е инициатор на премахването на името и линка ми от темата, нямаше моментално да се включа с обяснения за това, че аз съм пожелала въпросната редакция от модераторите..Доказателство за това е и фактът, че редом с нея се включвам и в темата на многодетните мами.Независимо от това, че не пиша вече тук, аз продължавам да тая в себе си множество хубави спомени от пребиваването си.Ясмин от Оман може да го потвърди.Преди Дуа да я покани във форума, аз вече  й бях пратила линк към темата с уверения за това, колко гостоприемни са  мамите тук..Така че просто моля да не ми се приписват разни етикети на обидена и пр.
Извинявам се, че ви занимавам с обясненията си, но се почувствах задължена с оглед на това, че някои от момичетата продължават да мислят, че съм си тръгнала едва ли не по пантофи, без каквито и да е аргументи, а това не е вярно.
Желая на всички ви спорен и усмихнат ден!  bouquet
ПС Хариет, взе ми думите от устата WinkВ лични до Дуа писах, че трябва малко по-обективно да погледне на нещата и да отчете факта, че и в другия лагер има редица невинни жертви.Но тя е убедена в това ,че не можело да се говори за равностойност...А за мен погубеният по такъв начин невинен човешки живот,бил той израелски или арабски, е  равен..Пред Господ сме равни..

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 13:01 от sarated

Общи условия

Активация на акаунт