МНОГОДЕТНИ МАМИ

• 25 315
  • 349
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте и от мене, покрай оманската жасминка и аз попаднах тук... Зарадвах се, че има толкова многодетни мами тука Simple Smile Отивам да се включа в петицията и спокойна вечер на всички[/b][/color]

И при арабелките има добър брой многодетни.....И аз покрай Дуа попрочетох няколко ваши теми.....

# 196
подписах се и аз

Кабо А лма 4естито  bouquet

а само да попитам има ли някой от Ст Загора-освен мен и Ве4ерница newsm78
Здравейте и от мене, покрай оманската жасминка и аз попаднах тук... Зарадвах се, че има толкова многодетни мами тука Simple Smile Отивам да се включа в петицията и спокойна вечер на всички[/b][/color]

И при арабелките има добър брой многодетни.....И аз покрай Дуа попрочетох няколко ваши теми.....
Надя е герой-има 4 bowuu

# 197
Благодаря за съпричастността, момичета.  Hug Бързах да споделя с вас, защото знаех, че ще разберете радостта ми.

А с каква наука се занимава точно, ако не е тайна?

Хич даже не е тайна. Simple Smile Баща ми е селекционер - всички сортове памук, които се сеят в България, са негово творение. За разлика от египетските, които са по-топлолюбиви, той успя да селекционира сортове, които са достатъчно качествени, но по-студоустойчиви, за да виреят по нашите ширини. Голяма част от площите с памук в Румъния и Украина също са засети с неговите сортове, така че държавата има пряка финансова полза от работата му при продажбата на правата (за баща ми остава славата, защото той е рожба на социализма Wink).

# 198
Кабо Алба, честито! Това си е за фукане!

Дтти, вече има още една многодетна мама от Зарата, но тя като цяло пише много рядко във форума. Повечето са срещали тук мъжа и - Експрес. Преди няколко дни им се роди третото дете - момиченце. Ще има и още една многодетна мама, но след Коледа. Тя ще бъде приемен родител на момиченце от единия от домовете. Има вече две собствени. Ще пиша по-късно коя е.

# 199
Добър вечер мамета мили... Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Цоци-чети и се разписвай-ако имаш желане и време-че то при нас малодетните са малцинство-много сме плодородни Mr. Green
и лек път към Добрич и успешно възстановяване на твоя баща  bouquet

Наде-отдавна трябваше да си тук с твоите четири произведения Heart Eyes

Кабо Алма-поздравления-дано и твоят живот е така успешен като този на способният ти баща  bouquet

Мишимади-толкова сте хубави-а твоята мАгария,прилича на моята Рабаб
е още не се е мазала така обилно с олио hahaha-но откакто пропълзя та до днес-вече мога да кажа,че саксийни цветя нямаме-понеже тя им видя сметката-изскуба,сдъвка,плю,яде пръст,маза по мокета...и то свършиха милите-Бог да ги прости Tired
-важното е,че дечицата са
неповторими-и на теб ти личи,че си подложена на всекидневна многодетна процедура по подмладяване-наистина многодетните щастливи майки-са много красиви и,естествени и женствени  bouquet

Джулис-нали казвате,че многодетните майки са смятани за слабоинтелигентни-къде прозря тази логика- bowuuмай повечето е
на база опит и размишления-но то непрекъснатите отговорности и увеличен стрес-или те правят мъдра,или изкуфяваш-аз май съм от вторите-вчера сервирах чай на гостите ,но бях забравила да сложа чая в чайника-хората си наливат-а от чайника излиза само гореща вода Joy
мъжът ми се шегува-много икономично искаш да минеш- hahaha

Деска  bouquet
Прегръдки на всички и Лека нощ
[/i][/size][/color]

# 200
а с Експрес и жена му се видяхме лятото-много позитивни хора, да им е 4естита дъщерята  bouquet,а докато сме още на тази тема-лятото видях доста майки с по 3 деца в Заарата

# 201
Хич даже не е тайна. Simple Smile Баща ми е селекционер - всички сортове памук, които се сеят в България, са негово творение. За разлика от египетските, които са по-топлолюбиви, той успя да селекционира сортове, които са достатъчно качествени, но по-студоустойчиви, за да виреят по нашите ширини.[/quote]

По нашия край се е гледало памук на времето...по времето на баба ми, майка ми... Лично аз не съм виждала насаждения от памук, но бях учудена когато разбрах, че въобще е имало някога. Винаги като чуя за отглеждане на памук си спомням "Чичо Томовата колиба" и плантациите с памук там...
А сега къде се отглежда в България памук?

Деска, ДУА благодаря за милите думи, незнаех че има такава тема тук, докато не взех да чета историята на рускинята Саша. Жасмин сърдечни поздрави от мен за нея за близначетата и....   bouquet   bouquet  bouquet

# 202
Здравейте, мили мами!
Отдавна нямам време да пиша, но сега съм малко по-спокойна и ето ме на!
Страшно съжалявам, че не успяхме за празника - децата откога питат кога ще има такъв с много деца, като онзи в парк-хотела. Обаче няистина нямаше начин Rolling Eyes От всички снимки лъха такова настроение, явно е било чудесно!!!
Добре дошли на всички мами от близко и далеч - естествено арабския свят е интересен като приказка на Шехеразада, така че ще следя разказите ви.
Вечерница - толкова са хубави снимките ти - винаги ме разтапят. Сега тези есенно-зимни дават чудесно настроение. Аз нещо малко съм психясала, от работата, пък и от земетресението, та есента ми изглежда ужасна. Като погледам обаче малко от твоите красоти и се успокоявам и ми става по-ведро настроението, леко тъжно, но приятно...
Малкият Елиас е достойно попълнение в отбора на сладурите - тримата заедно са прекрасни!
Кабо Алма, честито за баща ти! Интересна специалност има - селекцията при растенията е страхотно занимателна, доколкото си спомням от уроците по генетика.
А петицията я подписах още вчера... дано има ефект!
Мишимади, малката кака е страшна фурия, явно Mr. Green И то на тази крехка възраст, как ли ще е занапред Joy? Аничка изглежда много пораснала.

Малко за нас - Билянка е най-кроткото бебе на света - играе си самичка, гука, гъргори и се смее. Доста е дебеличка и не иска да се обръща в легнало положение. Обаче седи стабилно, а като й подам ръце скача права! От десет дни я захранвам с разни работи - картоф, тиква, банан и много й харесва всичко, което се яде.
Герганка се справя в училище, но с нежелание пише домашни. Просто не й харесва да има задължения. Струва ми се, че това ни куца във възпитанието - вкъщи реално децата нямат задължения, докато не започнат училище. Явно е трабвало да въведем  такива много преди да станат на 7 години... ДАно да не е късно и сега за Аля и Биляна. Макар че пък Боян бързо свикна с домашните. Сега ежедневно носи разни шестици... ама на мен ми се струва много рано във втори клас да имат оценки.

# 203
Ето и моите снимки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314629&pid=9198173
Младежът с дългата коса е Пепи, Матей е със зелена блузка, а за Криси е ясно - също като майка си Laughing Снимките не са с идеално качество, но някои от тях са правени от Матей и като за 4годишен фотограф са супер. Имам си снимчица с Тъщата и Блещулка. Hug
Криси спа по пътя и не беше обядвал, така че изкара половината празник в ядене, което се вижда и на снимките Grinning Най-много хареса соленките. Кой им е майстора, че да ми каже рецептата?

Мишимади, Анна много е пораснала. Голяма е сладурка. Гледам, че каките с удоволствие я гушкат, чак и на мен ми се прииска. Да си призная обаче не налитам на чужди деца, защото не е приятно всеки, който мине и да ги мачка. Все пак и те са хора, имат си чувства.

Маминка, мина и замина и нищо не казваш. Свикнаха ли децата с детската градина?

# 204
  • През девет земи в десета
Здравейте момичета Hug

Гале,много са си хубави снимките,а Криси е твое копие Wink

Кабо,честито на татко ти,добре е човек дори и късно да получи признание за труда и постиженията си!

Дтти и при нас се появи напоследък подобна ревност,Цвети отива и се кара на кака си и батко си,че това били нейни мама и тати,не техни,засега ни е на майтап,надявам се нещата да не се задълбочат Laughing

Миши голяма терца е тая твоя МаГария,май няма умора,маски за лице,масажни масла в леглото,гледам опитва са да изяде коледните лампички,ти си направо майка героиня hahaha Joy

Вечернице,как е малкото човече Елиас,наддава ли вече нормално?

Мамо Ц,едва ли ще ни се сърдят много ако превишим с една- две странички лимита,дано татко ти се оправи по-бързичко Hug

Последна редакция: ср, 03 дек 2008, 02:34 от Пиги®

# 205
Здравейте,момичета!Аз мноооого рядко пиша  Embarassed ,но почти не ми остава време за това.Винаги ви чета по нощите.Добре дошли на арабските принцеси!Толкова ме заинтригуваха когато нахлуха при нас,че нея нощ можеше да осъмна заровена да чета техните темички.  Hug Днес имам повод да почерпя,че се при съединявам към 18 -годишните + 20.

Много ми се иска да ви покажа и наши снимки и се надявам,че някоя нощ ще успея да намеря време.
  Щях да забравя.Благодаря за поканите за срещата,но тъй като с татито  се виждаме за по час-два,а и нямаме кола затова не дойдохме.Аз дори не му бях споменала  Embarassed и когато ви дадоха по Втв му викам тихо-тихо,това са нашите мами и ние бяхме поканени там.Той се учуди и ми се поскара малко,че поне не съм му казала.Ако има среща някъде по-наблизо или както ви чета по морето може и да успеем да се присъединим към веселбата!
 Успешен и ползотворен ден на всички!  Hug

# 206
Майчета,трябват ми мами недоволни от дрехите раздавани от социалните за първи клас,който иска да се включи,нека ми пише на лични...

# 207
Майчета,трябват ми мами недоволни от дрехите раздавани от социалните за първи клас,който иска да се включи,нека ми пише на лични...

В Деца в училищна възраст има тема за помощите и там са писали майки, които са взели такива. Питай тях дали са доволни.

# 208
Цитат
Миши голяма терца е тая твоя МаГария,май няма умора,маски за лице,масажни масла в леглото,гледам опитва са да изяде коледните лампички,ти си направо майка героиня hahaha
Аааа,тази сутрин си сложи  пяна на главата - аз докато мия пода с Доместос ,имаше пяна и нашата мома си топи ръката ,взема от пяната  и се маже ooooh!

Гале ,Криси наистина много прилича на теб.

честит рожден ден ,lucia!

Снощи гледах Каишеви по ТВ2.Браво!Радвам се  ,че все по-често дават многодетни семейства!И всички са чаровни и усмихнати.

# 209
   Lucia,честит празник,да си жива и здрава,много щастие и късмет!
   Кабо Алма,поздравления за баща ти!
  Миши, много са сладки дечицата,особено дето са се гушнали тричките.Миши е голяма палавница,хитростта й личи в погледа/страхотни очи има/,а Аничка е голям пух,само за мачкане.Не знам дали знаеш един бабин лек за ударено-мястото веднага се намазва и леко разтрива с олио,не посинява и не се подува/не става цицина/.
 И аз гледах Каишеви,страхотни са,възхищавам им се!

Общи условия

Активация на акаунт