Арабски прелестни девици и други чудни хубавици - 96ти път

• 41 484
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
Хе хе Марсе-раста аз,ама на широчина-като прасок съм  Sad
Днеска цял ден пред компа и ям тортите на Дуа ,кажете ми някоя ефикасна диета  Praynig

Радвам се за Свеър,машАлла!

Много декемврийци наистина-през май жените често зачеват  Crazy
LinnaLove -на колко става хабибито?

Дуа-ха дано политиците направят нещо добро за хората в региона!
Мен друга новина ме вълнува-а именно евентуалното разпадане на Пакистан
и създаването на така бленувата държава Кюрдистан-това е най-обсъжданата тия дни новина по политическите форуми!

и техния герб с хищна птица:

http://samilico.tripod.com/samilico/kurdistan.jpg
 Grinning

akhyal_katya-много интересно  Thinking 
Разкзвайте още за сектите,давайте линкове да чета що за птици са!

Мерси за инфото за Абра на Близнаците и Катя Марок  bouquet  bouquet  bouquet

Бъдещата Оманска мама-какво те интересува на първо време-аз съм ходила в Оман,близо е до нас,оманците идват много в Емирствата...

# 91
Първо честит рожден ден на всички рожденници,бъдете живи и здрави и цяла година пияни,но не от домашна ракия,а от любовна магия  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Water Lily,моето сладко,добричко и хубаво хабиби става на 25.И аз съм много щастлива днес и много благодарна на майка му,че го е родила за да го намеря. Hug.Надявам се все така да си се обичаме с него Praynig

# 92
  • In a surreal moment!

Здравейте,
Да , и аз покрай DUA Прочетох доста теми.
И искам сега да ви попитам редно ли бе DUA да ме коментира във техният форум
и дори да ме цитира, след касто не съм писала там,Заболя ме и то много,
И най вече че се представих във форумът им без да прочета старата им тема.
Аз когато написах историята се изправих  в лице със  упреците ви и забележките.
Извиних се на всички, приех всичко защото бях до някъде виновна.
Заболя ме , защо имено зад гърба ми?
Защо не доидоха и не коментираха това тука?
Правилно ли беше според вас?
И за капак пише във форума Добре дошла ние те приемаме каквато си?
Въпреки че писах че е шега.
Ха и каква съм.....
Съжалявам че това трябваше да го напиша имено тук
Но за мен вече арабски форум не съществува.
Ако пак с нещо съм ви засегнала извинявам се.

Направо съм потресена да прочета това ..... чаках следващия и пост при нас с такова нетърпение .............
Ама защооооооооо.....Какво стана ....
Още не прописала жената и ....
Тя така ми хареса ...
Какво направихте , защо не иска да пише при нас ....
Нямах време да чета и само поздравленията ....
Много ми е плачливо напоследък....от разказа и плаках вече 3 пъти , сега и от този пост ...
.Абе какво ви става бе хора , защо с излишни коментари прогонвате приятните разказвачи и събеседници от темата ееееееееееееее.....
Как не можете някой неща да ги премълчите ........

Дишам тежко и повече нищо няма да напиша , че не се владея ...
Още ме боли за последните , които си тръгнаха , пак от прибързани коментари ....

п п 20 мин . по- късно :
  Мина ми ! Ще се опитам да и пиша , дано не оплескам повече нещата ....ох , някой ни урочаса , толкова приятен разговор се беше възцарил ......

пп час и нещо по- късно :
Писах и , дано поне дойде да ни каже по - конкретно какво и се е сторило неприятно .
Сигурна съм , че Дуа не е направила нищо лошо , но погрешно е изтълкувано така , защото бързо се пали и от ентусиазъм все нещо се изпуска къде трябва и къде не .
Дуа аз си те обичам да знаеш , макар да ти се ядосвам понякога , че си бързачка , ама те разбирам , че с децата нямаш време за много обяснения .

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 20:07 от Кълбовидна Мълния

# 93
И мен много ме озадачава това.

Арабски Ясмин, аз мисля, че всички те приехме много добре. Не помня някой да е правил злъчни коментари по твой адрес. Особено след като се представи всички коментираха колко хубаво чувство за хумор имаш и колко си интересна. Според мен това е някакво недоразумение, защо просто не кажеш тук какво те е засегнало и да се изяснят нещата....Едва ли точно при нас някой ще прояви негативизъм...ние всички сме в кюпа, тоест по една или друга причина свързани с арабския, мюсюлманския вят...често се майтапим и със себе си...Аз лично много те моля да ни дадеш възможност да изясним нещата, мсиля, че всеки е добре дошъл тук.

# 94

4естит рожден ден на Джой

невена браво на Кати Hug Heart Eyes-нашата гордост

и на мен не ми е ясно защо се обиди ,моми4етата реагираха на постинга-вярно малко прекалено,но и тя не се появи да обесни

# 95
Ама не тук е мястото да й обясним, че сме добронамерени и че ако други ще й се присмеят дори историята й да е истина, то ние сме хората, които най-добре биха разбрали подобно положение.  Hug Имам предвид наистина разбрали. А в многодетни майки.

# 96
абе,хора ако говориш за някого-какво означава,че искаш да го наскърбиш ли newsm78
я някой да разследва случая,защото аз не проумявам Peace
аз публикувах поста тук защото беше свързан с арабския свят-нито съм искала да засягам жената,нито съм я засягала,нито нещо подобно
-дори я поканих няколко пъти при нас,но тя каза,че не се чувства на място тук,а при многодетните мами...
после взе ,че публикува онази шега -как била четвърта жена и се омъжила за пари...и дъра -дъра-както бе шщегичката-но всички,които я прочетоха я взеха насериозно...
дори мами от Многодетните майки ми писаха на лични,че такива изказвания само подронват авторитета на арабските мами във форума...
на мен вече взе да ми се струва всичко това като една голяма и безсмислена интрига...
на някой ако му се занимава -да проведе проучване Mr. Green-кой крив и кой прав- Heart Eyes
Другарче миличко-няма а какво да се чувстваш зле,заради разни такива сръдни-вярно,че ти с твоята рачешка зодия си много чувствителна,но не бива да страдаме заради такива недоразумения Peace

След всички сръдни ,в които централно бях замесена аз-пак моля-отново и отново всички,които си отидоха и се разсърдиха-за какво точно ме обвиняват и с какво ги засегнах-единственото ,което ми идва наум е искренност-сто пъти попитах-какво стана-и никой не ми отговори-имаше някакви обидени постове ,от които нищо освен увъртане не се разбра Sad
Мелани-да нацелуваш малкия Джой

# 97
И мен много ме озадачава това.

Арабски Ясмин, аз мисля, че всички те приехме много добре. Не помня някой да е правил злъчни коментари по твой адрес. Особено след като се представи всички коментираха колко хубаво чувство за хумор имаш и колко си интересна. Според мен това е някакво недоразумение, защо просто не кажеш тук какво те е засегнало и да се изяснят нещата....Едва ли точно при нас някой ще прояви негативизъм...ние всички сме в кюпа, тоест по една или друга причина свързани с арабския, мюсюлманския вят...често се майтапим и със себе си...Аз лично много те моля да ни дадеш възможност да изясним нещата, мсиля, че всеки е добре дошъл тук.
Ами аз нямам какво да добавя след написаното,освен да се извиня,ако съм била рязка.Заподозрях,че въпросната история-ябълка на раздора е шега,честно казано не особено забавна.Пак казвам лично се извинявам,ако съм обидила Арабски Ясмин,знам има за какво да кажа съжалявам.
Арабски Ясмин,не се сърди,сигурна съм,че нито Дуа,нито някой друг енастроен лошо към когото и да било.Също така трябва да отбележа,че това е пъвия форум,в който хората си помагат и няма междуособици,затова отдавам обидата ти на недоразоумение.Не се сърди,винаги суи добре дошла Hug и те уверявам никой не е имал предвид да те засегне.

# 98

Здравейте,
Да , и аз покрай DUA Прочетох доста теми.
И искам сега да ви попитам редно ли бе DUA да ме коментира във техният форум
и дори да ме цитира, след касто не съм писала там,Заболя ме и то много,
И най вече че се представих във форумът им без да прочета старата им тема.
Аз когато написах историята се изправих  в лице със  упреците ви и забележките.
Извиних се на всички, приех всичко защото бях до някъде виновна.
Заболя ме , защо имено зад гърба ми?
Защо не доидоха и не коментираха това тука?
Правилно ли беше според вас?
И за капак пише във форума Добре дошла ние те приемаме каквато си?
Въпреки че писах че е шега.
Ха и каква съм.....
Съжалявам че това трябваше да го напиша имено тук
Но за мен вече арабски форум не съществува.
Ако пак с нещо съм ви засегнала извинявам се.

Направо съм потресена да прочета това ..... чаках следващия и пост при нас с такова нетърпение .............
Ама защооооооооо.....Какво стана ....
Още не прописала жената и ....
Тя така ми хареса ...
Какво направихте , защо не иска да пише при нас ....
Нямах време да чета и само поздравленията ....
Много ми е плачливо напоследък....от разказа и плаках вече 3 пъти , сега и от този пост ...
.Абе какво ви става бе хора , защо с излишни коментари прогонвате приятните разказвачи и събеседници от темата ееееееееееееее.....
Как не можете някой неща да ги премълчите ........

Дишам тежко и повече нищо няма да напиша , че не се владея ...
Още ме боле за последните , които си тръгнаха , пак от прибързани коментари ....

п п 20 мин . по- късно :
  Мина ми ! Ще се опитам да и пиша , дано не оплескам повече нещата ....ох , някой ни урочаса , толкова приятен разговор се беше възцарил ......
Здравейте,
Ето на върнах се, не искам това чудесно момиче да плаче
сега пък ме боли за нея , че аз съм причината да се разтрои така.
Кълбовидна  мълния успокой се моля те, на теб сега ти е нужно спокойствие а не сълзи.
Айде да те разсмея малко щото хареса Саша.
Това вчера отиваме ние при нея с моя син и малката щерка
Те нейните близначета ги обрязаха на 3 ден,още са с лепенка,
и тя го разви едното да ми покаже, лепенката.
Сега на мургавите деца  тестисите са направо като много тъми кафеви.
Моя син се облещи естествено и ми вика на ухото
"Оми , халя Саша джабат Такруни"
В певод:Мамо леля Саша родила негарче.
Сега ще ти разкажа за себе си:
Аз две години  напразно ходене по доктори , не можех да забременея.
Дойде лятото и аз покрай работата малко позабравих,
за проблемите по правене на бебе.
Докато един ден в хотела където работеше майка ми,
 не се разнесе мълвата за един руснак , масажист който
правил масажи по някаква тибетска система.
Целят персонал се изреди да ходи при него,
 докато и майка ми не ме набута и мене насила там.
Масаж ми направи, седмица неможех да ходя като хората ,
 имах чувството че ми шчупи кокалите.
Ама изненадата дойде след месец, като хем леко кървене хем повръщам като идиот.
Изобщо не си помислих за бременост,докато моя колежка не ми каза:
Ти си бремена да знаеш, само бремените се чувстват така.
Отидох на лекар лекарат само ме погледна и вика очите ти бели, няма да те бъркам
щото си в началото, но веднага в полницата на задържане.
Ами така след 9 месеца се с добих с едно момиченце.
Обаче се оказа че не съм била само аз късметлииката.
Една представителка и тя ходила при него на масаж,
Видях я в хотела на другото лято, и тя с бебе ха ха.
Трябва да се успокойш психически да не мислиш за това.
На моя приятелка шефката дълги години нама деца
взема си дете от Франция още бебе.
Да ама след година забременя, има много такива случай
осиновяват и после те самите забременяват.
Значи е от психическата нагласа.

# 99
  • по пътеката
фул4е, айде пак добре дошла, толкова позитивни сме, 4е едно 5 кратно гуш за децата и едно за тебе като мама-герой! ние си имаме мама с 5 броя сладури, така,4е сме свикнали с големите бройки!пове4ето сме тридетки, така,4е можем да кажем, 4е сме си реална многодетна тема, но с арабски тен!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquetа на тази сашка прати голям привет от вси4ки нас, арабелките, а тя наистина ли е поредна жена и с много деца, освен нейните новородени? newsm78 Peace

# 100
И аз искам да кажа Добре дошла на Арабски жасмин. Аз също взех отношение, с което исказах моето мнение за ситуацията, която, в последствие, преосмислях много дълго, и за изненада на самата мен стигнах до извода, че когато си влюбен много неща нямат значение. Като дали ще носиш халка и колко деца ще имаш... както и да е. Да си призная аз съм малко разочарована, че историята не е истина - мен ме интересува всяко по-заплетено положение, щото не знаеш утре живота какво ще ти поднесе. Нищо, пак се надявам да останеш и да разказваш.
За историята със Саша само мога да кажа, че след изпитанията, които им е дал Бог - тя напълно е заслужила това, с което я е възнаградил! Защото Бог е велик. Историята за пореден път доказва алчността на арабките, и това колко всеотдайни можем да бъдем ние си. Щото тя рускиня - наш човек!

Много усмивки и прегръдки от мен  Hug

И все пак - ако някъде има мама - втора съпруга или който и да е номер - нека заповяда!!  Party Hug

# 101
  • In a surreal moment!
Няма нищо по - приятно от това да се прибереш от работа , да свършиш набързо домакинските си задължения и да потънеш в приятните разговори водени през целия ден във форумите на бг мамма ....
Радвам се , че всичко завърши положително , от това имах нужда след разправиите в училище , след мълниеносното чистене на къщата , саденето на чесън и лук в градината (хич не я либя таз работа ама кат имам декар и нещо градина ,кво да правя)

Арабска Ясмин разказвай още за Саша - такава потресаваща история , но и твоите собствени не са по - малко интересни .
Как са нарекли децата ? Тя в същност на колко години забременя и разбрали се защо не е могла ...ей , много се впечатлих , наистина !

Не знам дали ще ми помогне масаж по моя проблем , но при мен не е само неспокойство - имам си сериозните хормонални проблеми , а и при съпруга има .
Преди време пропиляхме всичките си спестявания по доктори в София и не получихме почти никаква помощ . После ни направиха няколко кражби , една измама , а времето си минаваше и без пари нищо никъде не става...
Както и да е сега пак сме на хорото , така да се каже . Сега има и много клиники по стерилитет , с добри специалисти , които преди бяха пръснати по болниците и нямаше много информация .....дано успеем от първия опит , защото нямаме пари за повече , а докато пак съберем хептен ще се вдъртя , че сега съм на достойните 39 години .

А. Ясмин ти от кой край на Бг си - не става въпрос за адреса , да не ме разбереш погрешно - приблизително  само ...

# 102
Здравейте мили прелестни ориентилски хубавици   bouquet

Като не може да си  показвам вече големите картини
моля заповядайте тук да се насладите на очарованиято на ориента

http://es.youtube.com/watch?v=tHl0iYZgSqQ&feature=related

http://es.youtube.com/watch?v=dTg70W3aCi0&feature=related

Надявам се ви е донесло наслада за сетивата

Другарче- мисля че всичко ще е наред.Познавам двойка ,която вече разхожда в количка бебчето си .А и друго-нашите са много добри специалисти в тази област... нашите зъболекари и гинеколози открай време са със добър имидж и в чужбина...Проблема е само че ...наистина без пари никога нищо не става....и това е всъщност което ограничава.

Аз съм всъщност 3 дете на моите родители.Първите две са починали-още в първите часове при раждане.Майка се е отчаяла.Моят дядо работел в Международния транспорт-навремето туй било престижно....мъкнел какви ли не чужди хормонолни лекарства ,защото след второто....нещата не се получавали.Дори в Италия ходили ..по социализцма да изследват..какво става и защо така вече извиднъж не се полуава...Чуждите специалисти  изписали купища лекарства...В края на краищата стигат до Паталогична болница в Пловдив при доктор Щерев...Аз съм негово дело  bowuu ...ама какво станало -той изписва инжекции на майка-всяка сутрин. Тайна било съдържанието им... Тя приема..и се започва и така няма и половин година-резултата е на лице.....Чак като ме поел в ръцете си казал на баща ми- На твоята жена и бихме всяка сетрин витамин С -нищо и нямаше..просто имаше много стрес и нерви и си беше внушила че без лек няма да се получат нещата.....
Това  понякога е така...но понякота има нужда и от намеса-както на една приятелка продухаха тръбите и ..пак резултатът беше бързо на лице.
Въпроса е да се действа...не да се чака- Поздравления че сте се хванали на хорото.....аз вярвам че последните му стъпки ще ви донесат най-чаканата наслада   bouquet Hug

Лина - Hug ако знаеш как ми помогна вчера....два реда драснахме и ...вдигнах глава -а е бях забила в земята...Пусти нерви понякога...Ох,да с а живи и здрави децата-ама.не е леко и лесно....отговорността и напрежението понякога те смазват.

За моя колет-....родословното дърво на рода- в крае ...добавен моя син !Прекрасен подарък....

Арабска Жасмин -радвам се че се върна...

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 23:02 от dala

# 103
здарвейте мили мой
не съм влизала от няколко дни но нещо не съм в настроение за писане и четене
надявам се всичко с вас да е ок и обещавам да наваксам поне с четенето
от мен пожелания за лека и спокойна вечер

# 104
  • In a surreal moment!
Ех , отплеснах се , но и сега не е късно да поздравя рожденниците ни !

Мъничък , сладичък Джой , бъди жив и здрав и постигай мечтите си , за радост на мама и татко ! Мелани да те е честит рожденика , къде сте сега , тук или в Гърция , или заминахте пак за Ливан , ей , големи сте пътешественици , браво на вас !

Водна Лилия и ти нека си жива и здрава , да се радваш на децата си , на семейството и на щастливите ви моменти заедно !   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт