МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 304
  • 349
  •   1
Отговори
# 210

Надявам се да сте добре и в добро настроение,а също да намерите време да сръбнете чашка чай или кафе като милите дами горе... Hug
аз ви оставям в тяхната компания и се залавям с готвене и др.ползотворни занимания

Успешен ден Heart Eyes

# 211
Лучия-желая ти прекрасни мигове през твоя живот-много обич и топлина

# 212
Здравейте мамчета Hug Имам голямо желание да ви чета и да споделям с вас, но нещо не мога да се организирам. Месец и половина бяхме в ремонт , да не ти влезе майстор в къщи #2gunfire После месец прекарах в болници с малката , гнойна ангина и отит, разпиляха я от бодене Cry
И сега новината, вече мога да се присъединя към Пълна къща, имаме си още едно момченце- Теодор. Родих на 25.11, 3кг 49см. Засега е кротък, само спи и яде, но бях забравила какво е да те будят по няколко пъти нощем  Rolling Eyes Не знам кога ще вляза в ритъм и ще имам повече време за сладки приказки. До тогава  baby_neutral Хубав ден на всички Joy

# 213
Desi jul, добре дошла  bouquet Честито ти малко човече, честита ти Пълна къща! Бъдете здрави и много щастливи!

Момичета, моля ви публикувайте по-малки картинки, защото иначе темата много бързо се пълни, а пък съдържанието се губи. Надявам се, че не се сърдите за забележката. Приятелска е Heart Eyes

# 214
desi jul,да ти е здраво момченцето!
Каква хубава новина !Много обичам новините за бременност и раждане - красиви моменти в живота на една жена!Деси нагушкай го и нацелувай!

# 215
бърз привет и от мен.
Деси- честито бебче- много да ви радва   bouquet
снощи и аз се гледах- на компютъра ,че ние не хващаме ТВ2-излезли сме малко като.... Embarassed толкова са изопачили това за което говорихме и са орязали неща които казах за клуб Пълна къща и за събирането....и спонсорите Laughingама поне купичката на Нескуик се видя  Joyние сме си все ухилени- даже като са карам- гледам лошо,но малките все ме засичат-що се пробваш да си сериозна,хич не ти отива... #2gunfireили застават срещу мен и започват-тихо и монотонно"ти се смееш,ти се смееш......"е резултата е ,че не оставам дълго със сърдитата физиономия- дългото лице не ми отива ,та затова се боря да не си загубя килцата ,че отиде ми чара  newsm03     newsm62

# 216
мамо цоцоланке ти що все така ми заобикаляш питанията към теб а ? сподели малко опит с начинаещите   Rolling Eyes
кабо браво ! аз съм фен на памука ! ако баща ти открие и коприна цена няма да има Simple Smile това съвсем сериозно защото се опитват да ме друснат по 40 евро за метър перде от коприна  ooooh! толкова съм ги харесала тези пердета ама егати цените ! за две стаи не ми се смята цифрата.

# 217
Деси-честито бебче.Много се радвам на млади ,смели мами.Та ти си на 25 и вече имаш 3.Браво .Пожелавам ти много здраве и щастие с трите ти съкровища

# 218
Здравейте и от мене, покрай оманската жасминка и аз попаднах тук... Зарадвах се, че има толкова многодетни мами тука Simple Smile Отивам да се включа в петицията и спокойна вечер на всички[/b][/color]

И при арабелките има добър брой многодетни.....И аз покрай Дуа попрочетох няколко ваши теми.....

Здравейте,
Да , и аз покрай DUA Прочетох доста теми.
И искам сега да ви попитам редно ли бе DUA да ме коментира във техният форум
и дори да ме цитира, след касто не съм писала там,Заболя ме и то много,
И най вече че се представих във форумът им без да прочета старата им тема.
Аз когато написах историята се изправих  в лице със  упреците ви и забележките.
Извиних се на всички, приех всичко защото бях до някъде виновна.
Заболя ме , защо имено зад гърба ми?
Защо не доидоха и не коментираха това тука?
Правилно ли беше според вас?
И за капак пише във форума Добре дошла ние те приемаме каквато си?
Въпреки че писах че е шега.
Ха и каква съм.....
Съжалявам че това трябваше да го напиша имено тук
Но за мен вече арабски форум не съществува.
Ако пак с нещо съм ви засегнала извинявам се.

# 219
Не се впрягай ,Джес!Цъкай си тук!

# 220
  • София
DUA , симпатична си ми, много, независимо от малко странния майтап. Разбирам, че се опита да ни направиш съпричастни - наистина много хора имат предразсъдъци към арбските мами, но предполагам разбра, че тук не е така.  Приеми просто, че не са прозрели какво си имала предвид, не си го слагай на сърце. Ти си в този форум водена от желанието за разтуха- пиши и се радвай на най-ценното което имаш-дечицата си!  И за да се разсееш наистина, моля те,  пиши как живееш, с какво обичаш да се занимаваш в свободното си време( ако го имаш де)- мен лично много ме заинтригува.

# 221
  • През девет земи в десета
Мoonglow,само да уточня,че май си объркала имената,шегата си направи Жасмин,не ДУА newsm78

Дуа Hug

Жасмин,сега пък ти не се сърди,четох в арабската тема,нищо лошо не са казали за теб момичетата там Heart Eyes Плюс това ти си отскоро тук,така че едва ли си забелязала,че няма нищо странно или осъдително да се обсъждат постинги или коментари от други теми,защото всеки има право да си чете където иска и едва ли се иска разрешението на потребителя,който ги е писал за да бъдат обсъжданиPeace

# 222
Ясмин, не го приемай толкова вътрешно. Това е форум, всеки може да чете и цитира писаното. Ако се притесняваш, че ще те четат, трябва да внимаваш какво пишеш. Peace Всеки, който пише в тази тема трябва да знае, че тук с любопитство надничат много майки (и не само майки) от форума, които не са многодетни. Някои може би ни харесват, за други сме странни. За съжаление не винаги правим добро впечатление и сме приети добре като се появим на ново място. Хората са различни, съдят от собствен опит и си имат критерии по които правят преценка на другите. Все пак обаче тук е свободно интернет пространство и всеки е добре дошъл да сподели, щом не обижда останалите потребители.
Ако ти харесва тук, пиши! Досега никоя майка не сме изгонили, дори и да не е многодетна. Wink Личните отношения се изясняват чрез лични съобщения между потребителите.

Бях пропуснала да кача в албума снимката с Тъщичката, за което й се извинявам. Wink
Миши, явно всеки ден ти е различен и пълен с изненади  Laughing

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 18:46 от *Галя*

# 223
Ясмин - не се ядосвай. Галка правилно ти го е казала.  Това е форум  Hug Ще им се одобриш на арабелките сигурна съм. Те не ти мислят лошото в никакъв случай. Никого не си обидила Hug и никой не се чуства обиден.
дуа е чудесен човек - не го е направила с цел обсъждане и осъждане на поведение. Просто като случка и добър майтап! Mr. Green Айде не се сърди

Деси джул - честита рожба!Жива и здрава да ти е! Много да ви радва и слуша!

КОБО - поздравления за татко!!!  bouquet Вие сте страхотен тим!!! Явно при вас това е наследствено. Никой от семейството не го подминава славата и устрема към покоряване !Още веднъж Поздравления

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 21:18 от JuliS

# 224
  • Варна
Цоци,благодаря ти . HugЛек път ти желая.

Лучия ,много здраве ,сили и спокойствие ти желая   bouquet

Деси джул ,честито ви момченце.Да папка,да слушка и да не тревожи мама. Heart Eyes

Много телеграфно се включвам,но нещо не мога да се организирам.Още се борим с кашлицата.

Лека и спокойна вечер ви желая.

Общи условия

Активация на акаунт